Det är ditt fel…

2023-03-31

Toppkandidaten Heléne Fritzon (S) frågas ut inför EU-valet 15 maj 2019 ...

Till Helene Fritzon, sk EU – parlamentariker

Det enda du åstadkommit i EU – parlamentet med ditt hat och din smutskastning av Ungern och Victor Orban är att sinka Sveriges medlemskap i NATO.

Ungern gör helt rätt som inte godkänner Sveriges inträde i NATO efter att ha utsatts för alla handa lögner och önskemål om att Orban skall förvandla sitt land till samma mångkulturella helvete som vi dagligen upplever i Sverige.

Du kan vara säker på att varken Orban eller någon annan ungersk politiker tänker förstöra Ungern genom att släppa in mer eller mindre primitiva vildar från dom lågst stående kulturerna och länderna som finns på denna planet på det sättet som bl a du och andra svenska politiker gjort i Sverige.

Skulle någon ungersk politiker få för sig att införa den vansinnespolitik som pågått i Sverige i över 40 år så skulle den politiker inte bli gammal. Det ungerska folket skulle aldrig, tvärt emot vad det svenska folket gjort, tillåta att deras land förvandlas till hemvist för allahanda suspekta terrororganisationer och sexuella perversiteter där allt inom detta i Sverige numera klassas som att vara normalt.

För resten, har du någon kontakt med Fredrik Federley? Han var ju en värdig representant för det Nya Sverige inom EU – parlamentet och jag undrar vad han sysslar med numera? Du kan väl hälsa honom om du träffar honom.

Som sagt, det enda du uträttat i EU – parlamentet är att du lyckas med att förhala Sveriges inträde i NATO och för detta har du belönat med att genom ditt oförskämt höga arvode bli miljonär flera gånger om när ditt mandat en dag tar slut.

Undrar hur många som tycker att det var väl använda pengar?

Om du nu hade haft något vett i huvudet så skulle du vara både det svenska och det unga folket om ursäkt men det är nog för mycket att begära av en sk EU – parlamentariker med den partitillhörighet som du har.

Så fortsätt du bar att äta gåslever och dricka champagne till frukost i Bryssel medan dom pensionärer som du påstår dig företräda här hemma i Sverige knaprar på en knäckemacka med ett numera mycket tunt lager av smör som sköljs ner med en kopp urvattnat kaffe.

Sandor HeroldKategorier:Media, Rättsstat, Svensk politik, Världspolitik

Etiketter:, ,

%d bloggare gillar detta: