Red Pill Journey: – Militär & regering, DUMBs, EverGreen, Pentagon, CIA, Biden admin., panik i DC, Q Drops, RV/GCR banker, QFS, Nato, FN, Soros, DS ops utförda av kabbalen – Njut av showen!

https://amg-news.com/join-me-on-another-red-pill-journey-ea-military-government-dumb-evergreen-pentagon-cia-biden-admin-panic-in-dc-q-drops-rv-gcr-banks-qfs-nato-un-soros-obama-ds-ops-of-the/

Port Lebanon bombades den 4 augusti 2022 för att förstöra DUMB som transporterade illegala varor med EverGreen-pråmar. EA Military attackerade Hillary clone och Nancy Pelosis man efter att soldaterna hjälpt alla barnen att komma ut. De brände allt i DUMB och använde missilerna för att riva strukturerna. Det var lyckat. MSM avslöjar aldrig sanningen. Pedofiler är verkliga och det är även barnsexhandel och satanistiska rituella övergrepp. Det är tio gånger mer djävulskt än du ens vet. Det här är bara ytan av det. Se förklaring:

Riksarkivet stämdes för att ha skyddat dokument som hävts av pres. Trump.

Trump sa:

”Jag fick frågan häromdagen, ”Vem är vårt största hot, Kina eller Ryssland? Jag sa: ‘Nej, vårt största hot är politikerna på hög nivå som arbetar i USA:s regering.’

Ryska Intel drog slutsatsen och Putin bekräftade att Seymour Hersh-berättelsen om att USA:s regering förstörde North Streams pipelines är korrekt. Räkna med vedergällning mot Norge och Biden (skådespelare) kommer att avslöjas som en terrorist och att Scholz snart blir utsedd som Bidens mörkläggningsmarionett i Tyskland.

Q Storm Rider sa: ”Putin anklagade slutligen USA för explosionerna i North Stream pipelines. När Pentagons CIA närmar sig kollapsen med interna strider som nådde rekordnivåer, lade Putin ut ett memorandum med dokumenterade EA Military Ops över hela världen för att dem i USA som vill veta vad som verkligen händer med den amerikanska militären, Pentagon, CIA, Biden admin .”

I den här juridiska tillämpningen behöver den dokumentation som behövs av EA Nations, FN Nationer, världsfördragsnationer dessa dokument från USA:s regering, USA och DoD tjänstemän som svar på North Streams operationer så att dessa kollektiva nationer kan ha bevis för att de var oroliga över i den amerikanska militäroperationen som sträcker sig till krigshandlingar.

Dessa EA-länder måste begära dessa amerikanska militäroperationsdokument och USA:s svar i enlighet med USA:s fördrag och Alliansens regler och lagar. Oavsett vad svaret är, är framställningar viktiga för nationerna (som de vet kommer EA:s militär- och världsdomstolar att undersöka saken och EA-länder kan inte vara en del av North Streams ops, och har inte heller förkunskaper om tusentals olagliga händelser kopplade till krigshandlingar, terrorism, brutna nordliga allians- och världsfördrag, krig, monetär förlust, politisk ondska, korruption och mörkläggning relaterad till deras egna underrättelseorganer, regeringar och tjänstemän.

Denna viktiga händelse som inträffar när Putin skyller på USA stöds av mer än hälften av mänskligheten (3,49B) som bor i Kina, Ryssland. Asien och Mellanöstern som stöder Ryssland och Kina och de har tappat tron ​​på systemet och de amerikanska ledarna och på den amerikanska militärens makt.

https://sa.aliveafterthefall.info/aatf_b3/vsl?sa_ptf=clickbank&hop=medeea23

Öl: Ruhe im Machtkampf zwischen Iran und Saudi-Arabien trügt - WELT

Samtidigt utfärdade världsdomstolar arresteringsorder mot Putin för krigsförbrytelser, men CIA Pentagons Biden-regim kommer inte att stödja världsdomstolarna och EU som har lämnat in anklagelser mot Putin. Obamas, Bidens, Clintons, CIA, Rockefellers, vill inte ha något att göra med världs-domstolarna och har vägrat att ge information, handlingar om militära bedömningar av Ukrainas krig och frågor relaterade till Ryssland eller Putin eller något annat relaterat till Ukraina kriget.

Ledare skyller Nord Streams pipelineläckor på sabotage

Paniken börjar med North Streams olja från Bidens och Hunters affärer med Ukraina. Explosionen närmar sig och bakom Ukrainas krig ligger CIA:s penningtvättsoperationer sedan 1960-talet, Obamas anslutning till att störta Ukrainas regering 2014 kopplat till WEF, CIA, Soros och DS ops proxykrigföring som har dödat 100 000 civila i Ukraina/Ryssland och 250 000+ soldater.

NATO, FN, Soros, Obama, CIA Pentagon befinner sig i hjärtat av kriget i Ukraina, penningtvätt, sexhandel, när EBS-exponeringen närmar sig och DS vill att Ukraina ska förstöras med alla bevis och alla inblandade i kabbalens DS-operationer, Obama osv.

Det finns en anledning till att Trump ville dra sig ur Nato 2020. Han varnade för Ukrainas korruption. Nu går Trump efter CIA DS Pentagon-regimen, etc. Bakom kulisserna är NATO inne i killboxen och Putin, Xi, EA, EU Military och TRUMP har planer på att avslöja NATO Biden, amerikanska militära biovapenlaboratorier.

Bankkollapserna kopplas till domstolar och krigsförbrytelser. Miljarder dollar i amerikanska statsobligationer emitterade till Europa och 110 nationer återlämnas och US Inc. är ruinerat och det leder till en massiv kollaps i Europa och på andra håll, eftersom Frankrike stjäl pengar från sitt folk och startade civila upplopp. Inom Tyskland håller hyperinflationen på att kollapsa metallindustrin och vapen produceras inte, och dag för dag går kårerna i konkurs och Deutsche Bank går in i Epstein-förbindelser med andra banker som når så långt som till estniska banker och världsdomstolarna har startat en tyst och öppen utredning in i banker sedan 2020 och MSM har undertryckt information i hopp om att detta kommer att förändras, men utredningen går framåt.

Israelisk demokrati "Alive and Kicking" som stor begränsning av protester ...

Israel har allvarliga problem när landet är på väg mot en kollaps och banker gömmer sanna marknadssiffror, falska vinster och upplopp. Denna massiva SVB:s kollaps i CA $10T+ skapade en dominoeffekt över hela världen och effekterna märks i flera länder.

Kollapsen har pågått i 1-1/2+ år och äntligen ser fåren effekterna och DS-döljningar och falska marknadsrapporter visas och bankkollapsen kommer att ta ner Biden-regimen, Macron, Treudeu, EU och Israel. Kollapsen sker och EA:s militärdomstolar som observerar tyst kollapsen som äger rum och vet att allt leder till EA:s militära intervention, kollapsen av alla regeringar, deras kopplingar till plandemiska penningtvättsoperationer över hela världen, skapandet av biovapen som leder till krigsförbrytelser mot mänskligheten och hets. Vi står på randen till masskaoset Collapse Event och amerikanska medborgare är inte förberedda på det.

Denna stora kollapshändelse är relaterad till avlägsnandet av FN, Nato-makter som styr sexhandel, skapar världskrig genom systemen i det militära industriella komplexet och kontrollerar världsbankerna och det tomma amerikanska finansministeriet. USA, som en gång kontrollerade 120+ nationer genom ett satanistiskt klicksystem inom DS men som är på väg att bli helt exponerad, kopplad till globala nätverk för handel med barnsex, handel med vapen och droger.

The Great Awakening kommer i etapper från Declass för att öppna EA Military Intervention Ops till domstolar för att städa hus över hela världen. De kan inte gömma sig.

Bakom kulisserna gjorde Tyskland ett avtal med Kina och Ryssland. Polen har gjort ett avtal med Ryssland och Kina tillsammans med Italien, Frankrike, Österrike, Ungern, etc. De har träffat en hemlig pakt som kommer att koppla samman deras banker efter kriget med BRICS dotterbolaget System och nu är Polen en del av den hemliga affären. Även om Polen skickar flygplan till Ukraina, är det för att ta ner NATO och FN-makterna och avslöja EU:s korrupta system..Alla banker, IMF, Evergrande, CDC, etc.

Durham sa: ”Åklagaren avslöjar en rykande pistol FBI-sms från joint venture för att genomborra Trump.”

DE KOMMER EFTER MIG FÖR ATT JAG STÅR UPP FÖR DIG!

 

VÄSTRA FINANSIELLA SYSTEM LIDER 8T $ IMPLOSION OCH REVOLUTION FÖLJDE

Benjamin Fulford sa den 27 mars: ”Det västerländska finansiella systemets kollaps är en matematisk säkerhet eftersom de senaste räntehöjningarna skapade en förlust på minst 8 000 dollar för finansinstitutioner. Regeringar har försökt påtvinga folket detta. Revolution kommer att bli resultatet. Det är därför oöverträffade oroligheter pågår  Frankrike, Tyskland, Pakistan, Israel och många andra platser.

Det finns också ett globalt uppvaknande till det faktum att den så kallade ‘regelbaserade världsordningen’ betyder styrning av folkmordsbeslutade, Satan-dyrkande brottslingar. Detta innebär att massgripanden och krigsförbrytartribunaler är oundvikliga.

Frågan är nu vilken marionettledare från Khazaremaffian (KM) som kommer att falla först, Emanuelle Macron från Frankrike eller Benyamin Netanyahu från Israel? Vem det än är kommer de att följas i kort ordning av den falska US Pres. Joe Biden, Justin Castrudeau i Kanada, Olaf Scholz i Tyskland och Ursula von de Leyen från EU. Andra dominobrickor som kommer att falla inkluderar den falska påven Franciskus och marionettledare i Pakistan, Sydkorea, Japan, etc.

Eftersom den västerländska KM-härskande klassens konkurs är orsaken till den politiska turbulensen, låt oss först titta på den senaste utvecklingen på denna front. Grundberättelsen är att hur mycket du än försöker undvika verkligheten, så hittar den till slut ett sätt att komma ikapp. KM började undvika verkligheten först genom att tillåta banker att låna ut 100 dollar för varje 8 dollar de har; detta är de så kallade ”BIS-reglerna”. Detta är farligt eftersom det innebär mer än tio gånger hävstång. Sedan, eftersom detta höll på att falla sönder, ökade Bill Clinton-Rockefeller satsen genom att tillåta mer än 1000 gånger hävstång. Detta förvandlade det mesta av det västerländska finansiella systemet till en gigantisk hallucination som kallas derivat med oräkneliga gazillioner dollar (ett imaginärt men väldigt stort antal) slogs runt inne i banks superdatorer.

Problemet är att resten av världen, särskilt asiater, insisterade på att få betalt med pengar som backades upp av verkliga saker som faktiskt existerar. Att fortsätta betala skulder till Asien, etc, i riktiga saker stal US Inc. och dess ägare olja från Irak och andra länder, pressade ut Japans boägg, och tvingade världen att köpa giftiga vaxer, etc. Kriget i Ukraina var deras sista hurra som de använde för att sälja sina vapenförråd och tvätta stulen kryptovaluta med via den ukrainska centralbanken.

Eftersom inte ens detta var tillräckligt började Rockefellers, Rothschilds, etc, pressa ut ännu mer pengar från det europeiska och amerikanska folket. Till exempel sprängde de North Streams pipeline för att tvinga européerna att köpa LNG (flytande naturgas, red.anm) från USA till fyra gånger det pris de betalade Ryssland. Det är därför EU:s totala LNG-import från USA ökade med 154 % 2022 jämfört med 2021. Och den europeiska levnadsstandarden har sjunkit i enlighet därmed. Detta är en av anledningarna till att Europa nu står i lågor.

Federal Reserve Bank måste förstöras | Skiftfrekvens

Den största utpressningen kommer nu från privatägda Federal Reserve Bank som höjer räntorna. Som ett resultat av de senaste räntehöjningarna uppskattar Indian Express News att amerikanska banker har förlorat minst 2 000 dollar medan banker utanför USA har förlorat 6 000 dollar i investeringar i räntekänsliga tillgångar sedan 2022.

Mot denna konservativa förlustuppskattning på $8T har amerikanska banker försäkrade av FDIC nästan $24T i tillgångar medan FDIC bara har $125B i sin krigskassa. Till och med dessa 125 miljarder dollar är borta eftersom amerikanska banker lånade 153 miljarder dollar till en straffavgift på 4,75 % mot säkerhet i rabattfönstret. Detta är mer än under Lehman-krisen 2008. Detta tar inte ens hänsyn till de kvadrilljoner dollar förluster bankerna har på derivatspel. Även centralbanker går ner, den holländska centralbanken förlorade 0,5 miljarder dollar förra året, dess första förlust sedan den stora depressionen 1931. Detta är bara början.

Denna finansiella kris kommer oundvikligen att leda till kollapsen av Världsbanken, IMF, BIS och de flesta internationella finansinstitutioner samt de flesta regeringar i den fullständiga matriskollapsen.”

Durham kan inte utfärda sin rapport aka skott mot DS förrän Trump blir åtalad först. Durham behöver ett bakslag. Trump får slängarna och pilarna först och då slår det tillbaka på det riktigt dåliga. Det ska ske i enlighet med rättsstatsprincipen och väga tungt.

Disney General Entertainment uppsägningar inkluderar Mark Levenstein, Jayne ...

Disney General Entertainment uppsägningar inkl. Mark Levenstein, Jayne Bieber och Elizabeth Newman konsolideras när TV-produktionen, IP-förvärvet upplöses.

Protester i Paris när kollektivtrafikstrejken når dag 24 | Försvara...

Protester i Frankrike ledde till att bränder bröt ut över hela landet. Fler protester har brutit ut mot kontroversiella pensionsreformplaner i franska storstäder, och mer betydande aktioner väntas i Paris senare den 28 mars. Barrikader brinner i Rennes och Guingamp och arbetare har blockerat tågspåren på Lyons tågstation.

Ett stort antal människor marscherar mot Macrons pensionsreform i Marseille, Frankrike.

En massiv brand startad av migranter som protesterade efter att ha fått veta att de skulle deporteras till sina ursprungsländer med 39 döda och 29 skadade i branden i invandrarfängelset vid El Paso-gränsen i Mexiko. Disney eliminerade hela sin Metaverse-avdelning med 50 anställda som en del av sina massuppsägningar av
7 000 anställda som börjar nu.

Sam Bankman Fried Intervju

FTX-grundaren Sam Bankman-Fried (bilden) anklagades för att ha riktat 40 miljoner dollar i mutor till en eller flera kinesiska tjänstemän för att frigöra tillgångar relaterade till hans kryptoväxlingsverksamhet i ett omskrivet åtal som öppnades den 28 mars.

Franska myndigheter slog till mot fem banker den 28 mars som en del av en utredning av påstådda massiva fall av skattebedrägerier och penningtvätt.

150 forskare, med 6 tyska åklagare, genomförde registreringar i Paris och finansdistriktet ”La Defense”, sade finansåklagaren i ett uttalande.

Räderna följer 5 förundersökningar, som inleddes i december 2021, i samband med penningtvätt och grovt skattebedrägeri, relaterade till utbetalning av utdelning, enligt pressmeddelandet.

La Monde sa: ”Operationen krävde flera månaders förberedelser. En talesman för ”Societé Générale” bekräftade för AFP att den franska banken registrerades av myndigheterna, men sa att orsaken var okänd.

”Den franska rivalen BNP Paribas och dess Exane-enhet, Natixis Financial Group och den brittiska bankjätten HSBC är de andra.”

En European Media Group publicerade 2021 en utredning om skattebedrägerierna, kallad ‘CumEx-Files’, 2018. Beloppen misstänks ha nått 140 miljarder euro (151 miljarder dollar) under 20 år.

Tillsynsmyndigheter undersöker handeln med Deutsche Banks kreditswappar.

Xi Jinping och Vladimir Putin är ett par totala lögnare

Putin och Xi förstör all korruption i Ukraina och NWO över hela världen.

Matt Gaetz sa:

”I stort sett varje kränkning av kampanjfinansiering involverar antingen 1. Att spendera andras pengar illegalt, eller
2. Att ta in pengar i din kampanj som du inte borde. 
Trump gjorde ingetdera. Han använde sina egna pengar för att lösa en privat tvist, oavsett kampanj. Det förestående åtalet bygger på en oprövad, torterad juridisk teori. Detta är ett absurt missbruk av den brottsliga processen i vår politik. Det måste ses för det partiska patetiska knep det är.”

Lagförslaget om att förbjuda TikTok är helt skrämmande. Det ger regeringen möjligheten att gå efter vem som helst som den anser vara en nationell säkerhetsrisk, då den kan komma åt allt från din dator till videospel, till deras ringljus. Detta är Patriot Act för internet.

Microsofts Bing AI hotar användare som provocerar det. Det här kommer inte att sluta bra.

BBC sa: ”Band of England kommer inte att klara det.”

En stor incident har ägt rum i Ohiofloden nära Louisville, KY, som kräver flera räddningsteam. Tio pråmar har lossnat från sin bogserbåt och är strandsatta vid en damm, varav en bär över 1 400 ton metanol, ett mycket giftigt ämne, och enligt uppgift sjunker. Det är osäkert om det har förekommit något läckage, men i så fall kommer ämnet sannolikt att spädas ut snabbt, även om viss fiskdödlighet kan förekomma. De andra pråmarna fraktade sojaolja och majs.

https://recessionprofitsecrets.com/main-fe-vsl-c-b

Saudiarabien gick med i Kina-ledda Shanghai Cooperation Organization (SCO) som en dialogpartner, första steget mot fullt medlemskap.

En högste chef för ECB sa att ett sammanbrott i kreditväxlingarna i Europa kan leda till att spararna tar ut sina pengar från bankerna: total konkurs.

Det har förekommit ett kemiskt spill i vattenförsörjningen i Philadelphia, PA, vilket orsakat panik.

Western Unions i Argentina hade inga pengar.

Vi är veckor, dagar, kanske timmar bort, från en global finansiell kollaps, Nuke-skräck och EBS-aktivering över hela världen 10+ Day Lockdown och Blackout med en Diana-JFK Jr.-Caroline-Michael Jackson-comeback. Slå upp Operation Fountain Pen. Det kommer att finnas 5+ Uniters under EBS Disclosure: JFK Jr och Carolyn, Princess Diana, Michael Jackson och Elvis Presley.

Alla banker som inte följer Basil 3 och 4 senast den 28 mars kommer att stängas och köpas för $1 av World Capital Bank, som ägs av de kinesiska äldste.

Medborgar-patrioter i Israel, Tyskland, Frankrike och Irland har massprotesterat mot sina regeringar.

Amerikanska socialförsäkringsmottagare kan se en ökning med minst 1 000 USD, kanske mer, i sina månatliga kontroller från och med den 1 april.

I Israel har Patriotprotester mot Israels regering stängt hela länet.

På Nordirland ökade M-15 terrorhotnivån till allvarlig, med en attack mycket sannolikt.

I Frankrike fortsatte protesterna mot regeringen.

Tyskland rustar för den största arbetarstrejken på decennier den 3 april.

De vet vilka alla Zim Bond-innehavare är om du inte har varit begåvad. Ha ditt foto-ID och en elräkning för att bevisa vem du är. De vill ha oss in och ut därifrån på 30 min.

Du har 3-5 min. att göra din lokala presentation av Shambhala Community Humanitarian Project.

Du kan flytta upp till 1,5 miljarder USD till varje bankkonto du ställer in och en trust kommer att skapas åt dig. Använd aldrig din hemadress till något.

De nya Q-telefonerna för Zim Bond-innehavare har skickats till alla inlösencenter.

 

UBS:s vd avgår. Slutet för UBS är nära.

Ubers vd Travis Kalanick avgår | SVT Nyheter

Association of Southeast Asian Nations förbereder sig för att diskutera avnotering av amerikanska dollarn, euron, yenen och pundet med byte till lokala valutor. Kina och Frankrike slutför den första handeln med LNG-gas med Kinas Yuan, vilket slutar beroendet av den amerikanska dollarn för energihandeln.

Charlie Ward:

”Syftet med GESARA/QFS Foundation är endast för övergången över hela världen från den gamla kollapsande 3D-jordmatrisen till den nya 5D+ gudomliga jorden. Det är inte för att göra någon rik, snarare för att glömma pengar och bara använda dem för det bästa av alla. Det kommer bara att pågå i 11 år för att hjälpa och stödja oss i vår Ascension (insidejobb) och medvetna samskapande av Shambhala för att ersätta alla städer och pengar under den tiden.”

Liv i överflöd kommer. Pengarna har redan överförts till QFS. DS försöker blockera användningen, men ingenting kan stoppa Guds plan.

RV/GCR Humanitarian Projects i Shambhala för att ersätta städer och GESARA är runt hörnet. Ditt jobb är inte längre att fördöma regeringsmarionetter. De har tagits bort och ersatts. Föreställ dig nu att du lever i en bördig värld. Hur beter man sig i samhället i en värld där målet inte längre är att tjäna pengar? Vakna upp från personen och intuitionen kommer att visa dig!

GESARA kommer ut i en klumpsumma på 1 miljon USD följt av betalningar på 100 000 USD/månad. till alla 21-åriga medborgare under 11 år, totalt 13,2 miljoner USD på ett nytt QFS-konto på Satellite QI.

NK-missilen med kärnvapen mot Manhattan 126 km under vattnet avleddes av en Starlink DEW.

Guldlock sa,

”De amerikanska finanskontona håller nu på att tömmas. Med nuvarande kurs kommer det amerikanska finansdepartementet att ha slut på dollarn på mindre än 35 dagar. Vi kommer att behöva nya guldstödda regnbågspengar för att ersätta det vi inte längre kommer att ha. Om skuldtaket höjs får vi en ny summa pengar att använda tillfälligt. Nuförtiden verkar allt att peka på en förändring och inte på business as usual.”

Q TELEFON/STARLINK QFS

GESARA Lagimplementering, särskilt UBI-distribution, kommer att ske över Q Phone och Quantum Internet access (Starlink) full av Stellar Digital plånbok för att ta emot dina pengar eftersom alla betalningar behandlas med Stellar.

US Space Force-Galactic League använder vår Starlink-satellit för QFS. Starlink-satelliterna säkerställer global åtkomst med blixtsnabb internethastighet och distribuerar QFS på blockchain. Quantum Starlink Internet kommer att läka och återställa det mänskliga sinnet. Ingen blockering, censurering och kontroll av korruption i Odin, Starlink, Space X-projektet skyddat av Secret Space Program från den nu nästan helt borttagna DS-kabalen.

Credit Suisse Bank hjälpte amerikaner i regeringar och företag att stänga konton och undvika skatter. Den amerikanska regeringen har problem med böter på 44 miljarder dollar.

Janet Yellen nettovärde 2021: Ålder, längd, vikt, make, barn ...

Reuters sa: ”US Treasury Sec. Janet Yellen (bilden) sa den 29 mars i en utfrågning inför statens underkommitté för utrikesoperationer i parlamentets anslagskommitté: ‘USA har inte bett om en kapitalökning från Världsbanken just nu. Världsbanken kan utöka utlåningen genom att tänja på sina befintliga resurser och genom att vidta innovativa åtgärder på balansräkningen.’ Janet har inget svar på hur eller varför IRS-agenter dök upp oanmälda hos Twitter Files-journalisten Matt Taibbis hem ” Du ser det gamla systemets död i realtid!

De har nu officiellt föreslagit att ge regeringen full möjlighet att förbjuda allt som DS vill, full tillgång till att spionera på dig, ge sig själva befogenhet att låsa in dig i 20 år för att ha spridit ”felaktig information”. Lagom till dess kan CBDC begränsa dina inköp till dina omedelbara postnummer vilket gör det omöjligt att samlas och protestera. Var är GOP?

Ett ryskt-indiskt affärsforum hölls i New Delhi den 29-30 mars som en del av St. Petersburg International Economic Forums internationella evenemang. Mötet i New Delhi syftar till att förbättra indisk-ryska affärsrelationer och underlätta för ryska företag att ta sig in på den indiska marknaden.

Alexander Babakov, (bilden) vice ordförande i statsduman sa: ”Indien, Ryssland och Kina är de länder som nu skapar en multipolär värld som stöds av majoriteten av länderna. Dess skapande bör baseras på att etablera nya finansiella band baserat på ett system som inte skyddar dagens dollar och euro, utan snarare skapar en ny valuta som kan tjäna våra mål. Dollarn och euron är ”investeringsvalutor” som utför sin funktion tack vare de regler som har skrivits av väst. Dessa regler betraktar inte Ryssland, Indien eller Kina som jämlika partner.

”Vårt första mål är att skriva nya regler inom finanssfären som gör det möjligt att använda en redan gemensam valuta. Det spelar ingen roll om det är en digital rubel, en digital rupier, en digital yuan eller någon annan valuta, men det är avgörande att denna valuta följer våra respektive nationers lagar.”

Maricopa County Board of Supervisors medgav att de raderade valdata.

MD:s långvariga valdirektör. Linda Malone avgick den 29 mars efter att mediegruppen O’Keefe avslöjat Dems enorma nätverk av donationsskördare av ”smurfar”, miljontals dollar, hundratusentals illegala droppar som korsar flera stater. Tillfällighet?

En Vatikankälla sa: ”Påven Franciskus (klonens) appts. för den 30 mars inställdes efter hans inläggning på ett sjukhus i Rom den 29 mars för en luftvägsinfektion och det är möjligt att han kommer att stanna över natten eller flera dagar.” Q Drops sa, ”Påven kommer att ha en fruktansvärd maj.”

Donald Trump om Truth Social sa,

”Så intressant att se IRS (DoJ) göra ett konstigt hembesök på Matt Taibbi under hans husvittnesmål på Twitter och alla möjliga dåliga myndigheters handlingar. Det är ingen slump, det är bara fräckt och dumt! Men ännu mer fräckt och korkat är sättet de har hanterat mig och läckt information. (vilket är olagligt) och göra en affär och sedan bryta den av strikt politiska skäl. Jag hade en ”klar affär” innan jag ställde upp för Pres.-De bröt den!”

Los Angeles CBS-reporter slutade efter att ha blivit censurerad av nätverket.

Kash Patel sa,

”Som jag har sagt tidigare, ingen ny FBI HQ-byggnad. Ta den nuvarande och öppna den igen som ett museum som visar upp DS som alla amerikaner kan besöka gratis. Skicka FBI HQ-anställda att arbeta på 90+ fältkontoren för att jaga riktiga brottslingar (istället för att de goda människorna avslöjar DS-lagliga brottslingar i regeringen och byråerna med tre bokstäver).

Daily Post sa,

”LAPD-facket stämmer ”mördarpolis”-webbplatsen som satte prispengar på officerarnas huvuden och fördubblade belöningar till detektiver och kvinnliga poliser efter att LAPD av misstag släppt detaljer om personal som arbetar undercover i maffian och de mexikanska kartellerna.”

Brett och Hon [BILD] | EurekAlert! Science News Releases

Brett Kagan, (bilden) huvudförfattaren till Pong-artikeln, är en av ett internationellt team av forskare som nu föreslår att man ska ta detta vidare för att skapa nästa generations biodatorer som drivs av hjärnorganoider, som skulle överträffa kiselbaserade datorer och även vara mer energieffektiva.

Hjärnorganoider, populärt kända som ”minihjärnor”, är konstgjorda, självmonterande aggregat av neuroner som genereras i petriskålen från stamceller. När stamcellerna växer differentierar de sig till flera celltyper, som sedan organiserar sig i lager som liknar den embryonala hjärnan.

Organoider är för närvarande begränsade i storlek till aggregat med färre än 100K celler, som mäter ca. 0,5 mm i diameter. Enligt Hartung och hans kollegor skulle ett avgörande steg mot organoid intelligens vara att skala upp strukturerna 100-faldigt, för att generera organoider som innehåller 10 miljoner celler, som skulle kunna utföra sofistikerade beräkningar.

De jämför sin hypotetiska biodator med Frontier, som sedan juni 2022 har varit världens mest kraftfulla superdator. Frontier har en bearbetningskapacitet på 1,102 exaflops per sekund, vilket är jämförbart med den mänskliga hjärnans men förbrukar 21 megawatt kraft, jämfört med hjärnans förbrukning på bara 21 watt.

Den största etiska oron, tillägger de, är att organoiderna kan få någon form av medvetande och kan uppleva smärta eller lidande. Hartung och hans kollegor har höga förväntningar på vad organoiddrivna biodatorer skulle kunna åstadkomma, och deras förslag har fått uppmärksamhet från massmedia, men vissa forskare är skeptiska till deras påståenden.

Detta kommer att fungera bättre om det används för att förbättra det gudomliga tänkandet med den mänskliga hjärnans hastighet och inte för att skapa en extern dator! Måste vakna upp från illusionen av separation och ”andra”.

USA:s senat röstade för att avsluta ”National Emergency” för cv. Nu kan vi glömma regeringens psyop och bluff, så för många kommer det att bli undergången för alla regeringar över hela världen!

Dan Bongino sa den 29 mars: ”Det som händer i Israel just nu är en jätte blinkande varning för vad som kommer till USA snart.”

I Source News sa: ”Den 29 mars erkände Zelensky äntligen att Ukraina är på väg att förlora, med hänvisning till avtagande stöd för kriget, fruktar att den amerikanska allmänheten är trött på att ge stöd, tror att han kommer att tvingas att förhandla.”

NY PUSH FÖR LOCKDOWN KRIGSLAG

Indien bevittnar en ökning med 40 % i dagliga cv-fall med 14 nya dödsfall på 24 timmar. Unionens hälsoministeriums uppdaterade uppgifter den 29 mars visade att Indien registrerade en endags ökning med 2 151 nya cv-fall, den högsta på 5 månader. De aktiva fallen ökade till 11 903. Cv dödssiffran ökade till 530 848.

$10T skickades tillbaka till USA från flera länder på en gång som inte längre kommer att acceptera den amerikanska dollarn. Kraschen är nära!

Q the Storm Rider den 29 mars sa: ”Q är en EA US Military Intel Op, som arbetar hand i hand med US Pres. Trump, som utbildades att arbeta med Q vid 17 års ålder för att hjälpa Q Team i denna kritiska och historiska sting Op. Q är inte en enskild person, utan ett team av högt uppsatta vakna personer i regering och militär med säkerhetstillstånd på Q-nivå, som utför Ops planerade för många år sedan av deras intuitade gudomliga plan. 

Några av målen med ‘Q Team’ är:

 • A ) En massiv information. spridningsprogram menat att
  1) ​​avslöja massiv global korruption och konspiration mot folket och
  2) få folket att forska vidare för att hjälpa ytterligare i deras ”Great Awakening.”

 • B) Utrota korruption, bedrägerier och kränkningar av mänskliga rättigheter över hela världen, och

 • C) Återföra den amerikanska republiken till den konstitutionella rättsstatsprincipen och återför också ”Folket” över hela världen till sitt eget styre.

Kort sagt, Q Op är den största kriminella sting och anti-förräderi/uppviglingshändelsen i världshistorien.

Q Storm betonade att det verkligen verkar som att vi som ett land lagligt lever ut självständighetsförklaringen ännu en gång. På grund av den hemligstämplade karaktären hos mycket av informationen./bevis som Q Team innehar, kan de inte bara komma ut med det, men det kan och tappar ”brödsmulor” som folket, ofta 8chan ”Anons”, kan använda för att gräva i och hjälpa hela mänskligheten att upptäcka sanningen. Vidare måste det förstås att fienderna i detta krig också övervakar Q. Därför en del av informationen. i Q-droppar är strategiskt felaktig information. Tänk Militär spelteori och ‘The Art of War’ av Sun Tzu.

Visst, ingen av oss vill filtrera igenom och försöka urskilja sanning från lögn, men denna krigföringstaktik orsakar verkligen ”We The People” ingen skada när den måste användas, och den är förödande för fienden och en nödvändig del av det digitala ”krigföring”, EA Militär planering när den är som bäst! Stormen är över oss.

Nästa i EA Military Ops är att Trump tar avstånd från Xi och Putin, särskilt Xi och alla kommer att vända sig mot Xi och kalla honom CCP:s fiende, när den amerikanska ekonomin imploderar och kollapsar och vi går in i ett kärnvapenkrig som involverar NK . Det är viktigt att USA står som ett mot Kinas CCP och samlar landet genom Planen som en.

Senare kommer Trump och EA att återkoppla gapet till Kina i stora världsfredssamtal och Trump kommer att koppla ihop de nya amerikanska guldstödda sedlarna på QFS för att avsluta världsmarknaderna och återigen kommer en öppen broallians att skapas med ett nytt Kina befriat från CCP. Trump kommer att sluta fred med Xi och Putin efter stormen och alla kommer att avslöjas över EBS när vi går in i den nödvändiga världsskräckhändelsen USA vs Kina.

Det finns redan 110 länder som har registrerat sig för att gå med i BRICS. Frankrike, Italien, Spanien, Ungern, Tyskland, Nederländerna, Slovakien och Polen köper i hemlighet gas från Ryssland. 4 800 miljoner människor stöder Kina och Ryssland. Det är vettigt att dessa europeiska länder också hamnar i BRICS-omloppsbanan. (Kom ihåg vad jag berättade tidigare idag om Pedro Sanchez resa till Asien, inbjuden av Xi Xinping). Huvudfrågan är att Ryssland kommer att erövra Kiev, stänga av Natos kommunikationer mellan Ukraina och Polen och därmed avsluta kriget. Det är planen som han fortsätter att rekrytera män för i god takt.

I Europa motsätter sig Italien, Österrike och Ungern kriget, i Tyskland har man tröttnat på att finansiera Zelensky, Polen har i hemlighet kommit överens med kineserna och Macron har ett starkt motstånd i kriget i sitt eget land emot sig. Sammanfattningen är att Natos stöd för kriget kommer att minska inom kort.

Små länder förlorar rädsla för påtryckningar från EU, USA, Nato och FN. Nämligen på grund av det faktum att Ryssland vann detta krig för att avsluta NATO vilket uppmuntrar fler länder att ansluta sig till BRICS, under skydd av den eurasiska jätten.

Trump planerar tillsammans med republikanerna i kongressen en CIA- och Pentagon-utredning om sabotage av den ryska North Stream-ledningen, laboratorier för biokrigföring i Ukraina och penningtvätt. Ryssland och två andra länder spelade in North Stream-sabotaget och har videor från hela DS op. Generaler som måste vittna i kongressen för dessa händelser kommer att leda till EA:s militärdomstolar under sommaren, eftersom Ryssland planerar att släppa dessa videor inom kort.

DS-kabbalen är i panik eftersom de har slut på pengar för sina världsomspännande folkmordsoperationer. Var är Bill Gates, Rothschilds och Rockefeller, USA:s finansminister, Soros och WEF-pengar som finansierar Nato, FN och Ukrainas krigspenningtvätt? Varför blomstrar den ryska och kinesiska ekonomin? BRICS nationerna växer medan USA, EU och Storbritannien kollapsar?

Kom ihåg att allt går som planerat och att DS monetära systemkollaps är allt som krävs för att få ett slut på deras regeringstid. Någonstans finns Trump, Xi Xinping, Putin, Modi, Bin Salman, Elon Musk och de som är inne på Cheyenne Mtn. och ler. Håll er starka Patrioter, eftersom den 8-åriga Stormen tar slut.

Saudiarabien gick med i BRICS och Shanghai Security and Cooperation Org, och varnade marknader för att gå in i BRICS och släppa petrodollarn.”

DISNEY SEXTRAFFICKING ÄR EN REGERING SOM MÅSTE AVSLÖJAS SNART

Ron Peri - The Gathering MinistriesRon Peri, (bilden) ” Ett omtvistat avtal, godkänt utan fanfar en dag innan DeSantis tog mer kontroll över Disneys mark, är det senaste i en uppenbar fejd mellan guvernören och företaget. Vid fastställandet av avtalets utgångsvillkor åberopade Disney en obskyr egendomslag känd som en ”Rule Against Perpetuities”, som satte datumet för 21 år efter döden av den sista överlevande av ättlingarna till kung Charles III, kungen av England som lever som från dagen för denna förklaring. Detta gör i grunden Disney till en regering. Denna styrelse förlorar, av praktiska skäl, majoriteten av sin förmåga att göra allt utöver att underhålla vägarna och underhålla grundläggande infrastruktur.

”I 60 år har Disney drivit sin expansiva nöjespark och resort i Florida under ett speciellt utsett distrikt som ligger mellan två län. En styrelse, tidigare känd som Reedy Creek Improvement District, övervakade området och hade fritt spelrum för utvecklingsprocesser, såsom zonindelning och infrastruktur, och till och med kontroll över sin egen brandkår, som i huvudsak fungerade som en separat kommunal regering. Disney hade också befogenhet att utse distriktsstyrelse-ledamöter.”

Medborgare-patrioter i Israel, Tyskland, Frankrike och Irland har massprotesterat mot sina regeringar. Israel är stängt på grund av krisen.

Två UH-60 Black Hawk-helikoptrar från 101:a Combat Aviation Brigade ...

Två HH60 Blackhawk-helikoptrar av 101 Air Strike Unit genomförde natträning kl. 22.00. den 29 mars och kraschade in i varandra och 9 soldater dog i KY. Den ena helikoptern hade 5 passagerare och den andra 4.

Alla banker som inte överensstämde med Basil III och IV den 28 mars stängdes och köptes ut för $1 vardera av World Capital Bank som ägs av de kinesiska äldste. The Chinese Elders och deras World Capital Bank äger redan alla större filmstudior, samt bankerna HSBC, Wells Fargo, Chase Manhattan, BoA, Lloyds of London, IMF och Deutsche Bank, inkl. deras hotellkedjor, fastighetsutveckling och bolån.

Efter RV/GCR kommer bankerna inte längre att låna ut pengar och endast fungera som finansiella servicecenter. Om 3 år förväntas alla banker försvinna.

 

NESARA-delen av GESARA förväntas tillkännages av USA:s talman Kevin McCarthy 

Påskfirandet av ”Resurrection” i april representerar den ”nya början” för hela ”meak” mänskligheten med genomförandet av det världsomspännande RV/GCR Shambhala Humanitarian Project och NESARA (US) och GESARA (världsomfattande) skuldlättnadslagar och frigörande av medel till allt äntligen, att ta in Shambhala snabbt ersätta alla städer, korruption och pengar utan ansträngning.

Fastighetskraschen kommer nu att utplåna alla banker.

Syrien sa: ”Israel attackerade Damaskus-området med höga explosioner som hördes i den syriska huvudstaden och luftförsvarssystem aktiverade.”

Daily Mail Australia, ”En stor australiensisk bank kommer att avsluta kontantuttag från sina filialer när slutet på papperssedlar skymtar.” Slutet på fiat cash är nära. De försöker bli helt digitala och sedan ta in CBDC för att vara programmerbara så att de kan kontrollera hur du spenderar dina pengar och så småningom kunna få dina CBDC-pengar att förfalla eller förbjuda vissa produkter.

USA:s utrikesdepartement via ambassaden i Ryssland sa: ”Amerikanska medborgare som bor eller reser i Ryssland bör genast avgå.”

PPT - Introduktion till ISO 20022 - Universellt budskap om finansbranschen ...

ISO-20022 är anti-penningtvättsspråk och det satte fart den 30 mars. Ukraina var en penningtvättshonungskruka för dem. De visste att ISO-20022 skulle sätta stopp för detta. Detta är anledningen till att de korrupta i vår regering (över 90 %) var i ett galet försök att få så mycket pengar till sin marionett Zelensky så att han kunde ”investera” dem i FTX så att Sam Bankman-Fried kunde finansiera kampanjer för dem. Det är penningtvätt. De stal dina skattepengar och använde dem förrädiskt så att demokraterna kunde vinna. Den 1 april kommer de att vakna upp med ägg i ansiktet när de inser att de inte kan stjäla pengar längre för att använda dem mot dig politiskt och det är helt exponerat för allmänheten.

Manhattan Trumps storjury tog en paus i en månad eftersom de inte har något på honom och all deras korruption kommer nu att avslöjas. Att åtala DJT innebär exponering av vem som ligger bakom att betala Stormy Daniels för att hitta på historien. Det är spelteorin som kommer att fälla DS. Nu är du nära att se berättelsen i den här filmen och se igenom den, fri från dömande och skuld. Tack för att du ser och är kärlek genom drömmen om hat och separation som du tidigare projicerade när du blev felidentifierad med kroppen som det enda jaget! Nu kan du ha en medveten kärleksfull dröm om Gud Älska Gud i alla former! 

Välkommen till Shambhala!

QAnon Shaman Jacob Chansley från den 6 januari släpptes tidigt från fängelset 

"QAnon Shaman" Jacob Chansley dömd till 41 månaders fängelse för roll ...

General Michael Flynn postade Q Drop 597 23 januari 2018 som sa: ‘Ljuset kommer att avslöja dem i laget och de som låtsas vara (DS-infiltratörer). Det här är inget spel. DS vill ha oss delade. De senaste inläggen [självförstörelse] kommer omedelbart att visa mänskligheten sanningen. Sedan skickas instruktioner om hur man bevarar (håller ut) offline. Du trodde inte att det bara handlade om ord, eller hur? Vi har allt och det kommer snart till en teater nära dig (EBS-avslöjande på TV).’ Och Q Drop 795 18 februari 2018, där det stod ”För Gud och landet.” Detta händer nu!

En utvärderad av QFS Humanitarian Zim Bond-innehavare (de flesta av er som läser detta) kan använda Shambhala Humanitarian Project varifrån än din Zim kommer. QFS kommer att läsa var och en av våra frekvenssignaturer/avsikter och vet vem var och en av oss är. Om frekvenssignaturerna inte lästes och kändes till av QFS, kan pengarna bara gå tillbaka till DS. Det måste vara så här.

Utlösaren för EBS kommer att vara vax-mandat över hela världen med lockdowns, DS-kabbalens sista försök att överleva när de alla arresteras. De skulle inte gå ner utan att försöka ta ner hela mänskligheten med sig.

Företag som har drivit den vakna agendan tappar affärer. Människor köper eller använder inte deras produkter och de kommer alla att gå i konkurs och försvinna snart när hela DS-kontrollmatrisen kraschar.

Malaysia, Indonesien, Singapore och Thailand har nu digitala betalningssystem som möjliggör betalningar i lokala valutor. Hur lång tid kommer det att ta innan detta börjar initieras över hela världen? Det finns bara ett fåtal länder kvar. Adjö till fiat US dollar hegemoni!

Australiens största banker bekräftade att vissa filialer inte längre kommer att tillåta kunder att ta ut kontanter över disk.

Posse de Jair Bolsonaro: horário e como assistir ao vivo na TV e online ...

Tidigare pres. Bolsonaro (bilden) återvände till Brasilien. Fed. polisen tillät honom inte att passera genom huvudlobbyn. Han tog en annan väg för att gå direkt till mitten av festen och hans fru bar en Tiffanyblå klänning. Brasilien är äntligen fritt från DS-kabbalen. Lulas regering försökte blockera brasilianska folket från att fira återkomsten av sin hjälte eftersom Lula är på ”sjukhus”, kanske för att aldrig återvända.

Det erforderliga månatliga testet av EAS/EBS startade på TV i OH, TX, CA, NC, SC, AK, VA, AZ, NY, etc. Är detta sista akt 3? En internetavstängning väntas vid midnatt den 31 mars, kanske slutet på gammalt internet och alla sociala medier. EBS är nära förestående.

Donald Trump på Truth Social sa: ”Enkäter kan vara värre än det skrivna ordet. Den nya Quinnipiac-undersökningen som har mig 2 poäng bakom Biden är falsk, eftersom de inte tog tillräckligt många republikaner. Dessa omröstningar är falska, precis som de flesta av MSM är falska. De arbetar alla tillsammans. Vi kommer inte att låta (förskjutningen till GESARAs permanenta guldålder) tas bort igen! Vi är på väg att ta ett kvantsprång in i den nya framtiden!

”Ron DeSantis krossas i omröstningarna, alla. Många globalister tänker efter. Rinos Karl Rove, Pauline Ryan och Jeb ‘lågenergi’ Bush, är förutom sig själva. De har sällan bevittnat en kratring av denna storleksordning. Kanske borde de ha sagt till Ron att det inte är bra att försöka förstöra Social Security och Medicare tre gånger.”

Generallöjtnant Michael Flynn - Truth News Network

Det kom ut att Michael Flynn (bilden) misshandlade barn sexuellt och arbetade för Pegasus, ett israeliskt spionprogramsföretag som tillverkar teknik som används av MOSSAD, Flynn satt i styrelsen för sitt moderbolag. och tog för $100K+ för att marknadsföra Pegasus till den amerikanska regeringen.

En ny vaxanalys fann $147 miljarder i ekonomisk skada och tiotals miljoner skadade.

FN sa: ”60 000 barn har försvunnit i år redan i Ukraina.”

2,5 miljoner invandrare har invaderat USA genom den öppna södra gränsen och ett stort antal kvinnor och barn har försvunnit i denna process.

Washington Times sa: ”Jabs fungerar inte, masker fungerar inte. Allt som regeringen berättade om cv var fel (en lögn).

Manhattan DA Chief Asst. Meg Reiss låste sitt Twitter-konto och raderade det sedan efter att TGP avslöjat henne.

En aktiv skytt, 2 misstänkta skyttar, på Forsyth Tech. Community College i Forsyth, NC. Campuset är avstängt.

Guvernör (D) sa: ”MA-skattebetalarna betalar 28 miljoner dollar för att ge DLs till illegala invandrare.”

Resolutionen att granska varje amerikanska skattebetalardollar som skickats till Ukraina gick igenom parlamentets utrikesutskott. Amerikanska medborgare förtjänar att veta vart deras pengar skickas.

Sydafrikas centralbank höjer räntorna över förväntat till 7,75 % då den varnade för högre inflation i år.

Estland förbjöd användningen av TikTok på officiella telefoner, 9:e landet att göra det.

Efter att Honduras klippt diplomatiska förbindelser med Taiwan, den 30 mars Honduras pres. Xiomara Castro sa: ”Jag kommer att besöka Kina så snart som möjligt.”

Kinas pres. Xi Jinping, som talade vid det årliga mötet i Kinas parlament, sa: ”Jag förbereder Kina för krig. Det finns en ökning med 7,2 % av Kinas försvarsbudget, som har fördubblats under det senaste decenniet, och jag kommer att göra Kina mindre beroende av utländsk spannmålsimport.”

RT sa, ”Raiffeisen Bank Int’l kommer att lämna Ryssland och sälja sina tillgångar, bekräftat via ett uttalande på sin hemsida. Filialen kommer att begränsa sin handelsaktivitet i Ryssland tills en köpare kan hittas för de Rysslandsbaserade tillgångarna, samtidigt som de lovar att stödja kunder som kommer att ”lida av den nya policyn.” Utträdet kommer efter att Europeiska centralbanken pressade den österrikiska banken att lägga ner sin verksamhet i Ryssland.”

Rysslands och Nicaraguas utrikesministrar, Sergey Lavrov och Denis Moncada, träffades i Moskva.

Christopher Miller sa: ”Påven är död.”

AP, ”Plan tillkännagav att återvända Lolita, en 57-årig späckhuggare, från Miami Marine Park till hennes hemvatten i Pacific Northwest.”

Tidigare pres. Trump åtalas den 30 mars. DS arresterar Trump för att dölja att hela Biden-brottssyndikatet är helt avslöjat. Distraktion för de dumma massorna.

NY Times sa: ”Trump förväntas lämna in sig den 4 april sa en av hans advokater.”

Ron DeSantis, ”Vapeniseringen av rättssystemet för att främja en politisk agenda vänder rättsstaten på huvudet. Det är oamerikanskt. Den Soros-stödda Manhattan DA har konsekvent böjt lagen för att nedgradera grova brott och för att ursäkta brottsligt förseelse. Ändå sträcker han ut lagen för att rikta in sig på en politisk motståndare. FL kommer inte att bistå i och begära utlämning med tanke på de tvivelaktiga omständigheterna i fråga om denna Soros-stödda Manhattan-åklagare och hans politiska agenda.”

Gripandet av Donald Trump kommer att få Högsta domstolen att avslöja deras beslut att Trump är US Pres. och kan därför inte åtalas medan han är i tjänst. Detta kommer förmodligen att få EA Military att förklara via EBS att Trump är US Pres. eftersom massiva bedrägerier i valet 2020 gav falska resultat. Vi är på väg att se vad som faktiskt kommer att hända och hur den här filmen slutar.

Donald J. Trump om Truth Social sa: ”Dessa ligister och radikala vänstermonster har just INDIKERAT USA:s 45:e president och den överlägset ledande kandidaten för 2024 års presidentnominering. DETTA ÄR EN ATTACK PÅ VÅRT LAND SOM ALDRIG HAR SETS FÖRUT. DET ÄR PÅ LIKA sätt EN FORTSÄTTANDE ATTACK PÅ VÅRA EN gång FRIA OCH RÄTTVISA VAL. USA ÄR NU EN TREDJE VÄRLDSNATION PÅ ALLVARLIG NEDGÅNG. SÅ SORLIGT!

Uttalande av Donald J. Trump, USA:s 45:e president 

Trump inleder tal efter åtalet genom att erkänna "brott" av ...

”Detta är politisk förföljelse och valinblandning på den högsta nivån i historien. Från det att jag kom ner för den gyllene rulltrappan vid Trump Tower, och redan innan jag svors in som din president i USA, har de radikala vänsterdemokraterna – fienden till de hårt arbetande män och kvinnor i detta land – engagerats i en häxjakt för att förstöra Make America Great Again-rörelsen. Du minns det precis som jag gör: Ryssland, Ryssland, Ryssland; Mueller Hoax’ Ukraina, Ukraina, Ukraina; Impeachment Hoax 1: Impeachment Hoax 2; den olagliga och grundlagsstridiga Mar-A-Lago-raiden; och nu detta.

”Demokraterna har ljugit, fuskat och stulit i sin besatthet av att försöka ”få bort Trump”, men nu har de gjort det otänkbara – att åtala en helt oskyldig person för en flagrant valinblandning.

”Aldrig tidigare i vår nations historia har detta gjorts. Demokraterna har fuskat oräkneliga gånger under decennierna, inklusive spionera på min kampanj, men att vapensätta vårt rättssystem för att straffa en politisk motståndare, som bara råkar vara USA:s president och den överlägset republikanska presidentkandidaten, har aldrig hänt förut. Någonsin.

”Manhattan DA Alvin Bragg, som handplockades och finansierades av George Soros, är en skam. Istället för att stoppa den aldrig tidigare skådade brottsvågen som tar över NYC, gör han Joe Bidens smutsiga arbete och ignorerar de mord och inbrott och övergrepp han borde fokusera på. Så här spenderar Bragg sin tid!

”Denna häxjakt kommer att slå kraftigt tillbaka mot Joe Biden. Det amerikanska folket inser exakt vad de radikala vänsterdemokraterna gör här. Alla kan se det. Så vår rörelse och vårt parti – enat och starkt – kommer först att besegra Alvin Bragg, och sedan kommer vi att besegra Joe Biden, och vi kommer att kasta ut varenda en av dessa sneda demokrater så att vi kan GÖRA AMERIKA STORT IGEN!

”De kommer aldrig någonsin att kontrollera mig! Jag kommer aldrig att backa! DESSA IDIOTTER GJORDE MIG PRESIDENT IGEN!”

Q Drop 3717 17 dec. 2019 sa: ”FÖRSTA ANSTALT [avstängning] kommer att utlösa massuppvaknande. Första arresteringen kommer att verifiera åtgärder och bekräfta framtida (GESARA) riktning. De (DS-kabbalen) kommer att slåss (till döds) men du är redo. Markör [9].”

Derek Johnson sa den 30 mars: ”Pres. Trump har ställts inför riksrätt. Det är dags att gå! Det är allt en del av Op. En storm kommer. Vi har allt, vi fångade dem alla. Hela denna Op har varit ett gemensamt Op med globala allierade för att avslöja eliten Federal Corp. av domare, advokater, politiker, guvernörer, justitieminister, etc., plus kriget mot alla typer av trafficking och avslöjande av de dumma krigen som den militära industriella kompletteringen TV-generaler startade och hade inte bollarna att stå upp mot RINOS. Och QFS installeras över hela världen som US Tresury Sec. har redan gjort det känt att USA är pank.

”Därför beskriver de federala kontinuitetsdirektiven 1 och 2 att de tre grenarna av regeringen är i en kontinuitet av regering med emissionsdatum 17 januari 2017 och 13 juni 2017, med operativa datum 2018-2022 och 2020-2024 .

”EA Military är under en direkt order från Donald John Trump med EO 13912, vilket är US Code 10, US 1208, som är en EA Military Order separat från civil och federal lag. Donald blev en officiell krigstid Pres. med 50 US-kod, US 33 Section 1541 use of National Emergency (10 av dem, de senare 2 mycket specifika), plus flera andra lagar och order.

”Alla bevittnar historia, så det är mycket viktigt att läsa och förstå språket i lagar, order, regler och koder eftersom allt bildar en plan och en film av en kontrollerad operation som äger rum.

”Varför förlängs varje EO som Donald Trump utropade nationella nödsituationer med en direkt EA militärorder tillsammans med order 13912 till 2024?

”För det första, hur är så många amerikaner så dumma och blinda som ser att det inte är Joe själv? Hur är så många amerikaner så dumma att säga, ”Det är plastikkirurgi som gått fel”? Hur är så många amerikaner så dumma att de inte ser alla misstag och inte ifrågasätter någonting? Dum, lat, självbelåten, bortskämd, etc. Hur kommer det sig att Biden inte har stängt ner GITMO, aktivist i mitten av 2020 på det ämnet? Hur kommer det sig att han aldrig nämnde Space Force? Hur kommer det sig att den amerikanska armén gav honom en militär begravningstjänst i full klass med 3 kanoner? Hur fick Trump en fullgradig EA militär och konstitutionell invigningstjänst av den officiella presidentens salut trumma med 4 kanoner på presidentinvigningen?

”Vi är en lag och ordningsnation som har slickats av en grupp lögnaktiga, fuskande, korrupta, pompösa karriärpolitiker i 150 år, republikaner och dem. Allt är en del av Planen. Det är olyckligt att många amerikaner fortfarande vägrar eller helt enkelt inte vill läsa Planen som visar dig vad som händer. Q sa att den första arresteringen kommer att chocka hela mänskligheten (Awake).

”Problemet är att 75% av amerikanerna inte bara kan säga: Judicial, Legislative and Executive, när de tillfrågas om de tre regerings-befogenheterna. Hur många procent känner till EA:s militära lagar och federala lagar eller kommer att läsa en ritning? Fortfarande har cirka
95 % ingen aning om regeringens knep, så det måste göras på detta sätt. För de få av er som vet vad som händer, se att allt är en del av planen (och se det till slut).”

Q Drop 975 sa,

”Trump INDIKERADE att han ville att DoJ skulle utreda Clintons. Varför går de inte efter Hillary Clinton med hennes mejl och handlingar? Trump är arg och upprörd på Atty. General Jeff Sessions för att han misslyckades med att rikta in sig på Clintons. Varför går det inte efter Hitlery? Pres. Trump ställde upp på löftet att ”låsa in henne” och det är dags att han håller det löftet. Det är verkligen dags för vår pres. att dränera träsket, och om politiker, som Jeff Sessions, inte är villiga att åtala Hillary och Obama och att upprätthålla hans jävla ed, då borde Sessions vara först i kön att spolas ner i toaletten. Det amerikanska folket är trött på att bli lovad att Hillary och Obama ska betala för sina brott, bara för att bli besvikna.”

Q Drop 3371 8 juli 2019 sa,

”Sessions började Epstein-utredningen. När det avslöjas kan de som tvivlade på att se ljuset. Rättvisans hjul snurrar långsamt men när de snurrar är de kraftfulla. 10x hastighet är nu på gång. Vi är tillbaka online (efter att Pelosi försökte blockera). Ibland måste du ”ta en för laget offentligt” innan du blir rättfärdigad som en hjälte.”

Q Drop 1837 10 augusti 2018 sa,

”Patrioter, vi är under [extremt] kraftig attack av [3] underrättelseorgan [utländska och inrikes]. Vi är i komm/samordning med nödvändiga division(er). Var stark och håll ihop.”

Glenn Beck sa den 30 mars,

”Trump är mer än mänsklig nu: han är en symbol för den vardagliga amerikanen som knullas av systemet. Detta kommer att hjälpa Donald Trump. De gör det för att de vill att folk ska strejka. Donald Trump har tagit pil efter pil. Och människorna till höger känner att han är den enda killen som faktiskt förstår hur folk känner. Det kommer inte att sluta bra för demokraterna i nästa val.

”Du kommer inte att stoppa 100 miljoner människor. Detta land ligger i ruiner. Och det kommer att finnas 100 miljoner människor som kommer att gå på krossat glas och genom eld för att rösta på någon annan än den här korrupta bananrepublikens administratör.” Trumps advokat sa: ”Jag är förstenad över vårt land, det här är en sak i tredje världen.” Alina Habba sa, ”DA Alvin Bragg kommer att bli ihågkommen som den värsta DA någonsin, och han kommer att få sin plats i amerikansk historia, och det kommer inte att bli bra.”

Trumps advokat sa:

– Så småningom kommer anklagelserna att släppas. Det kommer att finnas en samordning mellan Secret Service och AG. Det kommer att ske en ”process” avläsning av åtal med fingeravtryck och ett fotografi. Det kommer att finnas yrkande om uppsägning och normal rättegång kommer att följa. Trump överlevde några av de allvarligaste attackerna av förräderi, Rysslands bedrägeri, Mueller-bluff, penningtvätt i Ukraina, Hoax 1 och 2, Mar-A-Lago Raid och flera mordförsök. Varför ”fastnade” detta till slut? Det finns verkligen ingenting där, till och med hästkapplöpning sa det. Ju längre denna rättegång pågår, desto bättre för Trump som vet det till 100%. Kom ihåg att han är en fri man tills han befunnits skyldig. Om det finns en provanställning, gissa vad han kommer att göra i mitten? Vår pres. med en mugshot kommer att göra massiva rallyn och som en Phoenix kommer ett stabilt Genius att resa sig!”

CNN sa,

”Trump står inför 34 fall av förfalskning av affärsregister. Manhattan DA:s kontor bad att Donald Trump skulle kapitulera den 31 mars efter att en stor jury röstat för att åtala Pres. Trumps team sa nej. 

Åtalet för grovt brott, som lämnats in under försegling av Manhattan distriktsåklagarkontor, kommer sannolikt att tillkännages inom de närmaste dagarna. DJT Indictment kommer och ändå är de inte nöjda. Nu är det Trumps tur! Han kommer nu att använda Trump-korten som regnar eld på lögner och avslöjar dem, så att de inte har någon vart de kan fly, gå till eller gömma sig.

En varning har skickats till NYPD efter Trumps riksrätt.

Håll utkik efter FF:s som inramar Trump-supportrar. Det kan finnas 100 Feds parkerade i NY redo att sätta på och en Oscar-värdig prestation.

Varför har inte OH sitt eget nationalgarde? EO 13912 när den är som bäst.

Exec. Dir. för San Jose Police Officers’ Assoc. åtalades för att ha importerat fentanyl och drivit handel med fentanyl.

Det turkiska parlamentet ratificerade Finlands Nato-anslutning.

Den ryska oljejätten skrev på ett nytt avtal för att öka tillgången på råolja till Indien.

Taiwans försvarsminister sa: ”9 kinesiska stridsflyg korsade mittlinjen av Taiwansundet.”

Fiat US Dollar går över till guld/tillgångsstödd US Treasury Note den 1 april.

Hal Turner nyheter sa, ”En helgdag väntas i april i en vecka och betalkort och bankomater kommer att gå ner den veckan (kommer inte att fungera).

Flera bankaktier rasar, inkl. First Republic Bank, Western Alliance och mer, i efterdyningarna av SVB och Signature Banks stängningar.

El Salvador Pres. Nayib Bukele undertecknade officiellt ett lagförslag som eliminerar alla skatter på inkomst, egendom och kapitalvinster för tekniska innovationer.

I Moskva bad myndigheterna människor att förbereda sig för kärnvapenkrig med sina nödvändiga föremål och att vara redo för nödsituationer, att lagra mat och vatten eftersom de snart kan flyttas till underjordiska skyddsrum.

Hal Turner News sa: ”Det förväntas bli en veckolång helgdag i april och betalkort och uttagsautomater kommer inte att fungera eftersom den fullständiga övergången till QFS sker.”

Charlie Ward sa: ”Swift kommer att stänga och alla banker som finns kvar över hela världen kommer att bli digitala på QFS från och med den 1 april.”

Starlink/QFS/8G (432 Hz) och Q Phone. Välkommen till övergången till Shambhala!

WEF sa,

”En cyberattack är på väg.”

Detta är DS försök att stänga av information. Det här är nolldag. Patrioter är förberedda på det, Space Force och Starlink är här för att byta från Internet till Quantum Internet för din QPhone.

Deep State Trumps tillkännagivande 2023


Q Mystery Book | Där vi går en, går vi alla! Vill du veta vem som ligger bakom QAnon?

Enligt New-York Times, med hjälp av maskininlärning, djupinlärning, stilometri och statistik på Q-texter, har två separata team av NLP-forskare från Frankrike och Schweiz identifierat samma två män som troliga författare till meddelanden som drev QAnon-rörelsen.

Först tog initiativtagaren, Paul Furber, en sydafrikansk mjukvaruutvecklare och sedan Ron Watkins över, som drev 8chan-webbplatsen där Q-meddelandena började dyka upp 2018 och nu kör valet för Republikanerna i Arizona.

Har Amerika verkligen en ”djup stat” för nationell säkerhet?

Är ”deep state” en verklig sak?

Det finns delar av den amerikanska regeringen som utövar verklig makt utanför systemets konventionella kontroller och balanser!

Finns det skäl för en mer robust djup stat, särskilt när det amerikanska presidentskapets makt fortsätter att växa? Är det nödvändigtvis dåligt att ha en alternativ kontroll på chefen?

För Deep State var Trump aldrig president?Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:

%d bloggare gillar detta: