President Trump lovar att krossa ”den nya världsordningen”

23 februari 2023,

https://lumi-news.gr/o-proedros-trab-desmevetai-na-syntripsei-ti-nea-pagkosmia-taxi/

President Trump lovar att krossa den ”nya världsordningen”… han har lovat att besegra globalisterna för den ”nya världsordningen” som för närvarande ockuperar USA:s nationella säkerhetsetablissemang.

Trump pratade om sin ”Agenda 47” för att ”bli av med det korrupta globalistiska etablissemanget som har misslyckats med alla större utrikespolitiska beslut i decennier.”

Summit.news  rapporterar: ”Vi skulle kunna avsluta konflikten i Ukraina inom 24 timmar med rätt ledarskap”, sa Trump och tillade ”I slutet av mina kommande fyra år, kommer krigshetsare och bedrägerier och misslyckanden på de högsta regeringsnivåerna att försvinna från oss.”

Han fortsatte, ”Vi kommer att ha en ny grupp kompetenta nationella säkerhetstjänstemän som tror på att försvara USA:s vitala intressen framför allt.”

”Titta på givarna till de globalistiska krigshetsare som stöder våra motståndare, det är för att de är krigskandidater. Jag är presidenten som erbjuder fred och det är fred genom styrka, sa Trump vidare.

”Tredje världskriget har aldrig varit närmare än det är nu. Vi måste städa huset för alla krigshetsare och globalister från ”America Last” och Deep State, Pentagon, State Department och National Security Industrial Complex”, tillade Trump och noterade att han är ”den ende presidenten i USA:s historia. som inte startade ett krig”. Och detta är en stor sanning..

Trump fortsatte: ”Vi kommer också att stoppa lobbyister och stora försvars-entreprenörer från att komma in och pressa höga militära och nationella säkerhetstjänstemän i konflikt bara för att belöna dem när de går i pension med lukrativa jobb som betalar miljontals dollar.”

På tal om Ukraina

”Blixt” från Trump om Ukraina: ”Vi måste bli av med det korrupta världsetablisse-manget som Biden uttrycker.. På grund av dem är vi på randen av ett 3:e världskrig”.. Den korrupta världsregimen som Biden uttrycker.. Mer specifikt och målmedvetet inte kunde uttryckas av USA:s tidigare president och för många den som ligger bakom en patriotisk rörelse för att bli av med USA:s djupa tillstånd och hela planeten.

Den tidigare presidenten beskrev hur  ”Tredje världskriget har aldrig varit närmare än det är nu”  och uppmanade internationalister att ändra kurs. För det första vet så klart Trump själv mycket väl att internationalisterna inte längre kan och ville ändra riktning och det syns väldigt tydligt på sättet de kommunicerar i kriget i Ukraina.

”I decennier har vi haft samma människor, som Victoria Nuland och många andra som hon, besatta av att trycka in Ukraina i Nato, för att inte tala om utrikesdepartementets stöd för upproren i Ukraina,” sa Trump och fortsatte  :

”De här människorna har letat efter konfrontation under lång tid, som händer i Irak och andra delar av världen, och nu står vi på randen av tredje världskriget. Och många människor ser det inte, men jag gör det, och jag har rätt i många saker.”

”Vi måste bli av med det korrupta globala etablissemanget som har misslyckats med alla större utrikespolitiska beslut i årtionden, och det inkluderar president Biden och hans folk.”

USA:s 45:e president fortsatte med att beskriva hur han om han blev omvald skulle utrota dåliga aktörer i det nationella säkerhetsindustrikomplexet som hatar Amerika: ”  Utrikesdepartementet, Pentagon och National Security Establishment kommer att vara en helt annan plats i slutet av min administration ».

” Vi kommer också att stoppa lobbyister och stora försvarsentreprenörer från att komma in och driva våra höga militära och nationella tjänstemän i konflikt”, betonade han bland annat och sa om sitt presidentskap:

”Jag är presidenten som erbjuder fred, och det är fred genom styrka. Det fanns en anledning till att vi inte hade konflikter, det fanns en anledning till att vi inte hamnade i krig, för att andra länder respekterade oss. ”

”Vi kan avsluta konflikten i Ukraina inom 24 timmar med rätt ledarskap”, sa Trump.

”I slutet av mina kommande fyra år kommer krigshetsare, bedrägerier och misslyckanden i de övre lagen av vår regering att vara borta, och vi kommer att ha en ny pool av kompetenta nationella säkerhetstjänstemän som tror på att försvara USAs vitala intressen.”

Det är en öppen hemlighet hur Trump förlorade det senaste valet… Och hur mycket de än försöker dölja det, eller om du föredrar att inte visa det, förekom det mycket bedrägerier genom Dominion-maskinerna, särskilt med fjärrösterna till corona. Och låt oss komma ihåg här, att fram till valets eftermiddag var Trump långt före Biden, men plötsligt stoppade de rösträkningen i flera timmar, vilket det tog att koka rösterna och slutligen ge Biden segern ..

Detta är givet, oavsett vad vissa betalda av systemet säger.. Men bakom päronet har svansen.. Och allt visar att avslöjandena som kommer kommer att vara åtminstone imponerande.. Dessa uttalanden av Trump är inte alls slumpmässiga .. Och vi tror att de förbereder världen för vad som komma skall, för chocken kommer att vara väldigt stark för dem som aldrig velat se spelet spelas i bakgrunden..

Varje bild och ett slag till desinformation.. Följ oss på instagram för att få den mest direkta kontakten med sanningen..

Och vår åsikt är förstås att Trump är med Putin i allt detta.. de har varit tillsammans sedan han var president och de fortsätter att arbeta tillsammans, försöker slå ondskan som råder på planeten.. Vilken kamp den blonda gjorde för barnen;;; Hur många av dessa har han sparat??? Vad händer över hela planeten i några underjordiska gångar djupt under jorden??? Hur berättar man sanningen för världen.. Hur man förklarar man för dem…Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:,

%d bloggare gillar detta: