Marsgalenskapen börjar när Rockefeller/Biden skräckshowen imploderar

2023-03-13

Benjamin Fulford, Veckobrev

https://benjaminfulford.net/

KS = Khazariska maffian
DS = Deep state


Låt dig inte luras av Silicon Valley Bank (SVB) sidoshow, vad som verkligen händer är att Rockefeller/Bidens skräckshow imploderar. Låt oss vara tydliga, den så kallade presidenten Joe Biden, Janet Yellen, Rockefellers etc. är alla kriminella som står inför rätta. För att se vilket skämt den här regimen är, se den så kallade ”ledaren för den fria världen” säga ”de var tvungna att ta av mig huvudet ett par gånger för att se om jag hade en hjärna …”. 

Inte konstigt att ryska demensvårdsanstalter använder Biden på sina affischer 

Tror du att de här killarna kommer att behålla kontrollen genom att rädda sig själva med sina egna pengar? Nej, de kommer alla att försättas i konkurs och skickas i fängelse. Bara titta och se.

Det som hände med SVB:s 209 miljarder dollar är att insiders tog ut alla sina pengar från banken bara för att Janet Yellen skulle gå in för att fylla på sina pengar. Kanadensiska underrättelsekällor säger att det bara var en massiv mutoperation som inte kommer att lura någon. Fundera på det här:  CFO för SVB bank är ingen mindre än Lehman Brothers tidigare CFO.

Silicon Valley Bank exec var Lehman Brothers CFO före kollapsen 2008

Silicon Valley Bank (SVB) chef, Jospeph Gentile, var en tidigare chef för Lehman Brothers Global Investment Bank innan bankens offentliga kollaps 2008.

Joseph hedning

Lehman Brothers

https://www.foxbusiness.com/economy/silicon-valley-bank-exec-was-lehman-brothers-cfo-prior-to-2008-collapse

Hela det här sidospelet var menat att avleda uppmärksamheten från mycket större nyheter om konkursen för UNITED STATES OF AMERICA CORPORATION och med det hela den khazariska maffians kontrollnät.

EU-kommissionens ordförande Ursula von der Leyen talar med president Joe Biden.

Det är därför som chefen för det nazistiska EU Ursula von der Leyen träffade den falska ”presidenten” Joe Biden den 10 mars för att ”starta samtal om att etablera en global klubb för kritiska råvaror.” Med andra ord, de ”startar samtal”, efter att redan ha blivit avskurna från att stjäla råvaror från resten av världen.

Perth Mint: 9 miljarder dollar renhetsskandal för guldtackor i Australien

Teh Perth Mint har erkänt att de "dopat" guld.  Men processen gick för långt.  (Foto av DAVID GRAY / AFP)

Som ett tydligt tecken på detta fångades Australiens regeringsägda Perth Mint i förra veckan med att sälja 100 ton orena guldtackor i Shanghai i ett desperat försök att få finansiering till FRB.

https://www.news.com.au/entertainment/tv/current-affairs/perth-mint-9-billion-australian-gold-bar-purity-scandal/news-story/5335809fb284dba96957c56b68ea8ac9

Schweiziska centralbanken flyttade sitt guld från Bern till en federal bunker i Kandersteg

https://thegoldobserver.substack.com/p/swiss-central-bank-moved-its-gold

Det här är bara toppen av isberget. BIS och de schweiziska centralbankernas guldvalv är tomma och ingen förklaring har getts om vart guldet tog vägen. På den högsta nivån i världens finansiella system accepteras bara riktiga saker som guld, så om de inte har något guld har de ingen mojo.

De är avskurna inte bara från guld utan också från olja. Det var det som låg bakom beskedet från Iran och Saudiarabien att de skulle starta en militär allians i samarbete med Kina.

Iranska källor berättar att en hemlig klausul i detta avtal är att Iran har erkänts som en kärnvapenmakt och att Saudiarabien också kommer att ha ett kärnvapen-avskräckande medel för att avvärja KM:s kärnvapenutpressning. Den iranska nyhetsbyrån Monitor säger ”Idag vet arrogansen att den inte har något annat alternativ än diplomati och de har accepterat Iran som ett kärnvapenland.”

https://chat.whatsapp.com/Cr7fhKCtcdx2v7Bdqepu3l

Efter detta tillkännagivande twittrade chefen för Iran/Kinas handelskammare ”Kamrater häller ut vilka dollar ni har sparat på marknaden.”

Detta innebär att Rockefeller-petrodollarn har sänts till historiens soptunna.

Den amerikanska dollarn är nu officiellt FN-dollarn och kontrolleras inte längre av UNITED STATES CORPORATION. FN-dollarn stöds av guld och råvaror men kontrolleras inte längre av den khazariska maffian.

Med andra ord, alla dessa ”dollar” Janet Yellen delar ut till sina medbrottslingar stöds inte av verkligheten. Detta kommer att bli uppenbart för alla förr snarare än senare. KM:s finansiella system kommer att implodera, det är en matematisk säkerhet.

SVB-konkursen är bara en distraktion från den nu bekräftade mycket större kollapsen av Credit Suisse som, enligt Depository Trust and Clearing Corporation (DTCC), kommer att stänga av konton den 24 mars.

Credit Suisse kommer bara att bli den första stora dominon. ”Bankkollapsen i USA har redan börjat. Det finns ingen återvändo. KM kan inte stoppa det som kommer. Jag fick rådet att titta på Credit Suisse och Deutsche Bank”, säger en Mossad-källa.

I ett tecken är hela korthuset på väg att kollapsa, rapporterar Hal Turner

Ord från pengajätten VANGUARD är att personer med 401-k som har försökt göra ”Hardship-uttag” under de senaste två månaderna har hindrats av VANGUARD.

https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/news-nation/financials-getting-destroyed-silvergate-capital-svb-financial-down-70-rumors-of-bank-runs

Något stort kommer att ske, troligen på kort sikt. Och troligtvis kommer det att kombineras med någon form av show, (geo)politiskt. Tänk Kina. Cyberattacker, något sånt. Kan mycket väl visa sig vara slutet på Biden Admin. Vi får vänta och se, men saker och ting kommer att bli galna, säger Anthony Migchels

https://www.henrymakow.com/

”Alla centralbanker runt om i världen är i konkurs nu – det är bara inte avslöjat för allmänheten ännu, och det är kanske bra. Detta är WH Military Alliances ”mjukaste landnings”-metod för att undvika maximala tragedier, lidanden och offer för alla medborgare, säger en kanadensisk underrättelsekälla.

”Konkursavslöjandet kommer att göras offentligt i faser för att säkerställa att inte skapa en fullständig härdsmälta av medborgare över hela världen, på en gång”, säger han.

”När fler och fler människor tar reda på vad som verkligen pågår i matrisen av det finansiella system och myndigheter, kommer det inte att bli roligt. Det kommer att bli mer intensivt än de senaste 3 åren av att hantera COvid-agendan”, tillägger han.

För resten av världen är det här sedan länge. Kinas utrikesminister Qin Gang förklarar att utvecklingsländerna står för mer än 80 procent av världens befolkning och mer än 70 procent av den globala ekonomiska tillväxten och har ”rätt till … en högre röst i internationella angelägenheter.” Han tillägger att världen vill ha en fredlig utveckling som ”inte eftersträvas genom krig, kolonisering eller plundring.”

https://english.news.cn/20230308/f372c697b6a8402bb6be7e646f4e67a9/c.html

FN:s säkerhetsråd ska innehålla högst 20 nationer efter reformen, säger rysk diplomat

Ryssland håller med om att ”de kräver att utvecklingsländer i Afrika, Asien och Latinamerika är mer involverade” i FN:s säkerhetsråd. https://tass.com/russia/1586765

Om du minns FN-vetot från USA å Israels vägnar under de senaste decennierna kan du se att KM-kontrollerade Israel är elefanten i vardagsrummet här.

Straussianernas statskupp i Israel

Elliott Abrams, en av de historiska Straussianerna, styr regimbytet i Israel

Det landet är nu på väg mot revolution. Kontakter i Israel säger att inom de närmaste två veckorna kommer landet med största sannolikhet att vara i totalt kaos. ”Varje dag demonstrerar fler verkliga judiska människor mot den icke-legitima Netanyahu-regeringen. Även toppbefälhavare inom militären och Mossad är inte med på Netanyahus agenda. Folket har fått nog. Något stort är på väg att äga rum där”, säger en Mossad-källa. 

Här är lite av vad Netanyahu, som är allierad med KM-ärkeförbrytare som Elliot Abrams och Victoria Nuland, försöker påtvinga Israel:

-Tillåt öppet rasistiska partier kandidera

– Ta bort grundläggande sekulära ämnen som matematik och engelska från skolor

-Lägg kontrollen av distributionen av matkuponger i händerna på fascister

– Avskaffa rimlighetsnormen för rättsliga beslut;

-Säg att av religiösa skäl bör USA och Israel inte vara föremål för någon internationell lag.

https://www.voltairenet.org/article218957.html

Inte konstigt att så många som 500 000 prodemokratiska demonstranter gick ut på gatorna i hela landet på lördagen, i vad den israeliska dagstidningen Haaretz kallade ”den största demonstrationen i landets historia”.

Oppositionsledaren Yair Lapid berättade för folkmassorna att landet stod inför ”den största krisen i dess historia … men det enda som denna regering bryr sig om är att krossa den israeliska demokratin.”

https://www.bolnews.com/world/2023/03/israel-sees-one-of-its-largest-ever-protests/

Netanyahu säger nu öppet att han är satanist och inte jude. Här kan du se honom säga till USA:s förre president Barack Obama ”du är den store Satan och vi är den lilla Satan.”

https://www.goyimtv.com/v/3224852616/Netanyahu-to-Obama—-You-are-the-Great-Satan-and-we-are-the-lille-Satan-

KM-kolonin i USA är också i öppen revolt. Till exempel hade Arizonas guvernör Kari Lake ett möte med Mel Gibson för att diskutera den nya amerikanska revolutionen.

Mel Gibson berättar för henne att han för närvarande arbetar på en film om Rothschilds och en uppföljare till The Passion of The Christ.

På tal om Kari Lake och det riggade valet mot henne: 

En utbetalning på 38 miljoner dollar gjordes från CDC till Maricopa County för superviktiga ”arbetskrafter och grundfunktioner” tre veckor efter att de riggade det mot Kari Lake i mellanårsvalet. 

Detta är bara en del av en lavin av uppenbarelser. Vi fick också reda på att ytterligare nio lådor med anklagande Biden-dokument hittades i Boston.

Det pågår många andra slagsmål när KM försöker täcka sina spår eller White Hats försöker få rättvisa.

Till exempel dog Dana Hyde, en framstående tjänsteman i Clinton- och Obama-administrationerna, som tjänstgjorde i 911-kommissionen plötsligt på grund av ”svår turbulens”.

Dana Hyde.

https://www.theguardian.com/us-news/2023/mar/07/dana-hyde-dead-flight-turbulence-white-house

Senatens minoritetsledare Mitch McConnell lades in på sjukhus ”för några dagar” efter att ha fallit under en privat middagsevenemang på onsdagen.

Senatens majoritetsledare Mitch McConnell går av och på golvet under en helnattsession för att överväga den republikanska hälsovårdsräkningen på Capitol Hill i Washington, DC torsdagen den 27 juli 2017.

https://news.yahoo.com/senate-minority-leader-mitch-mcconnell-140235064.html

”McTurtles fru är kopplad till TRIADs i Kina så jag tror att hans ”fall” var för att ge honom en varning. Hennes familj är i den globala sjöfartsbranschen och ett av deras fartyg fångades med många ton kokain – i nyheterna och sedan sades inget mer”, enligt en kanadensisk underrättelsekälla.

Kaliforniens guvernör Gavin Newsom säger att vissa företag kommer att öppna igen på fredag ​​...

Nu har Kaliforniens avatarguvernör Gavin Newson arresterats av WH militärallians. Den officiella historien är att han ”testade positivt för COVID-19” och ”kommer att arbeta på distans.”

https://www.nbcbayarea.com/news/california/governor-newsom-covid-positive/3175198/

Det finns tecken på att andra falska ledare försöker fly. I Kanada betyder det Justin Castrudeau och den falska oppositionsledaren Pierre Poilievre. Kolla in deras positioner. De är likadana. 

Vi får rapporter om att Castrudeau redan har slagit till när en man som såg ut exakt som han sågs i Costa Rica i förra veckan. Castrudeau vill undvika arrestering och rättegång för sina vaccinbrott och falska pandemishow.

Nu faller också hela ”upproret”-showen den 6 januari. ”De KM-kontrollerade dem är rasande och blir galna. Den sionistiske Chabad-medlemmen Chuck Schumer vädjar till Fox att sluta släppa filmer som bevisar att kommissionen den 6 januari är en gigantisk orwellsk psyops, säger en CIA-källa. 

(Se video i artikeln)

Trump Calls for House Select Committee Members to be Tried for Treason Following Tucker Carlson Whitewash of Jan 6th

”The Unselect Committee of Political Hacks & Thugs har blivit totalt misskrediterad. De vägrade medvetet att visa de videor som betydde något. De borde ställas inför rätta för bedrägeri och förräderi, och de som fängslats och förföljs ska frias och släppas, NU”, säger han.

Det pågår många andra slagsmål när KM försöker täcka sina spår eller White Hats försöker få rättvisa.

Till exempel dog Dana Hyde, en framstående tjänsteman i Clinton- och Obama-administrationerna, som tjänstgjorde i 911-kommissionen plötsligt på grund av ”svår turbulens”.

Dana Hyde.

https://www.theguardian.com/us-news/2023/mar/07/dana-hyde-dead-flight-turbulence-white-house

Senatens minoritetsledare Mitch McConnell lades in på sjukhus ”för några dagar” efter att ha fallit under en privat middagsevenemang på onsdagen.

Senatens majoritetsledare Mitch McConnell går av och på golvet under en helnattsession för att överväga den republikanska hälsovårdsräkningen på Capitol Hill i Washington, DC torsdagen den 27 juli 2017.

https://news.yahoo.com/senate-minority-leader-mitch-mcconnell-140235064.html

”McTurtles fru är kopplad till TRIADs i Kina så jag tror att hans ”fall” var för att ge honom en varning. Hennes familj är i den globala sjöfartsbranschen och ett av deras fartyg fångades med många ton kokain – i nyheterna och sedan sades inget mer”, enligt en kanadensisk underrättelsekälla.

Kaliforniens guvernör Gavin Newsom säger att vissa företag kommer att öppna igen på fredag ​​...

Nu har Kaliforniens avatarguvernör Gavin Newson arresterats av WH militärallians. Den officiella historien är att han ”testade positivt för COVID-19” och ”kommer att arbeta på distans.”

https://www.nbcbayarea.com/news/california/governor-newsom-covid-positive/3175198/

Det finns tecken på att andra falska ledare försöker fly. I Kanada betyder det Justin Castrudeau och den falska oppositionsledaren Pierre Poilievre. Kolla in deras positioner. De är likadana. 

Vi får rapporter om att Castrudeau redan har slagit till när en man som såg ut exakt som han sågs i Costa Rica i förra veckan. Castrudeau vill undvika arrestering och rättegång för sina vaccinbrott och falska pandemishow.

Nu faller också hela ”upproret”-showen den 6 januari. ”De KM-kontrollerade dem är rasande och blir galna. Den sionistiske Chabad-medlemmen Chuck Schumer vädjar till Fox att sluta släppa filmer som bevisar att kommissionen den 6 januari är en gigantisk orwellsk psyops, säger en CIA-källa. 

(Se video i artikeln)

Trump Calls for House Select Committee Members to be Tried for Treason Following Tucker Carlson Whitewash of Jan 6th

”The Unselect Committee of Political Hacks & Thugs har blivit totalt misskrediterad. De vägrade medvetet att visa de videor som betydde något. De borde ställas inför rätta för bedrägeri och förräderi, och de som fängslats och förföljs ska frias och släppas, NU”, säger han.

Istället ska hela KM-ledningen i fängelse. Pascal Najadi från Schweiz – som arbetar med WH Military Alliance – utfärdade en arresteringsorder till polismyndigheterna i alla Interpols 194 medlemsländer och krävde arrestering för krigsförbrytelser med vaccin och biovapen, folkmord och brott mot mänskligheten för följande personer och organisationer:

Bill och Melinda Gates individuellt och Bill och Melinda Gates Foundation. Världshälsoorganisationen (WHO) och tjänstemän, direktörer, anställda och agenter Tedros Adhanom Ghebreyesus WHO:s generaldirektör, Anthony Stephen Fauci.

World Economic Forum, Klaus Schwab och tjänstemän, direktörer, anställda och agenter. Michael Bloomberg, David Rockefeller Jr, Warren Buffett, George Soros, Ted Turner, Oprah Winfrey, Rockefeller Foundation, Global Business Network (GBN), Peter Schwartz, ordförande GBN, Xi JinPing, kommunistpartiets generalsekreterare. Vladimir Vladimirovich Putin, Rysslands president. Donald J. Trump, USA:s 45:e president. Joseph R. Biden 46:e president i USA. Benjamin Netanyahu, Israels premiärminister, Boris Johnson, Storbritanniens premiärminister. Matt Hancock, Storbritanniens utrikesminister för hälsa. Justin Trudeau, Kanadas premiärminister. Scott Morrison, Australiens premiärminister. Jacinda Arden, Nya Zeelands premiärminister etc.

Som bevis på att vaccinbrotten sträcker sig långt tillbaka i tiden, fann en dansk studie som tittade på trettio år av register att mottagare av Bill Gates favoritvaccin dör 10 gånger oftare än ovaccinerade barn, noterar polska underrättelsekällor. De senaste vaccinerna är ännu värre. Här är ett dramatiskt exempel på vad som kallas en olycka. Dessa händer över hela USA också på en daglig basis. 

 

Vacciner är det minsta av de medicinska brott som begås av dessa monster. Polska underrättelsekällor säger att gruvarbetare upptäckte ”minst ett halvt tusen” kroppar av män i ukrainska militäruniformer i Bogdanka-gruvan som ligger cirka 40 kilometer från den ukrainska gränsen. Lokalbefolkningen säger att kropparna som hittats har tagits ur magen, och de är säkra på att de är sårade ukrainska soldater som, under täckmantel av behandling, fördes till Polen av ”svarta transplantologer”.

Detta är bara en del av den sataniska nazistiska skräck som utspelar sig där. Överste Douglas McGregor, påpekar de  häpnadsväckande förlusterna av Kievs regimstyrkor , ”närmar sig nu 200 000”. Den sataniske presidenten Volodymyr Zelensky erkänner i huvudsak besegrad och hånar det politiska västerlandet, särskilt USA, för att ”komma hit och vinna kriget åt oss”, annars är det över.

Överste McGregor: ”Ryssland krossar Kievregimen”

https://www.theinteldrop.org/2023/03/09/colonel-mcgregor-russia-is-crushing-the-kiev-regime/

I ett annat tecken på att det är över, i förra veckan förstörde en salva av ostoppbara ryska hypersoniska missiler kontroll- och planeringscentran, luftvärn och radar. Insiders rapporterade stora förluster bland officerarna, inklusive amerikanska. ”Det verkar som om ”skugggeneralstaben” för proxy-NATO fick mycket,” rapporterar den polska underrättelsetjänsten. De tillägger att det visar sig att invånarna i Bahamut inte vill evakueras till Ukraina för att… de väntar på befrielse av ryska soldater.

Det desperata KM planerar inte att gå tyst ut i natten. I en fantastisk förnekelse av verkligheten i kombination med ett beslöjat hot säger Pfizers vd Albert Burla ”Jag tror verkligen att bättre dagar är framför oss eftersom Covid var en repetition för oss.”

Pfizer erkänner att han genomfört forskning för att öka vinsten – det ryska försvarsministeriet

Kom ihåg att tidigare Pfizer-anställda Karen Kingston säger att produkter från det amerikanska läkemedelsföretaget ”per definition är biologiska vapen.”

https://tass.com/defense/1587077

Dessa hot kommer inte att rädda KM. ”Nürnberg 2.0 är planerad att börja i juni. Militärdomstolarna kommer att gå vidare mot dem som var inblandade i brott mot mänskligheten”, säger en hög källa till WH Pentagon.

Källan säger att detta är möjligt på grund av en allians mellan Kina, Ryssland och Secret Space Force.

Kina utser USA-sanktionerad general till försvarsminister

Som ett tecken på att kineserna blickar mot himlen bekräftades general Li Shangfu, en kinesisk flygingenjör som ny försvarsminister. Detta  signalerar till världen att Kina, mot bakgrund av den allt hårdare tekniska konkurrensen mellan Kina och USA, kommer att fortsätta att prioritera flyg- och rymdindustrin i sin försvarsmodernisering

https://indianexpress.com/article/world/china-appoints-us-sanctioned-general-defence-minister-8492681/lite/

Med det omnämnandet av utrymme, låt oss vända oss till det senaste om projektet Blue Beam. På denna front hävdar chefen för Pentagons UFO-utredande enhet, All-domain Anomaly Resolution Office (AARO), och en astrofysiker från Harvard i ett nytt forskningsdokument att främmande ”moderskepp” kan flyga genom vårt solsystem.

Pentagon och Harvard UFO-experter: främmande ”moderskepp” kan flyga genom vårt solsystem

https://www.msn.com/en-us/news/scienceandtechnology/pentagon-and-harvard-ufo-experts-alien-motherships-could-be-flying-through-our-solar-system/ar-AA18k1vL? ocid=sapphireappshare

Slutligen, här är SSP/Blue Beam-bilderna för denna vecka. 

1. Ett klätt moderskepp 

2. Cloaked UFO över Cincinnati, Ohio 11-01-22

3. UFO över Itaipava, Brasilien 
5. UFO svävar över Brasilien 

Låt oss se om det ”moderskeppet” äntligen uppenbarar sig för oss alla. Under tiden rekommenderar vi att du köper guld, silver, konserverad mat och andra här/nu riktiga saker som förberedelse för den pågående turbulensen på planetens synliga ”yta”.Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik, Video

%d bloggare gillar detta: