GitmoNytt: Putin tillintetgör covidforskare; Janssen-forskare avrättad; 2 marinsoldater dör…

Putin tillintetgör ”galen” covid-19-vaccinforskare

Rysslands president Vladimir Putin beordrade på söndagen avrättningen av en vaccinforskare som befläckade covid-19-vacciner med levande HIV, sa FSB-agenten Andrei Zakharov till Real Raw News. Av en slump hade den forskaren hjälpt till att utveckla CoviVac-vaccinet och tjänade enorma royalties i evighet.

Kiselev Evgeny: biografia - Portal biznesowySamuil Kiselev, 47, (bilden) tog examen från Moscow State University och hade senare prestigefyllda positioner på Fosun Pharma och Hepatera, ryska bioteknikföretag. I mitten av 2019, strax före Plandemic, flyttade Kiselev till Chumakov Federal Scientific Center, som tillverkade CoviVac-skottet. Han var avgörande för dess utveckling.

Vladimir Putin, sade Zakharov, har en del av dokument som bevisar att Kiselev visste 2020 att vaccinet – då i sin första försöksfas – kunde ge HIV till vaccinmottagare. Kiselev hade skrivit i tidningar som sa att han och hans kollegor hade dämpat levande HIV för att provocera fram en antikropp och ett immunsvar som är kraftfullt nog att avvärja Covid utan att sätta en person i fara för att smittas av HIV. De HIV-förstärkta vaccinerna administrerades till 37 av 600 deltagare i fas I-studien i augusti 2020, och dessa olyckliga själar återvände för att ta blodprov 90 dagar efter den första vaccinationen. Chumakov-centret avslöjade aldrig förekomsten av HIV i skotten.

Även om fysiska symtom på HIV kanske inte uppträder på upp till 10 år efter infektion, kan blodprov upptäcka förekomsten av HIV-antikroppar inom 90 dagar efter exponering.

Enligt dokumenten som Putin granskade testades 6 av de 37 offren positiva för HIV vid det uppföljande blodprovet, men Chumakov Center, på Kiselevs uppmaning, undanhöll offren denna avgörande bit av information, vilket i huvudsak gjorde det möjligt för dem att sprida viruset till sexuella partners omedvetet. De sex fick sedan besked utan anledning att följa upp igen om 30 dagar. Utan att de visste om det gavs ytterligare blodprov för att utesluta falskt positiva, men alla sex testades positivt igen.

”De här galna experimenten borde ha slutat, men nej, det här är galna forskare. Av de sex personer som fick AIDS – en … hans hjärta exploderade i bröstet. Kiselev fortsatte sitt vansinne i fas II-prövningar. Som du säger, om du först inte lyckas, försök, försök igen. Ytterligare 16 fick sjukdomen, och ingen berättade för dem, säger Zakharov.

Efter att ha tagit del av dokumenten frågade Putin sin medicinska rådgivande nämnd om Kiselevs otillåtna experiment hade något medicinskt värde. Det var en retorisk fråga. Putin visste redan svaret, sa Zakharov.

Svaret verkade skära och torrt: Kiselev begick förräderi.

”Det spelar ingen roll varför Kiselev gjorde som han gjorde. Han gjorde det utan auktoritet. Kanske trodde han att genom att sätta in AIDS i Covid-vaccin skulle det hjälpa människor, som hans anteckningar säger, men hans team – och vi kommer att få dem också – gjorde det här underhänt. Detta kan vi inte tillåta”, sa Zakharov.

I söndags skickade FSB agenter till Kiselevs påkostade hem i Novosibirsk, där de stoppade två kulor i hans panna.

”President Putin ville att Kiselev skulle se det komma”, sa Zakharov. ”Han bad om sitt liv.”

Som rapporterades i förra veckan, har Putin instruerat militären att förstöra alla Covid-19-vacciner i Ryssland, för landets femfaldiga ökning av registrerade HIV-infektioner 2022, och HIV-befläckade flaskor som dyker upp, har övertygat honom om att miljontals ryssar omedvetet skulle kunna bära viruset.

”Människor borde inte testas för Covid; de borde springa till sina läkare för att bli testade för AIDS, sa Zakharov.


JAG dömer Janssen vaccinforskare till döden

https://realrawnews.com/2023/03/jag-sentences-janssen-vaccine-scientist-to-death

United States Navy Judge General Advocate’s Corps dömdes i fredags till döden Janssen Pharmaceuticals-forskaren Richard Tilyer, som stod anklagad för att ha upprätthållit en konfidentiell företagsdatabas som beskriver hur Janssen förhindrade försöksdeltagare som vaccinet hade gjort sjuka från att träffa sina personliga läkare. Istället beordrade Janssens obligatoriska NDA (tysthetslöfte, red.anm) – genom tvång och rättegångshot – att de sjuka använder sjukhus och kliniker där läkemedelsföretaget var närvarande, även om de sjuka hade en privat eller arbetsgivarsponsrad sjukförsäkring.

Flankerad av ett par muskulösa marinsoldater, traskade Tillyer på fredagen in i domstolen, med hans svullna ögon med glasögon blinkande snabbt. Hans knotiga händer darrade. En matta av sprött grått hår kammades prydligt till ena sidan av hans huvud. Han verkade mycket äldre än sina 57 år, ett faktum som inte undgick vice amiral Darse E. Crandalls uppmärksamhet.

”Ondskan åldrar en man”, konstaterade amiralen. ”Titta bara på Obama; hans hår blev grått över en natt.”

Inte förrän Tillyer hade tagit plats vid försvarsbordet som han räckte upp handen som en skolbarn som skulle svara på en fråga i klassen.

”Kan någon snälla berätta för mig var jag är?” Sa Tillyer sakta, platt.

Hans uppenbara förvirring framkallade ett skratt från den tremanspanel som JAG hade valt att väga fördelarna med sitt fall. Amiral Crandall såg dock ingen humor i Tillyers uttalande.

”Du är på Guantanamo Bay, fånge Richard Tillyer, där du står anklagad för medhjälp till massmord, förräderi, konspiration mot USA, konspiration för att dölja ett brott och massmedicinsk felbehandling och försumlighet,” sa amiral Crandall när han läste ur en lista över avgifter.

”Guantanamo Bay? Jag förstår inte”, sa Tilyer i platt känsla.

”Vad förstår du inte?” frågade amiralen.

”Hur jag kom hit. Varför jag är här, sa Tilyer.

Amiral Crandall klev mot försvarsbordet och ler på Tillyer. ”Det här är inte roligt. Du visste jävligt väl var du befann dig för två dagar sedan när läkare tittade på dig. Kommer du ihåg det?”

Tillyer var tyst ett ögonblick och sa sedan: ”Jag minns inte.”

Amiral Crandall närmade sig panelen och sa att Tillyers bekväma minnesförlust var en teatralisk Deep State-trope för att undvika en resa till galgen. Vid tidpunkten för hans arrestering erkände Tillyer att han döljt dödsfall i vaccinet i företags-hemlighetens namn. Han sa senare till JAG-utredarna att han var stolt över sitt arbete och skulle ”göra det igen och igen och igen, fem gånger om”, och citerade en rad som uttalades av den fiktiva kapten Spock i Star Trek: The Wrath of Khan: ” Behoven av de många uppväger behoven hos de få, eller den ena.”

”Sa du att om vaccin dödar en miljard för att spara sex miljarder, är det värt det?” frågade amiralen.

”Jag kommer inte ihåg,” sa Tilyer, medan amiral Crandall spelade upp ljud av honom när han sa exakt de orden under en deposition den 20 februari.

”Kan jag gå hem nu?” frågade Tillyer.

Panelen beslutade att Tillyer ”förfalskade det” och kallade hans teatraler obetydliga och löjliga, och sa att Tillyers konstgjorda glömska bevisade hans skuld. De fann enhälligt Tillyer skyldig på alla anklagelser och rekommenderade att han skulle få det högsta tillåtna straffet – döden – för sin roll i att dölja Covid-brott.

När panelen talade verkade Tillyer upprörd. ”Var är jag?” frågade han igen.

Amiral Crandall accepterade panelens dom och dom och dekreterade att Tillyer skulle hängas för sina brott. Tilyer var antingen en Oscar-värdig skådespelare eller förstod ärligt talat inte allvaret i beslutet och frågade tribunalen om han ”ska åka hem”.

”Ja, du ska hem, i en annan betydelse av ordet,” sa amiral Crandall och planerade Tillyers avrättning till tisdagen den 7 mars.

När detta skrivs väntar Real Raw News fortfarande på nyheter om hängningen.


Två marinsoldater dör i misslyckat Deep state-arrestering

https://realrawnews.com/2023/03/two-marines-die-in-failed-deep-state-arrest/

Två amerikanska marinsoldater dödades i en explosion i måndags när de försökte gripa en Deep Stater White-hattar som betraktades som ett mål med ”låg risk”, ”högt värde”, säger en källa på general Eric M Smiths kontor till Real Raw News.

I slutet av förra veckan vidarebefordrade US Army Cyber ​​Command till general Smiths kontor ett samtal mellan Ashish Jha, regimens Covid-19 Task Force Coordinator, och Lisa Barclay, hans ställföreträdare. Jha sa till Barclay att han skulle köra solo från DC till Savanah, Georgia, den 6 mars för en kort ”arbetssemester” och endast kontakta honom i nödfall.

Efter att ha granskat instruktionen, ordnade general Smith så att en marin spaningsgrupp kunde ta efter Jha och, när så var lämpligt, göra en arrestering, för Jha har varit på White Hat-radarn sedan mitten av 2020 då han förespråkade en nationell karantän medan han tjänstgjorde som dekan från Brown University of Public Health. Vid den tiden hade han frekvent kontakt med läkarna Fauci och Birx och gav dem råd i en ”inofficiell egenskap”, sa vår källa. Den 5 april 2022 utsåg Biden honom till att leda Coronavirus Task Force.

2019 Mercedes-AMG C 63 S Coupe First Drive Review %%sep%% %%sitename%%

När Jha lämnade uppfarten till sitt påkostade hem i den rika förorten Kalorama – han bor på samma gata som Obamas – beredde sig 14 marinsoldater i tre civila stadsjeepar att skugga honom längs den 574 mil långa, 9 timmar långa resan till Georgia. Jha tog den förutsedda rutten, på väg söderut på Interstate 95 i sin silverfärgade Mercedes AMG sedan. Han måste ha varit en kämpe för vägregler, eftersom han aldrig överskred hastighetsgränsen på 70 mph.

Eftersom Jha inte lämnade förrän 17:00, hoppades marinsoldaterna att deras stenbrott skulle tröttna och tillbringa natten på ett motell – eller åtminstone stanna vid en bensinstation för att kissa – snarare än att köra hela natten. De visste att Jhas Mercedes bara kunde färdas 530 miles på en full tank, vilket betyder att han måste göra minst ett pitstop innan han når Savannah, såvida han inte hade reservdunkar i bagageutrymmet – en osannolikhet. Marines, också, skulle behöva pausa för att fylla upp, men hade siffrorna på sin sida; vid behov kunde ett fordon som körde på ångor spåra Jha medan de andra tankade.

Marinsoldaterna följde efter Jha på den överbelastade motorvägen och höll sin Mercedes i sikte när de vävde genom trafiken i Virginia och North Carolina, där Jha lämnade motorvägen för att stoppa vid en Exxon-station i Fayetteville. Men platsen kryllade av människor – bilister, fotgängare, slentrianister och hemlösa som sökte en utdelning – vilket hindrade marinsoldaternas chans att ta tag i Jha utan att väcka oönskad uppmärksamhet. Han bad inte ens expediten om en nyckel till toaletten för att ta emot en läcka.

Marinsoldaterna fortsatte jakten och spårade Jha när han korsade gränsen till South Carolina och drog in på parkeringen till ett Days Inn Motel i Dillon klockan 23:30. Eftersom tomten var ledig den molniga, månlösa natten valde marinsoldaterna att arrestera Jha innan han kunde boka rum. Två marina SUV:ar skar av de främre och bakre uppfarterna, medan den tredje klämde fast Jhas Mercedes. Jha var fem fot ifrån sitt fordon när två marinsoldater med en arresteringsorder närmade sig honom och informerade honom om att han hölls arresterad anklagad för massmord.

Jha bröt ut i skratt och sa: ”Du vet inte ens vilka vi är.” Han exploderade i ett rött eldklot som sprängde hans och marinsoldaternas kroppar i bitar över hela parkeringsplatsen. De andra marinsoldaterna såg förskräckt på; Jha, en ödmjuk, liten indier som hade migrerat till USA under tvivelaktiga omständigheter, hade slagit ut två oförskämda marinsoldater. Armar och ben och fragment av tänder var strödda runt omkring på tomten, upplysta under en enda glödlampa som stänkte en smal ljuskägla på styckade kroppar.

Marines sanerade området efter att ha beslagtagit mobiltelefonerna från två cigarettrökande åskådare som spelade in händelsen. De fick höra att inte tala om det de hade sett som var ett tabuämne, en fråga om nationell säkerhet, och att det skulle sätta dem och deras familjer i ”allvarlig fara”, inte från marinsoldaterna utan från allierade till mannen som hade utlöst explosionen.

Marines tog med sig vad de kunde till Fort Bragg, där läkare drog slutsatsen att Jha inte var Jha, utan en klon där någon hade planterat en subdermal detonator kopplad till HMX-sprängämnen.

”Vi blev eliminerade”, sa vår källa. ”Självklart var kommunikationsläckan en fälla för att spola ut oss, och det fungerade. Två modiga marinsoldater dog. I krig är strider vunna och förlorade; vi förlorade den här.”Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, , , ,

%d bloggare gillar detta: