Vita hattarna informerar: Det händer så mycket, men som det inte berättas om… Del 42

Det är mycket som händer, men som aldrig når ut till MSM-media. Idag gör jag ett djupdyk på White Hats på Telegram med ”senaste nytt” som händer på den fronten. Det finns nästan hur mycket som helst här, men här ett axplock…

Tidigare publicerade:
https://bakomkulisserna.biz/s=det+%C3%A4r+mycket+som+h%C3%A4nder&x=8&y=18


Detta gäller för halva april månad med början av månaden längst ner.


President Donald J Trump talar vid NRA:s årsmöte, LIVE från Indianapolis. 14/4/23

https://rumble.com/v2gvu88-president-donald-j-trump-speaks-at-the-nra-annual-meeting-live-from-indiana.html


2023-04-15

BAKHMUT var en fälla ”köttkvarn” för att få locka in ukrainska militärstyrkor (låter riktigt illa… Men detta är sanningen om vad Ryssland gjorde för att ta över BAKHMUT och särskilt för att förlama Ukrainas militärregimer) …
__

Den verkliga rapporten som inte nämns i sändningen är att BAKHMUT har underjordiska städer som sträcker sig hundratals mil (även Google medger detta) ///// och i TELEGRAMRAPPORTERNA;>
_Världens längsta underjordiska tunnelsystem sträcker sig från Antarktis till Israel (som har underjordiska förbindelser till VATICAN och mer) och går genom UKRAINA> BAKHMUT< har beslagtagits av ryska styrkor (ALLIANCE) och under de närmaste veckorna och månaderna KOMMER styrkorna att genomföra militära OPERATIONER 🔥 >>>> FÖRVÄNTA DIG MASSOR AV UNDERJORDISKA BRÄNDER OCH EXPLOSIONER Genom regionerna från sydhavet till norra Kiev///)


Så där har du det!
Trump låter dig veta DIREKT och indirekt att USA är ansvarigt för att spränga North Streams rörledningar.

>Du VET TRUMP kommer att återkomma till det här när tiden passar< //// ♠️♠️♠️♠️

(Denna DROP direkt från Trump gick över hela världen< och träffade EU-nyheterna …… Han låter alla veta> [ CIA] [NATO] HAN KOMMER EFTER DEM SNART///

45+KNOWS och håller ♦️♠️-kort


11.4

[ DS][DE] beväpnar LÄCKOR mot amerikanska medborgare och företag som inte följer Globalist AGENDAN.

> De nuvarande läckorna (och fler kommer<) är kopplade till RESTRICT Act de försöker införa. >>Om begränsningslagen var på plats under de senaste LÄCKARNA.. Då skulle [DS]-regeringen kunna stoppa TWITTER/TELEGRAM och stänga ner dem som en fara för det nationella försvaret och nationella säkerhetslagar genom Restrict ACT./

_Jag hade flera gånger släppt information om att KLASSIFICERADE DOKUMENT Data skulle komma ut på internet och ingen kunde stoppa LÄCKARNA. … speciellt med den nya ( vita HATTARNA) A.I. systemen som levererar informationen över hela världen och hoppar över [ DS] A I. Systemväggar//// _

När DEEP STATE försöker göra allt för att ta kontrollen över berättelsen om Ukrainas krig och PLANDEMIN sluter murarna sig och LÄCKORNA KOMMER< och de försöker stoppa de kommande översvämningarna <
_
Lyckligtvis har Cheyenne MNT. USSF > TRUMP +. // Musk Satelliter utplacerats och flera byråer över hela världen har SATS som är kopplade till Cheyenne mountain CONTROL<

//))
Allt händer nu.. Behöver hända när vi fortsätter en HÅRresande resa genom Near death _EVENTS som kommer till stadier av Storm Ops.///

Att Trump åtalades under veckan som ledde fram till påsk / UPPSTÅNDELSE/// var inte ett misstag… Men har en betydande> MENING<

_Kom ihåg att Trumps ARREST leder till > [SOROS] [ ROCKEFELLERS] [ OBAMA] [ ECT]////…….
______
Fall inte sönder under de närmaste månaderna.. Allt blir superintensivt > RYSSLAND. KINA. U.S.
> SCENARIER FÖR KÄRNSTANDOFF SCENARIER.WWIII
____
>]BAKOM KULISSERNA;
QFS ettåriga betatestkörning är klar<
Och kör i takt*

(Detta betyder att den djupa staten inte längre kontrollerar världens finansiella system och att en kontrollerad KOLLAPS sker……….. Oroa dig inte när man här i USA blir pank och förlorar supervärldsmakter och blir utskrattade av BRICS-nationer…….
>>>> PLANERNA på ATT> GÖRA AMERIKA STORT IGEN…. Är inte en slogan//////// VÄRLDENS STÖRSTA GULDRESERV ÄR INNE I USA OCH FÖRVARAS I SÄKERHET SEDAN 2017…… //// )

Berg < är viktiga.
Inlåsta

Ha tilltro.


9.4

FRANSKA MEDBORGARE FÖRBEREDER SIG FÖR ATT STÖRTA REGERINGEN<

Franska demonstrant mot ny polslag - Nya Dagbladet

__
BAKOM KULISSERNA]>
_The Military ALLIANCE börjar organisera en våg av motstånd mot KRIGET OCH ANSLUTEN REGERINGSKORRUPTION och mot INFLATIONEN och EU-KOLLAPSEN kopplad till BANKER… ECT ECT.
> Den första omgången av insamlingsmotståndet är kopplad till polisen i Frankrike (BATALJONER AV ROGUE POLICE fd soldater som är mycket investerade i att AVSLÖJA regeringens korruption och Macron admin och DEEP STATE mil) …. den franska polisen förbereder sig för att stänga vägar in till större städer och bara släppa in frihetskämpar, bönder och andra delar av grupper som är intresserade av att störta den franska regeringen genom polisens blockad.

_Denna första KOMMANDE våg av CIVIL OROLIGHET och EU-medborgare som konfronterar sina regeringars politiker och [DS] militär korruption börjar med en stark front i FRANKRIKE och leder sedan till att Nederländerna förbereder ett enormt MASSIVT OFFENSIVT MOTSTÅND som också kommer att konfrontera deras ledare. regeringar. ECT…
>>>
Tyskland
Spanien
Polen
[[[[FÖVÄNTAS att resa sig i sina enheten<
_____
INGEN VILL TALA OM DE GODA AI. BOTS SOM SLÄPPER INFORMATION GENOM LÄNDER PÅ MASSIVA NIVÅER

Tack Cheyennebergen. Q+ ///
++++++++++++++USSF
____
ÖGONEN PÅ ISRAEL NÄR FOLKET FÖRBEREDAR SIG PÅ ATT KONFRONTERA DE KHAZARISKA MAFFIALEDARNA SOM HAR INFILTERAT SITT FOLK OCH LAND I ÖVER 2000 ÅR….

Mycket händer bakom kulisserna 🔥

VÅGEN KOMMER TILL U.S.A.> JUNI
eftersom CIVILA OROLIGHETER OCH HÄNDELSER SKER

SPÄNN FAST ER SMÖRBLOMMOR.

PANIK 🔥 I EU NÄR MEDBORGARE I FRANKRIKE ORGANISERADE SIG FÖR ATT GÅ EFTER SIN REGERING och de backas upp hårt av mil. Intel . Och Mil. Insiders. Frihetskämpar Poliser skvadroner inbäddade<


>PsyOps inom en PsyOps<
Pentagon KLASSIFICERADE läckor>


___

PENTAGON riktar sig direkt endast till TWITTER & TELEGRAM för att dela KLASSIFICERADE LÄCKOR som härrör sig från PENTAGON<

_[ De] använder RIKTIGA> LÄCKOR (som inkluderar att det ukrainska slagfältet har förlorat och massiva offer) _NU, för att skylla på TWITTER TELEGRAM för att dela KLASSIFICERAD information.
Inga andra sociala medier var inriktade på Biden-administratören och Pentagon som anklagade Twitter och telegram för att dela läckorna.

Nu avslöjar byråerna genom flera insiders att hemligstämplade läckor används för att rikta in sig på TWITTER/TELEGRAM i hopp om att komma med lagar för att undertrycka de två plattformarna.

> De KLASSIFICERADE LÄCKARNA avslöjades först i USA av The New York Times (CIAs muntligen) <……. detta är en uppenbar VARNING om att CIA använder de KLASSIFICERADE läckorna som en dubbel PsyOps för att rikta in sig på de två största plattformarna som ger och tillåter yttrandefrihet till världen.
___
BAKOM KULISSERNA] ; RYSSARNA har bekräftat att LÄCKORNA är av HÖG sannolikhet och NATO gick till hemliga möten under helgen för att omvärdera skadorna av LÄCKORNA……. Under tiden har CIA använt LÄCKORNA till att gå efter TWITTER. TELEGRAM och BIDEN Admin undersöker nationella säkerhetslagar och kränkningar mot Twitter Facebook.
____
INGEN! > INGEN VILL BEKRÄFTA AI. VS. AI. .>>HADE KONTROLLEN ÖVER VÄRLDENS LÄCKOR
Och DEEP STATE AI. BRANDVÄGGAR MISSLYCKADES

Vem kontrollerar det goda AI. systemet som togs i bruk 2023?

Varför kommer PsyOps inom en PsyOps att misslyckas?

SÄKERHETSåtgärder är på plats<


8.4

TÖMMER TRÄSKET<
komplett
SPOLA UT~
___
Börjar du förstå att gripandet av TRUMP ISCENSATTES av Military ALLIANCE vita hattarna och MÄKTIGA befälhavare på insidan<<//

Hollywood firar Donald Trumps arrestering: "Ingen är över lagen ...

Gripandet av Trump är också för att avgörande operationer EXPONERAR [ SOROS] [ ROCKEFELLERS ] [ CIA ] [DARPA] [ GATES] [ MICROSOFT]
[McAfee bakdörrar]
[Pentagon kontrollerar sociala medier] [ ECT] [ ECT] [”] ………
Allt leder till att EXPONERINGEN AV DEN DJUPA STATENS MILITÄRKUPP MOT TRUMP OCH UTLÄNDSK INBLANDNING INTRÄFFANDE I VALET TILL U.S.A.
_
Tror du verkligen att Trump bara är en person som tar sig an CIA. PENTAGON[MÖDARMASKIN]
och att Trump BARA kämpar mot FBI. Rockefeller-regimen. OBAMA-verksamheter. CLINTONS pedo ring.. kämpar mot NATO .. Kämpar mot klimatförändringsagendan och mycket mer.. Och att Trump gör detta ensam?
😂 😁 😂😂😁😂😂😂😂
_________

LITA PÅ PLANEN.

_________
TILL SLUT Trump. Putin. XI. MODI. Bin SALMAN kommer alla att ansluta för världsfred….. Det finns inget annat sätt<////

Den verkliga historien är>
Nollpunktsenergi. Tesla energi.
]Uppståndelsen<[ av Oändlig ENERGI I ALLT

…framtiden KOMMER, men först spolar VI TRÄSKET ….
DET BÄSTA ÄR KVAR.

45 VET<


USA:s NATO-KRIGSPLANER LÄCKTA

Silicon Valley Bank: The Ultimate Advocate of NewSpace Investment - Via ...

_Att avslöjandet av hundratals miljarder $$$$$$$$$$$ av CCPs -pengarna gömdes inuti Silicone Valley Banks utsätts långsamt> bakom kulisserna > MIL Investigators (Intelligence Battalions) samlar in data och bryter krypterade koder genom koderna i SVB:s finansiella demokratiska tvättsystem …..SBV COLLAPSE och [ DS] förbindelser når de högsta källorna inom den amerikanska regeringen> CIA > Pentagon> Obama> Biden> UKRAINA PENNINGTVÄTTSSYSTEM, KOPPLAT TILL CCP <

_samtidigt inleddes gripandet av TRUMP med 34 åtal (och världsbilden som träffade EU-länderna i förra veckan innan hans rättegång gällde Trump stående bredvid 3 flaggor och 4 (5) flaggor bakom honom tillsammans med flera andra flaggor till vänster om honom och placerade långt borta från skärmen ..,.>. Mil. COMMS placerades avsiktligt av TRUMP. +..MIL.+ALLIANCE som signalerade 3.4. 3.5 stagrs of War i War Laws of War Department of Defense procedurer )….> Det är av ingen tillfällighet att JUS IN BELLO 3.4. leder till RECIPROCITY 3.6 (några dagar senare flankerades Trump med 3 flaggor bredvid 3 andra flaggor motsvarande 6 på ena sidan speglade av samma flaggor till vänster).
*Det offentliga samhället känner ofta inte till Trumps underrättelseorganisationer. Militära kommandon talar ofta i KODAD MILITÄR KOMMUNIKATION GENOM LIVE OFFENTLIGA SÄNDNINGAR .>>>> TRUMPs senaste pubic Military COMMS signalerar att vi är i KRIG och inom 3.4 krigsrättsliga procedurer och allt måste styras av boken>>>>. Även om det är svårt, är det viktigt att förstå att detta måste göras enligt BOKEN.Q///

>Under de senaste tre månaderna har [ds] Pentagon [ msm] Biden-administratinon ljugit om att Ukraina vinner kriget och kontrollerar nyhetscykeln genom EU. STORBRITANNIEN. Kanada ECT.. Men den VERKLIGA sanningen har kommit från flera interna källor> inklusive Trumps nära vän general Douglas MacGregor som var senior rådgivare till USA:s försvarsminister, och general Macgregor är en krigsstrateg med en serval out som hjälper till att vinna krig . ///// Nu har Macgregor starka band till KLASSIFICERADE underrättelserapporter och edsvurna och Mil. ALLIANCE fortsätter att släppa sanningen om UKRAINA BATTLE FIELD ASSESSMENTS. och i det verkliga kriget har rapporter och databedömning gett att UKRAINA har fallit och fortsätter att gå i spiral till misslyckande///// USA. Har upphört att skicka toppmoderna vapen till Ukraina och utrustning och EU hade nu slutat att skicka högklassiga vapen och system till Ukraina…..> Inom den militära underrättelsetjänstens bedömning är det känt att UKRAINA NATO (CIA U S. PROXY WARS) krig kommer att falla och de vill inte att vapnen ska falla i RYSKA händer i slutet av kriget< <<<

_NU har U.S. Military.+ Natos krigsplaner läckt ut online och RYSSLAND publicerar dokument online och på TV//// inuti dokumenten avslöjas också den verkliga ukrainska förlusten i hundratals, hundratusentals med mycket färre ryska offer i tiotusentals ….. De militära KLASSIFICERADE dokumenten är en riktig hit för Pentagon. CIA. Natos militära planer nu när deras mål har avslöjats och nu har PENTAGON CIA tvingat MSM att avslöja dokumenten som rysk desinformation eller mycket modifierade dokument.

I alla fall…. Den verkliga historien är att vi är på markören/ scenen/ avsnittet. > 3.4>3.5. >>> leder in i 3.6
KRIGSLAGAR

[ EPSTEIN] Saga värms bara upp. Allt hänger ihop. Ukraina Obama. Clintons. CIA. Virus.
SVB ….. ECT ECT ECT ECT ECT ECT ECT ECT ECT ECT ECT ECT ECT ECT………….>>>> Det hela leder till 11.3

(Jag sa till dig för några minuter sedan…. Större militära läckor skulle läcka online och dessa skulle placeras i operationer.//)))))>>>>> Det leder till en översvämning.. Fler och fler och CIA Pentagon kan inte kontrollera de inre läckorna och de vita hattarnas AI system som de släppte loss< …………. Kom ihåg att jag berättade om de vita hattarna som släppte loss mil. A.i. system för att bekämpa Deep states AI. System……Bra att du tittar på kraftfulla KRAFTIGA läckor som inte kan kontrolleras och som leder till MASSIVA MASSIVA ÖPPNA FLODÅDROR>>>> ..CIA PENTAGON. BIDEN I PANIK<<<)


☝️ Very important REPOST connected 👇

Demokratiska ledare är pedofiler och kopplade till CIA PEDO RING> [ EPSTEIN]
__

Twitter Marjorie Taylor Greene avstängning var ett misstag, säger företaget

>Som en U.S. REPRESENTATIV LEDARE >MARJORIE TAYLOR GREENE (bilden) har satt det demokratiska partiet i världens rampljus när hennes kommentarer och påståenden som amerikansk LEDARE träffade MSM-nyheterna och världsnyheter när hon offentligt fördömde det demokratiska partiet och ledare som pedofiler kopplade till pedofiliringar.

Hur kan en amerikansk ledare och representant öppet attackera de demokratiska ledarna med pedofilanklagelser? ._
____
Bakom kulisserna;
>MTG har insiderinformation om EPSTEIN-fallet och genom Trump+ är hon medveten om kommande EPSTEIN-saga som bryter ut på en nationell och världsscen!!!!!!…..
____
Inifrån källor genom kinesiska draksällskapsorganisationer bekräftar de flera Mil. utredningar och domstolar (pre-Tribunals) har redan startat i flera länder runtom i USA Kanada. EU. SA. Australien….. Och i
från pre-tribunals från hela världen med bankirer har inletts för att ge debriefings<
Med deras kunskap om regeringen. Epstein FiveEyes anslutningar< ..

i förra veckan gav jag dig information om att Virgin Islands genomförde hemliga Mil. Domstolar och debriefings med världens mäktigaste eliter och rikaste som> Sergey Brin of Google… Och flera andra som finns på världens rikaste lista och oavsett hur rika de är och deras koppling till BlackRock
Cia killer powerhouse ECT…… Deras inflytande för att köpa av eller stoppa utredningen om EPSTEIN ASSOCIATES och ring undveks och Nollades.
___
Vita hattarnas AI. System som distribuerats för att leverera KLASSIFICERADE dokument till offentliga sektorer via internet och media har skapat kaos och panik i Pentagon som [DS] MIL. NATO CIA US. operationer har avslöjats och [ ds] AI. System kunde inte stoppa de MASSIVA vita hattarnas AI. System som släpper data…..

BAKOM KULISSERNA AI. KOMMER ATT SLÄPPA EPSTEIN-FILERNA och Pentagon gör allt för att stoppa EXPONERINGEN.

>Vad vet MTG och vad ska hon släppa under sommaren?

Varför följer MTG, EN OFFENTLIG U.S VALD REPRESENTATIV LEDARE SOM FÖLJER Q bakom kulisserna.
Varför har Kash Patel de senaste 9 månaderna på Q-kanaler pressat på för ett nytt Q som behöver återupptas lite?
Varför ger Trumps vän GENERAL Macgregor Real militära droppar och bedömningar?
Varför avlade Flynn Q. WWG1WA-eden och förnekade sedan Q senare?

Svaret är detsamma> MIL Q OPERATIONS
FÖLJ VERKSAMHETEN FÖR VITA KANINEN

>Vi KÄNNER ALLA denna RYSKA. Kina. Taiwan. Ukraina. Världen kollapsar och öppnar sig. Tyst. Slutna krig KOMMER ATT SLUTA< NÄR TRUMP KOMMER TILLBAKA TILL ÄMBETET (PLACERAD) och alla HÄNDELSER KOMMER ATT LEDA TILL MILITÄRTRIBUNALER > FULLSTÄNDIG EXPONERING AV CIA FBI. ECT ECTA FÖRENADE STATERNA, UTLÄNDSKA FÅNGADE OPERATION////

Just nu är vi inne i stormen …. Och > [EPSTEIN] är nyckeln och McAfee-filer och terabyte (fyllda med penningtvätt. Pedofiliringar och världskorruptionsdata) visas över hela världen i slutna mil. Domstolar.

Trumps ARRESTERING Signalerade 3.4 Wars of War-protokollen… Och denna signal förstärker att kriget redan har börjat och vi är i stadier av Jus In Bello
(Tillämpningen av krigslagar).

3.6> ÖMSESIDIGHET
____
När TRUMP tar FULL> OFFENTLIG< kontroll 2025_26
Efter att mil. avstår från 11.3 befogenheter och FAUCI ECT ECT har blivit helt EXPONERAD //)))… Sen kommer vita hattarna för att rensa upp livsmedelsindustrin och vaccinerna som är gömda genom hela livsmedelsindustrin> inklusive kött)))/// ///.

Bakom kulisserna; Mil-protokoll skapas för att försäkra den nya generationen färska livsmedel och jordbruk. En värld utan GMO-baserade livsmedel och kemikalier ……ett system av biljoner $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ i färskvaruindustrin… Arbete . Hälsa. En levande ny scen////

Det bästa är kvar.

Q. Världen är sammankopplad


MÄKTIG VÄRLD> ELITER GUNSTLINGAR TILL
[ EPSTEINS] FALL////
__
MILJARDÄRER 👇

Sergey Brin Net Worth - Uppdaterad 2022 » Whatsthenetworth.com  Thomas J. Pritzker |  Centrum för strategiska och internationella studier  CAA:s medgrundare Michael Ovitz om sin roll som fruktad Hollywood-agent ...
Sergey Brin                       Thomas Pritzker              Michael Ovitz

_SERGEY BRIN (judisk)( Googles grundare) > DEN 12:E RIKTASTE PERSONEN I HELA VÄRLDEN<
_THOMAS PRITZKER (judisk) VD för Pritzker Organization (TPO) och verkställande ordförande för >Hyatt Hotels Corporation.
_MICHEAL OVITZ (judisk) (Hollywood CIA> Informatör) en talangagent som var med och grundade Creative Artists Agency (CAA) 1975 och fungerade som dess ordförande fram till 1995. Ovitz fungerade senare som president för.> The Walt Disney Company<
_MORTIMER ZUCKERMAN (bilden) (judisk) VD för Boston Properties, en av de > största fastighetsinvesteringsfonderna i USA \ ägare och utgivare av U.S. News & World Report, chefredaktör. Han ägde tidigare New York Daily News, The Atlantic och Fast Company. På Forbes 2016-lista över världens miljardärer,

☝️ Dessa fyra är några av de MÄKTIGASTE ELITERNA i hela världen SOM kontrollerar företag och bolag, dotterbolagsbolag och investerare genom världselitens system med rikedomar i hundratals MILJARDER anslutna till mäktiga KRAFTER som BLACKROCK. VANGUARD STATE STREET . WALL STREET. >> ROCKEFELLERS (CIA REGIMEN FORCES )//////

[DE] försökte hårt att begrava [EPSTEIN]-FALLET och betalar allt från domare till advokater till regeringstjänstemän för att lägga ner JEFFREY EPSTEIN-FALLET på Jungfruöarna ANSLUTEN till JP MORGAN och [EPSTEIN] PEDOPHIL/MÄNSKOHANDEL SEXRING
Och för att stoppa deras namn från att avslöjas inuti fallet…..>tyvärr avvisade > U.S. < VIRGIN ISLANDS > UPPBACKAD AV Militära underrättelseverksamheten ALLIANCE ALLA PENGARNA. UTPRESSNINGSHOTEN som kastats mot dem av de rikaste människorna i världen som är kopplade till POWERHOUSE OF ELITES, ANSLUTNA TILL BLACKROCK, CIA ROCKEFELLERS> FÖRMODLIGEN TRILLIONER [DE] HAR
______
> Hur kunde de RIKTASTE ELITERNA STÖDJAS AV TRILJIONER $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ DOLLARIMPERIET CIA DARPA ROCKEFELLERS/ BLACKROCK/ OBAMA CLINTONS DECT/ ECT ECT ECT DEEP STATE CABAL REGIMEN>>>>>> FALLET UPPHÖR ATT KONTROLLERA EPSTEIN-FALLEN , DET EN gång LÄTT KONTROLLERADE U S. RÄTTSSYSTEMET OCH DERAS BANKER OCH VD:AR SOM KONTROLLER DOMARE, ADVOKATER>> UTREDNINGAR?????
VAD HÄNDER?????

>Tja om du har följt Q och DROPS genom flera kanaler genom åren inklusive Q The Storm Rider … Då vet du det!
MILITÄRA ALLIANSOPERATIONER äger rum för att föra HOUSE OF THE CABAL, DEEP STATE 🔥 NEDÅT 🔥 OCH EPSTEIN ÄR 🗝️NYCKLEN
Till världens pedofili ring. World BLACKMAIL OPERATIONS som härrör SIG från Mossad. MI6. CIA. FiveEyes operationer av DARPA …. I vilka alla dessa krafter skapade PLANDEMIC FINANSIERADE VIRUS, SKRÅET WORLD HEALTH ORGANISATION FÖR ATT DRA UT BIO-VAPEN VACCIN DÖDSHÄNDELSER KOPPLADE TILL TRANSHUMANISM ECT ECT ECT ECT ECT ECT ECT ECT ECT ECT>>>> TVÅNGSKRIG FÖR ATT TÄCKA UPP DET PLANDEMISKA>>> UKRAINA VÄRLDENS STÖRSTA SYSTEM FÖR PENNINGTVVÄTT KÖRS AV CIA/DARPA 4RTH REICH OPERATIONS ECT.

Namnen som anges är judiska. Anslutna till CCP-organisationer och marknader och företag.

>EPSTEIN skapades genom GHISLAINE MAXWELL OCH HENNES ISRAELISKA FADER som var en superspion för MOSSAD.CIA.MI6
och han finansierade början av världens pedofili-utpressningsverksamhet och barnsexpedofiliringar kopplade till ELITER.

(Antisemitic< skapades av Mockingbird-operationer för att skydda den judiska motreaktionen som skulle komma från världen och avslöjade ett CABAL SATANIC SYSTEM kopplat till barnoffer och MOLOCH, guden för barnoffer som går tillbaka till över 21 århundraden……… Antisemitism skapades för att offentligt skämma ut alla som sa något dåligt om judar.
_Men man kan säga att svarta är gängmedlemmar
Italienare är maffia (du ser också filmer om detta och det har drivits genom Hollywood). Men det är bäst att du inte säger något om judarna…/)
>SIDONOTERING] Det finns bra judar och dåliga judar och DET RIKTIGA JUDISKA SAMHÄLLET ÄR INNE I VERKSAMHETEN FÖR ATT RENGÖRA SIN 600-ÅRIGA KHAZARISKA MAFFIA-INFILTRATION SOM hävdar sitt ARV.
___
Vi räddar Israel till sist.
Mycket specifik anledning som inte nämns en enda gång.
Q
___
[ EPSTEIN]


Mycket viktigt REPOST

Jungfruöarnas rättsliga gren informerar allmänheten om ändrade ...

⬆️ Det NUVARANDE [EPSTEIN]-FALLET på Jungfruöarna är OPERATIONER kopplade till att få DIREKT information från TOPPELITERNA som Sergey Brin (12:e rikaste personen i världen som var med och grundade GOOGLE > DARPA VIA OPERATIONS) ….
_Som över 200 000 amerikanska förseglade åtal LOOM> kopplade till 911. CIA. CLINTONS barnhandelsring, till OBAMA falskt dödande av Bin Laden, till CIA-operationer i Benghazi, till Ukrainas världspenningtvättssystem, till skapandet av VIRUS och planerade PLANDEMISKA, vacciner ECT ECT ECT ECT.

DEN NUVARANDE VERKSAMHETEN i [ EPSTEIN ] sänder ett tydligt budskap till underrättelsebyråer över hela världen och till [ DS] OPERATIONER. OPERATÖRER OCH UPPFÖLJARE _ATT MILITÄRALLIANSEN GÅR FRAMÅT MED EPSTEIN [ EXPONERING]
FÖLJ VERKSAMHETEN FÖR VITA KANIN-OPERATIONER<

>Det tydliga budskapet är att låta alla få veta att de KOMMANDE rättegångarna i USA KOMMER att HÄNDA och att U.S. Jungfruöarna SUBPOENAS inte kan och INTE KOMMER STOPPAS<
( OAVSETT HUR MYCKET HUNDRATALS MILJARDER DE FÖRSÖKER BETALA FÖR ATT STOPPA RÄTTEGÅNGARNA)///

>]TELEGRAM: DET är känt att U.S. Jungfruöarna FÖR NUVARANDE GÖR MIL UTREDNINGAR OCH STÄNGDE PRIVATA TRIBUNALER OCH > SERGEY BRIN OF GOOGLE SJUNGER SOM EN FÅGEL BAKOM STÄNGDA DÖRRAR/////
_RÄTTEGÅNGARNA på U.S. Jungfruöarna är början på [EPSTEIN] MIL. GUNSTLINGAR BÖRJADE OCH UNDERHUGGARE UTFÄRDADES FÖR VISSA MÄKTIGA PERSONER SOM BÖRJADE GE UPPGIFTER PÅ [ EPSTEIN] OPERATIONEN<

( Oroa dig inte om du inte ser allmänna åtal på Jungfruöarna eller smällar på handleden eller att MSM inte täcker…… DE VERKLIGA OPERATIONERNA OCH SERGEY BRIN FALLET GER DEBRIEFINGS ÄR DET VERKLIGA FALLET BAKOM KULISSERNA OCH SCENEN ÄR UPPSTÄLLD OCH SÄNDER ETT HÖGLJUTT MEDDELANDE OCH TYDLIGT ÖVER HELA VÄRLDEN TILL UNDERRÄTTELSEBYRÅER OCH ELITER OCH VÄRLDSLEDARE
>>>>>>>> NCSWIC<<<<<<<<)

_🔥 PANIK. världsomspännande som SERGEY BRIN ect ECT ECT..JP MORGAN sect ECT ECT.. Gav/ ge [ DS] AVKLASSIFICERADE BRIEFINGAR TILL MILITÄRA UTREDNINGAR/DOMSTOLAR OCH FEDERALER FÖR VITA HATTARNA .

BAKOM KULISSERNA; ÄR PANIK PANIK PANIK PANIK SMÄRTA

STORMEN


Guld Fringe amerikanska flaggan - närbild

Den guldfransade flaggan står endast inne på militärdomstolar som sitter i summariska krigsrättsförhandlingar mot civila och sådana domstolar styrs delvis av lokala regler, men särskilt av ”The Manual of Courts Martial”, U.S., 1994 Ed., på Art. . 99, (c)(1)(b), sid. IV-34, PIN 030567-0000, U.S. Government Printing Office, Wash. D.C. Uppgifterna om de brott som civila kan begå, som klassas som ‘Acts of War’, täcker 125 sidor i Manual of Courts Martial.

Enligt artikel IV, avsnitt 3, i konstitutionen för Amerikas förenta stater får ingen ny stat bildas eller uppföras inom någon annan stats jurisdiktion. Så — Varför har domarna i de statliga och federala domstolarna tillåtits att uppföra utländska enklaver inom våra offentliga domstolsbyggnader under en främmande flagga med den gula fransen på er stats mark?

Vi tänkte bara att du skulle vilja veta, så att nästa gång du ser denna gula fransflagga kommer du att veta vad du tittar på och vad den egentligen betyder. Om du är i Spanien och du ser Spaniens nationella flagga, skulle du veta att du är under Spaniens jurisdiktion; och deras lagar styr dig vid denna tid. Du märks officiellt när du ser deras flagga. Detta är en amiralitetslag som säger att alla som ser denna flagga förstår att de styrs av lagarna i det land som denna flagga representerar. Du BÖR förstå att den guld- eller gulfransade flaggan betyder samma sak. Det är ett meddelande till dig att du är under reglerna och föreskrifterna för den militära styrkan som för den flaggan.

Är du bekant med krigslagar?

Förstår din advokat vad denna flagga betyder?

”Det är en grundläggande regel för åberopande, att en invändning till jurisdiktionen är ett underförstått (tyst) erkännande av att domstolen har rätt att döma i målet och är en dispensklausul från alla undantag från jurisdiktionen.” (Girty v. Logan, 6 Bush KY, 8)

Skicka det vidare!!!


TRUMP+Mil. Operationen var avsedd att bryta CCP:s FÖRSÖRJNINGSKEDJA strypa greppet om USA<

Kinesiska lyktor arkivfoto.  Bild av askfat, himmel, deltagare - 11574294

_[ds] CCP:s kinesiska monopolstrypgrepp över USA har brutits. Ingen trodde att detta skulle vara möjligt på kort tid.

Med pandemin släppt och spelteoretiska operationer på plats och MED krigsstörningar i USA:s ekonomi i UKRAINA har Kinas strypgrepp över USA:s försörjningskedja brutits och lyckats. .. Inuti geopolitisk militär bedömning och rapporter i nyheterna är USA:s försörjningskedja som var beroende av kinesiska produkter och produktioner som också kontrollerade aktiemarknader kopplade till livsmedelsindustrin, DEN har brutits liksom i Sydamerika och Europa, Afrika .. Indien har kommit in under det senaste året och säkerställer att den amerikanska leveranskedjan inte ska kollapsa helt.

När en ny försörjningskedja dyker upp som är kopplad till andra världsländer som hjälper USA med utbud, efterfrågan och leverans, signalerar de kraftfulla förändringarna slutet på och eran för CCP-Kina som kontrollerar USA:s försörjningskedjas infrastruktur under decennier<

_När Trump stod bredvid amerikanska flaggor utan guldfransar sändes ett meddelande ut högt och tydligt..
Slutet på Corporation of United States som kontrolleras av utländska enheter och styrkor och slutet på Strangle-hållet från CCP och khazariska ROTHSCHILDS Rockefellers kontroll……..>>>>
>>>> Allt leder till EXPONERING AV CIA.
ROCKEFELLERS….//))) och Trumps arrestering försäkrar
UNDERSÖKNINGAR av FISA. [DS] MILITÄRDOMSTOLAR SOM UTFÄRDADE GARANTIERNA .. Detta innebär fall av underrättelsetjänster som skyddar den djupa staten
( Just nu pågår Blackhats mil.intelligence vs White hats militär intelligens WARS på en utökad nivå som når AI. WARS>>>
AVKLASSIFICERADE VÄRLDSDROPS ……. Dessa droppar och filer träffar världsledare och världstjänstemän direkt vid dörren……….. Det spelar ingen roll om MSM försöker snurra berättelserna om att det är rysk desinformation
Eller täcker över de hemligstämplade dropparna faller ut och ignoreras…… Den verkliga skadan görs eftersom miljontals tjänstemän kommer att få KLASSIFICERADE droppar direkt genom WHITE HAT’S AI massiva digitala nätverk som kan nå deep state AI. Väggar)..

Deep state faller.

Allt som händer nu måste hända.
Spelteori.

Det måste vara så här.
____
Räkna med att några amerikanska fartyg/lasthamnar kommer att stängas
(Det pågår en omstrukturering bakom kulisserna ;….)/////
> Naturligtvis är vi fortfarande inne i en KOLLAPS
men en mycket KONTROLLERAD kollapsspelsteori
> HÄNDELSER .. HÄNDELSER HÄNDELSER HÄNDELSER …

SÄKERHETSÅTGÄRDER PÅ PLATS. (Men fåren måste se nära-döden-upplevelsen som innebär en MASSIV KOLLAPS…….. Men du har förberett PATRIOTS ANONS)///

STORMEN


>]TELEGRAM;: War of War kapitel 3.4 *JUS IN BELLO

Topp 29 jus ad bellum anlamı nedir en iyi 2022

När TRUMP STÅR MELLAN 3 OCH 4 FLAGGOR (och resten av flaggorna var utanför kameran till vänster) var dessa militära KOMMENTARER till generaler, befälhavare och militära underrättelsebataljoner
> Department of Defense Laws Of War kapitel 3. Avsnitt 4.

_JUS I BELLO
När kriget har börjat styr Jus In Bello hur kombattanter ska agera eller bör agera i KRIG

> Distinktion
Rättvist krigsuppförande bör styras av principen om åtskillnad. Krigshandlingarna bör riktas mot fiendens kombattanter, och inte mot icke-kombattanter som fångats under omständigheter som de inte skapat. De förbjudna handlingarna inkluderar bombning av civila bostadsområden som inte innehåller några legitima militära mål, begå terrordåd eller repressalier mot civila eller krigsfångar (fångar) och attackera neutrala mål. Dessutom är kombattanter inte tillåtna att attackera fiendens kombattanter som har kapitulerat eller som har blivit tillfångatagna eller som är skadade och som inte utgör ett omedelbart dödligt hot.

>Proportionalitet
Ett rättvist krigsuppförande bör styras av proportionalitetsprincipen. Kombattanter måste försäkra sig om att skadan på civila eller civil egendom inte är överdriven i förhållande till den konkreta och direkta militära fördel som ett angrepp på ett legitimt militärt mål förväntar sig. Denna princip är avsedd att urskilja den korrekta balansen mellan den begränsning som införs av en korrigerande åtgärd och hur allvarlig den förbjudna handlingen är.

Militär nödvändighet
Rättvist krigsuppförande bör styras av principen om militär nödvändighet. En attack eller handling måste vara avsedd att hjälpa till att besegra fienden; det måste vara ett angrepp på ett legitimt militärt mål, och skadan på civila eller civil egendom måste vara proportionell och inte överdriven i förhållande till den konkreta och direkta militära fördelen som förväntas. Denna princip är avsedd att begränsa överdriven och onödig död och förstörelse.

Rättvis behandling av krigsfångar
Fiendekombattanter som kapitulerat eller som fångats utgör inte längre ett hot. Det är därför fel att tortera dem eller på annat sätt misshandla dem.
Nej betyder malum i sig
Kombattanter får inte använda vapen eller andra metoder för krigföring som anses onda, såsom massvåldtäkt, tvinga fiendens stridande att slåss mot sin egen sida eller använda vapen vars effekter inte kan kontrolleras (t.ex. KÄRN-/BIOLOGISKA VAPEN).<
______
Inuti nuvarande Mil. Verksamhetsplanen äger rum > DEVOLUTION> regeringens kontinuitet >
1:a stadierna av 11.3.// Presidenten Chefen och befälhavaren för de väpnade styrkorna som initierade DEVOLUTIONSPLANEN måste ge en rättvis varning till militära kommandon och strategiska underrättelseoperationer om att KRIGSLAGAR kapitel 3.4 måste följas i enlighet med Operations eller att de är föremål för till krigsförbrytelser och tribunaler, och domen motsvarar livstid i fängelse eller död.

Allt Trump gör i militära protokoll görs enligt boken> DOD LAWS OF WAR

Vem utfärdade de illegala warranterna mot Trump för utredning, telefonavlyssning, placering av Stormy Daniels (Tror du verkligen att STORMy Daniels namn är en slump? DÅLIG SKÅDESPELARE/BRA SKÅDESPEL? 🎥
Hur är FISA involverat? Vem kontrollerar FISA?

Varför försvarade Bill Barr plötsligt Trump offentligt? (Till och med efter att Trump utsett honom, sedan offentligt ansatt, gick Barr till jobbet för Biden …
> Barr/skådespelare 🎥)
__
Även om det är svårt, är det viktigt att förstå att detta måste göras ENLIGT BOKEN._Q..
_.
Slumpinlägg #3967 saknas

#3966
= 33 ( 3+9=12(1+2=>3) 6+6=12 (1+2=>3) =33

#3968
=35 (3+9=12 (1+2= >3) 6+8=14 (1+4=5) = 35

Saknar inlägg #3967
#3967 (3+9=12 (1+2= >3) 6+7 =13 (1+3= >4) = 34

34 åtal mot Trump
3.4 krigslagar handbok kapitel
____
Varför talar den militära underrättelsetjänsten öppet i det offentliga spektrumet och ändå kan normala människor inte förstå koderna och KOMMISSIONEN

KRIGET ÄR VERKLIGT
__
För några månader sedan sa jag att vita hattar släpptes loss
Deras mil .AI. system som skulle bekämpa Deep states AI. System …///.> Fortsätt titta på internet medan WHs AI.s fortsätter att läcka KLASSIFICERAT


6.4

USA:s tidigare president Donald Trump greps i New York (videor)

Med TRUMP-gripandet SKAPAR [DE] [ CIA ] [ FBI] FALSK FLAGG _händelser SKJUTNINGAR och försöker hårt skapa våldsamma inbördesoroligheter som leder till INbördeskrigsSCENARIER<

Var försiktiga med deras patrioter när Deep State startar MASS cykler av dödliga skottlossningar genom USA och BESKYLLER Trump supportrar. >QANON ( ?). Patrioter eller skyller skottlossningar som skapats av transpersoner på mobbning (som gör dem till riktiga syndabockar för sina handlingar)////

[DE] är inne i 3:je stadierna av > 4:de och 5:te generationens krigföring och ställer människor mot människor i SCENARIER för dödliga mänskliga tragedier och letar efter en utväg som kommer att skylla på de politiska oppositionerna och för in US CIVIL OROLIGHETER (krig) nära döden. leder UN.> INTERVENTION i USA.
☝️ (Detta var alltid [DS] Pentagon CIA OBAMA ROCKEFELLERS/ROTHSCHILDS PLANER …..)///[ DERAS] idé var att skapa FN och skapa snabba lagar i massiva CIVIL (krig) oroligheter och ge makten till FN över USA och deras militär… (DEEP-staterna SLUTLIGA drag >var< att ARRESTERA amerikanska militära befälhavare lojala mot konstitutionen, republikanska anhängare, Trump-trogna eller till synes oseriösa befälhavare som inte skulle stödja [deras] deep state Agenda)/ ///
.
_
Vi är långt inne i Stormen nu.
Det finns ingen återvändo.

Vi korsar >Rubicon


5.4
Gå inte vilse i undergången och dysterheten av Trumpgripandet,<
_
DEVOLUTION
PLANEN
på gång
>Kontinuitet i regeringen i>verkan
>
>
_du ser hur en militär PLAN utvecklas
In i 11.3

Du tittar på en film _Q
__

Om du vill ha fred. Förbered dig för krig.

Det SISTA kriget för att avsluta ALLA KRIG.
______


3.4
>] TELEGRAM>];

Jordbävning med magnituden 6,5 drabbade nordväst utanför Kanadas Vancouver ...

Slutligen får vi höra om intensifierade strider vid underjordiska baser i USA och nu i Kanada. Vi får till och med nyhetsrapporter från Kanada där de åtminstone medger att de senaste jordbävningarna inte är naturliga, men nästan säkert ljuger om orsaken. Lägg märke till att de var 4 km under jorden.
____
Showen innehåller också militära fyrverkerier i Mellanöstern. Förra veckan sågs en oöverträffad militär sammandrabbning mellan Iran och USA på syrisk mark. Fram tills nu har ryssarna hållit tillbaka iranierna men nu när Iran och Saudiarabien har en militär allians ser det ut som att Kina och Ryssland har gett grönt ljus för att sparka ut amerikanska oljetjuvar från Syrien och Irak.
__
Vi förutspådde alla att påven Franciskus död skulle avslöjas i år eller OFFENTLIGT tas bort …. Nu SKER kampen för Vatikanen som DEEP STATE från flera länder vill ha sin marionett installerad.


>] WIRES>] : BEN F

Vad sägs om BRICS-toppmötet 2017?, av Rafiq Raji - Premium Times Opinion

Egypten har övergett IMF och har officiellt blivit en ny medlem i New Development Bank (NDB) som skapats av BRICS medlemsländer (Brasilien, Ryssland, Indien, Kina och Sydafrika).

Det händer också mycket i Afrika. I förra veckan träffade 40 afrikanska statschefer Putin och Xi i Moskva. Nu, i ett tecken på att ryssarna, efter att ha sparkat ut fransmännen från större delen av Afrika, går efter brittiska ”ex-kolonier”, sade Ugandas president Yoweri Museveni att han var tacksam för Sovjetunionens hjälp i Afrikas kamp mot kolonialismen… ”Vi är mycket nöjda med vårt samarbete med den Ryska federationen…på försvarsområdet

Ungefär samtidigt nationaliserar Tchad alla tillgångar från den multinationella oljejätten Exxon Mobil, inklusive dess kolväten och prospekteringstillstånd. Detta innebär att Rockefellers inte längre kan stjäla olja från det landet.

Samtidigt erkänner general Michael Langley, chefen för US Africa Command (AFRICOM) att afrikaner som får amerikansk utbildning senare fortsätter att vara inblandade i kupper mot civila regeringar.

Vi ser också lastbilar som flyttar kol från Richard’s Bay i Sydafrika till EU. 9,6 miljoner ton på 9 månader. Det kan vara så att som amerikanerna flyr från Syrien med den sista av sin stulna olja, så flyr KM från Sydafrika med stulet kol.

Det är med den här sortens utveckling i åtanke som Xi Jinping sa till media att ”förändringen kommer som inte har hänt på 100 år och vi driver denna förändring tillsammans”, som Putin svarade: ”Jag håller med.”

De tillade att Kinas Ukrainas fredsförslag ”inte bara stöds av Ryssland utan stöds av hela den globala södern.”

Kriget i Ukraina har i alla fall vunnits av Ryssland. Som det ser ut är 100 000 ukrainska soldater fångade i den strategiska och viktiga staden Bakhmut aka Artyomovsk.

Nu får vi reda på att den ryske försvarsministern Sergei Shoigu och den turkiske försvarsministern Hulusi Akar har nått en överenskommelse om Svarta havet. ”Den som kontrollerar Svarta havet kommer att vinna detta krig.”

De förklädda KM-råttorna, under tiden, höjer satsen på sina krigsförbrytelser. Polsk underrättelsetjänst säger att ”Ukraina har använt kemiska vapen i två månader. Den exakta kemiska sammansättningen av de använda ämnena är ännu inte känd, men de orsakar allvarliga skador på soldater och civila. Användningen av kemiska vapen är ett krigsbrott som begås av den ukrainska sidan.”

KM försöker också sprida radioaktiva ämnen förklädda som ”utarmat uranskal.” Det är därför Storbritanniens biträdande försvarschef Annabelle Goldie kommer att åtalas för krigsförbrytelser.


Att Trump åtalas har alltid varit PLANERAT/// jag har berättat det här sedan 2020 _ 2021

TikTok-logotyp och symbol, betydelse, historia, PNG

>Hans åtal hänger ihop med att hålla andra presidenter ansvariga, men mer än ATT DET är kopplat till avslöjandet av en MILITÄRKUPP som ägde rum av OBAMA CIA Pentagon Rockefellers ROTHSCHILDs DEEP STATE…////
_____
Du är inne i en DEVOLUTION PLAN som designades av Military Intelligence >schack ♟️ MOVES spelas ut.

Ingenting är en Slump,

Det hela leder till > 11.3.
_____
Och om du inte vet än.

Inne PÅ TIKTOK PÅGÅR ETT KRIG<
och det demokratiska partiet försöker banda TikTok för att [ de vet> CIA. Pentagon är starkt involverat i att driva TIK TOK.
….. Men styrkor med vita hattar i Kina och USA vill EXPONERA TikTok-VERKSAMHETEN////)
Eftersom vissa deep state demokrater/företag är förvirrade och försöker skydda Tik Tok (eftersom de har blivit utpressade gillade AOC och TIKTOK har information om alla).

TICK TACK

TICK TACK
_____
TIK TOK Tik Tok> MCAFEE terabyte i överensstämmelse


1.4

_RESTRICT Act S. ( 686 )

S.686 – Restrict Act(1) – 哔哩哔哩

>Denna lag skulle arrestera varje person som delar felaktig information och skulle anses vara förrädisk och farlig för USA:s nationella säkerhet och USA:s regering.
Varje person som delar desinformation eller konspiration skulle betraktas som förrädare.

NU vet du varför. TRUMP. KASH FLYNN. INKLUSIVE FLERA PATRIOT PODCASTERS OCH LEDARE VÄNDER OFFENTLIGT I HÖGA VOLYMER MOT > XI >>> och förnekar att de är en ALLIANS eller vita hattar ECT ECT
>>>>> OCH DET BLIR FÖRBJUDET ATT TALA OM PLANEN, VÄRLDENS MILITÄRALLIANS FÖR ATT FOLK NU ÄR RÄDDA FÖR RESTRICT ACT LAGEN SOM GÅR PÅ ATT ALLA KAN ARRESTAS.> Från FOX News-värdar, vd. Till Trump, till Flynn, Alex Jones, Mel K > inklusive alla patrioter som stöder Trump. alla som är emot vaccinerna och nästa pandemi
> DEN NYA LAGEN skulle omfatta alla som förnekar stulna val 2020, förnekar pandemin, uttalar sig mot vacciner, även om du tror på Putin eller Xi. Inuti en militär Allians< .
_Nästan vad som helst för att arrestera amerikanska medborgare och stoppa yttrandefriheten mot kabbalen. Eller Deep State eller demokratiskt parti är vad den nya lagen som drivs handlar om.
> Den som någonsin blir arresterad skulle dömas omedelbart utan domstol och naturliga mänskliga rättigheter till ett rättssystem.

Denna lag som Obama stöder, CIA (skapad av Rockefellers marionetter) operationer är avsedd att STOPPA all offentlig information som härrör sig till oppositionen av deras berättelser och agenda.
____
Jag hade förväntat mig denna RESTRICT Act redan 2021 och hade gjort ett inlägg om att världens största censur skulle komma från USA och vara kopplad till Treason. (Förräderi)
____
Här är vad [de] planerar för efter att deras nedskjutning av UFO:n (misslyckat försök med masshysteri) ägde rum för några år sedan. (Jag hade berättat att de gjorde ett beta test och såg hur allmänhetens svar var på nedskjutningarna. .. Men förvånansvärt nog BRYDDE SIG INGEN,<) …. Nu> nästa i det kommande >Project Blue Beam,< är för att censurera alla lagligt från att dela information om de kommande EGENSKAPERNA i FALSE FLAGGAHÄNDELSEN.

Ja, RESTRICT Act är kopplat till att tysta Great Awakening-rörelsen, Patriots, Anon News och TRUTH NEWS som avslöjar sina agendor.

MEN DU MÅSTE FÖRSTÅ!> OM (en stor OM) lagen går igenom.. Den nya lagen böjer åt båda hållen<
och MILITÄR SPELTEORISK OPERATION är i spel och de demokratiska/djupa statsmakterna kommer så småningom att se sina egna lagar sanna mot dem och arresterar dem som agenter för CCP eller utländska organ och korruption kopplat till tillfångatagna operationer av utländska enheter som initierade en militärkupp mot en sittande USA:s president Donald J. Trump.

Allt som händer nu måste hända.
DESSA_ HÄNDELSER i spel KOMMER att FÖRENA en nation efter nära döden civilisations HÄNDELSER, inbördesoroligheter… Nära inbördeskriget i USA.< (DETTA STORA MÖRKA MOMENT KOMMER ATT VÄCKA DE SOVANDE FÅREN).

EVENEMANG
EVENEMANG
Kategorier:Rättsstat, Världspolitik, Video

Etiketter:

1 svar

  1. Tack.. 🥰😍🤩👽👾😺😻❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️😇😇😇😇😇😇😇

    Gilla

%d bloggare gillar detta: