Estnisk riksdagsman Anti Poolamets om Sverige, Estonia-katastrofen och Ukrainakriget (svensk text)

https://swebbtv.se/w/uy8e6n1wRsCpHQTv8bM8Gb

I samband med en europeisk konferens om kriminalitet i Stockholm mötte Swebbtv:s reporter Jesper Johansson den estniske riksdagsmannen Anti Poolamets. Han är med i det nationalkonservativa partiet EKRE, som närmast skulle kunna jämföras med Sverigedemokraterna. Anti är ledsen över hur massinvandringen gjort Sverige allt sämre. Han jämför med hur det såg ut för 30 år sedan då han besökte Sverige.

Anti Poolamets ger också sin syn på Estoniakatastrofen och han anser att svenska myndigheter har gjort allt för att mörka detaljer kring olyckan. Men, säger han, Till slut kommer folk som på något sätt varit inblandade att läcka information om vad som verkligen hände. Han ser det inte som omöjligt att information kan komma från Ryssland så småningom.Kategorier:Media, Rättsstat, Svensk politik, Världspolitik, Video

Etiketter:, , ,

%d bloggare gillar detta: