Dave ‘XRP Lion’disskuterar QFS vs EBS Global Explosion med Nicholas Veniamin- VIKTIG INFO inför 12.3!

https://www.youtube.com/watch?v=z_8_49_MAvM

2023-03-10
Nicholas Veniamin

Hej, och välkommen idag. Idag har vi Dave XRP Lion som gäst och vi ska prata om QFS som håller på att explodera. Tack för att du ansluter dig till mig.

Dave: Allt jag gör just nu går till att försäkra mig om att informationen kommer ut till tittarna och dessa som deltar inom det digitala tillgångsutrymmet med vad som gäller ekonomin och XRP.

Nick: Vi känner till att Federal Reserve har misslyckats och man vet att Deep state förlorar. Du sade nyss innan vi gick ut i etern att någonting kommer att hända inom tre dagar. Du nämnde den 12 mars.

Dave: Vi kommer att lämna detta till slut. Vad jag i grund och botten säger är att Skaparen pekade ut klockan 24.00 vid midnatt. Nu när han pekar ut något sådant kan det bli flerfaciterat så som du vet, 12, 1+2 är 3 (treenighet), men det han gjorde häromdagen då jag matchade ett lotteriinlägg om kl 12 vid midnatt. Du vill kanske gå tillbaka och se det på min skärm, men jag har inte det uppe just nu. Men om någon känner till demontria, så är det just spirituell gematri och hur Gud kan leda dig i information som är gömd för världen. Det har varit hela processen sedan det började i april 2003 eller 2021. Det lutar sig in och får det där ordet ”levande”. Det är levande och här befinner vi oss nu kl 12 vid midnatt.

Det är ett av de största händelserna som har postats att när klockan slår 12. OK. Vi kan se på det som en klocka men det kan potentiellt också vara åtta. Det är vad som sker. Det som sker kl 12 0 0 0 och en sekund. Det är hur det är den 13:de och hur många gånger har 13 hoppat upp. 1317 9 7. Där finns några korrelationer i flera av de postningar jag har gjort de senaste två veckorna som identifiera vidden av den tiden. Nu är det vi inte ser, den stora HÄNDELSEN (Event) men den berättar för oss att saker håller på att hända.

Super Bowl LIII Champions bilder, foton och bilder för Facebook ...

Jag var i Phoenix Arizona på Super Bowl som den största samlingen av ondska som blev förstörd. Donald Trump sade att Arizona är det sista stoppet, i betydelsen att de har säkrat resten av världen. De har tagit hand om USA, de har fångat in och avrättat alla och han är ordet upplyst eftersom han hade en eliminerad app. Det finns inget så ondskefullt som kan gå in i den nya ekonomin.

Nick: Jag pratade med nån som hade kännedom om krypto, han är en banktjänsteman och han ber mig assistera honom. Varför använder sig Deep state av dollarn för att manipulera alla kryptovalutor just nu så att den faller? Min spekulation är att de vill skrämma människorna till att göra sig av med sina krypton, ta vad de kallar deras skrämselvaluta bort från det så att de inte har kvar någon krypto, för de vill att människor inte ska vara en del av vad vi kallar nästa snöboll med krypto när den faller.

Dave: Det kommer inte att bli någon snöboll med krypto.

Nick: Förklara vad du menar med det.

Dave: Hela systemet kommer att stängas ner och det kommer att brinna ner till grunden.

Nick: Den här personen sade till mig att det är för att Deep state vill köpa kryptovaluta billigt, vad tror du?

Dave: Deep state är borta. Det är varför jag säger att kabbalen har blivit eliminerad. De är förgjorda och varje trebokstavsbyrå befinner sig under Trumps och militärens kontroll. Det gäller i hela världen. Jag ska förtydliga mig, de är under Vita hattarnas och militärens kontroll, och det har pågått sedan 2018.

Nick: Så du påstår att Deep state har eliminerats ända sedan omkring 2018 när de började.

Dave: Japp.

Nick: När Trump kom in, och det första som han gjorde var ett år av hårt arbete då han eliminerade Deep state.

Dave: Ja, de gillrade fällor och om du känner till någonting om det där när man tog bort maffian och allt liknande, såsom kabbalen, karteller. Man kan inte göra det över en natt. Man måste sätta in folk i programmet och låta dem samla in intel. Också de Executive Order som han undertecknade 2018. Många har glömt W dörren som gav honom tillstånd att göra vad som behövde göras. Fortfarande ser vi kvarlevor från krig och här menar jag Deep states gunstlingar som styr i världen. Det är det enda som är kvar, men de har säkrat alla kärnvapenenheter, de har tagit hand om dem alla så att ingenting kan ställa till med skada.

Dessa Redemption centers är den sista anhalten för att plocka upp fransarna. Jag vet inte om du känner till detta.

Nick: Nej, jag vet ingenting om det.

Dave: Nyheten om dessa Redemption Centers kom ut genom en intervju med Charlie Ward. Jag listade alla dessa steg för dessa Redemption Centers. Hela ändamålet för dessa Redemption Centers är för att du ska få dina Nasara-pengar som är våra pengar. Det handlar om att komma underfund med vem som har ett gott orent hjärta så att de kan gå vidare i processen. Låt oss föreställa oss två dörrar för att illustrera det enkelt.

Två Dörrar öppna Och Slutna 3d-illustration Stock Illustrationer ...

Du går in i en entré för din intervju och du kommer att bli scannad. Ditt hjärta kommer att scannas av och de har en teknologi för att utföra det och till största delen har de redan kännedom om vem som är god eller inte. Det kommer från de högsta källorna inom Space Force inom Alliansen. Så när en person kommer in…

Nick: Hur har du fått kontakt med dessa inom Space Force?

Dave: Genom några som jobbar där just nu. Jag tillhör något som kan kallas forensisk sida som räknar ut vad kostnaden kunde bli och sedan finns det andra som har kontakter med hur sakerna framskrider. När företagen går i konkurs, har Scotus redan kännedom om det och beslutat om hur IRS har avskaffats. Det har bara inte publicerats öppet ännu.

Nick: Jag har alltid frågat mig varför vi måste betala skatt?

Dave: Som det är i USA är 15 mars deadline för företags- och enhetsskatteåterbäringar eller så lämnar du bara in en ansökan om förlängning på 99 % av en förlängd förlängning eftersom det inte finns några pengar fram till den 15 april när du måste fiska upp pengarna, och på basen av vad jag har sett och allt annat kommer vi inte ens fram till den 15 april. Varför skulle vi betala skatt då vi sedan ska få tillbaka det, det är ju helgalet.

Vi kan gå tillbaka till den hebreiska kalendern. Den 1 april kommer att bli den första dagen på det nya året så du kan igen se hur vi når upp i tidsfönstret och det är så viktigt. Eftersom vi inte kan låta allt detta flöda över och in på det nya året, då vi ska återgå till den rena ekonomin. Den stöder sig på kärlek. Den är grunden till himmelriket. Det betyder mycket. Kärlek. Det är språket för vad som ska ske. Himmelriket finns här på jorden just nu och som Gud förkunnade i oktober 2021. När krusningen verkligen händer, strax efter att krusningen avbröt förlikningen med SEC. (US Securities and Exchange Commission, red.anm). Naturligtvis är alla dessa rökridåer. Men som du sade, har dessa djupa undercover operationer redan skett och när de avslöjas för folket har man redan gett dem en möjlighet att åka till Gitmo och där kommer de att bli avrättade, eller så kan de ge upp allt de har gjort och nu samarbeta med oss för att avslöja ännu fler dåliga saker. Det här är vad Bitcoin handlar om. Det är en teori om att fånga in dessa elaka killar. Det handlar inte om mynt för framtiden. Nej, de kommer alla att gå ner till 0. Därom råder inga tvivel. Detta kommer direkt från någon precis innanför Alliansen.

Bitcoin toppar $11 000, GDAX-handelsvolymen multipliceras 10 gånger under 2017 ...

Nick: Så Bitcoin används i dåliga syften, men det betyder inte att Bitcoin teknologin i sig själv är dålig utan bara teknologin. Vad säger de Vita hattarna just nu? Vi har rensat ut Bitcoin och att Bitcoin nu kan användas i goda syften. Vi vill använda Bitcoin och man kan fortfarande implementera Bitcoin?

Dave: Nej, nej. Jag ska förklara för dig varför det inte fungerar med QFS då allt går upp och sköts utanför världen genom Starlink. Genom den teknologi som vi har, som är XRPL, som är en gammal teknologi och som gavs till oss men jag skapades för sent. XRPL gavs oss i tid för att användas.- Den är 5880 miljoner år gammal. Varje banktransaktion sedan bankväsendet startade finns nu på QFS. Varje mynt som någonsin har distribuerats som ett blockchain nummer finns på detta XRPL. Så notera att inga slantar har någonsin lämnat det. De manövrerade det bara till en annan folder eller annat skikt inom detta Quantum Financial System. Låt mig poängtera, vi behöver inget Bitcoin eftersom vi har ett poly tecken. Det är ett tecken i ett kassavalv där människor kan lägga in sitt XRP som en backup för att köpa tillbaka poly tecken och blir därigenom en del av betalningsprocessen för att hjälpa till med att hålla reda på allas XRP ända tills överenskommelsen är använd. Vad händer sedan? Alla våra pengar kommer att gå upp till detta Quantum Financial System och sedan nångång när de bestämmer sig för att… Det kan inte finnas här i ett jordbundet nätverkssystem utan det kommer att köras på ett Quantum Financial System och vad vet vi om QFS? Det är Femte dimensionen, multi-dimensionellt och det kan inte hackas. Det har inte heller någon kundtjänst för man behöver ingen. Det ingår som en del av Redemption Center när vi går in där.

Vi går dit för att aktivera vårt quantum tillgångskort och det kommer att visa dig alla de pengar som vi får tillbaka genom Nasara-Gesara. (Nasara är det nationella, och Gesara är det internationella systemet, red.anm) Vi kommer att kunna växla in vår valuta vid det tillfället. Du kan presentera dina dinarer, dina dong, zim och du får ett tillfälle att fråga om kursen. Värdet på dem kommer att läggas till till QFS tillgångskortet. Innan dess ska vi bara infoga vår biometri till det, vilket är vår vibration. Det här kortet kommer att fungera bara för dig. Ingen annan kan använda det, så du kan tappa det på marken och din identitet kan inte hackas. Ingen kan komma åt dina pengar, men största delen av pengarna kommer att läggas in i QFS systemet som ingår som en del av XRPL, därför att varje transaktion kommer att gå genom XRP perioden. Det fanns aldrig något annat mynt som var designat eller tillverkat för att vara kopplingen eller röret i slutet av dagen.

XLM kommer att köra alla detaljhandels och dag-för-dag aktiviteter precis som det skapats till att utföra. Men i slutet av dagen ska det knuffa allt genom XRP. Det som är intressant här, är jag nyligen släppte mitt vita papper till Valuation Committee med Jimmy Valley och en av sakerna värd att poängtera är att människor inte ens har börjat föreställa sig om vad quantum betyder eller idén med den. XRP utför 1500 transaktioner per sekund. Det är därför det finns ett 36 cents mynt. Ögonblicket när det går till quantum, kan det utföra hundratals kvadriljoner transaktioner per sekund. Det är med ljusets hastighet.

XRP dagliga handelsvolymen ökar med över 400 % under tredje kvartalet 2020 - Ethereum ...

Jag körde en liten sammanställning om det igår och kom underfund med att, jösses, XRP är nu uppe i ett pris av 24 miljoner dollar. Tänk på det. Det kommer att stiga till en miljard dollar fram till natten mot år 2062.

Nick: Så du har fått upp på din skärm att XRP har ett värde av 517,000 dollars. Är det riktiga pengar?

Dave: Det är det perfekta myntet inspelat och det har ett diskonterat nuvärde efter att ha identifierat det faktum att en miljon dollar är det minsta värdet för XRP för att det ska kunna köras, för att erhålla tillräcklig likviditet för hela världens marknads-platser för år 2030. Så 2030 kommer det att finnas ett en miljoners mynt. Om vi återkommer efter sju år kommer vi att använda vanligtvis 10 % av det. Modellen startade12, 20, 21, 2020 och vi har vandrat mot detta miljon dollars värde. Men just nu, i slutet av januari är den uppe i ett värde på 517 000 dollar. Vi är nu inne i nästa tillväxtincitament för slutet av februari. Så det ökar i värde för var dag, för när de har fått alla dessa slantar tillbaka borde det bli 1 milj. dollar att arbeta med.

Nick: Så du säger, att om vi har 6 000 XRP slantar som ökar i värde till en miljon, då kommer man att bli miljonär.

Dave: Tja, det kommer inte att vara en miljon. Det är minimivärdet som det måste inneha år 2030. Så 2023 som är sju år bakåt i tiden, så skulle det ha ett värde av 517 000 dollars i januari. Det är ju inte klokt.

Nick: Vad händer om du inte säljer dem. Du har t ex fått dem i din huvudbok. Var finns de då?

Dave: Men då har du väl din huvudbok. Då har du dem på din sticka. Nej, de finns på XRPL var de alltid har funnits och aldrig kan försvinna därifrån. Allt du har är 24 fraser. Finns det något som du lägger till där med din dator när du går in på ditt levande konto. Nu kan du identifiera dig som innehavare av de tidigare fraserna. Ingen känner till vad jag ska säga, ingen vet att blockchain redan har identifierat dig. När du skaffar dig dem, är de taggade och insatta i en folder. Ingen får tillgång till dem som inte har dessa 24 passfraser. Du förstår, det här är ett sätt hur de riggar fällor för att fånga Deep state. De tänker, det som finns på dessa nycklar, dem kan jag ta med mig vart jag vill. Jag kan vidarebefordra nyckeln till någon men de finns inte angivna på nyckeln. De finns på XRPL varifrån de aldrig försvinner. Det är på det här sättet som de fångade alla Bitcoin människor. De satte alla Bitcoin transaktioner på blockchain som är XRPL och så väntade de bara på att han skulle flytta på dem. Och i samma ögonblick som de förflyttades, inom några minuter, så kunde de fånga in dem.

Nick: Så vad de gör är de tar det från XPR tillståndet.

Dave: Ja. De tog dem inte från stickan. Kom ihåg att det finns på XRPL. Så de kunde få de tidigare faserna och om du känner till protokoll 17 som Jenn McKayla skrev. Det säger att om du på något sätt har brutit mot lagen, fungerat som ett metspö eller begått en skändlig akt som berör varje digital aspekt, såsom du minns Trumps 2018 (Executive order, red.anm) då kan man ta dem tillbaka. Om du använder dig av VPN för att manipulera din identitet i USA när handlingen är listad på XRP och du vill finansiera något i Kina eller om det finns på Malta, och så kommer du in genom bakdörren, då har du brutit mot lagen. Då kommer de att dra det tillbaka och kalla det för en hackning. Så när folks mynt av en händelse försvinner tänker de, oj, jag har blivit hackad, men det var de bra killarna som tog det ifrån dig eftersom du bröt mot lagen.

Låt oss tänka, att om du äger Bitcoin och sedan besluter dig för att konvertera din Bitcoin och sedan köper XRP på deras plattform så skulle de inte tillåta dig att göra det. Du har brutit mot lagen, för när du är amerikansk medborgare så kan du inte köpa dig XRP från en form plattform. Det är en del av orsaken till det hela var vi befinner oss nu eftersom SEC redan är som ett krig och XRP fungerar som ett vittnesskydd. Nu är hela den här processen och allt annat som inpyrt i rök och speglar vs. teater. Och alla dessa skådespelare med dessa masker och allt annat, de hänger alla ut sina delar som trim och show.

Mycket snart kommer de att avslöjas och som en del av processen och kort därefter kommer vi att få denna nödsändning (EBS). Nödmeddelandet kommer att innebära att vi måste gå in och stanna där i tre till tio dagar för nedstängning. Under tiden kommer media att erbjuda oss det under 24 timmar, det som redan har filmats av professionella filmskapare och var och en kommer att få veta vad som hände. Vilka som var de ”bad guys”.

Nick: Hur är med dem som inte bryr sig om politik, hur ska de få veta det här? Hur ska de vakna upp till det här?

Dave: Alla kommer att gå in i lockdown och krigslagar.

Nick. Tror du att det här vad betecknas 15 minuters lockdowns likt dessa ”climate change lockdown”? Tror du att de kommer att infalla med dem?

SWAT 2017 S04E16 Lockdown 1080p AMZN WEBRip DDP5 1 x264-NTb EZTV ...

Dave: Jag skulle inte villa lägga denna uppfattning till programmet men de har använt sig av vädret vilket hände i Karen Phoenix för några dagar sedan. Plötsligt händer saker på motorvägarna och de stänger ner dem. In, ut, norrut, österut, västerut. Något sådant har aldrig hänt tidigare. Varför händer det här på en vecka? Det är för att de fortfarande arresterar folk.

Nick: Vad säger du om vädret?

Dave: Låt oss se på vad som hände nyligen i Kalifornien. En stat som aldrig får snö Snö i Palm Springs ödemarker. Snö norröver i Phoenix också där vägarna stängdes ner i tre dagar. Då är det lätt att röra sig och gripa människor när det händer. De tvingar folket till att stanna hemma så att de kan fånga in dem. Kom ihåg, att när flygplatserna, vi hade den här situationen 2021 eller 22. När flygplatserna stängdes från juli till augusti, sade de, låt oss stänga ner dem för en tid. Det var eftersom de ville att människor inte skulle flänga omkring, flyga ut ur landet. Det är en långt utdragen process, men du förstår att en sådan process tar tid och de vill vara mycket medvetna om säkerheten för människor utomland lika väl som dem inom landet här i USA. Jag vill inte skada någon, men där förekom ett stort tillkännagivande som var tänkt att göras vid uppsättningen av Super Bowl, men de fick ett intel om att det fanns en potentiell situation som kunde inträffa som kunde skada människorna som var där och de valde att inte göra det där tillkännagivandet utan sköt helt enkelt upp det.

Nick: Vad handlade det där tillkännagivandet om?

Dick: Det rörde sig om att vi skulle gå in i det där nödläget och den amerikanska allmänheten behöver bli varse om vad som kommer att ske.

Nick: Jag förmodar att Super Bowl hade varit ett bra tillfälle. Det var ju en hel del människor som tittade på det.

Dick: Ja, men i sista minuten fick de ett intel om att någonting kunde möjligtvis ske, och de ville inte att det skulle ske så det var lätt att föredra. Men när man har Super Bowl här, vad händer? Det är ju som att råttorna drar sig till osten. Flera av dem flyger in med företagsflygplan och allt annat, så tja, en hel del av dessa företags-flygplan kunde inte flyga ut. Människor blev gripna. Tusentals. Flera tusentals. Det är subtilt.

Nick: Absolut. Så vi ser nu i verkliga livet i real tid i detta krig med dessa gullegrisar då dessa blir borttagna och du säger att vi befinner oss väldigt nära en QFS explosion. Vad kommer vi att se när ska det ske?

Emergency Broadcast // VFX Project - YouTube

Dick: Det som kommer att ske är att det kommer att bli ett EBS nödmeddelande. De kommer att låta alla få veta via andra elektroniska apparater, såsom datorer och mobiltelefoner, vad de nu råkar ha. Det ger dem ett meddelande om att återvända hem inom en begränsad tid. På några ställen sägs det, mellan 3-6 timmar. Det är det som sker nu inom landet här. De meddelar människorna att ta sig till flygplatsen tre timmar eller ännu tidigare. För ett inrikesflyg. Det saknar motstycke. Jag brukar vara där en halv timme i förväg. Så de bygger redan in tiden i folks medvetande om att ta sig till flygplatsen och det ger folk tid att ta sig hem. Om du inte befinner dig alltför långt borta och du inte får informationen i tillräcklig tid, om du t ex beslutat dig för att ta en elektronikfri helg och det inte heller finns något annat sätt eller någon som kan nå dig. Då känner du kanske inte till det. Då kan du förmodligen bli strandad där du befinner dig. Med det vill jag säga, förvissa dig om vad du ska göra om du tvingas stanna. Låt oss tänka, att du befinner dig i Wisconsin och du bor i Kalifornien. Du kände ingen i Wisconsin innan du åker dit. Kommer det att ske inom dessa tre timmar när du befinner dig där, ska du kunna kontakta dem och tillbringa din tid hos någon. Men du vill inte våldgästa någon och bara säga, här är jag. De kanske inte har tillräckligt med mat för dig, så se till att du har det ordnat för sådär två veckor med vatten, mat och att du håller bilen fulltankad.

Nick: Så vi ska åka hem inom 3-6 timmar, stänga våra dörrar, och vad händer sedan?

Dave: Vi kommer att informeras genom våra elektroniska enheter samt när vi sätter på TV:n.

Nick: Är det här då vi behöver dessa popcorn?

Militärtribunaler har redan börjat!  |  MÅ MER ÄN BRA

Dave: Ja, ja, det är då vi börjar få höra om händelsen och vad som har skett. Vem som står bakom detta och allt som behövdes för att eliminera lemmen, att det kommer att förekomma tribunaler. Jag menar att det kommer att förekomma program 24 timmar under varje dag.

Nick: Har du någon aning om vad de kan tänkas börja med av respekt för informationen och när man går ut med informationen till folket?

Dave: Tja, om vi använder oss av sunt förnuft, var borde de då börja? De borde börja med att låta oss veta vilka de riktiga spelarna är. Vissa människor som kan ses som potentiellt löpande saker, de kommer att avmaskeras. Jag kan kalla det för avslöjande, vi kommer att få veta vem som spelade den personen under masken. Och för att inte gå in på detaljerna så tror jag att de flesta kommer att bli överraskade över vem än det var som bar en mask.

Nick: MSM pratar om det?

Dave: Jag tror att det finns tre initialer som är välkända som slutar med ett stort J och med ett litet R (John Kennedy Jr., red.anm) och många, många andra som vi trodde var borta men inte är det. De har varit skyddade och gömda fram tills nu. Föreställ dig, jag menar, det här är bara toppen av ett isberg. Vi kommer att få veta om Black Rocks och om att de går vakt och om hedge fonder och dessa andra enheter där ute som alltid har stulit från oss.

Nick: Orsaken till varför jag frågar är hur den insamlade informationen sker, för eftersom de Vita hattarna … Jag är säker på att sättet som de Vita hattarna gör det på är att de kommer att förhindra civil oro på gatorna då folk blir arga och de borde släppa informationen på ett strategiskt sätt.

Dave: Det kommer att handskas med kärlek också, så om vi inte kan tillåta oss att förstå att oberoende av vad det som avslöjas, så kommer det att finnas människor som pga indoktrinering av MK Ultra, och några andra har utsatts för Mind Control, för att inte tala om vad de lägger i vår mat och genom andra V-saker, och annat liknande. Folk kommer att få svårt att handskas med sådant för nu har deras värld förändrats helt plötsligt. Jag nämnde det här för flera månader sedan och det här kallas för Stockholmssyndromet  och det är mycket uppenbart idag. För när folket var fångade, och vi är alla fängslade ur den synpunkten. De förälskade sig i sina fångvaktare och de ville inte förändra sin vilja, så även om de egentligen inte ville vara fängslade, så kommer de att slåss emot förändringen som kan försätta dem på fri fot.

The Med Bed - Jared Rand - Disclosure News Italia

Nu kommer MedBed och någon form av vetenskap. De hoppas kunna avhjälpa människorna från dessa trauman som är väldigt, väldigt djupa. Dessa är generationsvisa och MedBeds är det första steget till att hela människan, men det är också varför vi behöver krigslagar. Vi ska inte ha möjligheter att lämna våra hem under en viss tid så att människor kan börja processen genom att ta in informationen och bearbeta den och inse hur lurade de har blivit. De trodde att allt var bra men nu inser de att allt var till skada. Allt var ämnat för att döda och fortfarande för att förstöra.

Nick: Hur länge tror du att vi kommer att vara instängda?

Dave: Inom vissa områden kommer det att vara så få dagar som tre dagar. På andra ställen kommer det att vara i tio dagar. Du förstår, det tar lite längre tid i New York, LA, att städa upp bland dessa gunstlingar och att samla in dem och ingenting får slinka igenom som har att göra med förutsägelsecentrumet.

Nick: Så, under dessa två veckor ska alla stanna hemma. Det kommer att vädras ut det som behöver sändas ut till allmänheten genom deras mobiler, laptops, TV. Och när dessa dagar, 3 dagar, 10 dagar, innan dessa dagar är till ända, vad kommer myndigheterna att göra under tiden? Kommer det att bli något i stil med krigslagar? Kommer det att förekomma arresteringar eller har dessa arresteringar redan ägt rum vid en här tidpunkten?

Dave: Låt oss hantera det här tillsammans med dig. Min far var polis under 35 år så jag växte upp med det här. Min farfar var gränspolis i södra Calvin i Kalifornien, precis där var man kommer över till Tijuana (till Mexico, red.anm) När dessa händelser äger rum har de föregåtts av avveckling under flera års tid, undersökningar, fällor och liknande saker mot dessa elaka. När vi når det här stadiet, Nick, kommer folk att få möjligheten att bearbeta det samtidigt som de stannar hemma så att de inte för ut det på gatorna. Militären kommer att uppvakta områdena och du kommer att få instruktioner genom dessa nödsändningar. Om du då lämnar hemmet, kommer du att bli arresterad. Därom råder inget tvivel, om du befinner dig på gatan kommer de att ta in dig och det finns ingen garanti för att du kommer hem.

Nick: Är det här pga av att polisen vill att du stannar hemma, för du behöver se på det här, eller är det för att förhindra faror och uppror på gatorna?

Dave: Båda. Folket behöver informeras. De kommer inte vilja titta för de vill inte tro på det och de upplever det som en personlig attack mot dem eftersom de är programmerade med falsk media till att tro, att det som pågår… tro mig, allt det där ute är ett skådespel för att få oss att tro. Det är CGI (datorgenererade filmer, red.anm), det är människor med masker. Det är den senaste teknologin för att lura vårt sinne till att inte veta vad som är sanning. Så om detta kom ut, vad ska de göra? Då kommer de att förorsaka problem. De vill ha ett event. De vill ta ut sin frustration på någon, men de tillåts inte göra det.

Nick: Hur långt tror du att det tar med informationen i dessa nödsändningar.

Dave: Jag har inte hört om det direkt, men jag skulle inte köra det genom Hollywood. Jag tror att det är ingrott i kulturen. Du vet att det förekommer en underjordisk kultur där vad gäller det de gör med dessa barn, och allt det de gör kommer nu att spelas upp mitt framför dessa människor. Men dessa dagar är förbi.

Nick: Låt oss nu nämna dessa tio dagar av nedstängningar när den här informationen avslöjar för allmänheten, att är nu över. Vad händer sedan när de kan lämna sina hem? Vad gör vi nu?

Wells Fargo - inget sätt att lägga till ett externt konto via inloggning?  bara det gamla...

Dave: Det första som kommer att hända, och då gäller det USA. När allt är över kommer var och en att kunna se ett e-mail från Wells Fargo Bank. Wells Fargo Bank är ledaren för tillkännagivandet om Nasara och allt som gäller Nasara. Nasara är en återvinningsakt som undertecknades till en lag redan år 2000. Allt var planlagt för Nasara för att implementeras under 9/11. Det skedde ett tillkännagivande kl 10 EST och därefter skedde allt med tornen. Bush-familjen låg bakom detta och det var Bush Sr. som såg till att detta inte skulle hända, Nasara skulle inte tillkännages. En del av orsaken till att de verkligen lyckades hantera 412 triljoner dollar forntida pengar som hade förödmjukats över tiden och som planerades att frisättas till mänskligheten, men de ville inte låta det ske för de hade börjat använda dem för sina egna affärer. De behandlade dem som sina egna och eftersom de inte var deras, blev det inte förrän 2021 när det blev aktuellt att koppla det tillbaka.

Varför 9/11-kommissionen utformades för att misslyckas - och inte gjorde det - ...

Alla erhöll uppgifter om dessa bankkonton som de hade tillträde till att de var avslutade. Det var här som Rothschilds förlorade allt. Bush förlorade allt. Det var då Black Rocks och Vanguards gick i konkurs. De har inte nu längre tillträdelse till sitt kapital.

Nick: Så i slutet av dessa tio dagar när vi kan lämna och vi har fått den här informationen kommer alla att befinna sig i ett chocktillstånd. Du har fått ett e-mail från din bank…

Dave: Då kommer du att få ett 800-nummer och du ringer upp detta 800-nummer i USA. Det finns åtta ”region call centers” och du kommer att bli kopplad till ett call center i ditt distrikt. De kommer att ställa några frågor om din identitet och så snart de har blivit informerade om att du är den du utger dig för att vara, kommer de att boka in ett samtal. Nej ursäkta, det regionala call centret kommer att erbjuda dig ett datum och en tid då du ska gå till ett Redemption Center som kommer att befinna sig inom en räckvidd av 50 miles från din vistelseort. Det spelar ingen roll var du befinner dig i landet. Låt oss anta att du bor i Kalifornien och du blev strandsatt i Arizona, då kommer du att få en zip code till Arizona där du befinner dig. Så geografiskt sett, spelar det ingen roll.

Vad som sedan kommer att ske, är att de kommer att be dig infinna dig den dagen vid den tidpunkten och de ger dig specifika instruktioner om att inte komma tidigare än 10 minuter innan det tillfället. Så när du kommer dit, stanna i bilen, vänta tills 9 eller 8 minuter innan din tid och gå sedan in i byggnaden. Dessa är inga banker. Du går inte in på en bank. Du kan befinna dig i ett höghus och det finns en bank på bottenvåningen, men du ska ta dig till den åttonde för det här ärendet.

När du kommer hit, blir du välkomnad, du tilldelas en offert guide som kommer att leda dig genom alla dessa nio stationer. Där finns nio stationer. Den första finns där du kommer in och det är ett rum där du sitter ner för 10 sekunder. Ditt hjärta kommer att bli scannat för att ta reda på om du har några förbrytelser, hämndavsikter vilket ju inte är bra, och såtillvida att du inte har några kommer man att berätta vilken dörr du ska gå igenom för att komma till nästa station. Om du inte klarar det, då är det här den sista dörren.

Två dörrar — Crossroads Christian Church

Nick: Om du har ett gott hjärta och de har scannat dig och du får gå genom den goda dörren, men kom ihåg att den här människan har fått ett 800-nummer att ringa upp, den har blivit scannat, den är bankrutt, de har inga pengar, de är som de flesta av oss där ute som får kämpa för sina pengar, är offer för Deep state, vad händer med dem nu?

Dave: Har de ett gott hjärta går de genom dörren. När de kommer till nästa station kommer man att fråga dem om de har några företagspengar. Du får identifiera de valutor du har, såsom i US, där de sätter att upp till 5 000 federala sedlar vilket är ett maximum, så gå inte in med en portfölj som innehåller 30-40 000 dollar. Ingenting utöver denna gräns för US federala dollar, för det är redan i konkurs, de är redan värdelösa sedan den 1 februari 2023. Så de har inget värde. Tyvärr.

Så idén är att de tar varje valuta och om vi börjar med US dollarn kommer man att räkna dem inför dig. Du bereds alltid en möjlighet till en papperslapp och en penna så att du kan anteckna vilka valutor du har och vilka växelkurser de ger och de omvandlas till US valuta. Sedan kommer de att fråga dig om du har några fler, ja, jag har dinarer. Hur mycket har du, kan vi räkna dem här inför dig? Du skriver ner det på ditt anteckningsblock och du frågar dem, det här är specifikt, du frågar dem om växelkursen och de berättar för dig vilken den är, i annat fall säger de att växelkursen är 4.75 dollar. Då kommer du att säga att ”jag vill ha detta kontrakt eller den speciella växelkursen som är ett snäpp högre”. Det här är ett lösenord när du säger ”jag skulle önska mig” . Om du säger ”kan jag få”, det avslöjar att du inte vet vad det hela handlar om. Jag är ute och fiskar. Men när jag använder termen ”jag önskar” innebär det att jag redan känner till att det finns en högre växelkurs, och det här är nyckeln. De kommer att berätta för dig vilken kursen är, och nu kommer jag att få höra att den är 11 till 17 dollar för en dinar.

Nick: De flesta där ute har inga dinarer. De vet inte ens vad dinarer är. Jag vet att människor ute i verkliga livet inte har dinarer, de har 10 dollar på ett konto. De vet inte vad vietnamesiska dong är eller eller dinarer, vilken är situationen för dem?

Hur du höjer din vibration med dessa 10 enkla tekniker - Soulmanity101

Dave: De kommer att säga att de inte har några andra valutor och då kommer de att föras till det tredje steget. Det här tredje steget är där de kommer att ge dig tillgång till ditt quantum tillgångskort och till det kortet kommer de att sammanfoga din vibration. De har en anläggning som registrerar din vibration. Därefter får du gå till nästa station. Här kommer du att tilldelas en quantum mobil, det är inte en Tesla mobil, och de kommer att ge dig en quantum laptop.

Quantum Data 802B till salu|Sändningsgeneratorer|Sändningsmätning ...

Här är det också viktigt att förstå. Frågan som har dykt upp är, om jag är gift kan jag då går tillsammans med min fru? Nej, det intressanta är att varje person måste representera sig själv som sig själv utan sällskap. Det betyder inte, att de inte kan vara tillsammans i bilen, men de kan inte gå tillsammans med dig. Ni representerar inte ett par utan du representerar dig själv. Du gör ditt eget Redeeming för att få ta del av denna förmån. Så när du gör det, kommer din vibration att sammankopplas med din mobil, din dator, och sedan går du till nästa station.

Här kommer du att få starta upp din dator och du ska logga in på ditt QFS-system. Skapa ett login och password och du kommer att få tillgång till ditt quantum tillgångskonto. Och såsom jag nämnde, det håller dig borta från att få ditt konto  eller din identitet förstört vid det här tillfället. Nick, när du scannar av kortet, finns där möjligtvis en kamera med en avläsare. Du kommer att få en chock. Personen som hade 10 dollar på sitt konto kommer förmodligen att svimma och falla ner till golvet, för nu finns här miljontals dollar. Miljontals. Jag ingick i en kommitté som träffade en fd hemma man och det betyder en kommittéordförande från år 1994 och han berättade om det här programmet men det hette inte Nasara. Han berättade för oss om befrielsen från inkomstskatt, om en konsumtionsskatt. Det skulle vara en restaurering av allt som har blivit stulet. Vid den tidpunkten berättade han om ord som 20 miljoner per person. Det här var inte år 1994 och han varnade oss när han sade att det är inte nu. Det handlar inte om 20 eller 30 någonting, han nämnde att det handlar om 30 år och där finns tre grupper av deltagare. Grupp 1 tillhör dem som är 61  år eller mer, Grupp 2 tillhör dem mellan 44-60 år, och Grupp 3 tillhör dem mellan 24-44. Ju yngre du är, desto mindre får du och det har att göra med att du inte har varit inom systemet tillräckligt länge eller fått utstå smärtan tillräckligt länge.

Så hur snart ser du summan? Jag förmodar så snart du höjer dina händer, tackar din Skapare och faller ner. Det är vad denna skatt kan utlösa. Du får veta vilket ditt saldo är och du kan nu sätta upp fyra bankkonton eller föra över pengarna till ett bankkonto. Om du aldrig tidigare har haft ett bankkonto, då kommer de att hjälpa dig med att lägga upp ett på plats, för de känner till vilka banker som kommer att finnas tillgängliga inom det området. Den 1 januari 2023 misslyckades 50 % av alla banker med att möta upp med Basel 4, för att erhålla kraven. Så nu när vi befinner oss i slutet av februari är mer än 50 % av bankerna i konkurs. Inom de närmaste veckorna kommer de att stänga.

Oroa dig inte om du har pengar på banken.

Alla dessa är garanterade och har överförts till QFS. Så här sker ingenting. Men om du är klok och du har ett bankfack med speciella artifakter eller du har något av penningvärde, då måste du ta ut dem från banken innan den stänger och du kan inte längre få ut dem. Därför att Obama skrev in i lagen efter finanskraschen 2008 att alla tillgångar tillhör banken så snart du lämnar in dem där.

Så spring inte runt utan uträtta det nu i morgon eller idag, och ta ut allt du har i bankfacket. Ta det hem där det är säkert. Så sätt upp ditt kort, titta på summan som är införd, och öppna dessa fyra bankkonton. Jag förmodar att de kommer att råda dig till att sätta in 100 000 dollar på varje konto. Du kommer att erbjudas upp till
10 000 i regnbågsvaluta och det heter regnbågsvaluta beroende på att det påminner oss om löftet Gud gav oss idag till Noa att han inte skulle förgöra oss igen. Vi ges tillfälle att reflektera över detta ständigt. Denna pappersvaluta kommer förmodligen att finnas omkring dig inom 3-5 år som bäst. Det finns inget behov av att flytta papperspengar, och du kan berätta för dina barn att de inte behöver pappers-pengar. De kanske vill ta ett foto av dem och de kan göra det med sin mobil och samtidigt göra alla transaktioner med den. Bankerna kommer att föras över till vad vi kallar finans servicecenter och de kommer att finnas där bara för en väldigt kort tid för att hjälpa de äldre som är mindre vana vid teknologi och för att få dem att förstå hur systemet fungerar. Alla dina pengar kommer att finnas där uppe i QFS och du kommer att kunna flytta pengar när du behöver dem till ditt bankkonto. Om det här är fallet, då behöver vi inga banker.

Jag noterade i förra veckan alldeles av en händelse att även bankerna ändrar sina namn till ”bra-självförvaltning”. Så de kommer att vilja delta i att ta hand om dina pengar, men de kan inte använda dem. De kan inte förtjäna pengar på dem såsom de alltid har gjort genom att använda sig av insättningar för att vända dem och låna ut dem till människor och 150 % av våra pengar samtidigt som de inte ens betalar oss ett öre, så dessa dagar är över. Inte längre några bankavgifter men vi kommer att få helt nya banker. Allt är naturligtvis skyddat genom XRPL så vi behöver inte längre oroa oss för deras pengar. Nu tar vi fördel av det.

Ja, nu får vi se vad som kommer att hända och du vet det som gäller investeringar och saker i samband med dem: man har upptäckt att New York börsen har modifierat företag som har varit inblandade i illegal barnhandel. De är borta! Och vad gäller NASDAQ så gäller det långt över 500 st. Så snart vi går in i ESB och in i detta avslöjande så kommer vi att gå in i Nasara. Det ger mig ett fönster ut. Det kommer inte att förekomma någon handel under en tid innan vi har arbetat oss igenom allt detta och jag tror att när vi går in i Guds ekonomi så kommer vi att bli förvånade över att det inte fanns där när det borde ha gjort det. För det var ett korrupt system. Det var byggt på ondska. Jag behöver få mitt innan du kunde få ditt. Låt oss ta bort det från dem. Jag kan inte se att marknaden kommer att arbeta i det mönstret längre. Det ska inte längre vara möjligt för mig att förtjäna pengar utan att jag befinner mig på den rätta sidan. Så de ger mig inte essansen till dina pengar, vilket ger det en mening som är biblisk. Du får din dator, går igenom den här processen.

Hjärta, Blommor, Gula bakgrund 🔥 Gratis Nedladdning

Det allra sista som kommer att hända är att man kommer att fråga dig om du ämnar starta ett humanitärt projekt och det är väldigt viktigt. De flesta människor har i sitt hjärta att de vill göra något gott. Som jag sade till dig Nick, om pengar inte var ett problem för dig just nu vad skulle ligga dig varmt om hjärtat och som du önskade utföra för dina medmänniskor? Möjligtvis har du 20 olika saker som du önskar göra för att hjälpa den människan ut ur det. Göra det ena och det andra. Dessa kallas humanitära projekt och de fortsätter och en hel del av dessa pengar som klumpade sig tillbaka genom Bitcoin, Etherum etc. dessa klumpas ihop och erbjuds till folket som vill utföra dessa projekt. Dessa projekt kan beslutas om baserat på deras rättvisa lättillgänglighet, det kan handla om att rädda världen. Hej, vi vill göra det här eller nån annan vill bara hjälpa en äldre dam att gå över gatan till doktorn eller så att hon kan handla en gång i veckan. Det är ett humanitärt projekt. Det vi har hört talas om är du kan förvänta dig en miljon dollar om du har ett projekt. Tänk dig att en person som hade 10 dollar på sitt bankkonto, och nu får 1 milj. dollar insatt på sitt bankkonto. De får sitt bankkonto, de får sitt bankkort kopplat till Nasara, och i slutändan vill de göra något gott för mänskligheten. Förvänta dig en miljon! Det kommer att vara modernt, det kommer att styras och utgör en del av mitt humanitära projekt som gäller att samla människor, organisera dem, utbilda dem, så att de vet hur de ska handskas med pengarna så att de inte slösar bort dem, för det är verkligen välsignande.

En sak som Skaparen visade för mig var så djupgående. Jag gjorde det så att ingen skulle kunna anklaga mig och påstå att jag gjorde det för egen vinning. Låt det sjunka in, under en livstid på 100 år har man ingen möjlighet att göra sig av med 20 miljoner dollar eller 2 miljarder. Jag har hört om projekt som ligger ute och som var möjligt för var och en som har en och halv miljard dollar. Eller upp till 8 miljarder.  Så om du gör vad som förväntas av dig för det är ju inte dina pengar, och om du använder dem klokt, och sår in dem i ett projekt. Om du har bevisat för dig själv att du är värd den sortens liknelse som om de fem begåvningarna, då kan du få tillgång till mer för att kunna göra ännu mer gott. Där finns så mycket pengar där ute.

Nick: Vad gäller den nya kreditvärdigheten? Om du betalar det ena och det andra i tid. Det handlar om hur mycket godhet du har i ditt hjärta och hur mycket gott och vad vi har gjort för världen och för andra människor. Det handlar om hur mycket kärlek du har till Gud och att du har goda avsikter du vet att locka uppteckningen med allt som skulle utgöra din kreditvärdighet om du så vill kalla det.

Dave: Ja det är ett bra sätt att utrycka det. Amen. Vi vet att Gud finns inom oss. Det ligger i vårt DNA. Det har funnits där sedan tidernas begynnelse, men vi har bara förlorat det ur vår synvinkel beroende på situationen i världen och man har valt den till att bli det man vill ha vs. vår kungliga natur såsom söner och döttrar och det är varför han förde den himmelska himlen till jorden. Eftersom han ville starta dessa program. Han har väntat i över 7 887 år och allt går ända tillbaka till Maya kalendern då han lät Enok skapa för att hålla reda på en kontraktöverenskommelse som han träffade med Djävulen. Den tidens främsta man från Adam blev kött på jorden och han gav djävulen fritt spelrum att göra vad den ville, och den dödar fortfarande.

Kontraktet underlydande 21 december 2000 och 2020 som Oslomålet fanns emot XRP nästa dag. Varför stämde man inte tidigare? Det följdes efter tidigare då djävulen kunde göra anspråk och kontraktet kunde ha ändrats och genom deras karriäravtal kunde han fortsätta att regera i evighet. Men eftersom det här kontraktet tog slut sommaren 2020 så kunde man agera mot det. Vid det här tillfället led han nederlag. Det är därför han är borta. Det beror bara på dessa gunstlingar som styr runt om i världen, men Gud gjorde detta eftersom han ville att all den rikedom som hade stulits under alla generationer under vår livstid. Han hade redan sparat allt detta uppe i himmelen och nu lät han det återvända till jorden. Det kommer att frisläppas genom Nasara och XRP används som återbetalning.  Det här är en dubbel välsignelse.

Medier som saliverar över Donald Trumps potentiella annonsdollar ...

Nick: Vi kommer inte gläda oss med dem när ESB låter detta ske och gör ett slut på detta. Kommer Trump att erhålla det beröm som han förtjänar av världen? Kan du berätta för mig vem som kommer att få förtjänsten?

Dave: Jag menar Han där uppe.

Nick: Ja naturligtvis Han där upp, det tror jag om du frågade mig om det, men du vet att Trump är förtjänt av äran.

Dave: Han hade människor som han satte på tjänster och hans avsikter var att fullfölja det här för oss. Absolut. Donald Trump är en av dessa människor.

Nick: Men vad tror du, eftersom en stor del av världen hatar honom så mycket pga media. Tror du att han kommer att få äran när människorna får se sanningen om varför de hatade Donald Trump.

Dave: Jag tror det, och jag tror att det kommer att ske under den här perioden när avslöjandena kommer. När de kommer underfund med den vänsterstyrda djävulska karaktären hos våra regeringar och politiker.

Nick: Jag har en känsla av att det finns resurser och att allt kommer att hända och avslöjas. Det ser ut som att militären har gått in för att göra vad de behöver göra och Trumps oberoende, och att det inte hade något med honom att göra. Jag har den känslan att det här är sättet som det måste göras för att det inte skulle se ut om att Trump utövade diktatur genom att gå in och säga, ni förstår, jag kommer att göra det ena och det andra. Jag tror att det är därför som han föredrar att hålla sig borta från 717.

Flygvapnet > Biografivisning” width=”229″ height=”270″>

Dave: Se på honom som att det var han som gav dem makten så att det kunde genomföras. Han gjorde inte det själv så att säga, men general Milton (bilden) utförde det. Han kunde tillåta dem att gå in och göra vad de behövde göra utan Trumps ledning och utan att han gick in och berättade för dem, gör det här och där. Om jag sade, Nick, gå gör det goda och jag kollar tillbaka på dig i morgon och du säger, gosh, du vet. Här är vad jag gjorde. Berättade jag för dig vad du skulle göra? Du visste vad som behövde göras och jag tror, att detsamma gäller för militären. Han kände till vad som behövde göras och de utförde det. Ja, och Space Alliance har varit kritisk till att de tog hand om kärnvapenteknologin.

Galleri |  Getty bilder

Kom sedan ihåg alla lastfartyg som befann sig utanför Los Angeles. De avväpnade alla kärnvapen En kärnvapenanordning var tänkt att avfyras den 4 juli i New York City men den blev neutraliserad. Så där finns ingen anordning där ute som inte har blivit neutraliserad. Så vi behöver inte oroa oss för det längre. Det är ju någonting bra.

Nick: Tack Dave för äran att få dela detta med dig och jag tror att vi göra en ny omgång för en uppdatering. Vi behöver i framtiden göra en del två. Jag ser fram emot det. Tack.Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik, Video

Etiketter:, , , ,

%d bloggare gillar detta: