GitmoNytt: FBI, militärförrädare, Liz Cheney arresterad

FB och militärförrädare tränar tillsammans för att avslöja Vita hattarna

Försvarsminister Lloyd Austin och FBI:s direktör Christopher Wray (bilden) har samlat resurser för att skapa en arbetsgrupp vars uppdrag inkluderar att identifiera, isolera och terrorisera White Hat ”kollaboratörer”, en FBI-visselblåsare eller ”5th Columnist”, sa till Real Raw News.

Den ”5:e kolonnen” betecknar ett växande antal FBI-agenter som, i efterdyningarna av byråns olagliga räd mot Mar-a-Lago, började i hemlighet hjälpa White Hats i deras uppdrag att rensa ut Deep State. Källor på general Eric M Smiths kontor har satt antalet ”5th Columnists” till cirka 500, en siffra som whistlebloweren bekräftade. De har svurit att hjälpa White Hats att störta den kriminella Biden-regimen och dess korrupta Justitiedepartementet.

Christopher Wray upptäckte dock att agenter under hans befäl arbetade tillsammans med White Hats för att undergräva hans auktoritet, men han hade ingen aning om vilka agenter som delade hans olycksbådande agenda – att beröva amerikaner de rättigheter och friheter som de tycker om – med White Hat gemenskap. Sökandet efter dubbelagenter skickade en paranoid Wray till att rasa med huvudet före ner i ett konspiratoriskt kaninhål fyllt med verkliga och inbillade planer för att driva ut honom från FBI. Whistlebloweren sa att Wrays eviga strävan att hitta ”Trump-stödjande förrädare” gjorde honom galen.

I januari gav Wray gruppövervakare och specialagenter som ansvarade i DC, Spokane, Dallas, Houston, Chicago, Oklahoma City, New York City och Miami i uppdrag att fälla ut ”5th Columnists”, vilket gav dem tre veckor på sig att ta fram en lista med namn. När tre veckor förflutit och de tillsynsansvariga och ansvariga agenterna inte hade avslöjat en enda ”femte kolumnist”, blev Wray galen och anklagade dem för att vara spioner och krävde att de skulle ta polygrafer för att bevisa att de inte var kontraspionageagenter som i hemlighet arbetade för Donald Trump och General Smith. De passerade alla, och Wrays vansinne höjde sig till nya höjder; han såg spioner överallt och planer som kläcktes runt honom.

”Det har kommit till den punkt som Chris Wray inte litar på någon; även hans närmaste underordnade är misstänkta i hans ögon. Om jag säger att han är galen så är det en underdrift. Han har använt tusentals mantimmar och en hel del skattebetalarnas pengar på att utan lycka försökt ta reda på vilka vi är”, sa whistlebloweren.

Wrays frenetiska galenskap fortsatte in i februari när han degraderade en ställföreträdande agent med ansvar för insubordination och en påhittad överträdelse: underlåtenhet att tilltala honom som ”sir” när han var i närvaro av regeringsmedlemmar eller högt uppsatta militära tjänstemän.

”Någon gång i slutet av februari, och jag kommer inte ihåg datumet, träffar Chris Wray – och då är han helt förödmjukad över att han inte kunde hitta någon av oss – Lloyd Austin, ett riktigt verk, och tar med sig en fast anställd FBI-agent som ansvarar för honom. Och den här killen, och jag vill inte namnge honom, har varit i presidiet i 15 år. Och precis framför Austin börjar Wray precis tugga den här killen ett nytt rövhål och säger att han är anledningen till att byrån inte kan hitta oss. Och den här stackars saften är bara en kille som har gjort sitt jobb. Chris Wray klär ner honom och berättar för Austin hur han degraderar honom till skrivbordsarbete. Och jag vet detta eftersom Wray skröt om det, och den ansvarige specialagenten blev en penna pådrivare, sa whistlebloweren.

Wray, tillade han, dolde sin skam genom att skylla på andra för sina misslyckanden. Under sitt möte med Austin föreslog Wray att FBI skulle gå med i Austins militär för att avslöja och utrota White Hat ”insurrektionister”, en etikett som han applicerade på dissidentagenter och alla andra som motsätter sig den kriminella Biden-regimen. Han sa till Austin att han misstrodde sitt folk och ville att soldater skulle hjälpa till att ”fånga eller döda” insurrektionister, och han bad specifikt att specialstyrkor skulle fylla den rollen. Austin tvingades erkänna att han inte längre kontrollerade specialstyrkor utan erbjöd en annan lösning: Han sa att ”en Biden-kompis” vid USAF:s Close Precision Engagement Team skulle följa hans kommandon.

Wray, sa whistlebloweren, valde ut 75 agenter att arbeta bredvid Austins 50-manna enhet, men i sin brådska att avslöja sina fiender, slutade han med att plocka några ”5th Columnists” för att delta i den gemensamma FBI-Black Hat-arbetsgruppen, och de vidarebefordrade information till general Smiths kontor.

Den gemensamma styrkan tränade i 60 dagar vid FBI:s högkvarter i Quantico och vid Black Hat-kontrollerade Travis AFB, Kalifornien, där de övade skyttefärdigheter på avståndsmål med hjälp av president Trump och general Smiths ansikte i stället för en bullseye. De utförde upprorsövningar och skenförhör och fick lära sig att betrakta alla Trump-anhängare med misstänksamhet.

Under tiden skrev Wray lista efter lista över potentiella förövare. Han letade igenom de sociala mediernas profiler för hundratals agenter – aktiva och pensionerade – efter tecken på förrädiskt beteende, som att smutskasta Biden eller förespråka stöd för president Trump, avskyvärda brott, enligt Wray.

”Wray skulle lägga till namn till sin lista. Kryssa av namn. Lägg till namn som han hade kryssat av igen. Han sa att White Hat-sympatisörer är skyldiga till illdåd och lovade att få oss alla”, sa whistlebloweren.

Den 2 april trodde Wray att han slog betalt. Han råkade ut för profilen på sociala medier för en före detta agent, Gary Belvin, (bilden) som hade avgått från FBI kort efter incidenten i Capitol den 6 januari. Profilen hade ett foto av Belvin, en 47-årig svart man som stod sex-fot-fem, iklädd en Trump 2024-tröja och håller i Star-Spangled Banner. Hans kommentar under bilden sa: ”Potissimum libertas”, latin för ”frihet överlag.” En annan bild var en selfie av Belvin som stod på Buckman Tavern i Boston, med texten ”på semester i Massachusetts”.

”Wray blåste en packning när han såg profilen,” sa whistlebloweren. ”Han trodde att Gary Belvin lämnade byrån för att gå med i White Hats, och han ville få honom.”

Wray fick reda på vilket hotell Belvin bodde på och samlade medlemmar ur sin nyutbildade insatsstyrka för att fängsla och förhöra honom. Han cirkulerade Belvins foto bland insatsstyrkan och varnade dem att Belvin sannolikt var beväpnad och exceptionellt farlig, och han godkände dödlig styrka.

Den 4 april stormade FBI-agenter och Black Hats ett hotellrum i Boston och slog den enda boende, en kaukasisk man i 30-årsåldern, med en bedövande batong, vilket fick honom att falla till golvet i vånda. De satte handfängsel på mannen, släpade honom till badrummet och band honom vid en stol. One Black Hat drog ett bad, skenbart för att dränka mannen om han vägrade att samarbeta. Ingen av agenterna verkade inse att de hade kommit in i fel rum och betvingat fel person. De förhörde honom i 30 minuter och hotade att döda honom om han inte namngav alla ”5:e kolumnister”. Först efter 45 minuter kontrollerade de mannens legitimation och förstod deras grova fel.

”Grabben var en flygbolagspilot vid en mellanlandning. Dessa töntiga dårar hade Belvins bild men misstog ändå en vit kille för en svart kille. De är mer en fara för sig själva än för oss. Belvin var inte ens på hotellet när de slog till mot det. Belvin har inte ens kopplingar till ”5th Column” eller White Hats,” sa whistlebloweren.

När nyheten om den misslyckade raiden blev offentlig, kom FBI och DoD ihop en historia som fördunklade den faktiska händelsen. Federala agenter och militär personal, sa de, genomförde en träningsövning på ett hotell i Boston och förhörde en intet ont anande civil efter att de kommit in i fel rum av misstag.

”Det är skrämmande att Wrays folk och militära svarta hattar har gått samman. Om de tar sig samman kan de vara ett verkligt hot. Den ”5:e kolonnen är säker nu, och vi siktar på att behålla det så, sa whistlebloweren.


Militären arresterar Liz Cheney

https://realrawnews.com/2023/04/military-arrests-liz-cheney/

Den nära förestående stämningen av president Donald J. Trump har inte stoppat White Hats försök att rena nationen från Deep State-förrädare och sabotörer, säger en källa på general Eric M Smiths kontor till Real Raw News. På lördagen arresterade amerikanska marinsoldater under general Smiths befäl den 6 januari kommittéarkitekten Liz Cheney i hennes eleganta hem i Jackson Hole, Wyoming, en elegant turiststad känd för sitt bergiga landskap och majestätiska vyer över närliggande Grand Tetons.

Den försenade arresteringen kommer nästan två år efter att en militärdomstol, i maj 2021, åtalade Cheney anklagad för förräderi och inblandning i presidentvalet 2020 . I slutet av 2022 reviderade US Navy Judge General Advocate’s Corps åtalet för att inkludera anklagelsen om uppviglande konspiration, ett svar på hennes roll i kommittén den 6 januari, som försökte felaktigt anklaga president Trump för konspiration för att lura USA, konspiration till göra ett falskt uttalande och försöker ”uppvigla”, ”bistå” eller ”hjälpa eller trösta” ett uppror. Vår källa sa att Cheney skulle ställas inför en militärdomstol för att svara för sina brott mot Amerika och dess folk.

Han sa att flera faktorer bidrog till den utdragna förseningen mellan åtal och arrestering: När det stod klart att kommitténs osannolika anklagelser mot president Trump inte hade någon vikt, satte JAG upp henne på en bevakningslista samtidigt som de valde att förfölja andra Deep State-despoter. Liksom många Deep Staters bodde eller reste Cheney sällan ensam, och hon, dotter till en diktatorisk före detta vicepresident, hade fortfarande skydd från Secret Service.

Vår källa sa att militären föredrar att isolera Deep Staters innan de påverkar en arrestering. Han medgav dock att uppskjutningen var mycket ovanlig.

Fram till nyligen hade Cheney gömt sig bland en mängd väpnade säkerheter – privata och skattebetalarefinansierade – och ”Never Trump” RINOs och demokrater i hennes hus i McClean, Virginia, en Deep State-bastion. Den 29 mars reste hon och två Secret Service-agenter ombord på ett kommersiellt flygplan från Dulles International Airport till det blåsiga Jackson, Wyoming, där de fick en limousine till hennes 6 miljoner dollar Creek Ranch-hytt.

Haters, shhhhh!  V-22 Osprey är ett otroligt bra flygplan.

När general Smith verifierade Cheneys resplan, aktiverade han en marin spaningspluton och beordrade dem att resa till Wyoming och arrestera henne med alla nödvändiga medel. För att behålla överraskningsmomentet undvek de kollektivtrafik och flögs från Camp Pendleton till Jackson, en 1 800 mil, 7 timmars tur och retur, med en V-22 Osprey, (bilden) kårens olycksbenägna VTOL-flygplan. Eftersom varken V-22 eller CH-53 Sea Stallion-helikoptern – som också anses fylla uppdragsrollen – hade en räckvidd på 1 800 miles, gav general Smith en KC-135 Stratotanker, ett massivt militärt tankningsplan, i uppdrag att kretsa runt området. AO och tankning av V-22:an efter att marinsoldaterna hade gripit Cheney.

V-22:an landade i en röjning täckt av snö två kilometer sydost om Cheneys hem ungefär klockan 01:00. Marines avplanade i kallvädersutrustning och beväpnade med dödliga och icke-dödliga vapen, och vandrade sedan över den frusna marken tills de nådde trästaketet och smidesjärnsporten som öppnade sig mot Cheneys vidsträckta egendom. De inaktiverade flera övervakningskameror innan de smygande närmade sig huset. Ljus sken genom fönstren på övervåningen och nere, men marinsoldaterna såg ingen rörelse. Efter att ha kringgått ett hemsäkerhetssystem och en ”Ring”-dörrklocka förberedde de sig för att bryta upp dörren – och överraskande fann de att den var olåst.

Inte förr hade huvudelementet klev in i foajén förrän en Secret Service-agent, förvirrad och chockad, fumlade efter sidoarmen på höften. Han tog tre skott till huvudet från dämparutrustade gevär och föll ner död. Hans dödsstön larmade den andra agenten, som ropade uppför en trappa: ”Res dig upp! Gå upp! De kommer efter dig”, och tog skydd bakom en vägg.

”Marinsoldaterna gav honom ett ultimatum: ge upp eller dö. De berättade för honom att de omringade platsen och hade en militär order för Cheney. Vid den här tiden skrek Cheney i sitt sovrum. Hon sa att döda inkräktarna. Han måste ha känt sig pragmatisk med självbevarelsedrift. Killen var smart – tappade sin pistol, sa något i stil med den där tiken och gav upp. Han eskorterade marinsoldaterna direkt till Cheneys sovrum”, sa vår källa.

Cheney, endast klädd i nattlinne och tofflor, sträckte sig efter sin mobiltelefon när marinsoldaterna kom in i sovrummet och slog henne med Tasers, vilket fick henne att kollapsa till golvet och vicka runt som en solbränd mask. En marinsoldat injicerade ett lugnande medel i hennes arm och hon föll medvetslös.

Den ledande marinsoldaten, en löjtnant, gav agenten möjligheten att antingen dela Cheneys öde eller hjälpa dem att bära henne till fiskgjusen.

”Han överskred sitt ansvarsområde och sa till agenten att han kunde dö med Deep State eller gå med i kampen mot den. Agenten var inte på humör för att dö, antar jag, och hjälpte till att sätta på sig några kläder på häxan och bära ut henne och den döde killen. De beslagtog också elektroniska apparater, säger vår källa.

De gick ut till V-22 oupptäckta och lyfte iväg till fortfarande mörka himlar. V-22:an tankade över Wyoming innan den återvände utan incidenter till Camp Pendleton.

”Cheney kommer att ställas inför en militärdomstol som hennes far gjorde, och förhoppningsvis kommer hon att befinnas skyldig och hängas, också som hennes far gjorde. Ondskan finns i familjen. Det är en praxis för Deep State att anklaga sina fiender för just de brott de begår”, sa vår källa.

General Smith, tillade han, har ännu inte beslutat om agentens öde.Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, , , ,

%d bloggare gillar detta: