Vad kommer att hända i Sverige? Vi ser på vädret, media och ett politikermord

https://www.youtube.com/watch?v=bl-kz1SdhG4

2023-03-14
Tarot Janine

Det här är en lång video och den innefattar många länder i världen. Här kommer jag att koncentrera mig endast på förutsägelserna för Sverige. Gå till 28.28

Vem kontrollerar vädret?

Vi kommer att titta på vädret och vem som kontrollerar ert väder och det innefattar förmodligen besprutning eftersom det ingår som en viktig del i vädermanipulering och era killar håller på och blockerar solen även om vi inte vet vad de sprayar. Det de sprayar kan vara allt ifrån att tillverka olika molnformationer men det kan också vara något för att förgifta oss. Det kan handla om att manipulera vädret. Det kan vara en hel av del av det och om det är så, så kan det innefatta det.

Geoengineering

Som jag sade för en stund sedan har de hållit på en hel del med att kontrollera vädermönstret, under en lång tid, det var i händerna på de ”bad guys”, men alldeles nyligen fick de kontrollen över dessa killar som kontrollerade vädret. De är också besvikna över de Vita hattarna / eller den goda militären. Någonting i deras ansträngningar var mycket svårt. Låt oss säga att det var ett hårt jobb och de har precis fått kontrollen över det, men det var svårt. Och de har fortfarande motgångar, för där fanns sådana små gunstlinggrupper som fortfarande fick tillgång till dessa flygplan och detta farliga ämne som de sprayade. Du kan ännu se hur de manipulerar ett vettigt väder, du vet lite om här. Det verkar som att det var ett hårt arbete för dem att få dem att gå över till de bra killarna. Men vi vet att rättvisa kommer att skipas och allt kommer att balanseras. Du kommer att se en balansering någonstans mellan nu och maj månad och en hel del bättre saker. Men de har haft en verkligen svår och lång tid här i Sverige så det ser ut som att de har fått jobba hårt med vädret och de onda killarnas spraying-ring utförd av de onda killarna. Det är sådant, du vet. Självklart skickar vi korpar till alla ställen. De kämpar faktiskt fortfarande med dessa dåliga killar. Men nu ska vi gå till att titta på den svenska regeringen.

Sveriges regering

Hmm. Du vet att regeringen tas över av de bra killarna. Det är bra militärer i bakgrunden till er regering och här har vi fått ett äss. Innan de börjar att verkligen visa vem de är. Det ser ut som att de har tagit över för en tid sedan, men alla dessa bra killar här, det är de Vita hattarna tog över regeringen för en tid sedan. Vi fick dödskortet här i mitten, så sakta men säkert kommer de att föra människorna till  medvetenheten och man kommer att ta bort varje stora toppspelare etc. eftersom dödskortet betyder en förändring, men det saktar ner. De gör det här långsamt för det är återigen hela plåstret som rivs av. Det kunde bli för chockerande för folket att inse att deras regering försökte döda dem alla så helt plötsligt över en natt, så de måste först visa dem så att de har någonting att peka tillbaka på. Det här är deras plan.

Det kan fortfarande pågå en tid eller det kan handla om veckor. Någon stor medlem av er regering kan faktiskt dö eller det blir känt som ett dödsfall, eller så kommer de att fejka ett dödsfall. Jag tror att det blir så att det kommer att ske ett stort dödsfall runtom i Sverige. Jag vet inte vem, jag talar bara om att det kommer att ske och det kommer att bli starten för när de släpper ut katten ur väskan och berättar vem det var som egentligen styrde i Sverige. Fashinerande. Och de kommer att fejka dens död. Kanske, och jag känner att det verkar som att ett stort dödsfall kommer att ske runt någon i Sverige men jag vet inte vem det är men det sker och därefter släpper de ut vem det var som egentligen styrde här i Sverige. Jag tror att jag behöver återkomma till det om 1-2 månader för att se vad som hände här.

Mainstream media

När man läser av korten kan man ibland se något som du inte vill se, och det kan ta många timmar för att ta reda på det, men det är inte något vi kan göra här. Vi kan inte ta reda på varje enskild sak, vi kommer bara att se vad som sker där. Vi får bara en förutsägelse för en vanlig läsning. Det behövs 3D för att gå igenom alla dessa detaljer och för att vara ärlig mot Gud som befinner sig i 5D så kommer vi att se en större bild. Men jag vill göra bara en större vision. 

OK. här har vi Sveriges MSM-media igen som består av en hel del människor som i hemlighet har kapitulerat genom att träffa överenskommelser. En hel del av dem, jag tror att det rör sig om 80 % och några av dem har tagits bort och man har bearbetat dem. Ni hade några verkligen elaka människor inom er MSM-media och de förpassades också till Gitmo eller någon annan liknande plats eftersom det förmodligen finns någonting där på Grönland. Här finns ju en hel hop underjordiska anläggningar där de kan ställa dessa elaka inför rätta. 

Så en hel del har tagits bort och åtalats, andra har ersatts och /eller kapitulerat när de har kört ut sina agendor. De kommer att avsättas. De kommer att hålla sig till dessa agendor inom MSM-media tills de är färdiga med att komma ut. Vi befinner oss rätt nära nu. Jag kommer inte att försöka ge något exakt datum eftersom du vet hur det kan gå, men vi befinner oss ytterst nära med korten som visar på det. 

MSM-media har i stora drag förlöpt bra. Det ser ut som att Vita hattarna har börjat köra det, men en hel del av den gamla personalen finns kvar där eftersom de har kapitulerat och de utför marionettarbetet för de Vita hattarna i utbildningssyfte. Kategorier:Media, Rättsstat, Svensk politik, Uncategorized, Video

Etiketter:, , ,

%d bloggare gillar detta: