Money Out of Nothing – Svensk Text

https://www.youtube.com/watch?v=VKw5g_BeHn0

Kanske världens tråkigaste, men viktigaste text 🙂 Här kan man lära sig mer:

”Problemet med ränta” –    • Problemet med rän…  

Vi fortsätter förklaringen av problemet med ränta genom att gå igenom vad konsekvenserna av räntebelastningen blir för realekonomin – den del av ekonomin som producerar det som ett samhälle behöver för att fungera. Vi går igenom aktiemarknaden, inflation, deflation och även det relativt okända begreppet stagflation, som varken Riksbanken eller dagens ekonomer pratar om.

Sedan kommer konsekvenserna av att vi blir lärda att det finns i princip bara två val i ett deflationsklimat, och varför detta tankesätt i samband med bristande förmåga att försörja räntekostnaderna – skuldmättnad – styr oss mot ett kollapsande samhälle. När vi pratar om privat och offentlig sektor och skattemedel ställer vi frågan vad det innebär att det måste finnas politiskt trovärdiga skäl för att fortsätta låna?

Slutligen går vi igenom varför ovanstående problem resulterar i att Sverige är beroende av import av humankapital – invandring, och vad den politiska opinionsbildningen angående detta gör med befolkningens medvetenhet om det faktiska problemet.

De Fria är en folkrörelse som jobbar för demokrati genom en upplyst och medveten befolkning!Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik, Video

Etiketter:,

1 svar

  1. Mycket bra att den här informationen kommer fram så att Folket blir informerade! Tack till de fria för deras viktiga upplysning!

    Gilla

%d bloggare gillar detta: