Nu är Tik-Tok videon översatt – Monstret i Sverige

https://vm.tiktok.com/ZMY5oCNfq/

Titeln på evenemanget är ”monstret i Sverige” och detta namn kommer att upprepas mycket i nästa steg ”monstret i Sverige” är kopplat till frågan om kidnappning av barn eller försvinnande av några av dem med syftet av människohandel med dem, genom ett kriminellt nätverk som påverkar Sverige och andra än länder.

Det är ett nätverk som handlar med barn, människor och mänskliga organ på ett sätt som vi inte sett eller hört talas om tidigare. Jag ser att svenska och internationella medier kommer att upptäcka farlig information om monstret i Sverige efter att det arresterats i ett av länderna, och vi kommer att se det under hårt bevakning medan det är handfängsel och på väg till rättegång.

Stockholms stad kommer att komma på tal om i media på grund av förekomsten av en aldrig tidigare skådad våg av bränder, och på grund av en olycklig incident, som är ett rop från utländska invånare i Sverige, särskilt från de islamistiska sekterna, som kommer att resa sig och leda till protester på svenska gator på grund av frågan om att ta bort barn från sina föräldrar och från sina mödrars armar och placera dem under andra och främmande familjers vård trots att föräldrar vägrade dessa hårda åtgärder som ledde till tvång och separerade familjer .


Demonstranternas krav: Sluta kidnappa våra muslimska barn

https://www.tv4.se/artikel/aEnQjcKEykcUl0JA95ryY/demonstranternas-krav-sluta-kidnappa-vara-muslimska-barn

Hatkampanj mot Sverige flyttade ut på gatan • Socialsekreterare hängs ut

Hundratals föräldrar som fått sina barn omhändertagna av myndigheterna demonstrerade under måndagen utanför riksdagen i Stockholm. Inbjudan kom genom en sluten Facebookgrupp där ett av budskapen är att Sverige utnyttjar lagen om vård av unga, LVU, för att kidnappa barn till invandrare.

– Det vi vill nå fram med, till både politiker och socialtjänst, är att de vill bara ha hjälp och samarbete för att få återförenas, säger Zeinab Ltaif.

Bakgrunden är alltså en omfattande hatkampanj mot Sverige i sociala medier, riktad mot arabvärlden. Flera Twitterkonton med koppling till våldsbejakande, islamistiska rörelser sprider att Sverige använder LVU för att kidnappa muslimska barn.

Uppmanar till terrorattentat

Bilden att Sverige kidnappar barn sprids även internationellt och har bland annat blivit en nyhet på arabiska Al-Jazeera.

Det finns uppgifter om att vissa nu uppmanar till terrorattentat mot Sverige, samtidigt som enskilda socialsekreterare ska ha hängts ut med namn i slutna sociala mediegrupper.

I spelaren ovan: Säpo och Akademikerförbundet SSR kommenterar hotbilden mot Sverige i allmänhet och socialsekreterare i synnerhet.Kategorier:Media, Rättsstat, Svensk politik, Video

Etiketter:, , ,

%d bloggare gillar detta: