Inflödet av vildar

• Till Maria Malmer Stenergard via registrator

• I princip all post och e-post till regeringen och Regeringskansliet blir allmän handling. Det innebär bland annat att allmänheten och massmedia har rätt begära att få ta del av innehållet.


Malmö 3-3-2023

Till Maria Malmer Stenergard, migrationsminister

På rak arm så kommer jag på dessa fall där mångkulturella vildar från dom lägst stående kulturerna och länderna på vår planet anfallit och nästan dödat för dom helt okända personer:

Den s k Vetlanda afghanen som helt oprovocerat  knivhögg sju personer.

Den 15 – åriga monstret i Sundsvall, kommen från Etiopien, som förstörde livet för en nioårig svensk flicka.

Fallet i Lund där en svensk man nästan blev ihjälsparkad av ett brödrapar komna från Mellan östern. Orsaken till detta var att han regerade mot deras trakasserier vilket bl a bestod i att man drog ner underdelen av bikinin på mannens minderåriga dotter på badhuset i Lund .

Fallet med den 17 – årige Somaliske vilden i Göteborg som inte bara skadesköt utan t om lyckades att döda en svensk polisman för ett par år sedan.

Och nu senast iraniern som helt oprovocerat högg en tioårig holländsk flicka i magen mitt på dagen i centrala Göteborg.

Detta är bara fem exempel på när mångkulturella vildar anfallit helt oskyldiga personer. Förutom dessa fall så finns det hur många andra exempel på mångkulturella vildars framfart som nästan slutat med döden för dom personer som blivit anfallna.

Exemplet i Göteborg är ju verkligen bra reklam för det Nya Sverige eftersom flickan och hennes mormor som också blev skadad av den iranske vilden tydligen var här på besök från Holland. Kan inte tänka mig att dom kommer hit fler gånger och utsätter sig för risken att råka ut för en liknande händelse.

Den iranske vilden har ju ett digert kriminalregister sedan många år tillbaka innehållandes ett tjugofemtal domar. Man kan ju fråga sig varför vederbörande inte skickats tillbaka till den mer eller mindre grottliknande kultur han kommit från. Eller är det meningen att han skall få hållas här tills han verkligen lyckats med att ta livet av någon?

Hur länge skall inflödet av mångkulturella vildar få hålla på? När skall ni sätta stopp för raserandet av det en gång normala Sverige som dagligen för oss närmare och närmare till att framstå som just dom underutvecklade länderna som vildarna kommer från?

Hur många svenskar skall mördas, våldtas, lemlästas, misshandlas, utsättas för allehanda bedrägerier, hur många skolor och bilar skall eldhärjas, hur många gånger skall svenskar behöva flytta från bostadsområden som av mångkulturella vildar förvandlats till rena getton innan ni är nöjda med ert förstörande av landet?

När skall ni börja våga använda den rätta benämningen för s k gängkriminalitet som ju bevisligen borde vara invandrarkriminalitet eftersom både offer och gärningsmän nästintill 100 procent är av utländsk härkomst?

Att offren är av samma skrot och korn som gärningsmännen orsakar inte någon sömnlöshet hos mig i varje fall utan jag bedömer det som en positiv självsanering av invasiva arter som inte hör hemma i Sverige.

Dagligen så utförs också sprängningar som troligtvis också mångkulturella vildar ligger bakom.

Ovanstående rader är skrivna av en invandrare som kom till Sverige från Ungern 1956 vid fyra års ålder.

Vid denna tidpunkt och även fram till kanske början  av 80 -talet var Sverige ett normalt land.

Men när inflödet av mångkulturella vildar från till största delen från dom s k MENA – länderna började så har landet mer eller mindre förvandlats till ett skräckexempel vad det gäller mångkultur.

Idag kan jag bara känna att jag är glad att jag är 71 år gammal trots vissa åldersrelaterade krämpor.

Fy fan för att vara ung i detta landet och gå till mötes den utveckling som väntar runt hörnet.

Kan bara vara tacksam över att få ha upplevt dom år då Sverige var ett normalt land samtidigt som jag beklagar att svensken tillåtit denna förvandling av sitt eget land till ett mångkulturellt skräckexempel.

Detta som hänt i Sverige är nog tyvärr ett av få exempel där urbefolkningen utan några som helst protester och motåtgärder lämnat ifrån sig sin kultur och sitt land till främmade folk vars syfte att söka sig hit knappast varit att tillföra något av värde för Sverige.

Sandor Herold, invandrare av den tamare sortenKategorier:Hälsa, Media, Rättsstat, Svensk politik

Etiketter:, ,

1 svar

  1. Tack Sandor för detta välformulerade inlägg som speglar verkligheten till 100%.
    Har ett visst hopp på den nya regeringen. Och att svensken snarast engagerar sig för neutraliseringen av den av politikerna importerade invandrarkriminalitet.
    Det kan vara nära, någon ska bara börja……..

    Gilla

%d bloggare gillar detta: