Nato, USA-ledda väst möter protester i EU-länder för att ha beväpnat Ukraina; ”Inga stridsvagnar, inga flygplan”

27 feb. 2023

Har ni hört talas om dessa protester? Knappast, för MSM-media propagerar bara för krig!

Stora EU-medlemsländer har gripits av protester mot att Nato beväpnar Ukraina med demonstranter som kräver ett slut på kriget. Tusentals går ut på gatorna i Milano och Genua i Italien mot överföringen av dödligt bistånd till Ukraina. Antikrigsprotester bröt också ut i Paris. I Berlin samlades demonstranter med banderoller där det stod ”Inga stridsvagnar, inga flygplan, inga missiler”. Se den här videon för detaljer.

#europa #euprotester #nato #antinato #italy #milan #tyskland #berlin #stopwarinukraine #paris #russia #ukraine #russiaukrainewar #russiaukrainelatest #russiaukraine

Hindustan Times Videos ger dig nyheter, åsikter och förklarare om aktuella frågor i Indien och över hela världen. Vi är alltid glada över att rapportera nyheterna så snabbt som möjligt, använda nya tekniska verktyg för att nå dig bättre och berätta historier med 360 graders vy för att ge dig en bättre förståelse av världen omkring dig.

https://www.youtube.com/watch?v=RDi4bt_0058&feature=shareKategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik, Video

Etiketter:, ,

%d bloggare gillar detta: