Risk för hjärtskada med Covid-vaccin – Nils Littorin, läkare, i Lördagsintervju 106

https://swebbtv.se/w/6Dee6Une18TPHhsqrCTYb5

I denna Lördagsintervju samtalar Mikael Willgert med Nils Littorin, psykiater och partiledare för Malmölistan.

Littorin, som nyligen belönades med Swebbtvs Medicinpris för sitt engagemang med Läkaruppropet, berättar inledningsvis om sin bakgrund, forskning och doktorsavhandling på området vacciner för att därefter redogöra för partiet Malmölistans verksamhet där slöseriet med skattebetalarnas pengar är en av kärnfrågorna.

Vidare talar Littorin om sina drivkrafter gällande samhällsfrågor och politik och hur han alltid varit något av en rebell.

I likhet med Swebbtv är Littorin förvånad över att den politiska vänstern, från vilken han kommer, går de globala finansintressenas ärenden.

Den senare delen av programmet handlar dock om de s k Covid-vaccinerna och huruvida dessa verkligen har någon effekt, i synnerhet när det gäller barn och ungdomar som vanligtvis inte blir speciellt sjuka av Covid-viruset.

Man diskuterar hur den ursprungliga virusstammen, vilket vaccinen var framtagna för, har muterat och inte längre finns kvar, hur de randomiserade testerna inte genomfördes på ett adekvat vis och varför frågor om risker inte diskuteras i tillräcklig utsträckning.

Vidare handlar samtalet om de biverkningar som vaccinen misstänks kunna orsaka: hjärtmuskelinflammation, plötslig död, nedsatt fertilitet samt andra potentiellt långsiktiga effekter som vi ännu inte kunnat påvisa.

Programmet innehåller diagram, grafik och hänvisningar till officiella källor.
——————-
Stöd Swebbtv:
Swish 123 535 86 92
Bankgiro 147-0558
Bankkonto (månadsgivare) 9235-229 11 86

Hemsida: https://swebbtv.se
Där finns vår webbutik och där kan du anmäla dig till vårt nyhetsbrev.

Mail: info@swebbtv.seKategorier:Hälsa, Media, Rättsstat, Svensk politik, Video

Etiketter:, ,

%d bloggare gillar detta: