DEN STÖRSTA SKANDALEN SOM ALDRIG FANNS: RYSK UNDERRÄTTELSETJÄNST HADE INFILTRERAT HILLARYS KAMPANJ

Brian Cates

Efter att den amerikanska allmänheten tillbringat mer än fem långa år på att obönhörligt attackeras med berättelsen om att Donald J. Trumps presidentkampanj 2016 [och dess efterföljande presidentskap] äventyrades av ryska agenter, har inte bara sanningen framkommit om den onda smutsiga trickoperationen som  inleddes  av Hillary Clinton-teamet, väckte avklassificeringen av CIA-briefing-anteckningar från september 2020 som skapades i juli 2016 mycket verkliga frågor om vilken kampanj det faktiskt var som hade ryska agenter inbäddade i den.

Men ingen av dessa frågor ställdes ens, än mindre besvarades vid den tiden av mainstreampressen eller någon i någotdera partiet i Washington DC.

Jag har ställt de relevanta frågorna ända sedan tidigare CIA-chefen John Brennans briefingsanteckningar hävdes hemligstämplad och offentliggjordes av chefen för National Intelligence John Ratcliffe. Jag skrev hela spalter om frågan, både på  Epoch Times  och på  Uncover DC .

Nu, om du inte har hört talas om Brennan briefingsanteckningarna, vad som fanns i dem, vem han informerade och när, kommer du förmodligen inte att tro det först när jag lägger ut det här, men allt detta är verifierat med bevis. Det är inte spekulationer eller önskemål.

För dramatisk effekt ska jag gå igenom den tråkiga versionen av tidslinjen som utelämnar bara en avgörande detalj. När sammanfattningsanteckningarna har behandlats i nyhetsmedia är det här versionen som alla ser:

 1. Den 26 juli 2016 ägde ett strategimöte för toppnivån i Hillary Clinton för president-kampanjen rum.
 2. Under det strategimötet presenterade Clintons främsta utrikespolitiska rådgivare en plan för hennes godkännande.
 3. Planen innebar att betala politiska agenter i kampanjens anställning för att tillverka falska Trump/Ryssland-samverkansskandaler för att distrahera den amerikanska allmänheten från hennes pågående e-postserverskandal.
 4. Efter att ha fått planen förklarad för henne, gav Hillary Clinton sitt godkännande
 5. CIA fick snart reda på detta möte med Clinton-kampanjstrategi på toppnivå, och CIA-chefen John Brennan gick till Vita huset för att informera president Obama och flera medlemmar av National Security Counsel om både planen att förtala president Trump med falska ryska skandaler och Clintons. godkännande av planen.
 6. Mer än en månad senare skickade CIA en utredningsremiss till FBI om den ryska underrättelseanalysen till James Comey och Peter Strzok.

OK nu går jag igenom samma tidslinje igen. Se om du **upptäcker** vad jag lagt till.

 1. Den 26 juli 2016 ägde ett strategimöte för toppnivån i Hillary Clinton för president-kampanjen rum.
 2. Under det strategimötet presenterade Clintons främsta utrikespolitiska rådgivare för henne en plan som han och andra hade kommit fram till för hennes godkännande.
 3. Planen innebar att betala politiska agenter i kampanjens anställning för att tillverka falska Trump/Ryssland-samverkansskandaler för att distrahera den amerikanska allmänheten från hennes pågående e-postserverskandal.
 4. Efter att ha fått planen förklarad för henne, gav Hillary Clinton sitt godkännande.
 5. Ryska underrättelseagenter lärde sig mycket snabbt vad som diskuterades vid detta Clinton-kampanjstrategimöte och skapade sin egen underrättelseanalys av mötet.
 6. CIA fick snart reda på detta möte med Clintons kampanjstrategi på toppnivå  när det avlyssnade den ryska underrättelseanalysen,  och CIA-chefen John Brennan gick till Vita huset för att informera president Obama och flera medlemmar av National Security Counsel om planen att förtala president Trump med falska ryska skandaler och Clintons godkännande av planen

Jag sa att inget av det ovan är spekulationer. Jag ska visa dig dokumentationen som stöder påståendena. Du kommer att se att var och en av de 6 punkterna ovan stöds med dokumentation.

Brennan handskrivna anteckningar från hans genomgång med president Obama och medlemmar av NSC i Vita huset antingen mycket sent i juli 2016 eller början av augusti 2016:

Undersökningsremissen från september 2020 som CIA skickade till FBI:

Ratcliffes brev till kongressen i september 2020 som tillkännager avhemligheten av både Brennans informationsanteckningar och CIA:s utredningshänvisning:

Ratcliffes brev till den amerikanska kongressen som åtföljde de hemligstämplade dokumenten när de offentliggjordes:

Som ni kan se, stöds alla sex punkter i tidslinjen fullt ut av dokumentationen som hävdes hemligstämplad, till och med det faktum att det var Hillary Clintons främsta utrikespolitiska rådgivare Jake Sullivan som presenterade henne planen att rikta in sig på Trump med falska Rysslandsskandaler.

Hur fick ryssarna reda på det så snabbt?

Det enda  **alla undviker att diskutera**  under de senaste två åren är exakt hur ryska underrättelseagenter så snabbt kunde skapa en detaljerad analys av detta centrala Clinton-kampanjstrategimöte där den smutsiga trickoperationen riktad mot Trump med falska Rysslandsskandaler presenterades till henne och hon godkände det.

Den enda fråga som ingen vågar ställa är:  hur fick ryssarna nästan omedelbart reda på vad som diskuterades vid det här mötet och skapade en analys av det, vilket gjorde det möjligt för CIA att avlyssna det och sedan snabbt informera Obama och medlemmar av hans NSC om det ?

OM den ryska underrättelseanalysen var verklig, så betyder det att Hillary Clintons för presidentkampanj antingen hade en rysk agent inbäddad på hög nivå eller att någon på den högsta nivån i kampanjen omedvetet lämnade ut detaljerna till en rysk agent.

”Det är bara mer rysk desinformation!”

Den enda invändningen som omedelbart kommer att framföras när den här frågan kommer upp om hur rysk underrättelsetjänst fick denna information så snabbt är att den underrättelseanalys som CIA avlyssnade bara var rysk propaganda; det var inte på riktigt. Hillary Clinton-kampanjen höll aldrig ett strategimöte i juli 2016 där Jake Sullivan presenterade en plan för henne att förtala Trump genom att tillverka falska Rysslandsskandaler. Det hände aldrig.

Problemet med denna invändning är att Brennan och CIA tog den ryska underrättelseanalysen de hade avlyssnat så allvarligt att Brennan gick till Vita huset för att informera presidenten och NSC om det.

Och mer än en månad senare, i september tog CIA fortfarande den ryska analysen på allvar när de skickade utredningsremissen till både dåvarande FBI-direktören James Comey och Peter Strzok.

Även om det för två år sedan i september/oktober 2020 var ganska lätt att avfärda den nya avklassificeringen som bara ”rysk desinformation”, har det dykt upp en hel del fler bevis sedan dess om det faktum att Clintonkampanjen verkligen lanserade ett smutsigt trick operation som riktade sig mot Trumpkampanjen med falska Rysslandsskandaler.

Om den ryska underrättelseanalysen som CIA snappade upp och informerade Obama om är falsk, så råkar det råka ut för att det var en otroligt korrekt bluff.

För två år sedan hade flera viktiga fakta om tillverkningen av de falska Steele Dossier och Alfa Bank bluffarna av Clintons privata operatörer ännu inte offentliggjorts. Av den anledningen behövde mainstreampressen lägga ner små ansträngningar på att helt enkelt avfärda Ratcliffes avklassificering som ”enbart rysk desinformation”.

John Brennan själv hade, när han var beredd på implikationerna av sina egna briefingsanteckningar i oktober 2020, detta att säga till Jake Tapper på CNN:

Så när han tillfrågas om dessa anteckningar och vad de säger, fördunklar Brennan och ljuger om sina egna genomgångsanteckningar.

CIA avlyssnade en rysk underrättelseanalys av ett mycket centralt möte med Clintons kampanjstrategi på högsta nivå där hennes främsta utrikespolitiska rådgivare presenterade henne en plan för att förtala Trump med falska Rysslandsskandaler som ett sätt att distrahera allmänheten från hennes egen e-postserverskandal. Och Clinton godkände planen. SÅ HÄR SÅR BRENNANS EGNA ANMÄRKNINGAR.

Det som den tidigare CIA-direktören listigt undviker i den här videon ovan är den verkliga anledningen till att CIA skickade en utredningsremiss till FBI: de ville veta  vem som var högst upp i Clintonkampanjen antingen var en rysk agent eller som slängde detaljer till en rysk agent. .

Människor missar målet när de tror att vad CIA bad FBI:s kontraspionageavdelning att göra var att undersöka om Hillary Clintons kampanj verkligen hade godkänt och inlett en smutsig trickoperation riktad mot Donald Trump. INGET OM DET HAR MED MOTSPEL att göra.

Nej, vad dåvarande FBI-chefen James Comey och Peter Strzok ombads att undersöka och ta reda på var **vem i Clintonkampanjen som kompromettades av Ryssland**. DET är sådant en kontraspionageutredning undersöker.

Hur fick en utländsk underrättelsetjänst alla detaljer om detta Clintonmöte?

Och jag såg för 2 år sedan som ingen brydde sig om att ens ställa dessa frågor, än mindre svara på dem.

Men jag har hopp om att en dag kommer dessa viktiga frågor att tas upp. Eftersom jag misstänker att specialjurist John Durham är mycket intresserad av hur rysk underrättelsetjänst så snabbt fick en analys av mötet.

Jag tror att Durham är mycket intresserad av allt som har att göra med Clintons smutsiga trickkampanj riktad mot Trump för falska Rysslandsskandaler, och det skulle inkludera hur Brennan kom till Vita huset i mitten av 2016 för att informera både president Obama och nyckelmedlemmar i NSC om Det.

Jag avslutar med detta:  Vicepresidenten är en nyckelmedlem i NSC . I själva verket är VP vad som kallas en ”lagstadgad deltagare” när NSC träffas. Han måste vara där.

Det är **extremt troligt** att nuvarande president Joe Biden var i rummet när CIA-chefen Brennan informerade Obama och andra NSC-medlemmar i mitten av 2016 om de kommande Trump/Ryssland bluffar som Clintonkampanjen förberedde att släppa.

De visste alla. I mitten av 2016. Långt innan någon FISA-ansökan lades fram för att spionera på Carter Page.

De visste alla, ingen blev lurad av Clintons privata agenter som kom till dem med Steele Dossier-bluffen eller Alfa Bank-bluffen.

Obama visste. Biden visste. Comey visste. Brennan visste. Strzok visste. Susan Rice visste.

DE.  VISSTE ALLT.

Och de spelade med ändå och låtsades att de inte visste någonting alls om en smutsig trickkampanj med betalda agenter som skickades till dem av Hillary Clinton. Så de kunde spionera på och utreda och sabotera Donald J. Trump.

Och Durham kommer att bevisa detta till 100 %.

Och du kan citera mig om det.

DURHAM AVSLÖJAR ALLIANSEN MELLAN MEDIA, DEMOKRATERNAS SMUTSGRÄVARE SOM UTLÖSTE FALSK RYSSLANDSHISTORIA

https://undergroundnewswire.news/2022/05/01/durham-unmasks-alliance-between-media-democrat-dirt-diggers-that-triggered-false-russia-story/

John Solomon
30 april 2022

Bara några dagar efter att Hillary Clintons sändebud Christopher Steele och Michael Sussmann kontaktade FBI i september 2016 med smuts som skulle ingjuta den ryska samverkansundersökningen, skickade kampanjens oppositions-undersökningsföretag en del av samma information till New York Times-journalister.

”Gener trevligt att se dig igår,” skrev en Fusion GPS-chef till reportrarna. ”Det lät som att du kanske är intresserad av en del av det bifogade ryssrelaterade materialet. dessa är interna forskningsutkast med öppen källkod, enligt överenskommelse, behandla detta som bakgrund/inte för tillskrivning. som du kommer att se är det hela lätt att replikera ändå.”

Inbjudan att ytterligare smutsa ner Donald Trump fortsatte: ”Kan också skicka ett [namn]/Toronto-memo till dig när jag grävt fram det. Jag hoppar över [namn] och [företagsnamn]. tro att dina killar har gjort det … överlåt till dig att distribuera internt, eller inte, som du tycker är lämpligt. tror inte att soliga öar/Hollywood eller Panama eller Toronto har berörts av märkena xy eller z. Förvånansvärt nog, tror inte att någon har gjort upp historien om Trump Tower pokerring heller. ganska levande färg där.”

Missivet är ett av hundratals e-postmeddelanden som specialjurist John Durham har erhållit mellan Clintons kampanjagenter och journalister som sprider ”overifierad nedsättande information” om Donald Trump, vilket gav upphov till den falska Rysslandssamverkan strax före valdagen 2016. De har nu gjorts offentliga i domstolshandlingar.

Fil: gov.uscourts.dcd_.235638.97.0.pdf

Durham avslöjade nyligen flera kommunikationer med reportrar i en anmälan som syftade till att avvisa Clintonkampanjens påstående att dess Steele-dossier och annan forskning skulle skyddas från allmänhetens syn på en kommande rättegång eftersom den omfattades av advokatens klientprivilegium.

Durhams argument är okomplicerat: Advokat-klient-privilegier gäller inte material som kampanjen distribuerade till tredje part.

Men hans anmälan uppmärksammar också de traditionella medierna på att när Sussmanns rättegång anklagad för att ljuga för FBI inleds nästa månad, kommer den oheliga alliansen mellan traditionella mediareportrar och demokraternas maskin att avslöjas för världen att se.

Och det är uppenbart att åklagare har en tydlig teori om att mycket av den information som spreds och sedan rapporterades av nyhetsmedia var uppenbart svag om inte direkt falsk. Durhams anmälningar hänvisar till Clintons oppositionsforskning växelvis som en ”röd sill”, ”overifierad” ”för uppenbar” för att vara sann, eller som innehåller en ”mycket svag länk.” I vissa fall var det ord som användes av just forskarna som hjälpte till att montera materialen.

Ändå rapporterade de traditionella medierna det och återrapporterade det i nästan två år innan specialjuristen Robert Mueller drog slutsatsen att det inte fanns några bevis på en konspiration mellan Trump och Ryssland för att kapa valet 2016.

”En av de berömda falska nyhetskanalerna tycker om att säga, ”Demokrati dör i mörker.” De har helt rätt, säger tidigare representanten Devin Nunes, ordföranden för Republikanska husets underrättelsekommitté som hjälpte till att ta reda på berättelsen om Rysslands maskopi, till Just the News. ”Det är de som har skapat mörkret, och demokratin dör. Det råkar bara vara falska nyhetsmedier som faktiskt skapar detta.”

Kash Patel, Nunes tidigare chefsjurist i kommittén, sa att traditionella nyhetsmedier ignorerar eller förringar mycket av bombskalavslöjandena i Durhams anmälningar eftersom ”mainstreammedia, falska nyhetsmedier, inte kan stå ut med hur rätt vi hade och hur fel de hade. är.”

Oavsett bevakning gör Durhams anmälningar mycket tydligt att Clintonkampanjen använde media för att sprida obekräftade Rysslandsanklagelser för att smutsa ner Trump samtidigt som dess utsände försökte få FBI, CIA och utrikesdepartementet att undersöka samma smuts.

Clintonkampanjen och dess oppositionsforskare ”utlöste ett betydande utflöde av overifierad nedsättande information till media, regeringen och allmänheten”, skrev Durham i en anmälan.

I en annan tillade han: ”Dokumenten som har producerats av Fusion GPS hittills återspeglar hundratals e-postmeddelanden där Fusion GPS-anställda delade rå, overifierad och obekräftad information – inklusive sina egna utkast till forskning och arbetsprodukt – med reportrar. Och de verkar ha gjort det som en del av ett (i stort sett framgångsrikt) försök att utlösa negativa nyheter om” Trump.

Durham sa att översvämningen av nyhetsmedia var så allvarlig att den utplånade alla påståenden från Clinton-kampanjen att Fusions arbete var advokat-klient privilegierat arbete utformat för att ge råd i förtalsfrågor.

”Man skulle förvänta sig att samtidiga e-postmeddelanden och dokument återspeglar att Fusion GPS och/eller dess kunder utövade en viss grad av försiktighet och omsorg innan de publicerade overifierat eller potentiellt inflammatoriskt material”, men det gjorde de inte, noterade Durham.

Den senaste Durham-filen beskriver flera kontakter Fusion GPS och Clinton-teamet hade med nyhetsmedia, inklusive The New York Times, ABC News och Slate magazine.

Den första mediekontakten som Durham noterade är från maj 2016, långt innan Steele-dossiern skapades eller FBI kontaktades.

”Den 14 maj 2016 mailade en Fusion GPS-anställd en Slate-reporter som skulle publicera en artikel om de ryska Bank-1-anklagelserna flera månader senare”, noterade domstolen. ”I utbytet och efterföljande e-postmeddelanden delade den anställde delar av forskning som Fusion GPS genomförde om en Trump-rådgivare.”

I juli utökade kampanjforskarteamet sina kontakter, inklusive till Wall Street Journal, till vilken de ”förmedlade information som Fusion GPS hade samlat in om bland annat Trump Advisor-1, Russian Bank-1 och en påstådd styrelseledamot i Russian Bank-1 som senare skulle dyka upp i Fusion GPS-vitboken som svaranden lämnade till FBI.”

En del av Durhams nyligen släppta information visar hur Clintonkampanjen pekade reportrar på valda tjänstemän som skulle bekräfta eller reagera på Rysslandsinformationen.

Till exempel noterade åklagaren att en Fusion GPS-chef uppmanade en reporter på Wall Street Journal att ”ringa [en namngiven amerikansk representant] eller [en namngiven amerikansk senator]”, och sa: ”Jag slår vad om att de är oroliga för vad [Trump Advisor] -1] gjorde annat än att hålla ett tal under tre dagar i Moskva.”

Rep. Jim Jordan från Ohio, den rankade republikanen i parlamentets rättsutskott, sa till Just the News på fredagen att Durham visar hur nära media, det demokratiska etablissemanget och några oseriösa element inom amerikansk underrättelsetjänst arbetade tillsammans för att begå den falska Rysslandshistorien 2016 — ett mönster som han sa upprepades när samma krafter felaktigt framställde Hunter Biden-datorn som desinformation 2020.

”Vad vi alla misstänkte hela tiden är att Clintonkampanjen verkligen drivit detta”, sa han. ”Och vi visste inte att de bara gjorde det av helt tyg. Men det ser ut som precis vad de gjorde.”Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, ,

%d bloggare gillar detta: