Morgongänget: Vänsterns ilska när Vattenfalls vänsterstyrelse byts

https://www.youtube.com/watch?v=gixDJGaHX8E

God morgon önskar Denice, Richard och Jacob | Vattenfalls styrelse rensas på vänsterprofiler som ETC:s ledarskribent Tomas Kåberger. Det får Anders LindbergAftonbladet att rasa. Han anser att SD försöker rensa ut tidigare sossetillsatta personer i myndigheter och statliga bolag | Felaktigt utfärdade uppehållstillstånd ska dras tillbaka.

”Flyktingar” som åker hem på semester kan stanna hemma. Det är beskedet från Tidöpartierna. Nåt som får vänstern och vissa DN-liberaler att argt rasa om rasism. Och Henrik Arnstad vill vara värst – drar en Förintelseliknelse | Tesla går om Volvo i nybilsförsäljningen

Kolla in Riks nya hoodie. 299 kronor inne på https://butik.riks.se/products/hoodie Perfekta att mysa i på morgonen eller glida till jobbet i, eller varför inte på väg till träningen eller på promenaden med hunden.Kategorier:Media, Rättsstat, Svensk politik, Video

Etiketter:,

2 svar

  1. Nej, först ska de gripas och sedan ska de sparkas. För annars hinner de fly innan kängan kommer farande.

    Gilla

  2. Borde de inte sparkas och gripas?

    Gilla

%d bloggare gillar detta: