New World Order avslutar 500-års planen för att erövra planeten

2023-04-03

Benjamin Fulford, Veckobrev

https://benjaminfulford.net/

KS = Khazariska maffian
DS = Deep state

UFO-videona gick inte att laddas upp den här gången!


Den 30 mars avsade sig Vatikanen upptäckarläran. Det var en nyhetshändelse, en gång på 500 år, som nästan inte rapporterades om varken i företags- eller alternativmedia.

Joint Statement of the Dicasteries for Culture and Education and for Promoting Integral Human Development on the “Doctrine of Discovery”, 30.03.2023

https://press.vatican.va/content/salastampa/en/bollettino/pubblico/2023/03/30/230330b.html

Denna doktrin – som först lades fram av påvar 1452 – tillät kristna att mörda, förslava och stjäla icke-kristnas land runt om i världen. Det ledde till över 500 år av obevekliga erövringskrig och plundringar från väst mot resten av världen. Det var därför de spanska conquistadorerna tog fram en bibel, bad aztekerna och inkas om att lyda dess lära och sedan börja slakta dem när de vägrade. Det är vad amerikaner använde sig av för att rättfärdiga folkmordet på första nationer. På senare tid användes den av George Bush (Pecce) Jr. för att rättfärdiga en massiv invasion av Mellanöstern.

Nu säger det romerska imperiet ”Vi är ledsna att vi försökte underkasta hela planeten Caesars lydnad.” Påven Franciskus säger: ”Aldrig mer kan det kristna samfundet låta sig smittas av tanken att en kultur är överlägsen andra, eller att det är legitimt att använda ett sätt att tvinga andra.”

Det talas också igen om att ersätta Franciskus med en afrikansk påve. Detta kan vara den verkliga anledningen till att samtal återigen har uppstått om att han ska avgå ”av hälsoskäl.” Vatikanens övervakare noterar:

Hälsoepisoden som involverar påven Franciskus verkar alltmer otydlig. De givna versionerna är inte bara olika. De står också i motsättning till varandra.

https://ilsismografo.blogspot.com/2023/03/vaticano-card-sandri-gia-lunedi-scorso.html

Hur som helst, under samma vecka som Vatikanen gjorde sina drag skickade chefen för kommittén för de 300 ett meddelande till asiatiska hemliga sällskap och bad om att förhandla fram ett polycentriskt nytt arrangemang för planeten. Asiatiska hemliga sällskap svarade enligt följande:

Vi strävar efter att förverkliga världsfred. Vi har många gånger blivit lurade av västerlandets vackra ord, men vi ser fram emot skapandet av en ny världsfederation. (世界の平和実現は我々も求めています。何度も欧米に美しい言葉で騙されてきたが、新たな世界連邦を期待しています)。

Dessa drag av de två huvudsakliga västerländska maktcentra – Vatikanen och det brittiska samväldet – görs eftersom Shanghai Cooperation Organization och BRICS nu kontrollerar cirka 80 % av världens befolkning och BNP. Till och med Frankrike, Italien, Spanien, Ungern, Tyskland, Nederländerna, Slovakien, Polen och Storbritannien bryter redan med den khazariska maffian och handlar med Ryssland.

Detta betyder att KM:s ”regelbaserade världsordning” nu är begränsad till ett fåtal marionettledare som den falska Joe Biden som är på väg att hamna i fängelse.

Det pågår också en direkt revolution i USA. Stater. Frankrike, Israel, Tyskland och de få andra KM-hållplatserna.

En annan stor faktor i västvärldens strävan efter fred vilket är ett militärt nederlag. CIA-källor säger ”När Putin väl avslutar Ukraina kommer Nato att kollapsa. Vi vet redan detta. Det håller på att falla sönder nu.”

MI6 håller med och säger: ”Käranden i saken är penningtvätt genom att använda vapenhandeln i något slags falskt krig för att sörja för att betala för en konkurs. Vad

Europeiska unionens kollaps inte långt borta, säger den ryska säkerhetschefen

Ryska säkerhetsrådets sekreterare Nikolay Patrushev Alexey Nikolsky/Ryska presidentens presstjänst/TASS

vi beträffar är kriget i Ukraina över och allt som återstår är en soptunnan.” 

Ryska säkerhetsrådets sekreterare Nikolay Patrushev (bilden) tillägger ”EU:s kollaps är inte långt borta.” https://tass.com/politics/1595047

Ryssland har nu tagit över ordförandeskapet i FN:s säkerhetsråd och säger att de kommer att upprätthålla ”internationella lagar och förfaranderegler, som utvecklats under decennier och som faktiskt är i kraft i FN, istället för den ”regelbaserade ordningen”, som det kollektiva väst eftersträvar att ersätta internationell rätt med.”

Ryssland agerar som ärlig mäklare under FN:s säkerhetsråds ordförandeskap — diplomati

Rysslands förste vice ständige representant vid FN Dmitry Polyansky AP Foto/John Minchillo, Pool

https://tass.com/politics/1598101

De säger också till världen att ”Försöket att använda religiösa, etniska eller sociala faktorer för att förklara dramatiskt försämrad säkerhet efter ankomsten av västerländska militära styrkor är en manipulation som kolonialmakter har använt sig av i decennier.”

Västerländska operationer förvärrade bara terrorhotet i Västafrika – Rysslands FN-sändebud

Rysslands ständiga representant vid FN Vasily Nebenzya Ryska utrikesdepartementet/TASS

Allt detta är en del av en nyligen tillkännagiven rysk utrikespolitisk strategi för att ”eliminera rester av USA:s och andra ovänliga länders dominans i världspolitiken.”

https://tass.com/politics/1595747

Denna diplomatiska offensiv startade på grund av den ryska segern i Ukrainakriget. Som Tass noterar har  Rysslands flagga hissats över Artyomovsk (kallad Bakhmut i Ukraina) stadshus, sa Yevgeny Prigozhin, grundaren av det privata militärföretaget Wagner, på måndagen.

https://tass.com/defense/1598263

Varje dag värvar 6 000 till 10 000 ryska människor i vad de nu ser som ett heligt krig för att befria Europa från satanistisk kontroll.

Däremot använder de ukrainska stridsvagnarna moskéer som skydd medan andra ukrainska ligister beslagtar kyrkor. 

Militärt finns det inget som hindrar Ryssland från att svepa in i Västeuropa vid denna tidpunkt. Det beror på att USA:s och Storbritanniens väpnade styrkor inte kommer att bekämpa Ryssland för att rädda det fascistiska KM:s EU och deras marionett-regeringar.

Men allt som ryssarna behöver göra nu är att vänta på att revolutionen ska svepa in i Europa. Detta börjar definitivt i Frankrike där en andra revolution är på god väg.

Den framstående journalisten  Thierry Meyssan  (den förste som rapporterade att 9/11 var ett internjobb) talar för de flesta fransmän när han skriver:

Alla märker att ingenting går rätt till: utbildningsnivån har kollapsat mycket farligt, polisen kan inte längre upprätthålla ordningen, rättsväsendet har inte resurser att göra något innan två år, armén kan inte svara på högintensiv krigföring. Problemen är så många att man inte vet var man ska börja. offentliga tjänster ska inte lappas ihop, utan göras om efter nya realiteter: Fransmännen, som 1789 tog initiativet till att störta den gamla regimen och skapa ett modernt samhälle, hoppas kunna ta ytterligare ett initiativ för att skapa en ny värld.

En demonstrant kastar en kartong för att mata brinnande lastpallar under en demonstration på Concorde-torget nära nationalförsamlingen i Paris, torsdagen den 16 mars 2023.

Protesterna över hela Frankrike är nu långt ifrån fredliga. Mer än 1 000 brotts-bekämpande tjänstemän och brandmän har skadats i  demonstrationer och upplopp över hela Frankrike, sa inrikesminister Gerald Darmanin till lokala medier på söndagen.

Frankrikes minister: ”Över 1 000 officerare skadades i oroligheter”

https://www.dw.com/en/france-minister-over-1000-officers-injured-in-unrest/a-65206758

En själv värdemordsvåg bland Frankrikes poliskår oroar |  Utrikes ...

I ett annat uttryck för revolution ger en påstådd ”anonym” fransk polis några strategiska tips för att störta regeringen:

1. Blockera utkanten av alla större städer med hjälp av lastbilschaufförer.

2. Släpp bara in bönder med sina traktorer, vilket kan vara användbart mot polisens tunga fordon.

3. Använd sopbilar för att blockera alla polisstationer och omgivande gator.

Andra demonstranter har agerat genom att stänga företag som Total Energy Company.

Franska myndigheter slår till mot banker i ett massivt skattebedrägerifall

Bästa kryptolån utan säkerhet

Franska och tyska åklagare gjorde sitt genom att göra en razzia mot fem Rothschild-kontrollerade banker på tisdagen som en del av en utredning av misstänkta fall av massivt skattebedrägeri och penningtvätt, sa åklagare.

Philippe Argillier |  Rassemblement des droits de l'homme du 20 novembre ...

https://insiderpaper.com/authorities-raid-five-french-banks-in-tax-fraud-case-prosecutors/

Förmodligen är razziorna kopplade till påståenden från den franske miljardären Philippe Argillier (bilden) att han har fyra databaser som kommer att avslöja 38 individer som driver ”skuggregeringen”. Bill Gates är en av dessa 38 personer.

Det här handlar inte heller längre om att pensioner ska stjäls, franska demonstranter vill ha giljotinen till Rothschilds marionettpresident Emmanuelle Macron.

Arga franska demonstranter flyttar fokus från pensionsfiaskot till Macron själv – ”Känner du till giljotinen?” 

https://www.frontnieuws.com/boze-franse-demonstranten-verleggen-focus-van-pensioenfiasco-naar-macron-zelf-ken-je-de-guillotine/

Von der Leyen avisa a China de que su papel en Ucrania marcará la ...

Inte konstigt att Macron försöker fly till Kina den här veckan tillsammans med EU-kommissionens ordförande Ursula von der Leyen.

Med hänvisning till ”nationell kris” säger Netanyahu till domstolen att han måste vara inblandad i översyn

Premiärminister Benjamin Netanyahu leder ett fraktionsmöte i Likuds parti i Knesset den 13 mars 2023. (Erik Marmor/Flash90)

Kanske skulle vara israelisk Gud Kung Benyamin Netanyahu kommer också att åka till Kina och be om politisk asyl. Netanyahu lurar ingen genom att försöka säga att det inte finns något samband mellan hans pågående korruptionsrättegång och hans regerings långtgående rättsliga reformer,

https://www.timesofisrael.com/citing-national-crisis-netanyahu-tells-court-he-must-be-involved-in-overhaul/

Som Israels TV Channel 13 rapporterar växer vägran att tjänstgöra i den israeliska armén och för första gången får den sällskap av ”Shayetet 13”-soldater (mer eller mindre som Navy Seals) som har meddelat att de inte kommer att fortsätta tjänstgöra i reserven om rättsliga reformer genomförs.

Klaus Schwab ne miruje, stiže četvrta faza: Cyberpandemi!  - Najnovije ...

KM:s högkvarter i Schweiz under ledning av Klaus Schwab Rothschild etc. är också under attack. Polsk underrättelsetjänst rapporterar:

CIA-dokument visar att Schwabs Escher-Wyss-företag drevs av det amerikanska energidepartementet och utrikesdepartementet. Detta skulle tyda på att Klaus Schwab var en trippelagent som arbetade samtidigt för CIA, MI6, United Nations British American Pilgrims Society, nazisterna (nu Tyskland) och Schweiz. Hans Escher-Wyss-företag använde slavarbete (ryssar, zigenare, ungrare, rumäner, polacker) och krigsfångar.

NSA rapporterar också att UBS i Schweiz vägrar att betala på obligationer och beslagtog alla Saudiarabiens och andra OPEC-nationers tillgångar efter att ha tagit över Credit Suisse.

Schweiz riksåklagare ska utreda Credit Suisses övertagande

UBS och Credit Suisse bankskyltar

https://www.theguardian.com/business/2023/apr/02/switzerlands-attorney-general-to-investigate-credit-suisse-takeover

Sammanslagningen har orsakat ett uppror hos allmänheten och motsätts av tre fjärdedelar av schweiziska medborgare. Nu går schweiziska åklagare tillsammans med sina franska och tyska motsvarigheter för att gå efter Rothschilds marionett-mästare bakom allt detta.

De olika mäktiga personer som fick sina pengar stulna av de schweiziska bankirerna kommer i alla fall inte att acceptera det som har gjorts. ”Se när OPEC skär av västvärlden och Biden ger order om att amerikanska oljekällor ska stängas och fler raffinaderier ska sprängas”, förutspår NSA-källan.

Googles medgrundare och Hyatt Hotels ordförande är bland miljardärer som utfärdat stämningar i stämningsansökan om JP Morgans band till Jeffrey Epstein

Googles medgrundare Sergey Brin bland tre miljardärer som har utfärdats stämningar denna vecka i samband med JPMorgans band till pedofilfinansmannen Jeffrey Epstein

https://www.dailymail.co.uk/news/article-11926267/Google-founder-Hyatt-Hotels-chairman-subpoenaed-case-JPMorgan-Jeffrey-Epstein.html

Under tiden i USA har fyra av de rikaste männen där – inklusive Googles medgrundare Sergey Brin – (bilden) drabbats av stämningar i JP Morgans band med pedofilfinansmannen Jeffrey Epstein.

Det är bara en del av den massiva juridiska stormen som brygger på där.

Manhattans DA ville att Trump skulle gripas på fredag. Trumps team sa nej.

Tidigare president Donald Trump anländer för att gå ombord på sitt flygplan.

Som det rapporteras allmänt har Donald Trump blivit den första före detta presidenten någonsin att åtalas för brott. Titta på bilden längst upp i artikeln som länkas nedan.

https://www.politico.com/news/2023/03/30/manhattan-da-wanted-friday-trump-arrest-00089853

Det här är inte den riktiga Trump. Han är för smal. Detta är en dubbelgångare. Så det verkar finnas 3 Trumps. Videon gjord av Kyle Cheney från Politico har de tunga vita ögonen hos Trump. Mycket intressant”, kommenterar en CIA-källa. 

Attacken mot ”Trump” slår tillbaka kraftigt på demonaterna eftersom 83 % av amerikanerna tror att Trumps anklagelse är politiskt motiverad. Nu har guvernör Ron DeSantis kastat in militärhandsken genom att säga att Florida ”inte kommer att hjälpa till med en utlämningsbegäran” för Trump.

”Det här var alliansens plan för vita hattarna. Det är ett briljant 5D-schackdrag. Detta öppnar dörren för att gå efter avataren Obama, Avataren Bush och hela massan av KM-underhållare, säger CIA-källan. 

Dems Trump-attack slår tillbaka, av misstag satte scenen för att åtala Biden själv – Judicial Watch

https://www.westernjournal.com/dems-trump-attack-backfires-accidentally-set-stage-prosecute-biden-judicial-watch/

Detta innebär att även om skådespelare används för att spela ”President Biden” etc. kan de fortfarande fällas.

Fråga dig också varför Reuters måste skriva ”USA:s president Joe Bidens administration?” istället för bara president Biden? Ohhhh det stämmer, för den falska maskerade Biden är inte president. 

https://www.reuters.com/world/middle-east/israel-is-on-rampage-against-human-rights-new-hrw-chief-says-2023-03-30/

Titta nu på hur de falska maskerade Bidens domarnominerade inte ens kan svara på senator John Kennedys grundläggande frågor – inklusive en kandidat som inte kunde förklara artikel V i konstitutionen. Det är faktiskt patetiskt hur dumma dessa domare verkligen är. Se själv i videon nedan.

Det hela är en scen full av skådespelare. Bilden nedan som visar kroppen med dubbelgångare med motsatt hand jämfört med den andra Biden vilket är bara den senaste bekräftelsen på detta. 

”Biden” är inte ens den bäst betalda skådespelaren. Officiellt var Tom Cruise 2022 års högst betalda skådespelare. Han tjänade 100 miljoner dollar. Men i själva verket var Volodymyr Zelensky den högst betalda skådespelaren. Han fick 18 miljarder dollar.

Vi kommer inte ens att bry oss om att gå in i de senaste iscensatta masskjutningarna eftersom de har använt det tricket så ofta att folk har slutat reagera.

Som en Mossad-källa noterar ”Ju galnare skiten blir, desto närmare kommer vi mållinjen.” 

Sådana upptåg är i alla fall som att ordna om solstolar på Titanic eftersom hela det finansiella systemet håller på att gå under.

”Jag kommer att berätta för dig att en kollaps kommer som kommer att förändra allt”, säger TV-kommentatorn Glenn Beck och upprepar många andra.

”De flesta amerikanska banker är tekniskt sett nära insolvens, och hundratals är redan helt insolventa”, säger den allmänt erkända och efterföljda ekonomen Nouriel Roubini. ”Vi är inte ute ur den här bankkrisen. I själva verket kan det bara vara början”, utvecklar en Mossad-källa.

Krisen har börjat avslöja massiva ekonomiska brott. Till exempel tar vi nu reda på att Silicon Valley Banks räddningsaktion skulle hjälpa 10 kinesiska miljardärer som hade 13,3 miljarder dollar i banken. 

”Denna avslöjande är ett allvarligt slag för den KM-kontrollerade Federal Reserve”, konstaterar en CIA-källa.

Nu avslöjar dokument att den amerikanska regeringen sålde 9 800 Bitcoins den 14 mars. Detta fick Bitcoin att sjunka över 9 % på några minuter. De planerar enligt uppgift att sälja ytterligare 41 500 Bitcoin i fyra omgångar under året.

Det är en ganska bra satsning att dessa bitcoins erhölls genom att manipulera kryptovalutamarknader under åren.

Dessa upptåg får medborgarna att göra uppror mot bankerna. Under den sista veckan i mars förlorade stora banker 129 miljarder dollar i inlåning, det största veckoutflödet någonsin. Däremot såg små banker faktiskt ett inflöde. Det totala 5 %-uttaget av amerikanska inlåning från kommersiella banker är den största i historien.

S&P sänker utsikterna för fyra stora amerikanska banker efter rekordstora insättningsutflöden

https://www.zerohedge.com/markets/large-us-banks-see-record-deposit-outflows-small-bank-outflows-stall

Dessa kommentarer till Zerohedge-artikeln som rapporterar bankkörningen återspeglar populära känslor:

”Så, det är 130 miljarder dollar som bankerna inte kan få tag på via ”bail-in.” ”

”Ut ur banker och in i kreditföreningar/guld/krypto/användbara varor.”

Människor protesterar också mot försök att införa biometriska betalningar som är mark-of-the-beast genom att använda kontanter för inköp. 

Många människor tar saker längre genom att tillgripa ren stöld. Nästan varje dag ser vi rapporter om att några stora företag – Target, Walmart, Walgreens, etc. – lämnar en storstad på grund av en ökning av brottslighet och stölder. Portland-infödda Dustin Michael Miller sa till  Fox News: ”Vår stad är utom kontroll. Det är oigenkännligt. Jag har bott här hela mitt liv, och det har bara försämrats under de senaste fem åren.” Han kunde ha talat om de flesta större städer i USA och inte bara Portland.

Detta kommer att sluta först när det finansiella systemet tas tillbaka av folket. Som polska underrättelsekällor noterar ”Pengar är inte allt. Livets träd på en polsk sedel från förkrigstiden … är en referens till liv, pånyttfödelse och livslängd.”

KM försöker slå tillbaka med allt mer extrema skurar av rädsloporr, som följande som matades till polsk underrättelsetjänst.

mRNA-teknik har redan injicerats i 100 miljoner djur och knappast någon vet om det. ”Denna mRNA-teknik finansieras av grunden av Mark Zuckerberg och hans fru. De har gjort det över hela landet i ett och ett halvt år.” Gavi (Bill Gates) är upptagen med att injicera mRNA i grönsaker som tomater, avokado och sallad. De vill döda alla.

Medan KM försöker använda genredigeringsteknik för att döda oss eller förslava oss, ser det ut som att kineserna börjar använda den för att skapa supermänniskor. Till exempel visar rapporten nedan att kineserna har listat ut hur man använder gener från praktiskt taget oförstörbara mikroorganismer som kallas tardigrader för att skapa supersoldater.

En 3D-renderad illustration av en vattenbjörn eller Tardigrade.  Bild: Shutterstock

https://www.scmp.com/news/china/science/article/3215286/chinese-team-behind-extreme-animal-gene-experiment-says-it-may-lead-super-soldiers-who-survive

Slutligen, utgör fler tecken på att vi verkligen går in i outforskat territorium som en art, här är de senaste UFO-observationerna:

1. UFO över Iran 

2. De två solarna exponerade Arizona, USA 

3. Cigarrformat UFO i Mexiko 

4. Plasmaenergi Orb i Kanada.

5 Kluster av UFO-drönare i New Jersey, USA 2023Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik, Video

Etiketter:

%d bloggare gillar detta: