Fira med 100 GESARA-föreställningar!

GESARA Show når sin 100:e föreställning, efter att ha splittrats från Charlie Wards After Partyhttps://gesara-show.com/celebrate-100.php

 
I februari 2022 var Peter Walker och Billy Gillies de ursprungliga värdarna för ”After Party”, designat för att låta medlemmarna i Charlie Ward Insider Club ställa fler frågor och lära känna varandra. After Party var en stor succé med medlemmarna och gav de senaste nyheterna, en rejäl dos angloamerikansk humor och naturligtvis massor av frågor och svar. Men efter 8 shower bestämde Charlies team att de ville att David skulle ta över istället.
 
Peter och Billy bestämde sig för att fortsätta på egen hand och grundade GESARA Show som har byggt upp en underbar gemenskap av likasinnade. Under året har Peter och Billy gjort ett antal specialerbjudanden, kört en mycket underhållande show och behållit en mycket lojal följare.
 
Varje show består av en diskussion om aktuella händelser, GESARA News med det senaste om husbilen, etc. följt av en Q&A. Både Peter och Billy har decennier av erfarenhet av att djupdyka faktagranskning i vad som verkligen händer i världen, och de analyserar händelserna och hjälper till att tolka det för tittarna. De håller showen familjevänlig och upprätthåller en positiv attityd. De använder ofta exempel från film och tv för att bättre förklara aktuella händelser.
 
GESARA Show riktar sig specifikt till dig som inte har tid att se alla olika poddsändare och vill ha en bra sammanfattning och få sina individuella frågor besvarade.
Eftersom NESARA/GESARA ständigt försenades, började Peter och Billy erbjuda UCC1-308-träning, som tillåter medlemmar att ha sin egen personliga ”GESARA” efter cirka 3 månader. Alla med födelseattest har automatiskt ett speciellt förtroende med miljoner i det, som ingen berättade för dem om. Utbildningen gör att du kan återfå din suveränitet från staten och få tillgång till din egen fond, som du sedan kan använda för att köpa bilar, hus etc. och rensa eventuella skulder, oavsett om GESARA har hänt eller inte. Istället för att bara vänta på GESARA, låter den här utbildningen dig komma vidare med tillgång till dina förvaltningsfonder ändå.
 
Peter och Billy kommer ihåg sina rutter och planerar showen så att de inte kolliderar med Insider Club. GESARA Show är fri från reklam, sponsorer och kommersiella intressen och finansierar sig själv genom en låg prenumerationsavgift.
 
För att fira 100 shower är avsnitt 99-105 helt gratis för alla att delta i det roliga. Om du har följt Charlie Ward, Simon Parks, Mel K, etc., då är GESARA Show för dig och den lättsamma tonen i showen kommer att lämna dig med ett leende på läpparna samtidigt som du känner dig välinformerad. Den positiva attityden är viktig för att hjälpa människor att utvecklas till 5D.
 
Vill du veta mer, besök då vår hemsida på https://gesara-show.com där du kan hitta våra specialerbjudanden och vårt Best of Show för 2022 .
 
Gå med i vår onlinefamilj och låt oss guida dig säkert och välinformerad genom RV, GCR och NESARA/GESARA in i vår gyllene framtid.
Kom och gå med i vårt 100:e avsnitt onsdagen den 1 mars efter Insider Club, eller någon av följande visar upp till 105 helt gratis – du behöver bara Zoom-appen.

GESARA Show 100

Ämne: GESARA SHOW 100, med Peter (Köln, Tyskland) och Billy (i St. Louis) – Onsdag

Vårt 100:e avsnitt av GESARA Show!
Varje söndag fr om 5.3 enligt schema

1 mars 2023
09:00 HST, Honolulu
10:00 AKST, Anchorage
11:00 PDT, Pacific Time, Los Angeles
12:00 MST, Mountain Time, Denver
13:00 CST, Central Time, St. Louis
14:00 EST , Eastern Time, New York
19:00 GMT, London
20:00 CET, Amsterdam, Köln, Rom, Stockholm, Wien
21:00 EET, Aten, Kairo, Helsingfors, Jerusalem, Johannesburg, Kiev
22:00 MSK, Bagdad, Bahrain , Kuwait, Minsk, Moskva, Qatar

2 mars 2023
00:30 IST, Indien, Islamabad, Karachi
03:00 AWST, Perth, Singapore, Kuala Lumpur, Taipei, Hong Kong, Peking
04:00 JST, Osaka, Tokyo, Seoul
05:00 AEST, Brisbane
06:00 AEDT, Melbourne, Sydney
08:00 NZDT, Auckland, Wellington

Mötes-ID: 885 4430 9147
Lösenord: 820458

Gå med i zoom:

https://us02web.zoom.us/j/88544309147?pwd=VnRNVTR1a3pGRTJrYThWTDBQd0lMUT09Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik, Video

Etiketter:,

%d bloggare gillar detta: