Förstörelsen av ondskan

2023-04-11
Peter B. Meyer
https://finalwakeupcall.info/en/2023/04/11/destruction-of-evil/

 

Allt håller på att sprängas när Gud förstör det onda

Kommande evenemang är bibliska

Pengar är ett träldomsverktyg

Quantum Financial System

BRICS-länder tillkännager plan för gemensam valuta

Allt håller på att sprängas när Gud förstör det onda

Planeten Jorden har kommit till civilisationens viktigaste vägskäl. I syfte att berika sig själva har globalisterna, med hjälp av det politiska etablissemanget, gjort stor skada på vår planet, vårt samhälle, industri, kultur osv.Kategorier:Media, Rättsstat, Rymden, Svensk politik, Världspolitik, Video

Etiketter:,

1 svar

  1. Det som inte syns amvänds idag för att skada andra människor. Jag kallar detta sakta mord. Strålning som vapen, kemikalier i mat, vatten och allt och jag tror även gas används. Jag har en hämd efter mig och har levt utsatt i ca 15 år och är utsatt för detta. Jag har blivit elöverkänslig, utbränd, för tidigt åldrande, viktökning och nu förhöjda levervärden som är under utredning. Speciellt tror jag utbrända är utsatta.

    Gilla

%d bloggare gillar detta: