GitmoNytt: Vita hattarna står beredda inför Trumps arrestering på tisdag mm.

President Donald J. Trump har bett general Eric M. Smith att inte ingripa på tisdag om inte Deep State och kriminella Manhattan DA Alvin Bragg (bilden) har en baktanke som inte är relaterad till Stormy Daniels Saga för att ha rullat in honom – som att försöka att tvinga honom att avstå från ett föremål som inte längre finns i hans ägo, som ”nukleär fotboll” som har lanseringskoderna till USA:s kärnvapentriad.

Innan han lämnade Washington i januari 2021 åberopade Trump upprorslagen från 1807, som överlåter landets auktoritet till militären i tider av nationell kris, som ett övertagande av Deep State. Han överförde koderna till general Berger, som, när han avgick från sin post som White Hat-befälhavare i januari 2023, överförde dem till general Eric Smith.

The Deep State, en källa på general Smiths kontor berättade för Real Raw News, har upprepade gånger hotat White Hats att överlämna koderna ”eller annars”.

Lloyd Austin Undantag: Fmsuftuwmac6xm / Pensionerad general lloyd austin ...  USA:s försvarsdepartement > Biografi” width=”168″ height=”211″>
Lloyd Austin                                     general Milley

”Meningslösa hot”, sa vår källa. ”Det är förstås bara ett hypotetiskt scenario, men tänk om de förde in Trump i ett bakrum och där står Lloyd Austin och general Milley. Vi har oförutsedda händelser om det skulle gå söderut.”

Han sa att Trump och general Smith talade länge på lördagskvällen för att diskutera teoretiska eventualiteter och formulera svar på Deep State-förräderi. White Hats, tillade han, kommer att ha en styrka i både Palm Beach och på  Manhattan, men de kommer att vara inkognito och redo att komma till Trumps försvar om general Smith ger ordern. På frågan om vilka enheter – specialstyrkor, Rangers, Delta Force, Marines, etc. – som skulle vara närvarande, ville han inte utveckla det utan sa: ”Det bästa vi har.” Han antydde att Trump skulle ha ett sätt att signalera till White Hats.

Och på frågan om en sådan ”signal” skulle stoppa Deep State från att ta bort Trump, eller ersätta honom med en bedragare eller en programmerad klon, sa han: ”De kan inte ta bort Trump. Han är en för framstående figur. Det skulle utlösa ett inbördeskrig. Klona? Vem kan säga att den riktiga presidenten Trump inte är gömd i säkerhet och att de kommer att sluta med en klon. Jag skämtar såklart. Titta, Deep State har försökt skicka Trump i fängelse under flera år, de har inget på honom, så de använder den här Stormy Daniels-skiten för att de tror att det kommer att skada honom. De har helt fel. Detta kommer att få folk att stödja Trump och gör hans officiella återkomst till presidentposten 2024 till en säker sak.”

Trump och Smith, tillade han, hoppas att protesterna förblir fredliga; de vill inte se patriotiska Trump-anhängare skjutas ner av horder av ohederliga federala.

”Vi har lärt oss att det kommer att finnas en massiv federal närvaro, över 600, inklusive krypskyttar på hustaken. Detta är en del av anledningen till att vi bara engagerar oss om det behövs. Vi vill inte att civila ska fångas i korselden, och vi vill inte ge Deep State anledning till att fängsla fler oskyldiga anhängare till president Trump”, sa vår källa.

”President Trump är ett geni. Han är fem steg före oppositionen”, sa han avslutningsvis.


Marines avbryter uppdraget för att arrestera HHS-direktör Xavier Becerra

USA:s marinsoldater som skickades för att arrestera Health and Human Services Director Xavier Becerra på fredagen avbröt uppdraget efter att ha sett nästan tre dussin federala guvernörer som vaktar insidan och utsidan av hans palatsliknande hem i nordvästra Washington, DC, berättade en källa på general Eric M Smiths kontor till Real Raw News.

Becerra, sade han, är efterlyst för ”Covid-brott” mot folket i USA, vilket inkluderar missbruk av en del av HHS:s årliga budget på 120 miljarder dollar för att betala statliga tjänstemän för fortsatta nedstängningar och maskeringsmandat in till 2021. Alla från Andrew Cuomo till Gretchen Whitmer fick en bit av kakan i utbyte mot att skrämma allmänheten till att tro att masker och frekventa boosters var nödvändiga för att skydda liv, och att de övertalade allmänheten om att anta det ”nya normala”, ett tillstånd till vilket en ekonomi, ett samhälle, etc. löser sig efter en kris, naturlig eller tillverkad.

Om all information är korrekt, anställde Becerra mellanhänder för att i smyg fördela 35 miljarder dollar mellan 5 700 tjänstemän, medicinsk personal och sjukhus-administratörer under första halvåret 2021 – en förrädisk handling som han, enligt vår källa, måste ställas inför en militärdomstol.

White Hats har sökt Becerras arrestering så länge, men den lömska HHS-chefen hade gömt sig i Polen för att undvika att bli gripen av militären.

Vår källa sa att USA:s armés cyberkommando fick reda på att Becerra hade kommit in i landet igen via Andrews AFB den 13 mars och upptäcktes nära sitt hem i DC – en av fem fastigheter han äger – en dag senare. Den 15 mars tilldelade general Smith en spaningsgrupp för att övervaka bostaden, men marinsoldaterna rapporterade att hemmet var mörkt och tomt, och att Becerra inte fanns att finna. En dag senare berättade Cyber ​​Command för general Smith att det hade snappat upp meddelanden som tydde på att Becerra planerade att vara värd för en St. Patrick’s Day-fest i DC-residenset på kvällen den 17 mars.

”Generalen var misstänksam; nyheterna lät för bra för att vara sanna. Becerra är inte ens irländare. General Smith kände sig tvungen att undersöka, och recon teamet var fortfarande i området. Han flyttade en pluton från North Carolina till Washington och satte den i beredskap medan spaningsenheten återbesökte Becerras hus”, sa vår källa.

När recon teamet spanade på bostaden på fredagskvällen hörde de musik pulsa ut och såg lampor blinka inne i huset. De kunde se silhuetter av vad som såg ut som människor som dansade och drack där inne. De såg också ett dussin beväpnade federala ligister som knäböjde bakom buskar och häckar och en krypskytt som satt uppe på ett träd i Becerras trädgård. När de tittade öppnades ytterdörren och tre män i taktisk utrustning med gevär slängda över axlarna steg ut för att röka cigaretter.

”Det är en fälla”, sände spaningsledaren till Quick Reaction Force (QRF). ”Det är osannolikt att målet är här, och om han är det, svärmar 30 förbund på platsen. Snälla berätta för Eagle.” Eagle är general Smiths kodnamn.

Generalen, sa vår källa, beordrade enheten att lägga ner eftersom det var meningslöst att riskera en blodig eldstrid om Becerra inte var på fastigheten.

”Endast Cyber ​​Command och White Hat Council kände till operationen. Det finns en läcka, en mullvad. General Smith har polygraferat och intervjuat alla rådsmedlemmar flera gånger och är övertygad om att de är pålitliga och lojala. Han har sagt till USCYBERCOMs befälhavare general Nakasone att göra detsamma, eftersom läckan måste ha sitt ursprung där, säger vår källa.Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, ,

%d bloggare gillar detta: