Tankar kring situationen i Sverige, nr 33

Jag brukar ha som vana att spara något som jag finner ”extremt”, ”märkligt” eller kanske helt enkelt bara ”lite kul” när det gäller Sverige och vad svenskarna tycker. Nu ska jag ge er ett smakprov på vad jag har här i ”skafferiet” för den här gången. Hoppas ni har det lika kul som jag! – eller förfäras…

Tidigare publicerade utgåvor finns på
https://bakomkulisserna.biz/?s=situationen+i+sverige&x=13&y=14


2023-04-19

Råd från våra politiker – inte konstigt att det ser ut som det gör…

 


Hans Jensevik – Staten måste ersätta skadorna av klankriget i Sverige

https://swebbtv.se/w/42CfmeehZHdVFu1tP2NtGF

Genom turkiska Räven för president Erdoğan i Turkiet ett inbördeskrig i Sverige på samma sätt som Sverige genom kurderna för ett proxykrig mot fem länder i Arabvärlden. Ett av dessa länder är Turkiet. De andra fyra är Irak, Iran, Syrien och Armenien…

 Det är ett folkrikt område med ca 35 miljoner kurder som vill frigöra sina områden från dessa fem länder.

I Sverige har kurderna Amineh Kakabaveh som sägs ha fått 3 miljarder kronor till kurderna för två röstningar i riksdagen hösten 2022 som först gällande att Socialdemokraterna fick behålla makten och Magdalena Andersson statsminister-posten i en misstroendeomröstning och därefter att Socialdemokraternas budgetförslag togs i riksdagen. Hur många miljarder kurderna fått av svenska skattebetalare förmedlade av vänsterpolitiker under åren är inte känt.

Vad har du som svensk medborgare för anledning att via din skattsedel finansiera ett liknande krig mot Turkiet som president Putin i Ryssland för mot Ukraina? Men hela vänstern i Sverige sitter fast i Olof Palmes arv att under sin regeringstid ha gjort många frihetsrörelsers ambitioner i olika länder till Sveriges sak. Förutom kurdernas sak kan palestiniernas krig genom Hamas och PLO mot Israel nämnas. Det läge som råder idag i Israel bör delvis ses som en konsekvens av alla miljarder som under åren gått till palestiniernas ambitioner att utplåna Israel som stat.

Detta är ett tungt arv som statsminister Ulf Kristersson har fått i sitt knä och som sannolikt kommer att hindra honom att genomföra Tidöavtalet, vilket får som konsekvens att Socialdemokraterna återkommer till makten och inbördeskriget eskalerar. Moderaterna har som en övergripande policy att aldrig skapa dålig stämning så de kommer inte att gå före opinionen i denna fråga. Den får fortsätta pyra medan konsekvenserna får ses som försäkringsfrågor. De flesta har ju också livförsäkringar.

Låt oss avsluta med att vara lösningsorienterade. Mot denna bakgrund ovan måste nya politiker väljas in i riksdagen i valet 2026 …… osv

Folkmordet:
https://www.cfr.org/blog/matabeleland-massacre-and-contemporary-zimbabwe
Lördagsintervjun:
https://sverigesradio.se/artikel/7547810


Folkutbytet


Hur man indoktrinerar…


Ibland blir det ändå fel…


Och glöm aldrig vilka det är som styr i verkligheten…!


Hej och hå!
Kategorier:Media, Rättsstat, Svensk politik

Etiketter:

%d bloggare gillar detta: