Jag skriver ett svar till Skatteverket…

Skatteverket synar svart konst - P4 Malmöhus | Sveriges Radio

2023-04-19

Hej Annelie!
Du har skickat mig ett förslag till beslut om slutlig skatt och begär att jag ska inkomma med synpunkter innan den 20 april. OK, det ska jag göra, även jag tror, att du och ni andra på Skatteverket inte förstår någonting av allt detta. Ni är bara indoktrinerade till att dra av skatter från invånarna och tror att ni tjänar landet.
Visste ni att skatt är stöld? Förmodligen har ni inte en aning om detta, men då får ni läsa på om den amerikanska konstitutionen från 1776 som även gäller i övriga världen (även Sverige). Om skatt är stöld, då är det ni sysslar med bedrägligt och därmed straffbart!
Dessutom är Sverige inget annat än ett företag registrerat på New York börsen som Sweden Kingdom of. Som företag har man inte rätt att stifta lagar, och därmed inte heller uppbära skatter! Därmed sker ytterligare ett brott!
Policyn kan endast företag besluta om, men de är INTE lagar och kan inte heller efterföljas, ifall man inte är anställd vid det företaget förstås.
Vad jag vet, är jag inte/har inte varit anställd av företaget Sweden Kingdom of och har inga skyldigheter till det. Att detta företag dessutom besluter att det som har skett i ett annat land (i mitt fall i Finland) även ska gälla i Sverige, visar på att ännu ett brott är begånget. Ni har ingen rätt att införliva vad jag tjänat in i Finland
och vart jag betalat in till min pension, nu ska beskattas även i Sverige. Försök inte övertyga mig om att det finns en lag på det. Se vad jag skrev om lagar här tidigare. Det visar ännu tydligare på vilket bedrägeri ni sysslar med.
Att ni anställda inte förstår det utan ”bara följer order” är ingen ursäkt för att inte kunna åtalas och fällas.  Man är alltid själv ansvarig att ta reda på innan man gör sina beslut. Staten har hur mycket pengar som helst om de inte slösar bort dem på oväsentligheter och göder kriminalitet. Till det har jag ingen lust att bidra.
Idag är det amerikanska IRS eliminerat och det kommer Skatteverket också att bli när den nya valutan har införts i sin helhet. Då blir ni alla avskedade och ställda inför rätta. Om du inte känner till det, så har Sverige undertecknat att gå med i den nya guldbaserade valutan enligt QFS. Vad det innebär får ni ta reda på själva.
Nåja, nu får vi se om ni tänker begå lagbrott eller inte.
Mvh
Yrsa HäggströmKategorier:Media, Rättsstat, Svensk politik

Etiketter:, ,

6 svar

 1. Bra skrivet..intressant om dom svarar mycket märkligt att Sverige är regestrerat som företag och även Finland vad jag vet iallafall. Att myndigheterna får agera som dom gör och staten driver in skatt…att ingen ifrågasätter detta??

  Gilla

  • Jag tror nog att det är snarast så att svensken inte känner till att vi styrs av ett företag. Att vi med våra personnummer är spelbrickor som man handlar med på New York börsen och tar lån i våra namn utan vårt godkännande…

   Gilla

 2. Om man bedriver en enskild firma är det svårt att ignorera skattebetalning. Som privatperson ser jag det omöjligt att inte betala skatt. De kan straffa mej på olika sätt. Hur gör du för inte bli straffad från Skatteverket?

  Gilla

 3. Kunde inte ha sagt det bättre själv,,,,,,,,,,,,,,,

  Gilla

%d bloggare gillar detta: