Vatikanens pedofilnätverk stängdes när guldet återfördes till USA:s finansministerium

Judy Byington

Torsdagen den 24 september 2020
https://beforeitsnews.com/politics/2020/09/vatican-pedophile-network-closed-as-gold-repatriated-to-us-treasury-3213118.html


En internationell militärstyrka har återfört till USA:s finansministerium, 650 flygplanslaster med guld och kontanter från Vatikanen enligt Charlie Ward, Ph. D, vars team säkrade guldet och värdesaker. Militären arresterade också familjer med 13 demoner, maffiaöverhuvuden, påven och 350 personal i Vatikanen. Sedan rensade de ut Vatikanen på kontanter, guld och värdesaker i 650 flygplanslaster och flög det till Fort Knox och andra amerikanska finanskontor”, fortsatte Ward.

”När president Trump sa: ‘Först skar de av huvudet på ormen’, menade han familjerna med 13 demoner som hade drivit den globala Deep State-världen”, sa Ward.

Den 2300 km långa tunneln från Vatikanen till Jerusalem

Det fanns mer #guld än du kan föreställa dig i tunneln under #Vatikanstaden.
Den går från Vatikanstaten och djupt #under. Det finns en tunnel som går nästan i direkt linje till Jerusalem.
Det faktiska direktflyget är 1 432,90 miles (2 306,03 kms).
Längden på tunneln uppgavs till cirka 1 500 miles, så den skär igenom både under land och vatten.

@DUMBSandUNDERGROUND

https://rumble.com/v1q0ry8-the-1500mile-tunnel-from-the-vatican-to-jerusalem..html

Italienska poliser och militära enheter stormar Vatikanstaten och arresterar pedofilkardinaler

Som ett resultat har över 6 000 Vatikanens bankkonton som användes för att utpressa världsledare stängts eftersom Vatikanbanken förlorade sin status som ett penningtvättscenter för Satanic Ninth Circle Child Sacrifice Cults globala nätverk för människohandel, pedofiler, vapen och droger.

Ward hävdade att i mars 2020 var det första landet som gick i låsning för CV-19-viruset Italien. Samtidigt var det också det första landet som Global Military gick in i för att säkra guld för den snart att hända Global Currency Reset där 209 länder värderade sin valuta efter guld och fysiska tillgångar.

Sedan 1913 har den kabbal-ägda Federal Reserves globala finansiella system kanaliserat amerikanska skattebetalardollar till Queens Bank of London, Vatican Bank och vidare till centralbanker över hela världen. Det systemet upphörde nu med en start i september 2020 av ett transparent Quantum Computer globalt finanssystem från BRICS Alliance ( Brasilien, Ryssland, Indien, Kina och Sydamerika) . Se barnoffer, pedofili och det globala banksystemet : /v3/crime-all-stars/2019/2469804.html

Ward rapporterade: ”Vilka är de tre STORA SPELARNA? Saudiarabien… Israel… och sedan Vatikanen. Trump dyker upp i Vatikanen och presenterar för påven Franciskus en stor mapp där det står: ‘Ja, ta dig tid, ta en titt och se. Du kanske vill ta på dig dina röda skor. Jag går inte härifrån förrän du undertecknar några dokument åt mig.’

”Nästa dag kapitulerade Vatikanen inför Donald Trump. Vad behövde Vatikanen göra för att skriva av sig? Fed kontrolleras av en viss grupp inom den katolska kyrkan… Jesuiterna är den riktiga MAFIAN, mina vänner” hävdade Ward.

”Allt händer nu, men informationen kommer inte att komma ut förrän i mars 2021. Var rädd om mars – det är då vi kommer att se kabalens fall i mainstreammedia”, sa Ward.

Se Vatikanen utpressar inte längre världsledare, med barnoffer: /v3/politics/2019/3070002.html

”När en person blev premiärminister, president, centralbankschef, etc., fick de besök av myndigheterna i Vatikanbanken”, enligt P2 Freemasons som skickade Intel till Benjamin Fulford. ”Den nya världsledaren gavs från 100 miljoner USD till över 1 miljard USD som ett välkomnande till en exklusiv klubb under en varning att om de vägrade att samarbeta skulle de dödas.”

Fler avslöjanden dök upp om djupet av andra Vatikanbrott, särskilt i Kanada – en hot spot för Vatikanens grymheter i århundraden. Vatikanen har vägrat förfrågningar om utgrävning av massgravsplatser för barn som tros vara fyllda med lemlästade kroppar av över 50 000 barn som försvann från den anglikanska, United Church of Canada, men främst 80 katolska inhemska internatskolor över hela Kanada.

Se: /celebrities/2018/05/vatican-pedophile-ring-child-trafficking-masgraves-and-missing-children-2475394.html

https://www.dailykos.com/stories/2008/04/15/496538/-28-Mass-graves-of-Indian-Children-in-Canada

En global valutaåterställning som är på väg att implementeras har redan avslutat Vatikanbanken och det är nionde cirkelns penningtvättsverksamhet då den avskärmade brottslingarna från tjänster från olika maffior i deras internationella barnsexhandel, vapen- och drogringar. ”Genom att stänga ner de 6 000 (världsledande) kontona förlamade vi hela Vatikanen och tvingade den katolska kyrkan in i ett stegvis program för att endast acceptera elektroniska donationer (kyrkliga insamlingar) för att överensstämma med internationell penningtvätts-lagstiftning. Detta frikopplar Vatikanen från den italienska maffian”, hävdade Fulford.


https://rumble.com/v2bop96-charlie-ward-situation-update-3423-bombshel.htmlKategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik, Video

Etiketter:, ,

%d bloggare gillar detta: