Amerikanska och ryska djupa stater kommer sannolikt att tas ner i juni månad med svarta svanen

2023-04-24

Benjamin Fulford, Veckobrev

https://benjaminfulford.net/

KS = Khazariska maffian
DS = Deep state


United States Crown Corporation aktiecertifikat 1971 (flaskkapslar)

Världen är på väg mot en historisk anomali en gång på flera tusen år. Även om denna process kommer att ta år, förväntas en stor brytpunkt runt juni eller juli, är flera källor överens om. Det är då US Corporations och den ryska djupa statens fall sannolikt kommer att sammanfalla med återuppkomsten av ett islamiskt kalifat och många andra händelser.

Låt oss börja med de många nyhetshändelserna som pekar på United States CORPORATIONs fall.

Den mest uppenbara bekräftelsen på att något inte stämmer är talmannen i USA:s hus, Kevin McCarthy, som säger: ”Tyvärr har jag inte hört något från Vita huset sedan vårt allra första möte [1 februari]… Biden har varit försvunnen och vilselett allmänheten.”

För att förstå hur falsk Biden-showen är, kolla in det ENORMA uppslutningen för hans bud på presidentposten. Hans 81 miljoner anhängare måste gömma sig någonstans bakom dessa träd.

Denna så kallade Biden är förmodligen igång trots att flera brottsutredningar är inriktade på honom. ”Vi känner till  minst åtta Biden-familjemedlemmar som har tjänat på … människohandel … Det är grovt och det är äckligt”, säger rep. Tim Burchett (R-TN) en republikansk medlem av parlamentets tillsynskommitté.

GOP:s lagstiftare antyder att Biden riksrätts när Hunter-skandalen fördjupas: ”Hur kan vi inte göra det?”

Presidenten för Americans for Tax Reform Grover Norquist reagerar på avslöjanden i Hunter Biden-utredningen och Bidens skatte- och utgiftsrunda.

https://www.foxbusiness.com/politics/gop-lawmaker-hints-biden-impeachment-hunter-scandal-deepens

Detta tal av Glenn Beck återspeglar amerikanernas ilska mot deras kriminella regering. I den noterar han ”Oavsett hur många decennier jag avslöjar människor på Twitter och vår webbplats – kommer de att komma undan med mord. Och om du och jag gjorde en bråkdel av dessa saker skulle vi sitta i fängelse.”

Inte konstigt att personerna bakom den falska Joe Biden har gömt sig sedan US Corporation gick i konkurs och ställde in sin externa skuld den 31 januari. Detta presenteras för allmänheten som ett dödläge när det gäller att höja det amerikanska skuldtaket.

Andra bekräftelser på konkurs kom från japanska diplomater som kontaktade oss för att säga att Världsbanken och IMF precis avslutat sitt stora möte i Washington där de inte kunde tillhandahålla någon finansiering de lovade till länder som Pakistan eller Sri Lanka. De erbjöd särskilda dragningsrätter men dessa visade sig vara värdelösa, säger källorna. MI6 bekräftar att IMF inte kan lösa in sina SDR eftersom ”SDR är enkel bokföring mot rygg, så faktiska statsskulder skrivs mot en icke-existerande valuta.” Den icke-existerande valutan de hänvisar till är amerikanska dollar som nyligen tryckts av FRB. Dessa sätts i karantän från de som hålls av resten av världen.

Den tidigare IMF-chefen och nuvarande Europeiska centralbankschefen Christine Lagarde medgav i ett tal att ”fragmenteringen” av hennes regelbaserade världsordning ”under USA:s hegemoniska ledning … kan ske på två sätt: gradvis och sedan plötsligt.” med andra ord antyder hon att den långsamma fragmenteringen vi har sett är på väg att gå in i en plötslig kollaps.

https://www.ecb.europa.eu/press/key/date/2023/html/ecb.sp230417~9f8d34fbd6.en.html

Det är därför USA:s president Donald Trump säger ”Detta är den värsta krisen i vårt lands historia, USA kanske inte överlever.”

https://www.youtube.com/watch?v=K2_1cdBfi4o

Ett annat tecken på att något hände i februari är att penningmängden minskade med ”6,6 %” från år till år till ”den största minskningen på minst 60 år”, Observera att 666-siffran antyder att denna information är falsk men att något mycket dåligt händer.

Tillväxten av penningmängden sjönk till 50-årslåg i februari. Kommer Fed att få panik?

https://www.zerohedge.com/economics/money-supply-growth-fell-50-year-low-feb-will-fed-panic

Följande diagram bekräftar en fortsatt kollaps av  alla amerikanska banker, vilket indikerar på en utbredd rädsla för en kollaps av det finansiella systemet. 

Detta händer även när FRB pumpar ut rekordstora mängder roliga pengar som det här diagrammet visar:

Det är klart att de har tappat förtroendet eller så skulle alla dessa roliga pengar dyka upp i bankinlåning.

Elon Musk, som upprepar många informerade människor, säger ”med tanke på de federala utgifterna är det en fråga om när, inte om, vi fallerar.

När det gäller när säger den kriminella falska amerikanska finansministern Janet Yellen att USA kan fortsätta till juni, möjligen juli, med ”extraordinära åtgärder”. Det innebär att stjäla från pensioner och socialförsäkringar, utpressning från allierade osv.

Vem är Andres Manuel Lopez Obrador, Mexikos nästa president?  |  Den...

Utpressningen kan till och med ha lett till mordet på den mexikanske presidenten Manuel Obrador, (bilden) enligt mexikanska källor som kontaktade oss precis när denna rapport skulle sändas live. De säger att han har ställt in alla sina offentliga framträdanden och att det mexikanska presidentplanet såldes till knarklangare från Tadzjikistan.

Både EU och Ryssland har krävt att Obrador ska träffa sina ambassadörer men han har inte kunnat träffa dem, tillägger källorna. Dessa källor berättade tidigare att Obrador skulle ha ett hemligt möte i Nicaragua med den ryske utrikesministern Sergej Lavrov.

Detta kom efter att Obrador på tisdagen  anklagade Pentagon för att spionera på sin regering efter läckor i amerikanska medier, och sa att han skulle börja klassificera information från de väpnade styrkorna för att skydda den nationella säkerheten.

Mexikos president anklagar Pentagon för spioneri, lovar att begränsa militär information

https://www.usnews.com/news/world/articles/2023-04-18/mexican-president-accuses-pentagon-of-spying-vows-to-restrict-military-information

Nu är den officiella historien som läggs ut att han ”testade positivt för covid-19 och tar ledigt några dagar.”

Mexikos president testar Covid-19 positivt för tredje gången

https://www.msn.com/en-us/health/-news/mexican-president-tests-covid-positive-for-third-time/ar-AA1aeCgx?ocid=sapphireappshare

”Det här kommer att bli en mycket spänd vecka och vi kommer att övervaka situationen”, säger mexikanska källor. De skickade den här bilden av vad som verkade vara hans kropp.

Oavsett vad som hände i Mexiko, rasar nu den khazariska maffian i alla riktningar. Som MI6 noterar: ”Fångade råttor biter hårt.”

Utöver KM:s vanliga försök att mörda alla oliktänkande ”ledare” får vi flera hot om totalt kärnvapenkrig. Donald Trump har upprepat detta liksom många andra.

Warren Buffett nettovärde, fru, barn, hus, bilar, hur gjorde han ...Vi har också Warren Buffet (bilden) som säljer hela sin andel i Taiwans halvledare eftersom ”det finns en fara för seismisk aktivitet”. Detta låter som ett hot mot kineserna att förstöra Taiwan med jordbävningsvapen om de inte fortsätter att finansiera US Corporation.

Någon borde påminna dem om att om de förstör Taiwan så kommer Silicon Valley att förstöras som vedergällning.

Hur som helst är problemen med US Corporation eller US Deep State välkända och det skrivs flitigt om dem.

Vad som är mindre känt är att ett nedtagande av den ryska djupa staten också är nära förestående.

Yevgeny Prigozhin, grundaren av det ryska militärföretaget Wagner säger att ”en gemenskap av nära-statliga eliter som verkar oberoende av statens politiska ledning”, aktivt saboterar krigsansträngningen i Ukraina.

https://www.thetruthseeker.co.uk/?p=267938

Nu har ryska FSB-källor som undersöker Sputnik-vaccinet i Ryssland fått reda på det.

Alexander Ginsburg – mannen bakom försöket att vaccinera alla ryssar – är en högt uppsatt KM-agent. De säger att han är släkt med Warburgs, Sassoons, Windsors, Bourbons och andra europeiska kungligheter.

DIREKTÖREN FÖR SPUTNIK OCH ”SATANS SYNAGOGA”

https://profidecatholica.com/2023/04/11/le-directeur-de-spoutnik-et-la-synagogue-de-satan/

Samma ryska källor, som ursprungligen berättade för oss att Sputnik var ett ryskt utvecklat traditionellt influensavaccin, säger nu att det inte är det. Utredarna analyserade beställningar på vaccinet och fann 30 olika kontrakt som alla ledde till en ”enda leverantör” för ”dussintals miljoner” doser. Den enda leverantören är inte identifierad, men FSB noterar att vaccinerna betalades för med utländsk valuta. De tillägger att kontrakten alla gick genom ett ryskt företag känt som Gamalea vars ”högsta ledning är av endast judisk härkomst.”

FSB bekräftar också: ”Alla vacciner, Pfizer, AstraZeneca, Moderna, Sputnik V är gjorda enligt samma princip” De säger att de är ”DNA-förändrande vacciner avsedda att modifiera generna hos människor av lägre klass”.

Ryssarna noterar att experiment för att hitta ”gudgenen”, började på 1970- och 80-talen för att kontrollera radikala muslimska grupper genom att ta bort genen som fick dem att tro på gud. Syftet var att göra muslimer mer lydiga genom att klippa av deras koppling till skaparen, säger de.

KM ska också skrämma människor att ta injektioner genom att skapa ett sken av en pandemi genom att använda en procentandel av giftiga vacciner. Till exempel visar data som publicerades i European Journal of Clinical Investigation från den 30 mars i Danmark att 4,2 % procent av en Pfizer COVID-19-vaccinsats stod för 71 procent av misstänkta biverkningar (SAE).

Batchberoende säkerhet för BNT162b2 mRNA COVID-19-vaccinet

https://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/eci.13998

”Ja, dödsfall kommer att vara en del av processen men vem vet, kanske är döden bättre än att leva som en DNA-modifierad dum slav av låg klass”, kommenterar FSB.

Vaccinerna var tydligen också tänkta att göra det möjligt att kontrollera människor via fjärrkontroll. För bekräftelse, se detta Pfizer-patent som beviljades 2021 för kommunikation i mobiltorn med grafeninjicerade människor över hela världen:

Pfizer – Patent: 11107588b2

https://patents.google.com/patent/US11107588B2/en)

Inte nog med det, ryssarna varnar nu också för att med det världsomspännande avslaget på vaccination som nu pågår, har KM hittat på ett sätt att använda mjölk för att förändra mänskligt DNA på liknande sätt.

De skickade oss en länk till den här vetenskapliga artikeln som hävdar ”mRNA levererat av mjölkhärledda exosomer … kan fungera som ett nytt oralt leveranssystem för mRNA.”

Ett oralt vaccin för SARS-CoV-2 RBD-mRNA-bovina mjölkhärledda exosomer inducerar ett neutraliserande antikroppssvar in vivo

https://www.biorxiv.org/content/10.1101/2022.12.19.517879v1

Polska underrättelsekällor skickade oss också många länkar som indikerar att KM nu försöker använda matförsörjningen för att genetiskt förändra oss till ett tillstånd av evigt genetiskt bestämt slaveri.

Precis som KM i både Ryssland och västvärlden arbetar tillsammans för att förändra våra gener, arbetar de också tillsammans i Ukraina.

Som Robert F. Kennedy Jr. noterar: ”De dödar ukrainarna i förhållandet 8 till 1, det vi får höra om det här kriget är helt enkelt inte sant.”

Tja, det visar sig att den store ”ukrainska hjälten” Vladimir Zelinsky och hans regering är ryska KM och deras uppgift är att slakta så många icke-ryska ukrainare som möjligt. Ingen vettig ledare skulle meningslöst skicka sina trupper för att dödas i förhållandet 8 till 1 av en numerärt överlägsen motståndare om det inte var ett avsiktligt folkmord. De dödar männen och förslavar kvinnorna och barnen. Det här är några av de saker som Bidens har varit inblandade i.

Wagner PMC-ägare Prigozhin medger att han inblandat i amerikanska val.  Espresso

Det är därför Wagners Prigozhin (bilden) säger att den ryska djupa staten medvetet förhindrar slutet på kriget. De vill fortsätta avfolka Ukraina för att göra det till ett hemland för den khazariska maffian. 

Ryska patrioter är nu medvetna om detta och arbetar med västerländska allierade för att få ett slut på den meningslösa slakten i Ukraina och komma på ett nytt säkerhetsarrangemang för Europa som kommer att göra Nato föråldrat. 

Det kan också återställa Sovjetunionen. I en intervju med den schweiziske journalisten Darius Rochebin sa den kinesiska ambassadören i Frankrike Lu Shaye   att före detta sovjetländer ”inte har någon effektiv status i internationell rätt…”I internationell rätt har inte ens dessa ex-Sovjetunionsländer den effektiva statusen eftersom det finns inget internationellt avtal för att förverkliga deras status som ett suveränt land.”

”Han förnekar själva existensen av länder som Ukraina, Litauen, Estland, Kazakstan, etc.”, skrev Antoine Bondaz, en Kinaexpert vid den Paris-baserade tankesmedjan Foundation for Strategic Research, på Twitter.

https://news.yahoo.com/chinas-ambassador-france-says-former-082707929.html

Med andra ord, alla dessa marionettstater som skapats som en del av projektet för att återuppbygga det khazariska imperiet kan nedmonteras.

Israel, den andra khazariska staten, står också inför en existentiell kris. ”Vi står inför en ny säkerhetsera där ett verkligt hot är möjligt från alla sektorer samtidigt”, förklarade försvarsminister Yoav Gallant på torsdagen.

Försvarsminister: Israel förbereder sig för flerfrontskrig

IDF-soldater

https://www.israelnationalnews.com/news/370278

Vad han syftar på är det de facto återupprättandet av ett islamiskt kalifat från Pakistan till Marocko som lämnar Israel helt omringat. 

Som det ser ut är Turkiet, Egypten, Iran, Saudiarabien och de flesta andra islamistiska länder nu enade. Nu är också Sudan och Pakistan på väg att återansluta sig till den islamiska fållan.

Den KM-kontrollerade heroinhandlande militärregeringen i Pakistan kämpar för sitt liv. Det beror på att trots att de gjort allt som IMF sagt, så kan de inte få pengar för att hålla igång sin ekonomi. När allt kommer omkring är IMF i konkurs.

Så nu hotar den pakistanska militären med krig med Indien för att förhindra ett val som kommer att sätta Imran Khan tillbaka vid makten och föra in Pakistan i kalifatet.

Pakistans regering nämner möjligheten till krig med Indien, uppmanar högsta domstolen att skjuta upp valet

Pakistans regering nämner möjligheten till krig med Indien, uppmanar högsta domstolen att skjuta upp valet

https://www.firstpost.com/world/pakistan-govt-cites-possibility-of-war-with-india-urges-supreme-court-to-postpone-elections-12487282.html

I Sudan ser det under tiden ut som att muslimerna tar hämnd på väst efter deras underkuvande av viktorianska trupper i slutet av 1800-talet.

Det som händer där är att ett KM-kontrollerat resursstölduppdrag känt som United Nations Integrated Transition Assistance Mission in Sudan (UNITAMS) som attackeras.

UNITAMS använde en ”övergångsregering” för att stjäla  Sudans rika tillgångar på naturresurser, inklusive naturgas, guld, silver, kromit, mangan, gips, glimmer, zink, järn, bly, uran, koppar, kaolin, kobolt, granit, nickel , tenn och aluminium.

Vilka är Sudans största naturresurser?

Du tittar för närvarande på Vilka är Sudans största naturresurser?

https://icetonline.com/what-are-the-major-natural-resources-of-sudan/

Nu har USA:s ambassad i Sudan evakuerats efter att ha varnat amerikanska medborgare att ”skydda på plats tills vidare”, varningen sa att det fanns ”ofullständig information” om konvojer som reser från det västafrikanska landets huvudstad Khartoum till kuststaden Port Sudan. ”Ambassaden kan inte hjälpa konvojerna. Att resa i vilken konvoj som helst är på egen risk”, tillade det. Den internationella flygplatsen i Khartoum är för närvarande stängd på grund av striderna. Som en CIA-källa kommenterar ”Det ser ut som att 16 000 amerikanska medborgare har övergivits i Sudan. Är detta en repris av vad som hände i Afghanistan?”

Frankrikes utrikesministerium sa att en ”snabb evakueringsoperation” av diplomatisk personal och franska medborgare från Sudan håller på att samordnas med dess europeiska och allierade partnernationer. Nederländerna, Belgien, Norge och Tyskland sa att de var mitt uppe i flera operationer.”

Sudan är för övrigt det tredje största landet i Afrika.

https://www.firstpost.com/world/pakistan-govt-cites-possibility-of-war-with-india-urges-supreme-court-to-postpone-elections-12487282.html

Den israeliska regeringen – inför ett återuppstått kalifat och vet att dess traditionella amerikanska stödjare går ner i rören – ber Kina att ingripa och förhandla fram ett fredsavtal mellan landet och dess grannar.

I ett försök att sluta fred med Iran bjöd de också in den iranska kronprinsen Reza Pahlavi och hans fru till Jerusalem.

”Detta visar oss vad som verkligen pågår mellan Israel och Iran. Jag ser inte Netanyahu där…” kommenterar en Mossad-källa.

Asiatiska hemliga sällskapskällor säger att judarna i Israel kommer att skyddas och befrias men att deras KM-ledarskap för folkmord kommer att behöva kapitulera.

Sammantaget säger den kinesiska regeringen:

Världssamfundet står inför ett betydelsefullt och brådskande val mellan en vision om gemensam, heltäckande, kooperativ och hållbar säkerhet eller det kalla krigets stilparadigm som bara tillgodoser hegemonin hos en och absolut säkerhet för ett fåtal.

https://english.news.cn/20230422/d0748a0751204163976346d005848a1c/c.html

Men för att se till att detta nya säkerhetsparadigm är rättvist mot västvärlden påminner de amerikanska och brittiska flottorna världen om att de fortfarande kontrollerar haven.

Royal Navy arbetsgrupp leder för Östersjön för Sveriges största militära övningar på mer än 25 år

Det är därför en  arbetsgrupp från Royal Navy är på väg till Östersjön för de största svenska militärövningarna på mer än 25 år – eftersom Storbritannien understryker sitt engagemang för nordeuropeisk säkerhet. som en del av den brittiskledda Joint Expeditionary Force, som är utformad för att reagera på händelser i Europas många avgörande vattenvägar och chokepoints.

En arbetsgrupp från Royal Navy är på väg till Östersjön för de största svenska militärövningarna på mer än 25 år – eftersom Storbritannien understryker sitt engagemang för nordeuropeisk säkerhet.

Storbritannien stöder starkt Sveriges anslutning till Nato och fortsätter att arbeta nära den svenska försvarsmakten som en del av den brittiskledda Joint Expeditionary Force, som är utformad för att reagera på händelser i Europas många avgörande vattenvägar och chokepoints.

https://www.royalnavy.mod.uk/news-and-latest-activity/news/2023/april/21/230421-sweden-exercises

Britterna positionerar sig bara för förhandlingar om en Nato-ersättning genom att påminna ryssarna om att de fortfarande kan stänga Östersjön. De gör också detta med Malackasundet. Allt detta är en del av överenskommelsen mellan den sjökontrollerande Anglos och den eurasiska landmasskontrollerande Shanghai Cooperation Organization.

De har redan kommit överens om att en multipolär värld av vänliga länder kommer att ersätta KM:s vision för en centralt styrd djurgård.

Den stora frågan som fortfarande återstår är, kommer kollapsen av den ”regelbaserade världsordningen” att spola bort dold teknologi som kommer att inleda en ny tid?

Till exempel är en teknik som definitivt har undertryckts vätekraft. Som ett litet exempel, kolla in denna SUV med en räckvidd på 800 km som drivs av löstagbara vätgaspatroner. 

Frisläppandet av praktiskt taget gratis vätekraft kommer att göra det möjligt för oss alla att leva som miljonärer.

Juryn är dock fortfarande ute på fronten mot gravitation och hemliga rymdprogram. I en antydan om att vi kan bli besvikna måste vi fråga oss varför NASA, en rymdorganisation, har en av världens största filmstudior bland sina anläggningar. ”Kanske för att som deras namn indikerar att de inte är en rymdorganisation, utan att de är bara en filmstudio och allt de gör är filmer”, kommenterar en CIA-källa.

Så här är de senaste projekt Bluebeam-videorna.  

1 Delvis täckt UFO i molnen

2 Delvis täckt moderskepp i molnen
3 Ett flerdimensionellt UFO över Argentina 2020
4 UFO:n för plasmaenergi över Stonehenge. 
5 UFO:n filmade i Normandie, Frankrike 
Vi hoppas att antigravitation och rymdresor är verkliga, men hur som helst kommer sanningen att göra oss fria.Kategorier:Hälsa, Media, Rättsstat, Svensk politik, Världspolitik, Video

Etiketter:, , , , , , , , , , , , , , , , ,

%d bloggare gillar detta: