Judar återuppbygger templet efter satanisternas nederlag

2023-04-10

Benjamin Fulford, Veckobrev

https://benjaminfulford.net/

KS = Khazariska maffian
DS = Deep state


Von der Leyen och Macron demonstrerar Einigkeit i Paris

Mänskligheten är på väg att vakna ur en lång och fruktansvärd mardröm. En uråldrig satanistisk kult som har terroriserat oss i årtusenden står inför ett slutgiltigt nederlag. Det judiska folket planerar att fira sin frigivning från det babyloniska slaveriet genom att bygga ett nytt tempel. Den här gången förväntas det vara för evigt. En ny guldålder är på väg att gry för mänskligheten. Det är den stora bilden bakom de senaste nyhetshändelserna.

Nu när satanisterna har besegrats i Ukraina är en sista strid på väg att äga rum för att torka upp de sista stora satanistfästena i Europa, USA och Asien, är flera källor överens om.  

Den största händelsen i kriget för att befria planeten förra veckan var de franska och brittiska Rothschilds som kastade Rockefellers och deras falska president Biden under bussen. Detta var historien bakom besöket i Kina av den franske slav-presidenten Emmanuelle Macron och EU-kommissionens ordförande Ursula von der Leyen.

Ursula von der Leyen kritiserar Kina för att ha inlett attacker mot EU:s sjukhus ...

Inom diplomatin visar framträdanden vem som verkligen bestämmer. Det är därför Macron flög på sin egen Airbus A330 med en grupp media-, affärs- och kultur-personligheter medan von der Leyen tvingades ta en 14-timmars kommersiell flygresa till huvudstaden, komplett med ett fyra timmars uppehåll i Mellanöstern. Medan hon var i Kina ”behandlade president Xi Jinping von der Leyen på ett lite förödmjukande sätt”, sa en fransk tjänsteman.

Frankrikes Macron avslutar resan till Kina med en pakt för att stärka affärs- och militära band

”Xi kastade ut Ursula från viktiga samtal eftersom han ville sätta Macron på plats och barnskötaren Ursula fick mandat av sina WEF-mästare att hindra honom från att göra det”, förklarar en CIA-källa. ”Macron är smart, han kommer att välja vinnarnas sida som vilken bra opportunist som helst med självrespekt”, tillägger han.

Under sitt besök lovade Macron att gå med i Kinas Silkesvägs-forum. Han höll också med Kina om att det var dags att lösa den ukrainska krisen ”med diplomatiska medel för att uppnå varaktig fred i Europa.”

Macron gick till och med så långt att han i princip gick med på att hoppa av Nato och gå med i BRICS-alliansen och deras förslag om ömsesidig säkerhet. Det är därför Xi och Macron beslöt att ”fördjupa utbytet” mellan den kinesiska armén och franska enheter i Asien-Stillahavsområdet. Macron lovade också att inte stödja Taiwan i någon USA-provocerad kris där.

Den andra viktiga punkten med Macron-besöket var att både Irans och Saudiarabiens utrikesministrar var i Kina samtidigt där de hade möten med sina franska motsvarigheter. Detta är ett tydligt tecken på att fransmännen blev tillsagda att antingen gå med i BRICS eller bli avskurna från Mellanösternoljan.

För att mildra affären sa Kina att Europa borde vara ”en oberoende pol i en multipolär värld.” Detta spelar in i Frankrikes långvariga stöd för europeiskt oberoende.

Pressrelease: Moskva, Minsk pratar om säkerhetskoncept och Peking är värd för tungviktare i världen

Rysslands president Vladimir Putin och Vitrysslands president Alexander Lukasjenko Pavel Byrkin/Rysslands president pressbyrå/TASS

https://tass.com/pressreview/1600969

Alla fredssamtal i Ukraina borde handla om ”ny världsordning” – Lavrov

Den kommande skilsmässan mellan Europa och det Rockefeller-kontrollerade USA är en anledning till att Rysslands utrikesminister Sergej Lavrov sa att Ukrainas fredssamtal borde fokusera på att skapa en ”ny världsordning”.

Naturligtvis suger kanske inte Macron upp kineserna och ryssarna rädda honom från sitt eget folk. Franska demonstranter har gjort det klart att de vet vem deras fiende är genom att elda på både Bank of France och BlackRocks högkvarter i Paris i förra veckan.

Opinionsundersökningar visar att den stora majoriteten av det franska folket är äcklat av Macron på många fronter.

Prins Charles Av England Och Hans Fru Camilla Parker Bowles, Hertiginna ...

Hur som helst ser det också ut som att Tyskland kommer att ansluta sig till Frankrike och förkastar det Rockefeller-kontrollerade USA. Den etniskt tyske kungen Charles av England åkte till Tyskland i förra veckan ”för att cementera anglo-tyska fredstids-förbindelser, och fullfölja ett av den avlidna drottningens uppdrag”, säger MI6.

RUMÄNIEN-TYSKLAND-MOLDAVA-POLITIK-DIPLOMATI

Som ett resultat av det mötet är den tyske slavkanslern Olaf Scholz på väg att avsättas inom kort via en parlamentarisk utredning om en korruptionsskandal som han har haft. Eftersom nästan alla västerländska politiker är korrupta betyder ”utredningar av korruption” bara att de är på väg att få sparken. Han kommer att ersättas av någon som inte är en Rockefeller-stoog, säger MI6.

Vi noterar också att österrikiska politiker gick ut när den satanistiske ukrainske presidenten Vladimir Zelinsky talade till deras parlament.

Förresten, vi använde medvetet den ryska stavningen för hans namn eftersom det visar sig att alla dessa så kallade ukrainska politiker faktiskt är rysktalande. Detta får oss att undra om hela den ukrainska föreställningen i själva verket alltid har varit en rysk dockteater.

Polska underrättelsekällor undrade också över Zelinsky efter att han besökte Polen i förra veckan. ”Varför kunde inte Zelensky gå från hotellet till presidentpalatset bredvid,” frågade de.

HM Sultan Qaboos från Oman firar Bosniens nationaldag |  Al-Sahawat...

En källa noterar hur han en gång såg Sultan Al Qaboos (bilden) från Oman dyka upp utan livvakter på ett kafé, be om te och sedan prata med kunderna om deras planer, ”Detta är normen för araber eftersom hans folk inte kommer att skada honom.” säger han.

Däremot vad gäller Zelinskly, ”Här kommer en skådespelare, framkörd av en dyr bepansrad limousine eskorterad av 6 gorillor för att åka 60 meter, och för 7 år sedan spelade han piano med sin kuk, naken med gitarren och var inte rädd?”

Även i Kanada och andra västländer brukade premiärministrarna bara gå ut på gatorna. Nu hatar deras folk dem så mycket att de behöver gömma sig bakom galningar och rustningar.

Ukraina: BFM, AFP, Frankrike Info & Cie ou comment ne pas entacher le ...

Ett exempel på vilken typ av ledare vi nu har i väst sågs i förra veckan när Zelensky och Finlands statsminister Sanna Marin hedrade den bortgångne nazistiska krigsförbrytaren Dmitry ”Da Vinci” Kotsyubaylo. Under sin livstid skröt ”Da Vinci” om att han matade sin varg med ben från rysktalande barn. Det var hans fru som sa: ”En bra ryss är en död ryss”, säger polska underrättelsekällor.

Inte konstigt att ryska säkerhetsrådets vice ordförande Dmitrij Medvedev säger ”ingen i världen behöver Ukraina, därför kommer det att upphöra att existera,” Han säger också att det amerikanska folket snart kommer att tvinga politikerna att förklara varför de är besatta av ”ett land som är okänt för dem ”, istället för inhemska amerikanska frågor.

Medvedev noterar också att bara cirka 20 miljoner av en förkrigsbefolkning på 45 miljoner fortfarande finns kvar i landet,

Ukraina upphör att existera eftersom det inte behövs för någon, säger Medvedev

Ryska säkerhetsrådets vice ordförande Dmitrij Medvedev Yulia Zyryanova/POOL/TASS

https://tass.com/politics/1601631

Som vi har noterat tidigare har en ny inflytandelinje mellan Västeuropa och Ryssland satts längs floden Dnepr. Den khazariska maffians plan att förvandla Ukraina till ett nytt khazariskt imperium är i dödvattnet.

Ryssarna har också noterat att FN totalt har misskrediterat sig självt genom att vägra att inleda en internationell, oberoende utredning av North Stream-rörledningens sabotage. De har äntligen kommit på att det är ett privatägt Rockefeller-företag och inte en äkta världsorganisation.

Ryssarna har också kommit på att Internationella brottmålsdomstolen är en annan Rockefeller-front. Av den anledningen har domarna Tomoko Akane, Rosario Salvador Aytala, Sergio Herardo Ugalde Godini och åklagaren Karim Khan varit måltavlor av den ryska riksåklagarmyndigheten.

MI6 arbetar med ryssarna och White Hats för att även rikta in sig på andra satanister. Detta betyder att denna ”transnationella och högt organiserade kult” håller på att tas ner. Deras svaghet var att ”absurt sekretess har varit kontinuumets enda sätt att överleva”, konstaterar MI6. Nu när olika rättegångar avslöjar det hela är det bara en tidsfråga innan gisslet upphör i Europa.

I vilket fall som helst, oavsett vad som händer i Europa, äger den verkliga uppgörelsen rum i USA.

Där ser vi vad som verkar vara Donald Trump version 3.0 som dyker upp som överbefälhavare och gör sig redo för en sista uppgörelse med Rockefellers och deras falska president Joe Biden.

För det första är den Trump vi har sett nyligen klart annorlunda än den som dök upp för några månader sedan. Den här ser verkligen inte ut som en president och ansvarig. Som det här fotot visar stöds den verklige Trump verkligen av den amerikanska militärens underrättelsetjänst och generaladvokat. Detta är ett tecken på att de efterlängtade arresteringarna äntligen kan börja.

Innan vi kommer in på det måste vi dock notera några utomjordiska saker kopplade till Trump.

Dels skrev författaren Ingersoll Lockwood tre böcker på 1800-talet med en karaktär som heter Baron Trump, och den tredje handlar om den ”siste presidenten”.

ingersoll lockwood

https://heavy.com/news/2017/08/ingersoll-lockwood-the-last-president-baron-trump-marvelous-underground-journey-marvellous-time-travel-conspiracy-theory-john-nikola-tesla/

Sedan noterar vi Elon Musk-skämtet som 1980 sa Trump ”Varför fortsätter tidsresenärer med att försöka döda mig? Jag är bara en mäklare!”

Så kanske, bara kanske, är de olika Trumps en del av en multiversal strid som involverar konvergerande tidslinjer.

Oavsett vad som uppvaktas, har satsningen att anklaga Trump för ett brott en mycket verklig effekt på människorna runt den falska Biden. Det beror på att ett juridiskt prejudikat har skapats och nu kan Biden, Obama etc. åtalas för mycket allvarligare brott än att ha betalat en porrstjärna.  

Det första steget kommer att vara enkelt, och det är bara för Trump att borsta bort anklagelserna. Det här kommer att vara lätt eftersom det var en del av en psyops från början. Som talkshow-värden Mark Levin säger om åtalet mot Donald Trump: ”Det här är skit som en student med förskoleutbildning inte ens borde ställa inför en jävla domare.”

Anklagelserna har också skapat sympati runt om i världen. Till exempel beskrev Mexikos president Andres Manuel Lopez Obrador (bilden) anklagelserna mot Trump som en ”smutskastningskampanj”.

Mexiko säkrare än USA:s president

https://insiderpaper.com/mexican-president-calls-trump-charges-smear-campaign/

Den ryska vapenhandlaren Viktor Bout erbjöd Trump asyl i Ryssland och varnade att  ”Biden-administrationen inte kommer att sluta bara genom att dra dig genom domstols-/fängelseindustrikomplexet.”

Hur som helst, nu när den lagliga handsken har kastats, överger råttorna Bidenskeppet. Till exempel planerar USA:s förre president Barack Obama att fly till Kenya. Men som en CIA-källa säger ”Du kan springa men du kan inte gömma dig från den globala WH-alliansen.”


Obama här med sin farmor

https://www.standardmedia.co.ke/the-standard/article/2001470074/president-obama-to-relocate-to-kenya-in-june

En annan viktig marionettspelare, Jeff Bezos från Amazon – vars studior har använts för Biden-shower – verkar saknas i action. Arbetet på hans herrgård i Beverly Hills har upphört och hans propagandabutik i Washington Post verkar vara huvudlös nyligen.

”Han gömmer sig på sin nya yacht, av skäl och kommer troligen att avslöjas snart”, säger en CIA-källa. 

Jeff Bezos’ Yacht Koru: Everything You Want to Know

Hans yacht på 500 miljoner dollar – är nästan hälften så stor som den stora pyramiden i Giza – använder extremt avancerad grön teknik och seglen kan hanteras av en enda person. Den kommer med en skuggyacht på ungefär hälften så stor som har många coola yachtbekvämligheter såsom en helikopterplatta, vattenskoter och mer. 

Så det ser ut som att Bezos kan försöka undvika arrestering genom att gömma sig i internationellt vatten. Lycka till med det.

Dessa insiders verkar alla veta att Biden-showen kommer att krascha. Det är så mycket korruption inblandat att alla verkliga rättssystem skulle ha satt hela den falska Biden-teatern i fängelse för länge sedan.

Som den här videon visar kommer slutet på det ukrainska kriget också troligen att bli slutet på Biden-showen eftersom det kommer att avslöja alla brott som är kopplade till det.

”Vi skickade 113 miljarder dollar till världens mest korrupta land och vi vet inte vad de spenderas på”, säger USA:s senator James Vance till Fox News.

Inte undra på att ”House Oversight Committee ställde Bank of America, Cathay Bank, JPMorgan Chase och HSBC USA NA, såväl som den tidigare affärspartnern Mervyn Yan för Hunter Biden, och bad om Biden-familjens ekonomiska register.”

Husets tillsynskommitté stämmer banker, Biden-familjens medarbetare i undersökning av ekonomi

House Committee on Oversight and Accountability, ordförande James Comer, R-Ky., leder ett organisationsmöte för den 118:e kongressen på Capitol i Washington, DC, den 31 januari 2023.House Committee on Oversight and Accountability, ordförande James Comer, R-Ky

https://www.foxnews.com/politics/house-oversight-committee-subpoenas-banks-biden-family-financial-records

I alla fall, även utan arresteringar, ser det ut som att hela Biden-showen kommer att sluta med att deras Rockefeller-betalare går i konkurs.

Det amerikanska finansiella systemet håller nu definitivt på att implodera. Insättare har tagit bort nära 2 biljoner dollar från banksystemet sedan mars och nu kan bankerna inte låna ut pengar. Kommersiella bankers utlåning sjönk med 105 miljarder dollar under de två veckorna som slutade den 29 mars, vilket gör det till den största nedgången i USA:s historia. Denna process accelererar.

Det ser också ut som att Asien har slutat skicka saker till USA på grund av obetalda amerikanska räkningar. Hamnarna i Los Angeles och Long Beach som hanterar
40 % av USA:s handel har stängts. LA Times och andra företagsmedier försöker skylla arbetsstoppet på en arbetarstrejk. Förbundet släppte dock ett uttalande där det inte nämndes några formella arbetsåtgärder.

Hamnar i södra Kalifornien öppnar igen. Avstängning belyser kontraktssamtal med hög insats

Bristen på hamnarbetare i hamnarna i Los Angeles och Long Beach upphörde på fredagskvällen efter att ha stoppat godstrafiken vid landets mest trafikerade sjöfartskomplex.  Fackliga medlemmar har arbetat utan kontrakt sedan 1 juli. ((Allen J. Schaben / Los Angeles Times))

https://www.msn.com/en-us/news/us/southern-california-ports-shut-friday-due-to-worker-shortage-snarling-cargo-traffic/ar-AA19AS1K

ABC7-nyheter rapporterade https://www.zerohedge.com/markets/ports-los-angeles-and-long-beach-close-due-widespread-worker-shortages-during-contract 

Detta händer precis när Rockefellers tjänsteman Bank of Japans guvernör Haruhiko Kuroda lämnade sitt uppdrag. Hans efterträdare, Kazuo Ueda, har uppenbarligen slutat betala amerikanska räkningar. Detta kan förklara hamnstoppet.

Ett annat tecken på att Japan lämnar Biden-cirkusshowen är att man köper olja från Ryssland till priser över det tak på 60 dollar per fat som Rockefellers försökte sätta.

Något ännu mer olycksbådande kan också hända. Generallöjtnant Yuichi Sakamoto, befälhavare för den japanska arméns 8:e division, har varit försvunnen sedan torsdags eftermiddag när hans helikopter ”förmodligen” kraschade. De säger ”förmodligen” eftersom alla transpondrar var ”mystiskt” avstängda. Sakamotos division är den som var redo att försvara det japanska fastlandet från amerikanerna innan atombomberna gjorde slut på kriget. Trebenta kråkan hemliga sällskapskällor säger att denna division arbetar med amerikanska militära vita hattar och japanska imperialistiska styrkor i Nordkorea för att befria både Japan och Sydkorea från sataniskt inflytande.

https://www.stripes.com/theaters/asia_pacific/2023-04-07/debris-search-japanese-army-copter-crew-9729129.html

Förresten, för att se hur imponerande de kejserliga trupperna i Nordkorea är, ta en titt på dessa fantastiska demonstrationer av deras specialstyrkor.

Däremot har sydkoreanska män blivit så feminiserade av satanisterna att de inte kan få barn. 

Det är därför Sydkorea har de lägsta födelsetalen på planeten.

Vi hör också att Dalai Lama, en av de främsta satanisterna i världen, tas ner som en del av det kommande draget att befria Asien. För att förstå den verkliga naturen hos denna mordiska pedofil, ta en titt på videon nedan av honom som misshandlar ett barn.  

Kom ihåg att Dalai Lama länge har förknippats med nazister. Asiatiska hemliga sällskapskällor säger att han är en mycket gammal och ond demon och att hans fall kommer att öppna en riktig Pandoras ask.

Den här sällsynta filmen nedan ger en hint om vilken typ av saker som kan komma ut.

Denna nästa film gör det också klart att många av de mystiska flygande objekten vi har sett nyligen är definitivt fientliga.

Kolla sedan in kartan över isväggen runt Antarktis som hänger i FN-byggnaden. 

Det senaste från Antarktis är att de har ett Neutrino (inte Neutron som jag sa i min podcast i förra veckan) teleskop som kan se inuti andra planeter. Det är cirka 10 kilometer under glacial is. Professor Fedor Simkovi, den bästa forskaren på neutrinoteleskopen är involverad i projektet. Vi har bett om att få se några bilder från detta teleskop och kommer att dela dem med våra läsare om och när vi får dem.

Så med det, låt oss återigen avsluta med några av de senaste anomalierna som setts i vår himmel.

1. UFO roterande med blinkande lampor USA 

2. UFO upptäckts över Hokkaido, Japan
3. 2 UFO-drönare följer ISS
4. Flera drönare över Ryssland
5. UFO över Himalaya
6. Eventuellt morsekodmeddelande i skyarna över Nürnberg i början av april

Låt oss hoppas att den sista över Nürnberg är ett tecken på att de efterlängtade krigsförbrytardomstolarna mot satanisterna är på väg att börja. När de gör det kommer byggandet av det tredje och sista judiska templet också börja. Inga människor eller djur kommer att tillåtas vid detta tempel, bara donationer till välgörenhet.Kategorier:Media, Rättsstat, Rymden, Världspolitik, Video

Etiketter:

%d bloggare gillar detta: