GitmoNytt: JAG arresterar Shalanda Young och US skattepengar går till Ukraina

United States Navy JAG-utredare arresterade på tisdagen den kriminella Biden-regimens direktör för Office of Management and Budget, Shalanda Young, anklagad för förräderi och för att ha kopplat 17 miljarder dollar av skattebetalarnas pengar till det ukrainska försvarsministeriet, som övervakar de väpnade styrkorna i Ukraina och kontrolleras av den högsta befälhavaren, brottslingen Volodymyr Zelensky.

Utredarna satte handfängsel på Young när hon lämnade sitt palatsliknande hem i utkanten av DC på tisdagsmorgonen. När Young visades en militär arresteringsorder som anklagar henne för förräderi, uppviglande konspiration, medhjälp till fienden och andra höga brott, blev Young verbalt och fysiskt stridslysten, kallade utredarna ”agenter för Donald Trump” och sparkade på dem som om hon sparkade en fotboll. Hon sprayades och fick ansiktet fullt av pepparspray.

När hon väl var dämpad placerades hon i baksätet på en omärkt SUV och fördes till JAG-bearbetningscentret, där hon kommer att stanna tills hon transporteras till Guantanamo Bay för att möta en militärdomstol, sa en JAG-källa till Real Raw News.

JAG, sa han, har finansiell dokumentation som visar att Young den 2 april godkände flera banköverföringar på totalt 17 miljarder USD från finansdepartementet till PrivatBank, den mest framstående ukrainska banken när det gäller tillgångar och den ukrainska marknadsledaren för detaljhandelsbanker. Pengarna skickades till ett konto som ägs av försvarsminister Oleksii Reznikov, Zelenskys högra hand och partner i brott.

Dessa 17 miljarder dollar är utöver de 115 miljarder dollar i kontanter och utrustning som regimen har skänkt Ukraina sedan starten av Vladimir Putins ”särskilda militära operation”.

”Det är vår ståndpunkt att inga amerikanska pengar ska gå till Ukraina. I Youngs fall finns det inget offentligt register över transaktionen. Varför? För det var meningen att det skulle vara hemligt, hemligt. Den olagliga administrationen och media har gjort ett bra jobb med att övertyga massorna om att Putin är ond och att Zelensky behöver pengar och vapen för att stöta bort Putin. Vi har övertygande uppgifter om att våra pengar finansierar barnhandelsringar i Ukraina, och Zelensky tillåter dem att arbeta ostraffat. Youngs överträdelser är förrädiska”, sa vår källa.

Tyvärr tror JAG att Young bara är en av många Biden-hantlangare som i smyg kanalisera enorma mängder kontanter till ukrainska bankkonton.

”De 115 miljarder dollar som de har deklarerat offentligt är bara en rökridå för att dölja vad som kommer till Ukraina. Vi tror att siffran är närmare en biljon, och vi arbetar hårt för att spåra och arrestera de skyldiga. Vi erkänner att Deep State är djupare än vi någonsin föreställt oss”, sa vår källa.

Utredare, tillade han, kommer att förhöra Young – om hon är villig att prata.

”Du vet hur det har varit. Deep Staters pratar inte. Allt de någonsin säger är att jag gjorde mitt jobb och klämde på. Vi fick åtminstone Young”, sa han avslutningsvis.

Lori Lightfoots tribunal ägde rum i onsdags, och jag kommer att publicera den sammanfattningen härnäst.


US skattepengar bekostade Soldiers of Fortune i Ukraina

https://realrawnews.com/2023/04/u-s-tax-dollars-fund-soldiers-of-fortune-in-ukraine/

Om du är som jag och IRS gör inbrott i en betydande del av din årsinkomst, skulle du hoppas att pengar spenderas på att förbättra landet, uppgradera vår militär, hjälpa fattiga och fördrivna veteraner och se över landets förfallna infrastruktur, i motsats till att den federala regeringen använder dina pengar till att finansiera ett proxykrig som gynnar ett land känt för att hysa barnsexhandlare. En konvergens av bevis illustrerar dock tydligt att amerikanska skattedollar i hemlighet garanterar en oortodox definition av utländskt bistånd – finansierar legosoldater för att skydda barnrovdjur och adrenochrome gårdar i Ukraina.

Som rapporterades i går arresterade den konstitutionalistiska fraktionen av den amerikanska militären Office of Budget & Management Director Shalanda Young efter att ha fått bevis på att hon i hemlighet hade kopplat 17 miljarder dollar till det ukrainska försvarsministeriet den 2 april. JAG-källor har sedan dess berättat för Real Raw News att Young, nu på Guantanamo Bay, åberopade sin femte ändringsrätt att vara tyst som svar på frågor om vem som instruerade henne att godkänna utbetalningen och hur Zelensky planerade att spendera pengarna. Även om hon inte ville prata och White Hats bara kunde spekulera i hur Ukrainas försvarsministerium skulle använda kontantinfusionen, har källor inom Rysslands FSB, eller Federal Security Service, praktisk kunskap om hur Zelensky spenderar det oåterkalleliga myntet.

FSB-agenten Andrei Zakharov berättade för Real Raw News att den 4 april utfärdade det ukrainska försvarsministeriet en internationell uppmaning till vapen, och erbjöd legosoldater och förmögenhetssoldater mellan $3 000-$10 000/månad, baserat på erfarenhet, för att svära trohet till Vladimir Zelensky och försvara Ukraina från ”ryska inkräktare”.

Zelensky måste förlita sig på utländska krigare eftersom ryska styrkor har decimerat och demoraliserat Ukrainas inhemska militärapparat, sade Zakharov.

”Grisen Zelensky har blivit rik på barnhandel och Adrenochrome, men han skulle inte använda sin rikedom till att anställa en paramilitär. Många ukrainska oligarker och regeringstjänstemän är nu miljardärer tack vare västerländska kriminella företag i Ukraina, men landet är fattigt. Om din kriminella regering i hemlighet gav honom 17 miljarder dollar, är det pengar som han använder för att hyra in extern hjälp för att skydda de kriminella företagen, säger Zakharov.

Han tillade att Ukrainas försvarsministerium använder en föråldrad form av kommunikation – kortvågsradio – för att nå legosoldater som letar efter arbete för att förbli oansenliga. Den sänder kodade meddelanden på Radio Ukraine International, som hörs över hela världen via relästationer som WMRI i Miami. Sändningarna innehåller information om hur man kontaktar försvarsministeriet för att ordna transport till Kiev.

FSB, sa Zakharov, har snappat upp och dechiffrerat flera sådana sändningar.

”Naturligtvis tittar vi på alla sändningar från Ukraina. Våra experter hittade ett grundläggande budskap inbäddat i radioprogrammen som ger ett telefonnummer och en e-postadress för att få information om hur man tar sig till Ukraina och vem man ska kontakta när man är där, tillade han.

Han kunde dock inte förklara hur legosoldater vet att de ska lyssna på Radio Ukraine International och dechiffrera det dolda budskapet.

”Om vi ​​kommer på det kommer jag att berätta för dig. Kanske använder de också nuvarande kommunikationsmetoder som internet och slängtelefoner, men av någon anledning använder de också kortvåg, säger Zakharov.

En dag efter att det första förvrängda meddelandet träffade etern kom en karavan av 500 albanska legosoldater in i Ukraina genom Rumänien, vilket bekräftats av observatörer på marken och FSB-satellitbilder. Sedan dess har ett dussintals husvagnar anlänt till Ukraina via Polen, Moldavien, Ungern och Slovakien, sa Zakharov.

”Vi uppskattar cirka 7 000-10 000 män hittills,” förklarade han.

Den 9 april fick rysk underrättelsetjänst veta att en 800 man stark kolonn marscherade mot Ukraina från den ungerska staden Nyíregyháza. FSB hade infogat hemliga agenter i formationen, sa Zakharov. Efter att ha korsat gränsen möttes de av en ukrainsk tjänsteman och kördes till Kiev, där de, när de väl kontrollerats, lovade Ukraina trohet och fick amerikanska vapen och ett uppdrag.

”Våra män hade förfalskade legitimationsuppgifter. De erbjöds motsvarande 5 000 USD i USA i månaden och fick veta att deras familjer skulle få en engångssumma på 500 000 USD för förlusten om de dog. Vissa legosoldater fick mer betalt; vissa fick mindre. Våra spioner ombads inte att gå till frontlinjerna”, sa Zakharov.

Istället instruerades deras order, undertecknad av general Serhiy Shaptala, dem att vakta ett lager nära Pisochyn i norra centrala Ukraina. Den byggnaden, sa Zakharov, rymde 135 kidnappade barn som visade tecken på svält och uttorkning. De två ryska agenterna kände sig moraliskt tvingade att agera men stod inför överväldigande odds – förutom dem hade ett dussin äkta legosoldater också fått i uppdrag att vakta lagret.

Ändå vände de sina vapen mot legosoldaterna och öppnade eld och dödade sju innan de föll i strid.

”Det är med stor sorg de misslyckades. När vi fick reda på dödsfallet skickade vi Spetznas för att förstöra avskummet och rädda barnen, men när de kom dit var lagret öde och barnen var borta, säger Zakharov. ”Ditt land gav Zelensky 100 miljarder dollar i vapen, och nu har han 17 miljarder dollar för att anställa många män för att slåss efter hans arv. Det här är tragiskt.”

Avslutningsvis sa han att Rysslands president Vladimir Putin skulle göra sitt bästa för att jaga och döda lyckosoldater som kämpar för Zelenskyy.

”Nej tack till er kriminella regering, att rensa Ukraina från pest är ett mycket tufft jobb”, sa han.Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, , ,

%d bloggare gillar detta: