5 svar

 1. Och på flightrader24 finns inte dessa plan med på kartan. Varför?

  Gilla

 2. De har sprejat hela dagen. Märkliga formationer. Har det med denna operation? Vattenståndet i Östersjön är väldigt låg och SMHI garanterar säkra solprognoser hela denna vecka vilket i vanliga fall har varit osäkra tidigare.

  Gilla

  • Dessa formationer kallas chemtrail och innehåller vanligtvis aluminium, barium och strontium. Man kan också införliva bakterier och virus i detta. Detta ingår i ett program som kallas geoengineering = vädermanipulation. Kanske vill de försäkra sig om uppehållsväder under övningarna??

   Gilla

   • Tack för svar. Har sett dem under flera år på himlen. Fint väder ska det vara när man ska leka krig. Undviker att vistas ute under dessa attacker på himlen.

    Gilla

%d bloggare gillar detta: