GitmoNytt: DeSantis hade förhandskännedom om Mar-a-Lago razzian; FBI konfiskering

Floridas guvernör Ron DeSantis hade förhandskännedom om FBI:s razzia den 8 augusti mot president Donald J. Trumps egendom Mar-a-Lago men valde att inte varna honom för att en armé av federala guvernörer var på väg att ta sig ner till Palm Beach som en svärm gräshoppor, enligt en ny White Hat-studie som general Eric M. Smith delade med sitt råd på tisdagen.

Merrick Garland utses till president Obamas kandidat till högsta domstolen ...Rapporten, författad av US Army Cyber ​​Command och Marine Corps Forces Cyberspace Command, hävdar att DeSantis underhöll AG Merrick Garland (bilden) på guvernörens herrgård i Tallahassee den 25 juli, två veckor före razzian. Det står att den gemensamma cyberkommandogruppen skaffade övervakningsfilmer av Garland och två oidentifierade män som anlände till DeSantis hem klockan 20.00 samma kväll.

Bara det, sa vår källa, ringde varningsklockor; General Smith såg ingen anledning till att DeSantis, som har kritiserat regimen skarpt, av någon anledning skulle sitta ner med Garland, som har beväpnat justitiedepartementet att rikta in sig på laglydiga patrioter. Dessutom verkade mötet hemligt eftersom varken justitiedepartementet eller DeSantis läger offentligt nämnde sammankomsten.

”Det finns inget tekniskt brottsligt med mötet. DeSantis kan bjuda in vem han vill till sitt hem, men det var mycket misstänkt, i efterhand, att veta att de nu träffades i hemlighet strax innan den olagliga ockupationen av president Trumps hem.

Även om Trump ännu inte triumferande hade tillkännagett att han skulle söka en ”officiell” återkomst till Vita huset 2024, kan DeSantis ha fiskat efter smuts för att ytterligare ifrågasätta Trumps obestridliga karaktär, tillade vår källa.

”Vi vet inte om DeSantis ville ha presidentskapet före mellanårsperioden. Men om han förväntades vinna, som han gjorde, kunde han ha gjort förhandsdrag, kanske i hopp om att razzian skulle vara tillräckligt skadlig för att få president Trump att komma undan. Trump tillkännagav inte förrän långt senare, men DeSantis såg utan tvekan Trump som en oslagbar motståndare”, sa vår källa.

Annan information om rapporten cementerade general Smiths hypotes att DeSantis konspirerade med Merrick Garland för att störta Trump. Cyberspace Command har enligt uppgift textmeddelanden där Garland skriver ”Vi kommer” och DeSantis svarar ”Tack för upplysningarna”, – tidsstämplade tre timmar innan FBI-svärmen olagligt och utan motstycke kränkte hemmet för en president i USA.

Flera medlemmar av White Hat Council tror att DeSantis är en trojansk häst, en globalist som maskerar sig som en frihetsälskande republikan vars anti-vakna retorik bara är ett knep för att lura väljarna, och vars verkliga ambition, om han sitter i Oval Office, är att fördjupa Träsket och berika en korrupt federal regering. Men en hållning i rådet ser fortfarande DeSantis som det bättre alternativet och har kallat texterna ”oskyldiga och ofullständiga.”

Precis som sin föregångare general David H. Berger säger general Smith att DeSantis begick oförlåtliga grymheter genom att tillåta FEMA att terrorisera Floridianer under förra årets orkan Ian.

På frågan om White Hats bygger ett fall mot DeSantis, sa han: ”Även om jag visste, så kunde jag inte säga det. Men det finns ett överväldigande hat mot honom. Majoriteten av de väpnade styrkorna står med president Trump.”


FBI engagerar sig i ”Civil Asset Forfiture” på Trump-supportrar

FBI-direktör Christopher Wray om kryptering: Vi kan inte ha ett "helt ...När Fox News-värden Brett Bair ställde mjukbollsfrågor till FBI-chefen Christopher Wray (bilden) i en tisdagskvälls-intervju och tyst applåderade hans imaginära prestationer, förde agenter under Wrays instruktion ett hämndlystet ekonomiskt krig mot konservativa som motsatte sig den kriminella Biden-regimen.

White Hat-uppdelningen av den amerikanska militären sa att FBI – med hjälp av lokala brottsbekämpande myndigheter i röda stater – har riktat in sig på Trump-anhängare genom att använda en praxis som kallas ”förverkande av civila tillgångar”, där grundlagsstridiga lagar tillåter brottsbekämpning att beslagta egendom, pengar eller tillgångar om Polisen bara tror att det är kopplat till kriminell verksamhet. Polisen behöver inte väcka åtal eller ens bevisa skuld i dessa fall innan man beslagtar och behåller egendom, och det finns ingen gräns för vad polisen kan ta. Federal förverkandelag ger brottsbekämpande myndigheter ett starkt monetärt intresse av tillgångsbeslag. Enligt justitiedepartementets program för rättvis delning kan statliga och lokala brottsbekämpande myndigheter som överlämnar beslagtagen egendom till den federala regeringen få in upp till 80 procent av förverkande-intäkterna.

Polisen kallar det ett värdefullt verktyg för att stävja narkotika- och vapenhandel. Konstitutionella advokater, å andra sidan, säger att lagar om förverkande av civila tillgångar främjar ”legaliserad stöld”.

”Det är diskriminerande polisarbete i vinstsyfte,” sa Master Chief Bradley D. Earl från US Navy’s JAG Law Program. ”Ett offer antas vara skyldigt och måste bevisa sin oskuld för att återkräva egendom och kontanter – utdragna rättstvister som en vanlig person inte har råd med. Och nu har vi materiella bevis för att FB har rekryterat brottsbekämpande myndigheter i konservativa stater för att jaga president Trumps anhängare.”

Han tillade att JAG och Office of Military Commissions fick reda på ökningen av förverkande av civila tillgångar från FBI:s ”5th Columnists”, ett växande antal agenter som har förnekat regimen och svurit att störta Merrick Garland och Christopher Wrays kriminella företag. Command Master Chief Earl hänvisade Real Raw News till en ”5th Columnist” som gick med på att kommentera under löftet om anonymitet.

Han berättade om två situationer där FBI hjälpte skurkaktiga poliser i Blue-run Texas städer.

Den 5 februari körde 64-årige Dilbert Cummings, en pensionär som precis hade sålt sin framgångsrika VVS-verksamhet, sin Ford F-250 längs State Highway 35 – en större genomfartsled – när en patrullbil från Austin Police Dept stoppade honom för brott mot Texas lag om registreringsskylt och hävdade att hans bakre skylt var ”blockerad”. Ett stänk av lera skymde ett enda nummer. Officerarna kommenterade bildekaler och fönsterdekaler—Trump 2024, I Stand With Trump, Drain the Swamp, Carry Like It’s 1776, God Bless America, We the People, You can Pry My Rifle from My Cold, Dead Hands, etc.— och frågade Cummings om han planerade att rösta på Trump 2024.

Mr. Cummings hävdade sin konstitutionella rätt att tiga, och sa att han inte svarade på frågor, även om han gav sin licens, registrering och bevis på försäkring. Polisen märkte då ett AR-gevär som hängde från bakrutan på lastbilen – Texas har inga lagar om att bära långa vapen (gevär eller hagelgevär) i motorfordon. Men polisen sa enligt uppgift: ”Om du gillar vapen måste du älska Donald Trump”, frågade sedan om Mr Cummings hade några pengar eller droger i fordonet och bad om tillstånd att genomsöka det.

Mr. Cummings åberopade sin 4:e ändringsrättighet, som påstås skydda amerikanska medborgare från orimliga husrannsakningar och beslag. Hans konstitutionella kunskap irriterade poliserna, som grep honom medan de kallade en K-9-enhet för att kontrollera fordonet för narkotika. När hunden och föraren kom 20 minuter senare var de inte ensamma. En solbränd man med ett par FBI-specialagenter parkerade bakom K-9-officerns kryssare. De talade alla i tysta toner innan hundföraren gick med Canine runt Mr Cummings lastbil. Naturligtvis larmade hunden, och när polisen stod i bakgrunden, genomsökte polisen lastbilen och slängde Mr Cummings ägodelar vid sidan av vägen. De hittade en ”WWG1WGA”-dekal i hans handskfack och frågade om han var en av ”de där människorna”. Polisen i Austin fortsatte att slå på fordonet och hittade sju 1 oz. guldtackor i mittkonsolen. De visade guldet och klistermärket till fd, som nickade men sa ingenting.

Polisen sa till Mr Cummings att hans lastbil, geväret och guldet skulle beslagtas tills han bevisade i en domstol att han inte var inblandad i köp och försäljning av olagliga droger. Hans protest föll för döva öron; han sa att han hade omvandlat kontanter till guld eftersom det var en ”säker tillgång” och tog med dem till sin dotter i Dallas, som behövde pengarna för att avsluta försäljningen av ett nytt hem.

Han blev stående på motorvägen när en vrakbil bogserade hans fordon. Inga narkotika hittades.

”FBI ser Trump som ett stort hot, och att demoralisera hans bas ses som en enorm framgång”, sa FBI-informatören. ”Wray ligger bakom allt, och han hatar Trump så mycket att han kommer att gå efter alla han kan få som är på Trumps sida. Han är besatt av Trump. Han är en galning.”

Den 22 februari åkte tolv FBI-agenter klädda i taktisk utrustning och beväpnade med automatgevär ner till hemmet – en dubbeltäckande trailer på 20 tunnland mark – hos ett äldre par som hade hängt ”Dark Brandon” och ”Trump-Lake 2024” banderoller på staketet som omger deras egendom i Houston. FBI-despoterna rev ner anti-Biden och pro-Trump flaggorna innan de olagligt inkräktade på fastigheten och sköt ihjäl husägarnas hundar. De anklagade paret i 70-årsåldern för att flyga drönare över federala byggnader och sa att de hade sannolika skäl att gå in i hemmet utan order. Feds hittade och beslagtog 63 000 dollar i kontanter, parets livsbesparingar, eftersom mannen och hustrun inte kunde bevisa att pengarna inte tjänade på drogförsäljning.

Paret sa att de inte ägde några drönare och hade ingen aning om vad FBI pratade om, men det spelade ingen roll. De blev tillsagda att slåss i rätten men varnade om att det skulle kunna placera dem på ”ytterligare listor”.

Vår JAG-källa sa: ”Detta händer mycket just nu. Om du stöder Trump har du ett hårkors på ryggen. Biden har sanktionerat detta. De går efter alla de kan hitta – det är en hatisk hämnd mot alla som fortfarande stöder president Trump. Vi jobbar på att stänga ner den här skiten, men vi kan inte vara på så många platser samtidigt.”Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, ,

%d bloggare gillar detta: