40 år som diplomat inom FN:s hemliga rymdprogram

2023-03-07
Dr. Michael Salla

https://exopolitics.us5.list-manage.com/track/click?u=a4581053309d2403fb8a2bb63&id=6f14b2d8f9&e=c75510a1f0

Chris O’Connor påstår sig ha genomfört tre ”20 and back”-turer med hemliga rymdprogram, inklusive en som drivs av FN. Han säger att allt började med han föddes i en normal mänsklig familj som ett ”starseed” som en del av ett avtal före livet mellan den amerikanska flottan/flygvapnet och hans utomjordiska familj. År 1970, vid 2 års ålder, hävdar O’Connor att han var ”åldersframskriden” till 25 år gammal där hans tidigare livsminnen som utomjordisk var helt återställda. Han tror att hans genetik och medvetande som en stareed hjälpte till att säkerställa framgången för det nybildade Navy/Air Force Secret Space Program (SSP).

Efter att ha tjänstgjort i 20 år inom US SSP och utfört säkerhetsrelaterade uppgifter, tilläts O’Connor att bli kontaktperson/ambassadör för FN:s SSP. I den här intervjun diskuterar han med Dr. Michael Salla om bildandet av FN:s SSP som växte fram under upptakten till slutet av det kalla kriget på 1980-talet, vilket är det bästa beviset genom tal från president Ronald Reagan som uppmanar nationer att samarbeta eftersom vi står inför ett utomjordiskt hot. Uppenbarligen togs Reagans uppmaningar, även om de avvisades offentligt, på allvar bakom kulisserna och genomfördes i hemlighet. FN:s SSP-bildning var en direkt faktor som ledde till det kalla krigets slut.

Enligt O’Connor hade FN:s SSP tre utposter: en runt Jupiter; en annan på Mimas, en av Saturnus månar; och slutligen en kring Neptunus. Han säger att 1990 började han tjänstgöra vid Mimas FN:s utpost, där han förde diplomatiska förhandlingar med många utomjordiska civilisationer. Han hävdar att många förhandlingar involverade exoplanetpopulationer som hade påverkats negativt av mänskliga SSPs som Dark Fleet. Han hävdar att han under hans låga tider turnerade Mimas futuristiska rymdanläggning och stannade i en stas-kammare så att han bättre kunde hantera anläggningens åttonde densitetsenergier.

I den här intervjun diskuterar han hur han och Jean Charles Moyen, som tjänstgjorde med en gemensam amerikansk fransk SSP, kände igen varandra när de träffades första gången i oktober på Galactic Spiritual Informers Connection-konferensen i Orlando. Som en fantastisk bekräftelse säger Moyen att han och hans fru, Melanie, kom ihåg att de såg O’Connor medan han låg i stas under sina första 20 och tillbaka på Mimas från 1970 till 1990. O’Connor säger att han för närvarande upplever två tidslinjer när hans tredje ”20 and back”-turné avslutas 2030.

Han diskuterar sina minnen av att ha deltagit i diplomatiska förhandlingar som genomfördes 2021 för överlämnandet av Anunnakis kontroll över Saturnus till Earth Alliance. Han minns möten som involverade en lång varelse som han tror var Enki (alias Prince Ea), vilket stöder Elena Danaans påståenden om diplomatiska förhandlingar om överlämnande av tidigare Anunnaki-anläggningar på Saturnus till Earth Alliance. Slutligen diskuterar O’Connor sin inblandning i en utomjordisk avslöjandeplan som överlämnades till Earth Alliance vid Raven Rock Mountain Complex i januari 2023.

Watch on RumbleBitchute, BrighteonOdysee & YouTube

Audio Podcast on AppleSpotify, or GoogleKategorier:Media, Rättsstat, Rymden, Världspolitik, Video

Etiketter:, , , ,

%d bloggare gillar detta: