Storbritanniens hälsosystemdirektör medger att allt var en lögn: sjukhus skyllde dödsfall på ”covid” för att skapa ILLUSIONEN av en pandemi

Bild: Direktören för det brittiska hälsosystemet erkänner att allt var en lögn: sjukhus skyllde dödsfall på "covid" för att skapa ILLUSIONEN av en pandemi

Onsdag 22 mars 2023 av: Ethan 

https://www.naturalnews.com/2023-03-22-uk-nhs-lie-covid-deaths-illusion-pandemic.html

En före detta vaktmästare från Storbritannien har trätt fram för att blåsa i visselpipan om hur myndigheterna vid Storbritanniens National Health Service (NHS) uppenbart ljög om covid-dödsfall för att blåsa upp covid-siffrorna som en del av psy-op- plandemin .

Medan det före covid fanns fyra olika typer av lunginflammation som utgjorde den primära dödsorsaken i Storbritannien, reducerades det antalet till noll efter att ”pandemin” förklarades, vet vi nu. Istället instruerade ett nyligen implementerat Medical Examiner System för dödscertifieringar medicinsk personal att kategorisera alla dödsfall i lunginflammation som ”covid”, vilket är hur antalet covid-dödsfall så småningom växte till miljoner både i Storbritannien och över hela världen.

”Sai”, som whistlebloweren kallar sig själv, twittrade en personlig redogörelse för vad som hände på NHS efter att covid tillkännagavs offentligt. Plötsligt klumpas nästan alla typer av andningssjukdomar som leder till döden in i kategorin ”covid”, vilket är hur och varför dödssiffrorna sköt i höjden.

”När fyra olika sjukdomar grupperas och nu kallas covid-19, kommer du oundvikligen att se covid-19 med en enorm dödlighet”, avslöjade Sai. ”Mainstream media rapporterade om denna enorma ökning av covid-19-dödsfall på grund av att Medical Examiner System är på plats.”

”Patienter som läggs in och dör med mycket vanliga tillstånd som hög ålder, hjärtinfarkt, njursvikt i slutstadiet, blödningar, stroke, KOL och cancer etc., certifierades nu alla som covid-19 via det medicinska utredarsystemet.”

(Relaterat: FDA och CDC ljög också om covid-dödsfall för att på konstgjord väg fylla siffrorna och skapa en falsk ”pandemi.”)

NHS-sjukhus bytte fram och tillbaka mellan nytt och gammalt system eftersom det passade covid-agendan

Det gamla systemet med att kategorisera dödsfall försvann inte helt, förklarade Sai. Det fanns fortfarande kvar för sjukhus att använda ”när de behagade”, enligt kontot, men när ”covid”-dödsfall behövde ökas, ”skulle sjukhuset byta till det medicinska examinatorsystemet.”

Vidare uppmuntrades sjukhus att rapportera ”covid”-dödsfall över vanliga dödsfall med kontantbetalningar från regeringen, vilket betyder kontantbetalningar från skattebetalare .

”Jag tvivlar inte på att regeringen har planerat hela pandemin sedan 2016 när de först föreslog förändringen till medicinsk dödsintyg,” sa Sai vidare om bluffen.

När detta skrivs är hela Sais Twitter-tråd som innehåller dessa avslöjanden fortfarande tillgängliga om du vill läsa den själv. Detta är bombshell information, så ta en titt.

Exposé har också publicerat en mer djupgående tidslinje av händelser kring vad som ägde rum med början 2016 för att få bollen att rulla på att kategorisera framtida dödsfall som ”covid”-dödsfall när ”pandemin” officiellt lanserades på världsscenen.

Det finns 81 punktpunkter i den tidslinjen som kommer direkt från Sais avslöjanden om saken. Lyckligtvis för honom eller henne var han eller hon ”mycket välsignad och lycklig” att helt enkelt gå bort från NHS när allt detta blev uppenbart, snarare än att fortsätta att delta i bluffen längre.

”Jag har kunnat säga ifrån, eftersom mina händer inte är bundna och jag är inte reglerad av någon organisation eller styrande organ”, skrev Sai. ”Jag tror på att tala sanning och genom att göra det är jag bara ett instrument för Gud.”

”Jag gick med i NHS för 12 år sedan för att jag hade en önskan att hjälpa de behövande, men det ögonblick jag insåg att jag inte gjorde det här längre, var det dags för mig att gå därifrån.”

Vill du hålla dig uppdaterad med de senaste bombnyheterna som avslöjar

Källor för denna artikel inkluderar:

Expose-News.com

NaturalNews.com

Twitter.comKategorier:Hälsa, Media, Rättsstat, Svensk politik, Världspolitik

Etiketter:, ,

%d bloggare gillar detta: