Inversion; Ett allomfattande angrepp mot mänskligheten

inversionskriget ett totalt angrepp mot mänskligheten

av Jesse Smith


WEF har redan förlorat, men det här är vad de planerade.


Det pågår ett krig som ingen går säker ifrån. Det är ett inversionskrig och en total attack mot mänskligheten. Den är mångsidig, obeveklig och äger rum samtidigt på alla områden i livet. 

Dess inriktning är anti-mänsklig, anti-vetenskaplig, anti-naturlig, anti-sanning, anti-frihet och avgjort anti-Kristus. Dess metoder använder alla tillgängliga vapen och tekniker inklusive sofistikerade former av propaganda och psyops. Dess mål är att krossa den mänskliga anden och få den att böja knä för en superklass av elitistiska, auktoritära överherrar som verkligen tror att de är bättre än resten av oss.

Förövarna har alla avsikter att underkasta massorna deras styre, samtidigt som de försöker övertyga oss om att det är för vårt eget bästa. De är mästermagiker och listiga Svengalis som kastar trollformler av undergång och dysterhet över världen för att hålla människor låsta i ett tillstånd av rädsla och paranoia.

2020, när de sa att livet inte skulle återgå till det normala, menade de verkligen det.

Allt de rör vid har vänts upp och ner och gjorts helt emot naturen och verkligheten. Det här bisarra världskriget strävar efter att fullständigt störta samhälleliga normer, lagar, seder och traditioner. Den njuter av att ersätta ondska med gott och mörker med ljus.

Trollkarlarna bakom ridån skapar kaos och oordning i en aldrig tidigare skådad skala med målet att återuppbygga ett nytt, globalt och totalitärt samhälle från förstörelsens spillror. De har bemästrat krigstekniker från den forntida kinesiska generalen Sun Tzus Art of War, som inkluderar att så split, främja bedrägeri och attackera medan fienden är svag och mest oförberedd. Rasstridigheter är en av deras mest uppskattade taktiker, men det finns många andra.

De vill ha Kontroll över allt

De är inte nöjda med att kontrollera det mesta av rikedomen, utan de försöker äga och kontrollera allt inklusive helt genetiskt materialnaturresurser, matförsörjningen och till och med mänskligt DNA. Om man säger det uppenbara går inversionskriget under andra namn som Great Reset, där de främsta krigshetsarna hävdar är att du inte kommer att äga någonting och vara lycklig.

Dess förespråkare maskerar sig som välvilliga chefer för nationer, militärer, centralbanker, icke-statliga organisationer och tankesmedjor. Det planeras och genomförs av några av de rikaste familjerna, de mäktigaste företagen och de mest hemlighetsfulla organisationerna som världen någonsin har känt till, tillsammans med de stövlande underhuggare som gör sitt bud.

Den är också känd som den nya världsordningen, som förlöjligades som en konspirationsteori för inte så länge sedan men som nu är ute i det fria och visar sina omvända dygder för hela världen att se. I verkligheten är allt detta en jockey för världskontroll inget mindre än internationell organiserad brottslighet med det militära industriella komplexet och den korrupta polisen som fungerar som muskeln för att hålla motståndet i schack.

29 un nwo hemsida

Detta Build Back Better- gäng tror att de kan omforma mänsklig biologi, natur, ekonomier och den sociala ordningen till en ny och förbättrad teknokratisk utopi. De hävdar att de bygger en bättre framtid för alla, men i verkligheten installerar de en ny form av feodalism, teknofascism eller vilket auktoritärt system du vill kalla det.

Transhumanism står i centrum

De nya ”gudarna” från den fjärde industriella revolutionen (eller fjärde riket beroende på hur du ser det) försöker överträffa och förbjuda all vördnad för Skaparen av allt. De låtsas att de älskar och skyddar naturen, samtidigt som de försöker åsidosätta den genom teknik som genetisk redigering och forskning om vinning av funktioner. De strävar aggressivt efter en fullständig omskrivning av historien genom att slå samman människan med maskinen, skapa mat från syntetiska (och ofta giftiga) material och ändra och patentera de genetiska koderna för varje art av liv på planeten. Ja, de är så fräcka, och deras hybris når bortom stratosfären.

HU:s professor Yuval Harari donerar en miljon dollar till WHO efter att Trump ...

En av deras mest hyllade filosofer är en homosexuell, futuristisk förespråkare för transhumanism vid namn Yuval Noah Harari (bilden), som tror att:

 • Kristi uppståndelse är falska nyheter
 • de fattiga kommer att fortsätta att dö, men om 50 eller 100 år kommer de rika att bli befriade från döden
 • framtida övervakning måste vara ”under huden”
 • den fria viljans era är över
 • massorna är värdelösa, och deras liv är meningslösa och värdelösa
 • massorna har inte mycket av en chans mot vad som kommer även om de är organiserade
 • ”Historien började när människor uppfann gudar och kommer att sluta när människor blir gudar.”

Harari är rådgivare till Bondskurkkarikatyren och World Economic Forums ordförande Klaus Schwab. Du vet, mannen som öppet har sagt att den fjärde industriella revolutionen skulle utmana ”idéer om vad det innebär att vara människa.” Schwab har också skrutit om att hans kader av unga globala ledare har penetrerat regeringskabinetter i många länder över hela världen. Mycket har skrivits på sistone om dessa tvillingskräck, vilket ytterligare avslöjar vad elitisterna planerar.

Men det som ofta går vilse är att dessa planer genomförs i (lokala och statliga) regeringar; företagsstyrelserum; militära strategisessioner; hemliga möten; klassrum för elementära, sekundära och högre utbildningar; och över etern via propaganda som kräks ur munnen på CIA-marionetterna ”journalister”.

De senaste mötena med VärldshälsoorganisationenWorld Economic ForumWorld Government Summit och Bilderberg Group har samlat många av de viktigaste konspiratörerna och en mängd andra paddor som är ivriga att ändra historiens gång till deras fördel. Du är i hårkorset för alla deras attacker, eftersom de har förklarat krig mot allt som en gång ansetts vara bra, rättvist och normalt.

De föraktar fullständigt din frihet, individualitet och oberoende. De avskyr lag och ordning och försöker kringgå alla styrande principer som står i deras väg, inklusive USA:s konstitution och Bill of Rights. De vill begränsa ditt tal, rörelser, tankar och till och med vad du äter. De längtar efter att förinta din individualitet och smälta samman dig i ett kollektivistiskt sinne ungefär som The Borg från Star Trek-serien:

Födda humanoida, implanteras de nästan omedelbart med biochips som länkar deras hjärnor till ett kollektivt medvetande via en unik subrymdfrekvens som sänds ut av varje drönare.

Detta kollektiva medvetande upplevs av Borg som ”tusentals” röster – de är kollektivt medvetna, men inte medvetna om sig själva som separata individer. 

HBTQ+-Agendan urholkar stabila samhällen

De försöker uppnå sina mål med alla nödvändiga medel. Det spelar ingen roll hur många oskyldiga människor som dör, hur mycket smärta och lidande som tillfogas eller hur många barns liv som skadas permanent som ett resultat av deras ideologier, politik och teknologi.

De främjar en oordnad syn på verkligheten som förklarar att män kan ha menstruationscykler, bli gravida och föda barn medan de pumpar skadliga droger och utför farliga, ofta irreversibla operationer på minderåriga så att de kan bli transpersoner. De säger till kvinnor att det är okej att ta bort sina bröst, ta bort sina slidor, ta testosteron och kirurgiskt skapa falska penisar.

Samtidigt försöker pedofiler få allmänhetens acceptans när de stämplar om sig själva som Minor Attractive Persons (MAPs) istället för de kriminellt avvikande rovdjur de verkligen är.

Bidens USDA har nyligen meddelat att transgenderidentifierande studenter måste tillåtas komma in i badrummen de själva väljer, annars kommer de att berövas federala medel som används för att betala för skolluncher. Ja, Biden vill svälta dina barn om skoladministratörer inte följer agendan. Om du inte har dragit ut ditt barn från dessa statliga indoktrineringscentran som kallas offentliga skolor, är det nu en bra tid att göra det!

Denna särskilt lömska form av krigföring förstör sakta vad det ens innebär att vara man eller kvinna och hur de två olika könen ska förhålla sig till varandra. Med minst 68 (mest nyligen uppfunna) termer som beskriver kön och identitet, har miljontals bearbetats för att göra uppror mot naturen och stolt omfamna förvirring. Om Karl Marx levde idag skulle Karl Marx bli glad över att se sina planer på att förstöra den traditionella kärnfamiljen ta form. Om denna agenda fortsätter oförminskad, vad händer med mänskligheten om femtio år?

Samhällsförändringens ockulta rötter

Dessa självbelåtna, självutnämnda härskare representerar allt som är ont och vidrigt samtidigt som de framställer sig själva som räddare. I sanning är de ingenting annat än vargar i fårakläder och mörka moln utan regn. Många av dem har anslutit sig till det ockulta och praktiserat den satanistiska ”gör som du vill ska vara hela lagen”-doktrinen.

Populariserad av Aleister Crowleys Telema, Anton LaVeys Church of Satan och Michael Aquinos Temple of Set, gav satanistisk undervisning ett utbrett inflytande i Hollywood, musikindustrin, utbildning, militären och många andra sektorer. Även om det finns vissa variationer tillåter detta trossystem utövare att rättfärdiga allt de gör oavsett hur motbjudande, skadligt eller skrämmande det verkligen kan vara. Det är därför du ser kändisar som Megan Fox erkänna att de dricker människoblod.

Den tidigare amerikanska arméns överstelöjtnant Michael Aquino och Satanic Temple of Set

Även om de kan låtsas något annat, i grunden, är de alla narcissister, många är sociopater och ett ökande antal har blivit psykopater. Men de är vanligtvis inte de som begår grymheter som masskjutningar och bombningar av oskyldiga civila som ”misstas” för terrorister. De verkar i skymundan, förblir hemliga samtidigt som de skapar politiken och ger order till andra fotsoldater att utföra dessa sadistiska våldshandlingar.

Avfolkning-ytterligare ett vapen i arsenalen

De ser sig själva som välkända män och kvinnor, en speciell, begåvad klass avsedd att styra världen och allt i den. Vissa av dem tror till och med att de kommer att kolonisera Mars, ladda upp sina samveten till molnet och uppnå odödlighet.

Full av extrem stolthet och inbilskhet ser dessa tyranner dig och mig som inget annat än ” hackningsbara djur ” här för att tillgodose alla deras behov. Faktum är att om tekniken fortsätter att utvecklas i den takt de önskar, kommer de inte ens att behöva mycket av våra tjänster inom en snar framtid. Deras ultimata plan är att ersätta oss med robotar, artificiell intelligens och Internet of Things (IoT) smart teknologi.

Om allt går enligt planerna kommer dessa tekniska genombrott att göra mycket av mänskligheten förbrukbar, så de har använt alla typer av metoder för att döda oss inklusive DNA-förändringar och experimentella genterapier kända som COVID-19 jabs. De har försökt berätta för oss att miljoner dog av covid-19, men den berättelsen har avslöjats så nu övergår de till nya hot som Monkeypox, fågelinfluensa och bioterrorattacker.

Jag tror att denna svängning till stor del är för att styra människor bort från det faktum att covid-19 biovapen har orsakat en massiv död hos den mänskliga befolkningen. Eftersom befolkningskontroll är en av de centrala principerna för de globalistiska överherrarna, har de som lurats till att ta greppen hjälpt dem att minska befolkningen till en mycket mer hanterbar nivå. När allt kommer omkring finns det ett monument i Georgien som kallas ” Guidestones ” (bilden nedanför) som öppet förklarar att befolkningen måste hållas under 500 000 000 i evig balans med naturen. (monumentet förstördes av Vita hattarna 2022).

För dem som inte dödas av Big Pharma, krig, giftiga kemikalier, svält eller andra medel, är planen att kasta oss in i fattigdom och regeringsberoende. Den läskiga Joe Biden och Federal Reserve gör sitt bästa för att övervaka den kontrollerade rivningen av ekonomin under sken av ”Putins prishöjning” och övergången till den så kallade gröna ekonomin.

Som ett resultat har gaspriserna skjutit i höjden till över $9,00/gal i en stad i Kalifornien och inflationen stiger så snabbt att den snabbt tömmer allas plånböcker.

Mycket snabbt förändras livets paradigm som upplevts under det senaste halvseklet plus från:

 • Representativa regeringar till teknokratisk auktoritarism
 • Styrning genom offentliga institutioner ansvariga inför folket till förvaltning av offentliga/privata partnerskap ansvarig för ingen
 • Erkännande och upprätthållande av naturliga gränser till helt öppna gränser
 • Enskilda nationalstater till regional/global styrning
 • Naturliga biologiska människor till transhumana eller ”förstärkta människor”
 • Fria marknadsekonomier till digitala, övervakningskapitalismekonomier
 • Rörelsefrihet till begränsad rörelse genom biometriska digitala ID:n, IoT, artificiell intelligens och social kreditövervakning
 • En värld befolkad med över 7 miljarder människor till en önskad befolkning på 1-2 miljarder människor
 • Individuellt ägande som leder till rikedom och uppåtgående rörlighet till att inte äga någonting och överleva på sparsamheten, Universal Basic Income
 • Kroppslig autonomi till statligt ägande som en ” patenterad ” företagstillgång
 • Skyddad yttrandefrihet till regeringsgodkänt yttrande och drakonisk censur
 • Religionsfrihet att dyrka staten
 • Robust naturlig livsmedelsproduktion och konsumtion till strikt kontrollerad livsmedelsproduktion som endast tillåter GMO, labbodlat kött, insekter, tång och alger för konsumtion
 • Obegränsad njutning och utforskning av den naturliga världen till restriktioner för resor och rörelser beroende på digitala upplevelser som metaversen och jordens digitala tvilling
 • Begränsad mänsklig kontakt och starka personliga relationer till digitala relationer genom sociala medier, metaverse m.m.
 • Rättsstat att styra genom dekret av teknokratiska tyranner

Detta är verkligen mycket att smälta, och för många är det så obehagligt att de helt enkelt gräver ner huvudet i sanden och fortsätter blint genom livet, i hopp om att allt bara försvinner. Men detta inversionskrig kommer inte att upphöra om det inte finns fortsatt motstånd vid varje tur. De vill uppnå de flesta av sina mål till 2030, helt i linje med FN:s  mål för hållbar utveckling . Detta är anledningen till att förändringen ökade så mycket som började med plandemin 2020.

25 un sdgs 2020 år av acceleration

De gaffeltungade ormarna på toppen av den globala pyramiden vill att du är beroende av dem för allt. Det är därför de vill ha kontroll över allt under sken av att rädda planeten från klimatförändringar, ständigt muterande virus och farsoter och förödande cyberattacker som hotar kritisk infrastruktur och exponerar all din privata data.

De travar ut kris efter kris för att hålla dig traumatiserad och fokuserad på allt annat än sina fortsatta planer på dominans. Det vi bevittnar är rent tekniskt kaos när det är som bäst.

Deras regel är inte en självklarhet

De älskar att låtsas att de är en enad front, men de är ofta oense om hur de ska genomföra sina planer. Detta borde uppmuntra oss att fortsätta att trotsa dem, eftersom ett delat hus inte kan stå ut. Genom förutsägande programmering och offentligt uttalande av sina mål vill de få oss att tro att deras styre är oundvikligt och att motstånd är meningslöst.

Men det finns segrar som inträffar varje dag genom att vanliga människor tar sig an den stora dåliga maskinen.

Det är tråkigt men sant att mycket av deras makt har uppnåtts genom vår egen pliktförsummelse. Som abolitionisten Wendel Phillips sa 1852, ”Evig vaksamhet är priset för frihet.”

På många sätt har vi misslyckats med att skydda våra barn, samhällen, rikedom, hälsa och sinnesfrid genom att ge regeringsbyråkrater och smorda experter för mycket kontroll, allt för enkelhetens och bekvämlighetens skull. Men det är dags att gå tillbaka i skyttegravarna och bekämpa denna fiende genom att tala sanning till makten, övervinna ondska med gott, bilda våra egna stödsystem och fortsätta att leva våra liv utan rädsla och panik.

Vi har alla en roll att spela för att ta kontrollen från dem som försöker skada oss. Oavsett om det är genom att skriva, tala, skapa, organisera, planera, uppfinna eller undervisa, har vi alla varit begåvade på något område att bidra till att besegra detta odjur som försöker sluka oss.

Nu är det dags att använda vilka talanger och gåvor du än har för att främja frihetens och sanningens sak. Var ett ljus mitt i allt detta mörker. Om ditt meddelande inte tas emot av vissa, håll det i rörelse och slösa inte tid och energi på att bråka med dårar.

Var uppmärksam på vad som händer, men låt det inte förtära dig. Hitta tid att göra saker du tycker om trots de svåra förhållandena. Få kontakt med Gud och människor som har ditt bästa i åtanke.

Kom ihåg att ingenting är omöjligt för dem som tror! Detta krig kan vinnas av dem som är modiga, engagerade, ståndaktiga och villiga att göra uppoffringar för att se att Guds, mänsklighetens och naturens fiender alla avslöjas och ställas inför rätta.Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, , ,

%d bloggare gillar detta: