Förnedring av en svensk familj

Frunze Saghatelyan kunde fritas trots förhöjd säkerhet

2023-04-15

Angående fallet med armeniern Frunze Saghatelyan så kan man undra hur mycket förnedring en svensk familj kan utsättas för av svenska myndigheter och svenska sk folkvalda.

Frunze och hans eventuella familj har säkert som så många andra sk flyktingar antagligen dragit en väl inövad historia om att orsaken till att dom ”flydde” till Sverige var att dom var hotade och förföljda i sitt hemland.

Trots detta så drog sig inte Frunze från att använda sig av våld då han skötte ihjäl trebarnsfadern Fredrik Andersson på ett gym i Stockholm. Efter dådet flydde Frunze tillbaka till Armenien därifrån han ”flytt” undan våld och förföljelse.

Mördaren Frunze Saghatelyan på rymmen efter fritagning - stonyheterMedans han befanns sig i Armenien så belönades han av svenska staten med att få bli svensk medborgare för att han mördat en svensk man. När Frunze fick klart för sig att denna belöning innebar att han inte kunde utvisas från Sverige så var han snabbt tillbaka här. Snacka om att förnedra Fredrik Andersson (bilden) och hans familj.

Den andra förnedringen mot Fredrik Andersson och hans familj var ”straffet” Frunze fick som inte ens uppgick till tre års vistelse på ett svenskt vilohem som av någon anledning kallas för anstalt av något slag.

Den tredje förnedringen mot Fredrik Andersson och hans familj var när Frunze fick tandvärk och han genom Kriminalvårdens försorg kördes till tandläkare där han fritogs av kompisar när han promenerade ut därifrån.

Som en parentes till Frunzes tandläkarbesök kan jag avslöja att jag nyligen var hos både tandläkare och tandhygienist där en undersökning och borttagning av lite tandsten gick på sammanlagt 2200 kr.

Jag undrar hur mycket Frunze betalade för sitt tandläkarbesök? Till skillnad från Frunze så ställde ingen statlig myndighet upp med bilskjuts för mig till tandläkaren utan jag cyklade dit själv. Och även hem.

Frunze måste på något sätt kunna kommunicera med sina kompisar som fritog honom så jag förmodar att Frunze när han vistades på vilohemmet hade tillgång till både mobil och dator vilket idag tydligen tillhör den lägsta standarden när det gäller vistelse på ett svenskt vilohem som kallas för anstalt.

Eftersom Kriminalvården tydligen vid transport av sin sk klienter använder sig av bilar som är målade i på ett speciellt sätt och där det med stora bokstäver står Kriminalvården på bilarna så har jag tillskrivit denna myndighet och föreslagit att dom skall införa en slogan som förbättrar deras nu ännu. mer skamfilade rykte.

Denna slogan skall vara synlig på deras bilar och sloganen skall vara följande, ”På väg mot friheten med Kriminalvården”.

F ö så kan man utan vidare slå fast att Sverige genom Frunzefallet skämt ut sig ännu en gång internationellt som den humanitära stormakten som belönar invandrade mördare som skjuter ihjäl svenskar med ett medborgarskap.

Hur sjukt kan detta land bli? Tydligen hur sjukt som helst!

Sandor Herold, invandrare av den tamare sortenKategorier:Media, Rättsstat, Svensk politik

Etiketter:, ,

1 svar

 1. Det är uträknat att ta hit människor som förstör i samhället. Det är väl som med klimatförändringarna . Lögn, Den lögnen och lögnen att Sverige ska ha råd att ta emot alla flyktingar står samtliga riksdagspartier bakom.
  De som tycker att vi ska utmärka oss i humanism tycker jag ska ta sig en funderare på varför människor blir flyktingar ?
  Krig är inte en naturkatastrof och de onda som förstört i andra länder förstör också vårt land.
  Största eländet är att vi inte har verktyg för att ställa politikerna till svars.
  Att gnälla över för milda straff och fängelser som är som vilohem kommer inte att ge något. Bättre att överösa politikerna med krav att stoppa all invandring omedelbart medan det ännu finns en chans att hantera de som redan är här. Det handlar ju också om att politikerna har agerat så att det är för få jobb och framför allt jobb som inte kräver akademisk utbildning.
  Det är ju också svenska intressen, vår vapenindustri som tjänar på att det är krig i världen.
  Allt hänger ihop.

  Gilla

%d bloggare gillar detta: