Det västerländska finansiella systemet drabbas av en implosion på 8 biljoner dollar, revolution följer

2023-03-27

Benjamin Fulford, Veckobrev

https://benjaminfulford.net/

KS = Khazariska maffian
DS = Deep state


Kollapsen av det västerländska finansiella systemet är en matematisk säkerhet eftersom de senaste räntehöjningarna skapade minst 8 biljoner dollar i förluster för finansinstitutioner. Regeringar har försökt påtvinga folket detta. Revolution kommer att bli resultatet. Det är därför oöverträffade oroligheter pågår i Frankrike, Tyskland, Pakistan, Israel och många andra platser.

Det finns också ett globalt uppvaknande av det faktum att den så kallade ”regelbaserade världsordningen”, betyder styre av folkmordsbeslutade, satandyrkande brottslingar. Detta innebär att massgripanden och krigsförbrytardomstolar är oundvikliga.

Frågan är nu vilken khazariska maffiamarionettledare som kommer att falla först, Emanuelle Macron från Frankrike eller Benyamin Netanyahu från Israel? Vem det än är så kommer de att följas i kort ordning av den falska presidenten Joe Biden i USA, Justin Castrudeau i Kanada, Olaf Scholz i Tyskland och Ursula von de Leyen från EU. Andra dominobrickor som kommer att falla kommer att omfatta den falska påven Franciskus  och marionettledare i Pakistan, Sydkorea, Japan etc.

Eftersom den västerländska khazariska maffians härskande klass är orsaken till den politiska turbulensen, låt oss då först titta på den senaste utvecklingen på denna front. Ursprungsberättelsen är att hur mycket du än försöker undvika verkligheten, så hittar den till slut ett sätt att komma ikapp. KM började undvika verkligheten först genom att tillåta banker att låna ut 100 dollar för varje 8 dollar de har; det här är de så kallade ”BIS-reglerna”. Detta är farligt eftersom det innebär mer än tio gånger hävstången. Sedan, eftersom detta höll på att falla samman, ökade Bill Clinton Rockefeller satsen genom att tillåta 1000 eller fler gånger hävstången. Detta förvandlade större delen av det västerländska finansiella systemet till en gigantisk hallucination känd som derivat med otaliga gazillioner dollar (ett imaginärt men väldigt stort antal) slogs runt inne i banks superdatorer.

Problemet är att resten av världen, särskilt asiater, insisterade på att få betalt med pengar som backades upp av verkliga saker som faktiskt existerar. För att fortsätta betala skulder till Asien etc., i verkliga saker, stal United States OF AMERICA Corporation och dess ägare olja från Irak och andra länder, pressade ut Japans boägg, tvingade världen att köpa giftiga vacciner etc. Kriget i Ukraina var deras sista hurra eftersom de använde den för att sälja sina vapenförråd och tvätta stulen kryptovaluta via den ukrainska centralbanken.

Eftersom inte ens detta var tillräckligt började Rockefellers, Rothschilds etc, trycka ut ännu mer pengar från det europeiska och amerikanska folket.

Till exempel sprängde de Nord stream-ledningen för att tvinga européerna att köpa LNG (flytande naturgas, red.anm) från USA till fyra gånger det pris de betalade Ryssland. Det är därför EU:s totala LNG-import från USA ökade med 154 procent 2022 jämfört med 2021. Det behöver inte sägas att den europeiska levnadsstandarden sjönk i enlighet därmed. Detta är en av anledningarna till att Europa nu står i lågor (mer om det senare).

En ny bankkris?

Den största utpressningen nu kommer från privatägda Fed. som höjer räntorna. Som ett resultat av de senaste räntehöjningarna uppskattar Indian Express Newspaper att amerikanska banker har förlorat minst 2 biljoner dollar medan banker utanför USA har förlorat 6 biljoner dollar i investeringar i räntekänsliga tillgångar sedan 2022.  https://www.newindianexpress.com/ web-only/2023/mar/23/a-new-global-banking-crisis-2558810.html

Mot denna konservativa förlustuppskattning på 8 biljoner dollar har amerikanska banker försäkrade av Federal Deposit Insurance Corporation (FDIC)  nästan 24 biljoner dollar i tillgångar medan FDIC bara har 125 miljarder dollar i sin krigskassa. Även dessa 125 miljarder dollar är borta eftersom amerikanska banker lånade 153 miljarder dollar till 4,75 % mot säkerheter vid rabattfönstret. Detta är mer än under Lehman-krisen 2008. Detta tar inte ens hänsyn till de kvadriljoner dollar i förluster bankerna har på derivatspel. Som ett tecken på att även centralbanker går under denna gång, förlorade den holländska centralbanken nära en halv miljard euro förra året, sin första förlust sedan den stora depressionen 1931. Detta är bara början.

Den holländska centralbanken rapporterar första förlust sedan 1931 mitt i stigande räntor

De Nederlandsche Bank under renoveringar, 28 januari 2023

Denna finansiella kris kommer oundvikligen att leda till kollapsen av Världsbanken, IMF, BIS och de flesta internationella finansinstitutioner samt många regeringar. Systemfel någonstans?

Det är därför den västerländska kommittén för de 300 har föreslagit det för de asiatiska äldste och förhandlingar börjar om att skapa en ny värld av finansiell arkitektur. Specifikt stöder de idén om att inrätta en framtida planeringsbyrå med huvudkontor i Asien. Detta skulle ta över de funktionella delarna av IMF, Världsbanken, BIS etc. och hjälpa med att omdirigera västerländska resurser bort från evigt krig och resursstöld och mot att bygga en bättre framtid för hela planeten.

Även om asiater inte går med på förhandlingar direkt så är västvärlden på väg mot ett totalt regimskifte. Asiaterna måste då nå någon sorts uppgörelse med det nya ledarskapet, vare sig det är krig eller fred.

Okej, så låt oss nu titta på hur revolutionen utvecklas. Vi börjar med Israel, som efter Schweiz har varit KM:s huvudkontor.

Deras Mossad-källor rapporterar: ”Landet är i total revolution. Allt detta händer nu.”

Här är några punkter som visar det totala kaoset i det landet:

”Israelsk konsul i New York avgår, säger att han inte kan tjäna Netanyahu.”

”Flera borgmästare tillkännager hungerstrejk över rättslig översyn”

”Massiva protester i Israel efter att premiärminister Netanyahu sparkade försvarsminister som motsatte sig rättslig översyn”

Israels försvarsminister Eyal-Zamir
”Israel är i den största faran sedan kriget 1967” – tidigare premiärminister Naftali Bennet

Hebrew Channel 12 citerar en hög tjänsteman i Likudpartiet: ”Netanyahu har tappat kontrollen”

”Rykten om myteri i den israeliska försvarsstyrkan.”

”Israels nationella fackföreningar kallar en generalstrejk som stänger av ekonomin.”

Situationen har nått den punkt där ”Avatar Netanyahu tvingades fly till skydd när massor av arga medborgare stormade hans hus.” 

Detta är Babylons fall och slutet på över 3000 år av judiskt slaveri, säger judiska motståndsstyrkor.

I Frankrike är situationen under tiden, om något, ännu mer dramatisk. Det uppskattas att långt över 9 miljoner människor gick ut på gatorna med 3,5 miljoner bara i Paris.

Mer illavarslande för Rothschilds slavpresident Macron har poliser lagt ner sina vapen och stödjer demonstranterna. Folkhopen skriker ”När Macron faller… kommer du att lära dig ALLT”.

Den franska presidentfrun Brigitte Macron kostar skattebetalarna 6 000 USD per månad

En av de saker de redan har lärt sig är den franska presidentfrun Brigitte Macron började livet som man. Det beror på att hennes stämningsansökan mot två kvinnor som påstått att hon genomgått en könsbyteoperation kastades ut utan förhandling. Det viktiga är att han/hon kämpade så hårt för att hålla detta hemligt vilket betyder att Macron utpressades om detta.

Franska rikstäckande TV-sändningar har också redan rapporterat om fransk elittortyr och dödar tusentals barn för att skörda adrenochrome varje år. Det här kommer inte att sluta bra för KM-ledningen i Frankrike. Macron hoppas kunna flyga till Kina i nästa vecka för att få hjälp, men det är bra om han kommer att arresteras innan han kan komma dit.

Tysklands AfD-parti på Nord Stream-attack: ”Om Seymour Hersh har rätt, har Tysklands förbundskansler Olaf Scholz begått förräderi och måste avgå”

Det pågår också ett steg mot ett regimskifte i Tyskland. Tysklands oppositionsparti AFD, till exempel, säger ”Om Seymour Hersh har rätt [om att han var inblandad i att spränga Nordstream-ledningen], har Tysklands förbundskansler Olaf Scholz begått förräderi och måste avgå”

Megastrejken i Tyskland börjar på Münchens flygplats

Dessutom kommer Tyskland att stängas av idag (27 mars) i en massiv strejk. Den kommer att vara den senaste på månader av stridsåtgärder och protester som har drabbat stora europeiska ekonomier eftersom högre mat- och energipriser sänker levnadsstandarden.

Frankrikes president Macron hälsar Norges premiärminister Gore och EU-kommissionens ordförande von der Leyen välkomna till en arbetsmiddag i Elyseepalatset

Denna överhängande maktförlust är anledningen till att EU-kommissionens ordförande Ursula von der Leyen, Macron och andra europeiska ledare vill besöka Kina för att försöka få hjälp. 

USA:s så kallade president Biden försöker också ordna ett telefonsamtal med Kinas president Xi Jinping men har än så länge fått kalla handen.

Här från den officiella kinesiska nyhetsbyrån Xinhua kan du se varför Kina inte tar hans samtal:

USA är det enda landet som har använt biologiska och kemiska vapen i flera krig, och det enda landet som motsätter sig inrättandet av en multilateral verifieringsmekanism för konventionen om biologiska vapen,

USA är den första krigshetsare i världen. Det var inte i krig på bara 16 år under sin 240-plus år av historia och stod för cirka 80 procent av alla väpnade konflikter efter andra världskriget (WWII).

https://english.news.cn/20230326/c67c3e9a1f064ec789281bc1ab3bb512/c.html

Rockefellerregimens Biden-marionettens dagar är i alla fall räknade. Vi hör från flera källor att hela det politiska dramat om USA:s president Donald Trump som håller på att bli arresterad ”inte är något annat än en cirkusakt”. Allt är repeterat och den vita hatt alliansen styr showen.” Detta är vad som ligger bakom rubriker som denna:

Trump avslöjar planen att ”avveckla The Deep State” som en möjlig anklagelse. 

https://m.youtube.com/watch?v=NcMVdh915AE&feature=youtu.be

Även i Kanada finns knivar ute efter krigsförbrytaren Justin Castrudeau. Han driver bland annat Kanada i konkurs för att tjäna sina mästare i World Economic Forum.

Attacken på västerländska ledare är en del av en ”global scenproduktion, som är som att en cirkusshow blir än mer spännande för varje dag”, kommenterar CIA-källor. 

En stor del av showen äger rum i Pakistan där Imran Khan – med stöd av WH Global Alliance – kommer att hålla det största rallyt i landets historia idag, mitt i tillslag av den olagliga regeringen som för närvarande sitter vid makten mot anhängare.

https://irshivideos.com/imran-khan-will-hold-the-biggest-rally-in-history-today-iv-news/

Pakistans parlament sammankallade mitt i krisen angående förre premiärministern Imran Khan

Pakistans parlament sammankallade mitt i krisen angående förre premiärministern Imran Khan

Den nuvarande falska premiärministern Shariff säger att Khans politiska parti inte var ett politiskt parti utan ”snarare ett gäng militanta”. Han talar naturligtvis om sig själv och sin egen heroinhandlande marionettregering. 

Iranska drönare och amerikanska stridsflygplan i första duell någonsin över östra Syrien

Showen innehåller också militära fyrverkerier i Mellanöstern. I förra veckan sågs en oöverträffad militär sammandrabbning mellan Iran och USA på syrisk mark. Fram tills nu har ryssarna hållit tillbaka iranierna men nu när Iran och Saudiarabien har en militärallians ser det ut som att Kina och Ryssland har gett grönt ljus för att sparka ut amerikanska oljetjuvar från Syrien och Irak. 

Saudi-TV visade samtidigt att Biden sträckte ut sin hand för att skaka en icke-existerande persons, gå vilse på scenen och falla uppför trappan till Air Force One, medan en lika värdelös Kamala Harris tittar på.

https://www.zerohedge.com/geopolitical/national-embarrassment-saudi-tv-mocks-biden-skit

Den falska presidenten Biden reagerade på denna utveckling genom att säga  ”Gör inga misstag, USA söker inte, inte, jag betonar, inte konflikt med Iran.”

Nu ser det ut som att USA har blinkat och drar sig tillbaka från Syrien om denna nyhet är något att gå efter:

Den 25 mars fördes minst 80 bränsletankers lastade med hundratals ton stulen syrisk olja ut ur Syrien som en del av en konvoj med 148 fordon som korsade den illegala gränsövergången Al-Walid

USA återupptar stöld av syrisk olja timmar efter en skoningslös attack mot ockupationsbaser

https://media.thecradle.co/wp-content/uploads/2023/03/syria-1.jpg

https://thecradle.co/article-view/22945/us-resumes-theft-of-syrian-oil-hours-after-merciless-attack-on-occupation-bases

Egypten blir officiellt medlem i BRICS New Development Bank

Vi noterar också att Egypten har övergett IMF och har officiellt blivit en ny medlem i New Development Bank (NDB) skapad av BRICS-medlemsstater (Brasilien, Ryssland, Indien, Kina och Sydafrika).

Även i Mexiko beslagtog mexikanska marinsoldater och poliser det amerikanska byggföretaget Vulcan Materials hamnterminal nära Playa del Carmen i södra Mexiko. Det finns helt klart mycket mer i den här historien än vad som rapporteras, förmodligen med drogpengar etc. att göra.

Uganda är nöjd med försvarssamarbetet med Ryssland, säger presidenten

Ugandas president Yoweri Museveni Anton Novoderzhkin/TASS

Det händer också mycket i Afrika. I förra veckan träffade 40 afrikanska staters chefer Putin och Xi i Moskva. Nu, i ett tecken på att ryssarna, efter att ha sparkat ut fransmännen från större delen av Afrika, går efter brittiska ”ex-kolonier”, sa Ugandas president Yoweri Museveni (bilden) att han var tacksam för Sovjetunionens hjälp i Afrikas kamp mot kolonialismen… ”Vi är mycket nöjda med vårt samarbete med Ryska federationen … på försvarsområdet.” 

Tchad nationaliserar tillgångar av oljejätten Exxon, säger regeringen

FIL — Tchadiska arbetare styr ett rör ner i en brunn i Doba-oljefälten i södra Tchad 10 oktober 2003. Tchad nationaliserar alla tillgångar från oljejätten Exon Mobil, inklusive kolväten och prospekteringstillstånd, sade Haliki Choua Mahamat regeringens generalsekreterare på statlig media torsdag 23 mars 2023. (AP Photo/Susan Linnee, fil)

Ungefär samtidigt nationaliserar Tchad alla tillgångar från den multinationella oljejätten Exxon Mobil, inklusive dess kolväten och prospekteringstillstånd. Detta innebär att Rockefellers inte längre kan stjäla olja från det landet.

AFRICOM säger att afrikanska kuppledare delar ”kärnvärden” med USA:s militär

https://www.youtube.com/watch?v=fQB64C7GqoY

Samtidigt erkänner general Michael Langley, chefen för US Africa Command (AFRICOM) att afrikaner som får amerikansk utbildning fortsätter senare med att vara inblandade i kupper mot civila regeringar

Vi ser också lastbilar som flyttar kol från Richard’s Bay i Sydafrika till EU. 9,6 miljoner ton på 9 månader. Det kan vara så att liksom amerikanerna flyr från Syrien med den sista av sin stulna olja, så flyr KM från Sydafrika med stulet kol.

Det är med den här typen av utveckling i åtanke som Xi Jinping sa till media att ”förändring kommer som inte har hänt på 100 år och vi driver denna förändring tillsammans”, som Putin svarade: ”Jag håller med.”

De tillade att Kinas Ukrainas fredsförslag ”inte bara stöds av Ryssland utan stöds av hela den globala södern.”

Kriget i Ukraina har i alla fall vunnits av Ryssland. Som det ser ut är 100 000 ukrainska soldater fångade i den strategiska och viktiga staden Bakhmut aka Artyomovsk.

Nu får vi reda på att den ryske försvarsministern Sergei Shoigu och den turkiske försvarsministern Hulusi Akar har nått en överenskommelse om Svarta havet. Som en senior CIA-källa noterar ”Den som kontrollerar Svarta havet kommer att vinna detta krig.”

KM-råttorna som hamnat i ett hörn höjer under tiden sina krigsförbrytelser. Polsk underrättelsetjänst säger att ”Ukraina har använt kemiska vapen i två månader. Den exakta kemiska sammansättningen av de använda ämnena är ännu inte känd, men de orsakar allvarliga skador på soldater och civila. Användningen av kemiska vapen är ett krigsbrott som begås av den ukrainska sidan.”

STORBRITANNIEN LEVERERAR UTARMAT URAN TILL UKRAINA

Annabel Goldie |  Annabel Goldie talar på Scottish Conse... |  Flickr

KM försöker också sprida radioaktiva ämnen förklädda som ”utarmat uranskal.” Det är därför Storbritanniens biträdande försvarschef Annabelle Goldie (bilden) kommer att åtalas för krigsförbrytelser.

I Polen ”planerar det nuvarande styrande partiet att lämna en enda röra, en Pandoras ask, till synes bråka med andra och veta att de kommer att regera tillsammans: ett stort budgethål, dåliga investeringar och planering och val går som en sångtävling”, säger polsk underrättelsetjänst. De säger att KM-planen är att ”använda lågkoncentrationsvacciner mot ricin för att avsluta resten av folket. De kan göra det med hjälp av ukrainare klädda i polska uniformer. Hanukkaregeringen i Warszawa har en plan, som för närvarande genomförs, för att likvidera den polska nationen. Den polska staten ska bestå av judar och ukrainare, de officiella språken kommer att vara hebreiska och ukrainska.”

Det polska folket kan vara säkra på att den globala WH-alliansen sätter stopp för dessa KM-planer för ett större Khazaria. Polen kommer att befrias.

I USA säger American College of Physicians att en superdödlig SVAMP med 60 % dödsfrekvens är ett ”bråttom hot” som sprider sig över hela Amerika. Företagsmedia hänvisar till detta som en ”hit HBO-show.” I den blir karaktärer drabbade av en cordyceps-svampstam som utvecklats för att infektera människor, kontrollera deras sinnen och förvandla dem till ”blodtörstiga zombier som ser vinstockar explodera ur deras kroppar och kan infektera andra.” Det är uppenbart att rädsloporrfilmen som drivs ut av KM nu urartar till en fars.

Största registrerade jordbävning i Alberta inte naturlig, från oljesands avloppsvatten: studie

https://edmonton.ctvnews.ca/video?clipId=2653426&jwsource=cl

Slutligen får vi höra om intensifierade strider vid underjordiska baser i USA och nu i Kanada. Vi får till och med nyhetsrapporter från Kanada där de åtminstone medger att de senaste jordbävningarna inte är naturliga, men nästan säkert ljuger om orsaken.

Vi får också fler och fler rapporter om ovanlig himmelaktivitet. Så, sammanfattningsvis, här är några av de senaste:

1. UFO:n sett från flygdäck på skärmen

2. Flera UFO:n över havet. 
3. Plasmaenergi off-world hantverk
4. Cigarrformat UFO över Italien
5. En flotta av flugormar över Sacramento, Ca. USA 

6. UFO interdimensionell portal

https://www.facebook.com/reel/3597056713865109/?s=ifu

Om saker och ting fortsätter att utvecklas så här kanske vi snart kommer att ha stjärnportar i våra vardagsrum och flygande tefat i våra garage. Vi kan bara hoppas.Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik, Video

Etiketter:,

%d bloggare gillar detta: