Tarot Izabela: Aurora 2023?

2023-04-20

Undertexter på många olika språk finns under ikonen ”Inställningar” i det högra hörnet av videon.

Izabela gör en uppläsning om den stora pågående militärövningen i Sverige, Aurora 2023.

Om du saknar ett specifikt språk i undertexterna är det bara att maila mig så lägger jag till det språket i undertextlistan. Detta kan jag bara göra med de videor som redan har undertexter.

ANGÅENDE PERSONLIG AVLÄSNING:
För tillfället på grund av en överbelastning av arbete kommer jag att ha en paus i att göra personliga läsningar. Jag kommer att meddela i en uppdateringsvideo när möjligheten till personliga avläsningar kommer att finnas tillgänglig igen. Vänligen skicka inte förfrågningar om personliga läsningar till mig för tillfället.Kategorier:Media, Rättsstat, Svensk politik, Video

Etiketter:,

%d bloggare gillar detta: