HAARP-platser och militärbaser runt om i världen

Onsdagen den 15 februari 2023,

https://lumi-news.gr/topothesies-kai-stratiotikes-vaseis-haarp-se-olo-ton-kosmo/

HAARP-sajter och militärbaser över hela världen.. Det finns mycket som världen antingen inte ens har föreställt sig, eller har bestämt sig för att driva dem ur sina sinnen genom att märka dem som konspirationer.. Är denna behandling korrekt vad gäller kunskap?? Vi tror inte.. Vi måste passera allt genom den fina sållen och undersöka det med våra antenner öppna… Tiderna är väldigt elaka och farliga till en sådan grad att om vi inte lyckas vara elaka nu, kommer vi aldrig att göra det. ..

Det är känt att under det kalla kriget utfördes underjordiska kärnvapenprov i Sovjetunionen, USA och några andra länder, vars syfte var att testa kärnvapenens förmåga att orsaka starka jordbävningar, i vissa fall, med med hjälp av sådana explosioner var det möjligt att uppnå jordbävningar, med en magnitud på upp till 7 grader!

Förutom underjordiska (eller undervattens-) explosioner är en ganska vanlig teori för realisering av konstgjorda jordbävningar den så kallade Tesla-vibrationen, en kraftfull elektromekanisk resonator, som kan utföra svängningar med en mycket hög frekvens, genom att ställa in denna frekvens i en visst sätt är det möjligt att orsaka tillräckligt starka vibrationer, som i verkligheten liknar en jordbävning.

De främsta utmanarna för innehav av tektoniska vapen är supermakter, man tror att namnet på detta vapen myntades av den sovjetiske seismologen Alexei Nikolaev, med förekomsten av någon enhet som kan leda till en plötslig frisättning av lagrad energi, tektoniska plattor , det är inte tillräckligt osannolikt. Användningen av sådana vapen kan dock få mycket oförutsägbara konsekvenser.

HAARP: Hemligt vapen som används för vädermodifiering, elektromagnetisk krigföring

De flesta människor har inte ens hört talas om HAARP, men sanningen är att HAARP-anläggningar finns, och chansen är stor att de inte är ansvariga för en massa dåligt väder och jordbävningar under de senaste 15 åren. Undersök så hittar du fakta. Eller bara förbli okunnig och glad. Beror på dig.

Ditt land/familj/vänner/patrioter, medmänniskor, naturen och Moder Jord behöver dig ”VAKNA UPP”. Detta vapen introducerades till världen för över hundra år sedan av Nikola Tesla och patenterades av Bernard Ystlund.

Norrsken , foto Gunilla Falk |  Norrsken, Lappland, Bilder

Haarp högfrekventa aktiva norrskensforskningsprogrammet började som ett jonosfäriskt forskningsprogram gemensamt finansierat av USA. Platser finns av en anledning.

Haarp och alla andra jonosfäriska värmare runt om i världen är massförstörelse-vapen.

Nuvarande platser är i Alaska, Sverige, Ryssland. En före detta haarp-insider säger att haarp var tänkt att vara en metod för att undvika kulor och bomber där nationer kunde elimineras gradvis genom att förstöra deras jordbruksproduktion och miljömässiga livsbas.

Möjliga haarp-platser över hela världen är 1 811. Haarp högfrekventa aktiva norrskens forskningsprogram är en 36 miljoner watts antennuppsättning som drivs av den amerikanska militären i Gakona Alaska. Vårt flygvapen. Designad och tillverkad av BAE avancerade baeat-teknologier.

Nåla på Haarp Chemtrails Look Up

Major Ley Lines Haarp Sites Earth Chakras Karta överlagd

 Bildresultat för Living Earth Educational Maps Haarp platser

Varje bild och ett slag till desinformation.. Följ oss på instagram för att få den mest direkta kontakten med sanningen..Kategorier:klimatet, Naturen, naturförstöring, Rättsstat, Rymden, Svensk politik, Världspolitik, Video

Etiketter:, ,

2 svar

  1. Jag ber till Gud den allmäktiga, jag ber till alla våra soldater, jag ber till alla patrioter med god och rent hjärta, skydda våra barn skydda mänskligheten mot allt ont. AMEN.

    Gilla

    • Läser i texten att Haarp INTE skulle vara orsak till en massa dåligt väder? Är det tryckfel eller?

      Gilla

%d bloggare gillar detta: