Den första världsrevolutionen någonsin är på väg att befria mänskligheten

2023-03-20

Benjamin Fulford, Veckobrev

https://benjaminfulford.net/

KS = Khazariska maffian
DS = Deep state


Det som händer nu har aldrig hänt tidigare i mänsklighetens historia. Vi bevittnar den första världsrevolutionen någonsin. Upploppen i Frankrike, USA:s militära olydnad mot den falska presidenten Joe Biden, enandet av det muslimska folket, kollapsen av Credit Suisse och många fler händelser runt om i världen är alla sammanlänkade tecken på detta. Det är allt en del av störtandet av en dold härskande klass som har presiderat över planeten i tusentals om inte tiotusentals år. Slutresultatet kommer att bli både häpnadsväckande och befriande för mänskligheten och jordelivet i allmänhet.

Innan vi går och tittar på alla händelser som utspelar sig, låt oss försöka förstå helheten. Min tidigare professor Sa’adullah Ghausy -som var Afghanistans ambassadör i Japan innan ryssarna invaderade hans land – sa att det bästa sättet att förstå internationella relationer är att tänka på länder som enskilda människor. Så med det i åtanke, här är den stora bilden:

En afrikan, en kines, en europé, en indier och en khazar befinner sig strandsatta på en öde ö. Khazaren säger till afrikanen ”Du går och samlar mat, ved och andra resurser.” Till kinesen säger han ”Du gör verktyg och bygger skydd och möbler åt oss.” Till indianen säger han ”Du lagar mat och städar och sköter de olika sysslorna.” Till europén säger han ”Du slår afrikanen, kinesen och indianen om de inte lyder.” Till dem alla säger han: ”När du är klar med dina uppgifter, gå och samla snäckskal och glänsande stenar åt mig.” Sedan säger han till gruppen: ”När ni har förberett allt, tar jag den bästa maten och de bekvämaste möblerna och ger er det som blir över.”

Sedan en natt när Khazaren sover, samlas de andra individerna och säger ”Khazaren gör ingenting, så varför skulle vi arbeta för honom?” Till europén säger de andra ”Han håller dig drogad och förgiftad så att du lyder honom; om du arbetar med oss ​​hjälper vi dig att avgifta, ge dig hans snäckskalssamling och se till att du får en större del av maten.”

Så nästa morgon säger de andra till Khazaren att han måste arbeta om han vill fortsätta äta och dela ön med de andra. När han säger åt européen att gå och slå de andra, avvisade han. Han hotar sedan att förgifta alla, spränga ön etc. men det är en bluff och i grund och botten kommer han att ha antingen arbete eller kastas till hajarna.

Det är i huvudsak vad som händer i världen nu.

I Mellanöstern har till exempel de olika länderna i regionen, inklusive Egypten, Turkiet, Iran och Saudiarabien, beslutat att sluta överlämna sin olja till den khazariska maffian i utbyte mot siffror på bankdatorer. Det är därför den falska presidenten Joe Biden har tvingats tömma den strategiska oljereserven.

Inte konstigt att Moussa Ibrahim, tidigare talesman för Muammar Gaddafi: ”Det som händer mellan Saudiarabien och Iran under kinesisk kontroll är inte en liten sak, det är en förändring av internationell makt.”

(Se bifogad välgjord kort intervjuvideo)

Samma sak händer med Kina och andra asiatiska länder som nu kräver betalning i riktiga saker som guld och fysiska produkter från USA och andra västländer.

I Afrika har en stor grupp länder bett om rysk hjälp för att stoppa de franska Rothschilds etc. från att stjäla deras resurser.

Denna allians mellan den globala södern, den globala östern och västerländska vita hattar leder till en implosion av det västerländska finansiella systemet och regimförändringar i en mängd olika länder.

Credit Suisses kollaps är en återspegling av detta. Lägg märke till hur ingen av de så kallade mainstream-nyhetsartiklarna om Credit Suisse talar om den verkliga anledningen till varför det kollapsar och varför övertagandet av UBS och en schweizisk statlig räddningstjänst kommer att misslyckas. Låt det inte råda något tvivel om det, det kommer att misslyckas att fälla Federal Reserve Board, BIS, IMF, Världsbanken, FN etc.

Den verkliga historien kan hämtas i bitar från nyhetsartiklar som dyker upp här och där i finanspressen. Till exempel, som vi noterade i en tidigare rapport, fångades Perth Mint med att sälja 100 ton orent guld till kineserna.

Nu har The London Metal Exchange upptäckt påsar med stenar istället för det nickel som låg till grund för deras kontrakt på ett lager i Rotterdam. Det här är bara det senaste avslöjandet som förstör förtroendet för det svåra utbytet.

https://www.mining.com/web/lme-finds-some-nickel-underlying-its-contracts-is-missing/#:~:text=The%20London%20Metal%20Exchange%20has%20discovered%20bags% 20av, ytterligare ett%20slag%20till%20förtroende%20i%20den%20stridiga%20börsen .

I Schweiz kommer den Genève-baserade råvaruhandlaren Trafigura Group att ta en avgift på nästan en halv miljard dollar under första halvåret 2023, efter att ha upptäckt att vissa nickellaster de köpte inte innehöll den metall de skulle.

https://www.mining.com/trafigura-faces-577-million-loss-on-alleged-nickel-fraud/

Den senaste upptäckten av LME och de schweiziska stenarna istället för nickel borde bara fungera som ytterligare ett väckarklocka om att tillgången på fysisk metall är extremt snäv. Om investerare skulle göra samma due diligence på Comex skulle de hitta ett ännu värre system för fraktionerad reserv på metallmarknaden. Observera att nästan hälften av allt registrerat silver nu sitter i JP Morgan-valven… troligen för optik.

Så, tro inte på det när Fed säger att de kommer att skapa ytterligare 2 biljoner dollar för att hjälpa de hundratals banker som sitter på massiva orealiserade förluster.

Förmodligen för att förhindra dessa banker från att gå under, uppfann Fed en ny facilitet som de kallar ”Bank Term Funding Program”, eller BTFP. ”BTFP är egentligen bara en extraordinär lögn designad för att få dig att tro att banksystemet är säkert. De kunde lika gärna ha kallat det: ‘Believe This Fiction, People’”, säger en Mossad-källa.

Federal Reserve är tekniskt sett i konkurs. År 2023 kommer Fed att redovisa sin första årliga rörelseförlust på 80 miljarder dollar sedan 1915. Den kommer att ha ett negativt kapital på 38 miljarder dollar. Denna förlust räknar inte den orealiserade förlusten på 1,3 biljoner dollar på dess portfölj, säger CIA-källor.

Nu har centralbankerna i Kanada, England, Schweiz och EU meddelat att ”dollarswappar kommer att öka från veckovis till dagligen.”

https://finance.yahoo.com/news/fed-five-central-banks-announce-210200117.html

Vad detta betyder är att de stora khazariska maffians centralbanker alla kommer att pumpa ut dollar dagligen. Med andra ord, US CORPORATION och deras FRB avser att dra med sig centralbankerna i EU, Schweiz, Kanada och England.

Som författaren till Creature from Jekyll Island noterar om FRB: ”Det är en kartell. Det är inte en statlig myndighet, det ser ut att vara en statlig myndighet.”

UBS bail-out är inte bara ett försök att stoppa dominos från att falla tills hela systemet kraschar, utan också för att dölja andra brott, säger chefen för MI6. ”KM vid Rothschild i Zug kannibaliserade Credit Suisse inte så mycket för stabilitet utan snarare för att absorbera konton för penningtvätt av Europeiska unionen (DVD Dachau) – detta hänför sig till mutor kopplade till alla brittiska premiärministrar som jag sparkade för drottningen .” Bestickningen sträcker sig även till de flesta andra så kallade västerländska ledare.

Åh, och förresten, chefen för Credit Suisse är könsorienterad och delar sin tid ”fifty-fifty” mellan Pippa och Philip när han är på jobbet. Bankdirektören som Philip (höger) och som Pippa (vänster).

Bankdirektören som Philip (höger) och som Pippa (vänster).  Hans framträdande på Financial Times & Her-oes Champions of Women-listan har mötts av kritik och vissa kallar det som "ett hån mot kvinnor"

https://www.dailymail.co.uk/news/article-6195853/Credit-Suisse-boss-dresses-woman-slammed-appearing-100-women-list.html

En senior källa till alliansen med vita hattar säger att denna finanskris är vad han menade med Ides of March. ”Det här är det och det sprider sig över världen. Federal Reserve är redan inställd på att stängas i juni-juli och en ny amerikansk dollar utgiven av finansdepartementet kommer att ersätta. Den kommer att stödjas av guld, silver, olja och naturresurser… Räkna med att hyperinflationen börjar mycket snart.”  

Finanskrisen leder till en politisk kris i många länder, ledda av fransmän och tätt följt av holländare och israeler.

Fransk polis använder batonger, tårgas i Paris mitt i pensionsprotester

I Frankrike undvek president Emmanuel Macron parlamentet för att skjuta upp pensionsåldern till 64 från 62, trots att opinionsundersökningar tyder på att mellan två tredjedelar och tre fjärdedelar av den franska allmänheten är emot detta.

https://www.aljazeera.com/news/2023/3/16/macron-forces-through-pension-reform-shunning-parliament

Vad som inte sägs är att Macron tvingas pressa ut pengar från det franska folket för att förhindra att hans Rothschild-mästare går i konkurs.

Det har dock fransmännen räknat ut. Paris brinner just nu och liknande demonstrationer äger rum i hela landet.

Dessutom har sophämtare i Paris strejkat i två veckor med högar av illaluktande sopor som växer dagligen i den franska huvudstaden.

Som ett tecken på att fransmännen blir medvetna började ett nationellt sänt TV-program prata om saker som att eliten använder adrenochrome. Författaren Gérard Fauré har skrivit om massiv konsumtion av droger (främst kokain), sexuella övergrepp, våldtäkter, pedofili, barnmisshandel, barnhandel, mord och mord av eliten. På TV hävdade Fauré att flera kändisar konsumerar adrenokrom regelbundet och utnämnde Celine Dion som ett utmärkt exempel. När Fauré nämnde namnet på Frankrikes president Emmanuel Macron avbröts tv-intervjun.

Men nu skanderar franska demonstranter ”Vi halshögg kung Lousi XVI, vi kan göra det med Macron.” Det är utan tvekan en annan fransk revolution som vi är på gång.

I Holland har böndernas protestparti häpnat holländsk politik genom att vinna platser i provinsvalen och bli det största partiet i parlamentets överhus.

Detta är ett stort nederlag för Mark Rutte och hans marionettmästare från World Economic Forum. 

Liknande saker kan ses med andra WEF-marionettledare. I Kanada kan förrädaren Justin Castrudeau inte göra ett offentligt framträdande utan att locka en arg folkhop. (Detta är en mycket bra video).

I Israel kämpar Mossad-arbetare och elitofficerare och soldater som frivilligt arbetar i Military Intelligences Special Operations Division och cyberkrigföringsenheter mot Benyamin Netanyahus försök att förvandla landet till en satanistisk teokrati.

Mossad-arbetare har enligt uppgift tillåtits att delta i protester mot översyn

Demonstranter samlas mot regeringens rättsliga översynsplaner utanför Knesset, den 20 februari 2023. (Gili Yaari/Flash90)

Arkiv: Israeliska reservsoldater, veteraner och aktivister protesterar utanför Högsta domstolen i Jerusalem, mot den israeliska regeringens planerade reformer, den 10 februari 2023. (Yonatan Sindel/Flash90)

https://www.timesofisrael.com/mossad-workers-reportedly-permitted-to-take-part-in-anti-overhaul-protests/

https://www.timesofisrael.com/hundreds-of-elite-idf-reservists-stop-showing-up-for-duty-over-judicial-overhaul/

Dan Halutz, tidigare IDF:s stabschef, är bland många som efterlyser ett ”befrielsekrig för staten Israel.” Oppositionsledaren Yair Lapid twittrade: ”Regeringens hets mot protesterna orsakade detta. Våldsamma ligister betedde sig vilt runt om i landet.” Det judiska folket är på väg att befrias från årtusenden av babyloniskt slaveri.

I USA kan den falska Joe Biden inte heller dyka upp offentligt utan att ropa ”Let’s go Brandon.”

Arkiv: Israeliska reservsoldater, veteraner och aktivister protesterar utanför Högsta domstolen i Jerusalem, mot den israeliska regeringens planerade reformer, den 10 februari 2023. (Yonatan Sindel/Flash90)

Den legendariske investeraren Carl Icahn återspeglade många förståsigpåares åsikter när han sa i en TV-intervju nyligen ”vårt system håller på att gå sönder, jag tror att hela -hela ekonomin… håller på att gå sönder… Medianhushållets nettoförmögenhet är i princip ingenting. ”

https://news.grabien.com/story-carl-icahn-our-system-is-breaking-down-we-absolutely-have-a-major-prob

I det senaste tecknet på samhällelig kollaps föll en CNN-reporter offer för ett ” söndergripande ”-rån när han rapporterade om San Franciscos ”häftiga gatubrott”.

https://www.zerohedge.com/political/cnn-reporter-robbed-while-covering-rampant-street-crime-san-francisco

Videon nedan om Bill Gates -med över en miljon visningar- visar vart den amerikanska opinionen är på väg.

Situationen är sådan att den högt respekterade översten Doug McGregor säger att han skulle bli förvånad om Biden fortfarande är i Vita huset om 90 dagar.

Ärkebiskop Carlo Vigano, den tidigare Vatikanens ambassadör i Washington DC återspeglar en kristen revolt mot den västerländska härskande klassen med sina senaste kommentarer:

Den nuvarande krisen visar oss kollapsen av ett korrupt väst… Ryska federationen står onekligen som civilisationens sista bastion mot barbariet och samlar runt sig alla de nationer som inte har för avsikt att underkasta sig koloniseringen av NATO, FN, Världshälsoorganisationen, Världsbanken, Internationella valutafonden och den högen av stiftelser som har till syfte att indoktrinera massorna, manipulera information, skapa ”färgade källor” för att destabilisera lagligt valda regeringar och så kaos, krig och elände som instrumentum regni.

Teoretikerna bakom denna kupp har namn och ansikten, som börjar med George Soros, Klaus Schwab och Bill Gates. Det är Antikrists rike.

De vita hattarna i militären och byråerna tar verkligen tag nu.

FBI, Department of Army Criminal Investigation Division (CID) och US Marshals Service  arbetar för att väcka åtal mot Ralph Baric, Anthony Fauci och Peter Daszak som samarbetade för att föra den globala pandemin, folkmord och biovapen ”Covid19” mot hela mänskligheten . Över 14 miljoner döda från biovapen-vaccinerna. beväpnade en vanlig förkylning coronavirus som har funnits i tusentals år. De skarvade den med en HIV-gen vilket gjorde den mycket virulent, mycket giftig och mycket skadlig.

De helt vaccinerade stod för över 9 av 10 dödsfall i samband med viruset, och dödligheten per 100 000 var lägst bland de ovaccinerade och högst bland de vaccinerade i varje åldersgrupp.

https://www.henrymakow.com/

https://expose-news.com/2023/03/16/emails-blow-the-covid-pcr-test-scam-out-of-the-water/

Anledningen till att Kina plötsligt avslutade sin ”noll Covid”-policy är att de upptäckte att PCR-testning var ett bedrägeri och ett gigantiskt mutprogram som syftade till att destabilisera regeringen. Det som är sant för Kina är sant för resten av världen.

De inklädda KM-råttorna kämpar desperat för att undvika fängelse eller värre genom att spotta ut hot och försöka mörda i alla riktningar.

Moskva sätter en prispeng på 15 miljoner dollar på den italienska försvarsministerns huvud

Guido Crosetto

https://decode39.com/6139/russia-bounty-italy-minister-defence-crosetto/

Till exempel rapporterar chefen för MI6: ”Rummet där jag vanligtvis läser var sprängt, hela platsen i bitar. Jag var tvungen att ta bort allt det kollapsade taket. Det var en bombplats. MI6 kommer att svara med full termonukleär. Alla hörn av landet kommer att vara involverade.”

Nu har vi Pentagon som hotar med terroristattacker mot Europa och Asien som denna rapport visar:

Armégeneral Michael Kurilla, som leder USA:s centralkommando, berättade för senatens väpnade kommitté att Islamiska statens Khorasan-provins, vanligen kallad ISIS-K, snabbt utvecklar förmågan att genomföra ”externa operationer” i Europa och Asien.

https://www.stripes.com/theaters/us/2023-03-16/centcom-kurilla-isis-afghanistan-attacks-9514063.html

Eftersom alla som är lite medvetna vet att ISIS är en KM-skapelse är det tydligt att general Kurilla måste arresteras.

Förutom att hota med terrorattacker, anklagar KM och deras falska brottsbekämpande myndigheter som Internationella brottmålsdomstolen (ICC) krigsförbrytelser mot Rysslands president Vladimir Putin, och hotar att arrestera USA:s president Donald Trump etc.

https://mobile.twitter.com/Remarks/status/1637494334772633600

Nu kommer även KM ut ur garderoben om Ukraina också. Natos chef Jens Stoltenberg säger nu att ”kriget började 2014.

”Alla de som föredrar att ignorera det brutala våldet mot oskyldig civilbefolkning och obeväpnade och sårade krigsfångar, användningen av förbjudna krigförings-metoder”, säger Gennadij Gatilov Rysslands representant vid FN:s kontor i Genève.

Rysslands ständiga representant vid FN-kontoret och andra internationella organisationer i Geneve Gennady Gatilov AP Foto/Richard Drew

https://tass.com/politics/1589375

Ryssarna vidtar sina egna handlingar. Till exempel har Moskva satt ut en prispeng på 15 miljoner dollar på den italienska försvarsministerns huvud. Det är bara toppen av isberget när ryska specialstyrkor intensifierar sin jakt på KM-nazistiska bkrigsförbrytare runt om i världen. 

https://decode39.com/6139/russia-bounty-italy-minister-defence-crosetto/

På tal om jagade krigsförbrytare hade Trilateral Commission, som inrättats av David Rockefeller och nu leds av hans son Jr., hade i förra veckan ett möte i New Delhi Indien där de försökte, och misslyckades med att få premiärminister Narendra Modis stöd för deras sjunkande ”regler”. -baserad världsordning.”

Belfast, Nordirland.  20 dec 2013 - Prof Meghan O'Sullivan ...

En av talarna på detta möte var Meghan O’Sullivan, (bilden) den nordamerikanska ordföranden för Trilateral Commission. Hon har misslyckats med att svara på offentliga anklagelser om att hon var inblandad i mordet på Japans förre premiärminister Shinzo Abe. Om hon fortfarande är i Indien vill vi begära att indiska myndigheter arresterar henne.  

https://asia.nikkei.com/Politics/International-relations/Indo-Pacific/Trilateral-Commission-calls-2023-Year-One-of-new-world-order

Laurance Rockefeller BioVi skulle också vilja att Laurence Spelman Rockefeller (bilden) bevisar att han nu är med de vita hattarna och offentliggör vad han vet om Project Blue Beams falska utomjordiska invasionsplan.

Med det, här är de senaste UFO-framträdanden från hela världen.

1. Mycket snabbrörlig UFO Orb

2. Ett projekt Blue Beam omvänd konstruktionsfarkost
3. En UAP över Michigan, USA 
4. Ett UFO som svävar över vatten 
5. 3 blinkande orbs över Los Angeles, Ca 2023
6. UFO över Salvador. 

7. Gamla UFO-hällristningarKategorier:Media, Rättsstat, Rymden, Världspolitik, Video

Etiketter:, ,

%d bloggare gillar detta: