Hela det KM finansiella systemet håller på att kollapsa med Credit Suisse som den troliga första dominon

2023-03-06

Benjamin Fulford, Veckobrev

https://benjaminfulford.net/

KS = Khazariska maffian
DS = Deep state


Credit Suisse bank

Credit Suisse-intrånget spiller ut personlig information om kunder med hög nettoförmögenhet

Kollapsen av Khazariska Maffians finansiella system ser ut att vara nära förestående med Credit Suisse som troligen första domino. Om det faller kommer det att utlösa en process som skulle leda till kollapsen av flera stora banker och sedan Världsbanken, IMF och stora Kahuna, USA:S CORPORATION.


Hörde av en kompis om att han sett en förutsägelse om att kraschen kunde inträffa den 23.3. Så håll ögon o öron öppna. Red.anm.


En fullfjädrad bankkörning på Credit Suisse pågår nu då kunderna tog ut 120 miljarder dollar bara i förra månaden. Nu rapporterar New York Post att känslig personlig information inklusive socialförsäkringsidentifiering, anställningsinformation och kontaktuppgifter för kunder som har 50 miljoner dollar eller mer på banken har äventyrats.

”Ja, Credit Suisse-ärendet är mycket allvarligt, tänk hur många konton som är kopplade till alla kända elitbrottslingar i världen”, säger en CIA-källa.

Denna ”Suisse Secrets”-rapport från för ett år sedan berör bara toppen av isberget.

https://www.occrp.org/en/suisse-secrets/historic-leak-of-swiss-banking-records-reveals-unsavory-clients

”Suisse kommer med största sannolikhet att bli den första stora KM-kontrollerade banken som släpps… Det här luktar slutspel”, säger en Mossad-källa.

Chefen för MI6 håller med och säger: ”Credit Suisse är verkligen inblandad i internationellt brottsligt bedrägeri, i det här fallet, penningtvätten i Genève för Europeiska unionen som betalar mutor till alla drottningens premiärministrar för att begå högförräderi. Vi har alla bevis. Det är därför jag fortsätter att sparka premiärministrar i London. Drottningen och hennes majestäts man mördades båda på grund av detta bland så många.”

Skjut för att döda licenserna 001 och 002 är nu i fullt spel, tillägger han.

Den här implosionen handlar inte bara om gangsters på hög nivå utan kommer sannolikt att leda till att de flesta av de så kallade ledarna i världen avlägsnas, säger White Dragon Society-källor.

Avslöjandena om Vatikanens bankmutskonton nedan från Obama-administrationen är ett urval av systematiska KM-mutor som skulle kunna reproduceras i de flesta av de västkontrollerade länderna i världen. 

Eftersom alla banker lånar ut till samma personer och om en bank faller och drar in sina lån, då kan låntagarna inte betala andra lån heller, så hela systemet faller.

”Jag vet från mycket trovärdiga källor att Bank of America, Wells Fargo och JP Morgan Chase är insolventa och har aktiva konkursförfaranden. De är ”förseglade” från allmänhetens syn”, tillägger Mossad-källan. 

Trots försöket att täcka över detta läcker bitar och bitar. Kinesiska fastighets-utvecklare har stoppat omkring 53,6 miljarder USD i lån till västerländska banker, Blackstone ställde in 580 miljoner dollar på en byggnad på Manhattan (40 % vakans); den andra förfallodagen på Nordic REIT (46 % vakans) på totalt 2,1 miljarder dollar…PIMCO föll på 1,7 miljarder dollar och Brookfield föll på 2 fastigheter i Los Angeles med 783 miljoner dollar i bolån.

5 mars – Bank Run på Credit Suisse – Lehman Redux?

Detta förväntas dra ner den schweiziska Octagon-gruppen och med den, deras kontroll över G7-länderna och olika slavstater runt om i världen.

Den stora frågan är var är allt det fysiska guld som schweizarna har lagrat i sina valv under mer än 50 år? De har hittills vägrat att uppfylla legitima förfrågningar om att återlämna antingen kinesiskt eller japanskt kejserligt guld. Om de inte längre har guldet är detta mycket viktigt eftersom det är högst upp i det finansiella systemet som bara riktiga tillgångar såsom guld accepteras: papper är det inte.

Den khazariska maffian har reducerats till att hota att använda jordbävningsvapen för att tvinga länder till att lämna över guld. Indonesiska myndigheter säger till oss att de blir tillsagda att lämna över guld och andra naturresurser, annars kommer en mycket stor jordbävning att inträffa senare denna månad. Hoten kom från den holländska ambassaden på Jakarta. Det har vidarebefordrats till en högnivåtjänsteman vid Indonesiens utrikesministerium på Jakarta, uppger indonesiska underrättelsekällor.

Det förklarar varför den nederländska ”seismologen” Frank Hoogerbeets -som blev internationellt framstående efter att ha förutspått de förödande jordbävningarna i Turkiet och Syrien – förutspår en ”megajordbävning” med en magnitud på 8,5 eller högre ”på grund av jordens speciella position, Merkurius och Saturnus.” Denna pseudovetenskap är inget annat än ett tunt beslöjat hot.

Det här är ett meddelande från WDS till holländarna: ”Människor som bor under havsytan ska inte kasta tsunamin.”

Indonesien är inte ensamt. KM försöker också skrämma Filippinerna till att lämna över sina guld och andra resurser. Det filippinska folket slår tillbaka.

En domstol på Filippinerna har utfärdat en internationell arresteringsorder för Bill Gates, som i egenskap av grundare av Bill and Melinda Gates Foundation är ”efterlyst i samband med hundratusentals dödsfall, ett antal som för närvarande inte kan uppskattas och som säkert kommer att öka.” exponentiellt i tiden.”

Bill Gates Arrest Warrant Issued in Philippines For ‘Premeditated Murder’ Linked To Vaccine Roll Out

Denna arresteringsorder är kopplad till mordet på Negros Oriental-guvernör Roel Degamo som du kan se i länken nedan.

En filippinsk regeringskälla sa att ”Bill Gates och David Rockefeller Jr. är inblandade. Fler hot/mordförsök planeras. KM-kabbalen är desperata efter kontroll över Filippinerna.” Varken Mr, Gates eller Mr. Rockefeller var tillgängliga för kommentarer när denna rapport gick live.

I vilket fall som helst var denna finansiella turbulens och de medföljande hoten synliga vid förra veckans G20-utrikesministermöte som bröts upp utan att utfärda en kommuniké. Detta är mycket ovanligt eftersom sådana möten vanligtvis kommer att lösa sprickor genom att åtminstone utfärda ett intetsägande uttalande.

”Några västerländska delegationer förvandlade G20-agendan till en fars och försökte skylla på Moskva för sina egna ekonomiska misslyckanden”, sa Rysslands utrikesminister Sergey Lavrov.

Vid G20 bad länder som Brasilien, Indien, Kina, Mexiko, Sydafrika och Turkiet om ”avskaffandet av det västerländska monopolet” i internationella organisationer. De västerländska länderna svarade med ”blåsa-under-bältet”-taktiken genom att hota att ”bestraffa” länder som inte lyder, sa Lavrov.

Sergej Lavrov

https://tass.com/politics/1583729

Det skulle förklara tsunaminhoten mot Indonesien etc.

Chefen för Rysslands säkerhetsråd, Nikolay Patrushev, fortsatte och sa att Washington och dess allierade tillgriper ”politiska påtryckningar, militär utpressning, ekonomisk förslavning, ekonomiska sanktioner och, naturligtvis, bedräglig propaganda.”

”Ryska allierade står inför ”oöverträffad press” från USA”

Den här videon nedan, om slavlägerförhållandena vid en koboltgruva (behövs för att tillverka mobiltelefoner etc.) visar vilken typ av ekonomisk förvaltning resten av världen är trött på.

Om det västerländska ledarskapet var kompetent skulle folk kanske vara mer villiga att förbise sin mobbning, men det är de inte. Deras paranoida ledarskap har upprepade gånger visat sig sprida sjukdomar, orsaka miljökatastrofer och främja krig.

Förra tisdagen varnade en rysk befälhavare om ett tåg med en last med giftiga kemikalier som anlände till staden Kramatorsk och att USA planerar att använda de ”mycket giftiga och förbjudna ämnena” i det för att genomföra en ”falsk flagg”-operation i Ukraina för att skylla på Moskva.

USA förbereder kemiska attacker med ”falsk flagga” i Ukraina, säger Ryssland

USA:s rep. Ilhan Omar (D-MN) (L) pratar med talmannen i parlamentet Nancy Pelosi (D-CA) under ett möte med andra demokrater innan han röstar om HR 1, eller People Act, om USA:s östra trappor Capitol den 8 mars 2019 i Washington, DC.  (AFP-bild)

Nu har vi Israel – som i 30 år har sagt att Iran kommer att få en kärnvapenbomb inom tre månader – som skriker ”Det skulle nu ta Iran bara 12 dagar att producera en bombs värda missilmaterial.” 

Pentagon: Iran kan tillverka klyvbart material för en kärnvapen på 12 dagar. Israel: Vi är redo för Irans sista kärntekniska steg

Deras KM-refräng är ”attackera Ryssland, attackera Iran, attackera Kina etc.”

Inte bara det, att de fortsätter med att försöka starta ett totalt kärnvapenkrig, utan de har också tagits på bar gärning när de försöker döda större delen av världens befolkning med giftiga vacciner. Officiell data från den brittiska regeringen visar att vaccin dödade 24 gånger fler människor än den så kallade pandemin de skulle skydda dem från.

8 gånger fler människor dog på grund av C-19-vaccination under 6 månader än som dog av covid-19 under 18 månader enligt UK GOV

https://expose-news.com/2023/03/01/covid-vaccination-8x-deadlier-than-disease/

Om du tror att detta inte var överlagt, fråga dig själv myndigheterna och tillverkarna som beordrade Covid-vaccinet – aldrig behövdes för att få sticket! 

Nu har Storbritanniens hälsominister Matt Hancock fångats när han ber tidningar att sprida panik för att på konstgjord väg öka antalet Covid-tester. I december 2020 frågar han ”När distribuerar vi den nya varianten?”

Här är en brittisk vetenskapsman som ändrade sin allmänna åsikt från att säga att  Covid såg labbgjort ut till naturligt förekommande efter att Fauci gav honom ett anslag på 1,88 miljoner dollar..och ytterligare 16.5 miljoner i finansiering..covid-vetenskapen var till 100 % köpt och betald… alla visste från dag ett att covid kom från ett labb..och miljontals dollar spenderades på att få forskare att medvetet ljuga för allmänheten..om de gör det här med covid-forskare..tänk bara på hur mycket de spenderar på klimatförändringsforskare ..vetenskapen är till 100 % till salu.. den högsta prislappen vinner…

Den rena ondskan och inkompetensen hos detta ledarskap har fått fler och fler tidigare ”mainstream” offentliga personer att gå emot KM.

Här kan du se  Woody Harrelson vara värd för Saturday Night Live och använda sin öppningsmonolog till att kritisera Big Pharmas svar på COVID-19:

”De största drogkartellerna i världen går samman och köper upp all media och alla politiker och tvingar alla människor i världen att stanna inlåsta i sina hem, och folk kan bara komma ut om de tar kartellens droger och fortsätter ta dem om och om igen.” 

KM:s svar är nu att desperat försöka skylla allt på Kina. Deras hopp verkar inte bara vara att undkomma rättvisan utan att starta sitt sedan länge planerade tredje världskrig.

BREAKING: Senaten godkänner enhälligt ett lagförslag om att avklassificera alla dokument relaterade till ursprunget till covid

Problemet är att G7-slavledarna har ljugit upprepade gånger och så ofta att nästan ingen tror på dem längre.

Som ett exempel kan du se en yngre, tunnare version av Kanadas Castrudeau fångas i en lögn. Videon verkar antyda att skådespelaren som nu spelar ”Trudeau” inte var fullständigt informerad. 

Hans så kallade regim gör också nu Kanada till en stor penningtvättsoperation i världen med legaliserad narkotikahandel. Perfekt tajming när Ukraina går i sjön: 

Sunshine Earth Labs sa i ett uttalande att de fått tillstånd från Health Canada att ”lagligt inneha, producera, sälja och distribuera kokablad och kokain”, såväl som morfin, MDMA (ecstasy) och heroin.

Kanadensiska företag har licens att sälja kokain

Polisen beslagtar tillräckligt med kokain för att förse N. Zeeland i 30 år

https://ca.finance.yahoo.com/news/sunshine-earth-labs-ltd-provides-140000519.html

Det kommer inte att dröja länge innan kontakten dras på KM-stogar som Castrudeau i Kanada.

Benyamin Netanyahu kommer sannolikt inte heller att finnas kvar mycket längre eftersom en massiv judisk revolt mot KM är på god väg. Som ett tecken på detta har användningen av den ukrainska flaggan förbjudits i Israel. Det är förbjudet att visa ukrainska flaggor i hus på gatan och på alla offentliga platser, med böter på 10 000 siklar (cirka 3 000 dollar).

Processen för borttagning av KM är redan på gång i USA. Den senaste var borgmästare Lori Lightfoot som avsattes i Chicagos borgmästarval. Hon var Chicagos första svarta kvinnliga och första öppet homosexuella borgmästare samt den första sittande Chicago-borgmästaren att förlora på fyra decennier.

Lori Lightfoot avsattes i borgmästarvalet i Chicago

Ännu viktigare är att hennes förlust i Barack Obamas hemmabas innebär att Obama själv förmodligen har tagits bort från att dra i marionettsnöret för de olika skådespelarna som utger sig för att vara ”president Joe Biden.”

Något stort är på gång i Florida också. Sunshine State har nu makten över det tidigare självstyrande, särskilda skattebefriade distriktet som omfattar hela Walt Disney World Resort. ”Disney förlorar självstyrande status, delstaten Florida är den nya sheriffen i stan”, sa guvernör Ron DeSantis vid en pressträff i måndags. ”Spänn fast er – det finns mycket att göra”.

Ron DeSantis undertecknar lagförslaget STRIMLAR Disneys kontroll över Reedy Creek-distriktet: guvernören firar att ”företagsriket närmar sig sitt slut” och beordrar dem att betala tillbaka 700 miljoner dollar i skulder och skatter

DeSantis firade på en presskonferens att lagen gör att Disneys "företagsrike tar slut"

Låt oss se om Floridas polis gör en razzia på platsen och avslöjar de adrenochrome fabrikerna som påstås ligga under Disney Land.

Guvernör DeSantis, en kristen, vet att han bekämpar satanistiska krafter.

”Djävulens verk kommer att infiltrera till och med i kyrkan på ett sådant sätt att man kommer att se  kardinaler stå emot kardinaler, biskopar mot biskopar .”

Så sade Our Lady of Akita, Japan, till syster  Agnes Sasagawa  den 13 oktober 1973.

Vid ingången till Stellenbohm University i Sydafrika hänger en skylt som förklarar hur detta gick till:

Det krävs inga atombomber eller långdistansraketer för att förstöra någon nation i världen. Det räcker med att sänka utbildningens kvalitet och låta elever fuska på prov. Patienter dör i händerna på sådana läkare. Byggnader kollapsar i händerna på sådana ingenjörer och arkitekter. Pengar går förlorade av sådana läkare och ekonomer. Rättvisan försvinner i händerna på sådana advokater och domare. Utbildningens kollaps är nationens kollaps.

Medan västvärlden fortsätter att implodera, visar Kina vad en regering som faktiskt tjänar sitt folk försöker göra.

Vid sitt senaste stora möte lade den kinesiska regeringen fram följande planer och mål:

Tio perspektiv för att förstå kinesisk modernisering

Att driva högkvalitativ utveckling är den första och främsta uppgiften i Kina:

  • Öka FoU-utgifterna,
  • Utöka produktionen av ren energi och vårda tillväxtpoler med regionala utvecklingsstrategier…
  • Kinas moderniseringssträvan för science fiction närmare allmänheten…
  • Kina har försökt effektivisera administrationen, delegera makt, förbättra regleringen och uppgradera tjänsterna samtidigt som det främjar en marknadsmiljö med rättvis konkurrens…
  • Kina har byggt världens största järnvägsnät för höghastighetståg, motorvägsnät och hamnkluster i världsklass. Det har öppnat luft- och sjövägar som når alla delar av världen…
  • Harmoni mellan mänsklighet och natur…
  • Idén att ”klara vatten och frodiga berg är ovärderliga tillgångar” har blivit en konsensus…
  • Minska inkomstklyftan…
  • Indexet för kinesers sinne av säkerheten nådde 98,62 procent.

Om väst hade en meritokratisk regering skulle det återigen lämna Kina bakom sig i stoftet. Tänk till exempel vilka under som skulle kunna göras om de över 6000 patenten som undanhålls av ”nationella säkerhetsskäl” gjordes tillgängliga för allmänheten på ett ansvarsfullt sätt. Åtminstone skulle vi alla ha antigravitations-fordon och praktiskt taget gratis energi. Som det ser ut, ju längre västvärlden stannar under KM-diktatur, desto mer kommer Kina att överträffa oss.

Det stora frågetecknet kvarstår dock när västvärlden kommer att avslöja fler av sina hemligheter för resten av världen.

På den fronten, lägg märke till hur senator Robert F. Kennedy Jr nyligen beskrev några ord om utomjordingar. De driver projektet Blue Beam så mycket de kan.

Det finns också tecken på att USA:s hemliga rymdprogram avslöjar sig som denna video från Hawaii antyder. (videon privat o kan ej ses)

https://www.spacebasedelta1.spaceforce.mil/Kaena-Point-SFS-Hawaii/

Se bifogat foto också med alla rymdstyrkans baser, inklusive Thule och Cheyenne Mountain.

Den här veckans UFO-videon uteblir då de har inte blivit nedladdningsbara och finns endast som privata, varför jag inte kan lägga in dem. Eftersom denna sida ligger bakom betalvägg kan jag inte heller lägga ut dem den vägen.

Allt vi kan göra är att hålla ögonen på himlen och fötterna på jorden medan vi fortsätter att kämpa för planetarisk befrielse.Kategorier:Media, Rättsstat, Rymden, Världspolitik

Etiketter:,

%d bloggare gillar detta: