Putin beordrar förstörelse av alla covid-19-vacciner i Ryssland

Rysslands president Vladimir Putin har beordrat att alla lager av Covid-19-vaccin på rysk mark ska förstöras, med hänvisning till ett obestridligt samband mellan vad som har kallats ”Moskva Vax” och en plötslig ökning av HIV-infektioner hos vaccinerade personer, säger Federal Service Bureau agent Andrei Zakharov berättade för Real Raw News.

Kamrat entreprenörÄven om Putin inte har gjort något formellt tillkännagivande, har han gett sin högra hand, försvarsminister Sergei Shoigu, (bilden) i uppdrag att rensa upp i sjukhus, på kliniker och apotek från Sputnik- och CoviVac-vaccinvarianterna. Militären kommer att säkerställa efterlevnad genom att granska vaccinförråd och utföra punktinspektioner.

Liksom president Trump blev Putin lurad av en lögn; ett globalt konsortium av listiga läkare, hälso- och sjukvårdspersonal och regerings-tjänstemän spann ett övertygande garn om ett virus som skulle härja i världen om inte vacciner utvecklades för att inokulera befolkningen så snart som möjligt. WHO hade infiltrerat det ryska hälsoministeriet och planterat ondskans agenter inom ministerrådet och statsduman, och västerländsk propaganda – fabler om människor som var sjuka med Covid som faller döda på gatan – sipprade runt om i Rysslands en gång säkra gränser. Ingen nation var immun mot den mest utarbetade desinformationskampanjen i mänsklighetens historia.

Den 2 december 2020 lanserade Ryssland sitt första massvaccinationsexperiment, som slog andra nationer till botten och levererade 6,9 ​​miljoner doser under den första veckan. Den 21 juni 2022 har 81,5 miljoner människor fått minst en dos, varav 74,3 miljoner är helt vaccinerade. I väst och Ryssland uppvisade vaccinmottagare biverkningar som hjärtsjukdomar, kramper och blodproppar, och många föll döda hemma, på jobbet eller på gatan.

”Amerikanska CIA är briljant. När den ofarliga Covid spreds, hittade de på historier om så många människor som dör för att få oss alla att tigga om vaccinet. Sedan när vaccinerna kom började vi dö, och regeringarna kan skylla det på Covid, inte vaccin. Det var en så smart intrig, världen trodde på det”, sa Zakharov.

I december 2022 rapporterade hälsoministeriet om en dramatisk, landsomfattande ökning av HIV-infektioner bland personer som hade fått tre eller fler covid-19-vaccinationer och som inte passade standarddemografin – homosexuella och nålanvändare. Mellan 2015-2019 hade Ryssland i genomsnitt 16 000 nya infektioner per år. År 2022 höjde den siffran till 63 000 för att inkludera celibata, icke-droganvändare.

Vladimir Putin, sade Zakharov, kom till den oundvikliga slutsatsen att vacciner kan få en person att utveckla HIV och AIDS. Bevisen var ointagliga; ju fler sprutor en person fick, desto större chans att smittas av HIV. Putin såg korrelationen som mer än en enkel tillfällighet – vaccinet var skräddarsytt för att leverera förvärvat immunbristsyndrom.

”En falsk sjukdom lurar människor att ta ett vaccin som ger dem riktiga sjukdomar,” sa Zakharov. ”Bara satanistiska människor kunde ha drömt om detta. För president Putin är detta en mycket personlig angelägenhet.”

Putin, tillade han, har förblivit ”rent blod” eller ovaccinerad, men en av hans döttrar fick diagnosen HIV två veckor efter att hon hade tagit sitt tredje stick.

”President Putin sa åt henne att inte ta fler vacciner, men hon är västerländsk, hon accepterade lögnerna och nu måste hon gå på medicin hela livet. Detta gjorde president Putin upprörd”, sa Zakharov.

Dotterns diagnos var droppen. På onsdagen dekreterade Putin att Covid-19-vacciner skulle förstöras, och han förbjöd all vaccinimport. Den ryska militären, sa vår källa, har redan förstört vacciner på sjukhus i Moskva, Sankt Petersburg, Kazan, Chelyabinsk, Samara, Nizhny Novgorod och Saratov, och tvingades ”fälla” sjukhuspersonal som motsatte sig vaccinutrensningen. Putin har enligt uppgift sagt att han inte kommer att vila förrän varje flaska är krossad.

Putin har också beordrat avrättningen av 130 forskare som är ansvariga för att skapa Sputnik-vaccinerna.

”Här ställer vi inte de skyldiga inför rätta – ett slöseri med tid. Varför slösa tid när vi vet att de är skyldiga. Vi hanterar de här frågorna strängt, sade Zakharov.

Avslutningsvis frågade vi Zakharov om Putin skulle ha beordrat sådana drastiska åtgärder om hans dotter inte hade fått diagnosen HIV.

”Nej, han skulle fortfarande ta hand om dessa brottslingar. Men hennes diagnos kristalliserade hans hat mot dessa onda människor. Det kommer inte att finnas fler vacciner i Ryssland, säger han.Kategorier:Hälsa, Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, ,

%d bloggare gillar detta: