Kina kräver ett slut på det tredje världskriget efter en massiv DEW-attack mot väst

2023-02-27

Benjamin Fulford, Veckobrev

https://benjaminfulford.net/

KS = Khazariska maffian
DS = Deep state


I förra veckan reagerade Kina på en massiv duell med riktade energivapen (DEW) genom att föreslå fredssamtal för att avsluta det odeklarerade men pågående, hybrida tredje världskriget. Samtalet kom efter att en förödande tsunami och jordbävning drabbade en FN-militärbas i ett västerländskt land som en uppenbar reaktion på den senaste jordbävningsattacken mot Turkiet.


Här kan du läsa mer om DEW:

8 fakta om Rods of God. [Apple Tree] rymdvapen, framtida vapen, Rods of God (Guds stavar)


Förstörelsen av en västerländsk stad är föremål för ett fullständigt nyhetsstopp (se nedan för detaljer och bevis) men det orsakades nästan säkert av DEWs i nivå med allt som USA kan utöva.

Kineserna försöker att aveskalera situationen genom att säga att öst och väst nu måste välja mellan ömsesidig säker förstörelse eller ömsesidig säker kärlek.

Låt oss komma ihåg vad som just har hänt:

Den 28 januari skickade västerländska ambassader varningar till sina medborgare om en möjlig terrorattack.

1-2 februari är ambassaderna för USA, Storbritannien, Tyskland, Frankrike, Italien, Danmark, Holland, Schweiz, Sverige och Belgien stängda i Istanbul

3 februari går USS Nitze utrustad med HAARP Systems in i Istanbuls hamn.

Den 3 februari inleder den turkiske inrikesministern Suleyman Soylu en attack mot den amerikanske ambassadören i sitt land och säger: ”Ta bort dina smutsiga händer från Turkiet. Jag är väldigt tydlig. Jag vet mycket väl hur ni skulle vilja skapa stridigheter i Turkiet. Ta bort ditt leende ansikte från Turkiet.”

Från 5 till 6 februari inträffar en jordbävning med ett epicentrum på samma tektoniska förkastning som Istanbul.

För att förstå hur kraftfulla dessa vapen är, ökade kustlinjen i de flesta länder i östra Medelhavet med 7 meter eller mer och Venedigs kanaler torkade ut. Företagsmedia försöker täcka upp detta med berättelser om torka och lågvatten men dessa historier håller inte vatten (ursäkta ordleken).

Varför torkar Venedigs kanaler ut?

https://mashable.com/video/venice-canals-dry-climate-crisis-italy

Nu har den turkiska jordbävningen följts av en förödande motattack och hot om att förstöra Schweiz och Israel. Inför utsikten till total förintelse har familjen Rothschild redan gått med på att förhandla om fred.

Ukrainas krig: Zelenskij vill att Xi Jinping ska träffas efter Kinas fredsplan

Volodymyr Zelensky

Däremot siktar den Rockefeller-kontrollerade falska Biden-administrationen och det khazariska maffianhögkvarteret i Schweiz fortfarande på att starta ett totalt kärnvapenarmageddon fram till 2025. Det betyder att de är de sista hindren för världsfred.

ABC News: Biden avfärdar Kinas föreslagna fredsplan

Dessa händelser porträtterades förresten i företagens propagandamedia som ett kinesiskt fredsförslag för Ukraina som stöddes av de franska och ukrainska presidenterna (Rothschild-slavarna) Macron och Zelensky och motarbetades av Rockefellers falska president Joe Biden.

Det borde vid det här laget vara klart för alla tänkande människor att den så kallade amerikanska regeringen måste stängas ner och ersättas om vi ska få världsfred. Som den officiella kinesiska nyhetsbyrån Xinhua påpekar:

Sedan det blev självständigt 1776 har USA ständigt sökt expansion med våld: de slaktade indianer, invaderade Kanada, förde ett krig mot Mexiko, anstiftade det amerikansk-spanska kriget och annekterade Hawaii. Efter andra världskriget inkluderade de krig som antingen provocerades eller startades av USA: Koreakriget, Vietnamkriget, Gulfkriget, Kosovokriget, kriget i Afghanistan, Irakkriget, Libyenkriget och Syrienkriget, missbruk av dess militära hegemoni för att bana väg för expansionistiska mål. Under de senaste åren har USA:s genom-snittliga årliga militärbudget överstigit 700 miljarder US-dollar, vilket motsvarar 40 procent av världens totala summa, mer än de 15 länderna bakom den tillsammans. USA har cirka 800 utomeuropeiska militär-baser, med 173 000 soldater utplacerade i 159 länder.

Under Koreakriget, Vietnamkriget, Gulfkriget, Kosovokriget, kriget i Afghanistan och Irakkriget använde USA enorma mängder kemiska och biologiska vapen samt klusterbomber, bränsle-luftbomber, grafitbomber och bomber med utarmat uran, som orsakar enorma skador på civila anläggningar, otaliga civila offer och bestående miljöföroreningar.

USA har också etablerat institutionell hegemoni i den internationella ekonomiska och finansiella sektorn genom att manipulera de vägda röstsystemen, reglerna och arrangemangen för internationella organisationer…det kostar bara cirka 17 cent att producera en 100 dollar sedel, men andra länder var tvungna att ponny up 100 dollar av faktiska varor för att få en.

Under covid-19-pandemin missbrukade USA sin globala finansiella hegemoni och injicerade biljoner dollar på den globala marknaden, vilket lämnade andra länder, särskilt tillväxtekonomier, att betala priset.

USA:s sanktioner mot utländska enheter ökade med 933 procent från 2000 till 2021.

USA måste bedriva seriös själsrannsakan. Den måste kritiskt undersöka vad den har gjort, släppa sin arrogans och fördomar, och sluta med sina hegemoniska, dominerande och mobbningsmetoder.

https://english.news.cn/20230220/1b9a2c2bcfb742ad872c58ddda549374/c.html

Kineserna kom ut med denna starka anklagelse då USA – på gränsen till konkurs – hotade Kina med DEW, säger källor till det asiatiska hemliga samhället.

Kineserna, för att visa att de inte skulle backa den här gången, verkar ha varit kopplade till den massiva tsunamin och jordbävningen som totalt förstörde staden Napier, Nya Zeeland. Bilderna nedan är bevis på denna attack som skickats till oss av kinesiska källor.

Vittnen från Hawke’s Bay på Nya Zeeland säger att det finns hundratals döda just där. ”Ingen kan få ett tandläkarbesök eftersom alla tandläkare är upptagna med att identifiera kropparna. Det finns en stängd militäranläggning med hundratals döda där också. Under Covid-lockdown fanns det hundratals poliser och matpaket, nu finns det ingen polis och ingen hjälp under en riktig nödsituation… Adrenalinet har slutat men tårarna börjar, säger ett lokalt vittne.

Det verkar också finnas en oöverträffad informationsblackout om denna attack. De flesta av våra västerländska källor var fåordiga men australiensiska underrättelse-källor medgav att en DEW användes.

En källa på Nya Zeeland säger att platsen som attackerades var en hemlig FN-bas ”varifrån alla rentapoliser kom under konfrontationen den sista dagen av parlamentsockupationen. De använde också Antifa för att infiltrera och sparka igång våldet och polisen hade tränat med brandslangar som ledde fram till detta.”

MI6 noterar bevisen ”Ser ojämt ut med datumen som inte matchar vad jag vet och pågick i bakgrunden… Nya Zeelands premiärminister kastades ut för sin del i de senaste årens drakoniska åtgärder så det finns olika sätt att se detta.”

Dessutom berättar Riccardo Bosi, en före detta överstelöjtnant i den australiska arméns specialstyrkor, att kriget faktiskt förs mot den khazariska maffian.

Vi vet också att KM byggde ett omfattande nätverk av baser på södra halvklotet som förberedelse för deras planerade nukleära Armageddon. Med andra ord kan det ha varit en västerländsk vit hatt-operation mot en KM-bas på Nya Zeeland och inte en kinesisk operation.

I vilket fall som helst kan det inte råda några tvivel om att Rockefeller och KM-kontrollerade FN måste hanteras och deras planer stoppas. WHO driver fortfarande den falska pandemin som en ursäkt för fullständigt totalitärt styre.

Det finns också ”planer på att blockera livsmedelsförsörjningen och ersätta dem med insektsprodukter. Fabriker har byggts för insekter som livnär sig på avföring, avfall och skadliga mögelsvampar. De kommer att malas eller tillsättas levande till mat utan märkning…allt för avfolkning”, varnar polska underrättelsekällor. David Rockefeller Jr. har offentligt sagt att han marknadsför insektsmat och gör fabriker för sådan mat på Filippinerna.

Dessutom visar det sig nu att Bill Gates labbodlade kött orsakar cancer hos människor som konsumerar det, enligt en oroande ny studie. ”Problemet är att de material som används för att göra produkten – ‘odödliga cellinjer’ – replikerar för alltid, precis som cancer.

https://newspunch.com/study-bill-gates-lab-grown-meat-causes-cancer-in-humans/

Vi får nu också reda på att ”du kommer inte att äga någonting och vara lycklig” Klaus Schwab är en ättling till Karl Marx. Marx i sin tur kommer från en gammal satanistisk blodlinje.

Satanismen är nu helt ute ur garderoben. Här kan du se Satan bli offentligt paraderad vid karnevalen i satanisten Lulas Brasilien som ett exempel.

Som ärkebiskop Carlo Vigano nyligen noterade:

I den globalistiska religionens namn är det inte tillåtet att bestrida psykopandemin, kritisera vaccinationskampanjen, argumentera för grundlösheten i klimatlarmen, motsätta sig bevisen för Natos provokation av Ryska federationen med den ukrainska krisen, be om utredningar av  Hunter Bidens bärbara dator eller valfusket som hindrade  president Trump från att stanna kvar i Vita huset, eller vägra stå vid sidan av när barn korrumperas med hbtq-obsceniteter… Satandyrkare att resa ett hädiskt monument till Baphomet framför Arkansas State Capitol i Little Rock eller en staty av en demon på fasaden av New York Courthouse för att fira en abortdomare i högsta domstolen; medan Satanic Temple i New Mexico inviger en klinik som utför rituella aborter och drar nytta av statligt erkännande.

Under tiden har Biden-administrationens Secret Service inget bättre att göra än att profilera traditionella katoliker som om de representerade ett hot mot den etablerade ordningen

 Vigano säger också på skivan att John Podesta, en son till Laurence Rockefeller, ”själv ledde den samordnade åtgärden som ledde till avgången av Benedikt XVI och valet av Bergoglio.

Den ursprungliga påven Franciskus lämnade dock reservationen och har nu ersatts av en gummimaskerad Rockefeller-lakej.

En annan lakej är den allmänt föraktade Justin Castrudeau. Trudeau vill att parlamentsledamöter ska ta en ed om sekretess innan de tittar på covid-vaccinkontrakt med Rockefeller-kontrollerade vaccintillverkare AstraZeneca, Johnson & Johnson, Medicago, Moderna, Novavax, Pfizer och Sanofi.

Trudeau är en kriminell pedofil förrädare mot Kanada som tjänar på stora läkemedelsdödsprutor och vill förslava var och en av oss genom digitala ID.

Trudeau-regeringen vill att parlamentsledamöter ska ta tystnadsad innan de tittar på covid-vaccinkontrakt

Utvald bild

Här kan du se vad kanadensare tycker om honom.

Kanske kan dessa parlamentsledamöter också fråga Trudeau om alla försvunna barn i Kanada och deras koppling till adrenokromtillverkning medan de håller på. Om du fortfarande inte tror på adrenochrome, kolla in detta patent från 1982 från Minnesota Mining and Manufacturing Corporation (3M) för tillverkning av det.

https://archive.is/5IpPh

I ett möjligen relaterat drag beslutade USA:s domare Julie Sneed att Scientologiledaren David Miscavige ”aktivt döljer sin vistelseort” när han står inför anklagelserna om människohandel.

Scientologiledaren David Miscavige åtalas för människohandel

Scientologiledaren David Miscavige åtalas för människohandel

”Detta kommer att öppna en pandoras ask,” säger en CIA-källa. 

I vilket fall som helst, efter misslyckandet med dess vaccin- och pandemiska penningtvättsprogram på platser som Kanada, stjäl US Corporation nu ryska pengar.

En NSA-källa säger ”USA har använt 1,14 biljoner dollar av beslagtagna ryska tillgångar som säkerhet för att utnyttja 1 000 gånger för att låna 1 300 biljoner dollar från den schweiziska Federal Reserve Bank. Schweizarna beordrades att låna ut dessa pengar av Federal Reserve System, som i sin tur beordrades att göra detta av Biden Administration… De beslagtar tillgångar och lånar mot dessa tillgångar för att hålla USA:s bolag … och deras krig … igång.”

”Västerländska länder står inför existentialistiska frågor … och står inför en akut nödvändighet att fylla på viktiga resurser som har gått förlorade som ett resultat av den anti-ryska linjen”, kommenterade vice utrikesminister Mikhail Bogdanov (bilden nedan)

Väst visar ”osportsligt uppförande” i Afrika, säger en rysk diplomat

Rysslands särskilda presidentsändebud för Mellanöstern och Afrika, vice utrikesminister Mikhail Bogdanov Alexander Shcherbak/TASS

https://tass.com/politics/1581663

I USA ”spiller samma brottslingar ut kemikalier, beslagtar de kontaminerade gårdarna, fryser tillgångarna, placerar tillgångar i Schweiz och lånar på dem för att hålla det amerikanska imperiet flytande”, fortsätter NSA-källan.

Nu vet vi varför miljöforskare på väg till Ohio dödades i en flygolycka. Alla på planet, inklusive piloten, arbetade på Center for Toxicology and Environmental Health och var på väg till en dödlig explosion som inträffade tidigare i veckan vid en metallfabrik i Bedford, Ohio.

BREAKING: Miljöforskare på väg till Ohio dödades i flygkrasch

BREAKING: Miljöforskare på väg till Ohio dödades i flygkrasch

https://thepostmillennial.com/breaking-environmental-scientists-heading-to-ohio-killed-in-plane-crash

Uppenbarligen ville US Corporation inte att den falska kontamineringen och det relaterade beslaget av tillgångar skulle avslöjas.

Ryssarna fångade också US Corporation när de återigen försökte iscensätta en massiv radioaktiv kontaminering i Ukraina. Den ryska militären informerade världssamfundet om att:

”Flera containrar med radioaktiva ämnen levererades till Ukraina via Europa utan att passera tullinspektionen. Planen var att iscensätta en föroreningshändelse nära en av de strålningsfarliga anläggningarna som kontrolleras av Kievregimen och skylla den på den ryska försvarsmakten.”

US Corporation fortsätter också sin penningtvätt i Ukraina. Polska underrättelser rapporterar att militära enheter i Ukraina skickas ”patroner och ammunition som är oanvändbara för operation. Mer än hälften av dem är täckta med korrosion.”

De köper med andra ord föråldrat militärskräp till höga priser för att tvätta ukrainska biståndspengar till sig själva.

De dödar också många av sina flunkies i ett uppenbart försök att beslagta deras pengar också. Det kan vara anledningen till att döden av en Clinton (Rockefeller) hjälpmedel med Epstein-band ansågs vara ett självmord trots att han var bunden vid ett träd, skjuten i bröstet och ingen pistol hittades på platsen.

Dödsskjuten Clinton-assistent med Epstein-band hittats bunden till ett träd; avfärdades som ett självmord – trots att det inte fanns någon pistol på platsen

En bild på Mark Middleton.

Utgivningen av den officiella rapporten kommer efter att Middletons familj vädjade till en domare på grund av oro över att bilderna och videorna skulle göras offentliga.

https://nypost.com/2023/02/22/death-of-clinton-aide-tied-to-jeffrey-epstein-ruled-suicide/

Den amerikanska militären ser ut att äntligen göra något åt ​​detta. Journalisten Seymour Hersh – vars avslöjningar vanligtvis följs av militär sanering av vita hattar – säger nu att USA:s president Joe Biden i princip ”sprängde Nato i Europa” genom att berätta för allierade att han stöder Ukraina med dess ”helt korrupta regering”. Journalisten sa också att Kiev glorifierar Stepan Bandera, ”den store pro-nazisten som dödade judar som galningar under andra världskriget.”

https://www.bignewsnetwork.com/news/273538260/betting-on-ukraine-victory-was-suicidal-seymour-hersh

Västvärlden ville inte ens ha Kiev med i Nato på grund av korruptionsproblem, säger den Pulitzerprisbelönta journalisten

USA och dess allierade borde ha försökt nå en överenskommelse med Moskva eftersom deras tro att Ukraina kan vinna en konflikt mot Ryssland är ”självmords-benägen”, har den ikoniske amerikanske undersökande journalisten Seymour Hersh hävdat.

I en intervju på YouTube med Consortium News på fredagen anklagade Hersh Biden-administrationen för att göra ”så många dåliga misstag”, och tillade att ”det är omöjligt att tro hur bara dumt detta ledarskap var.”

Som ett tydligt tecken har Biden-showen inte amerikanskt militärt stöd. ”Biden vågade inte besöka Kiev utan att varna Ryssland och utan att be den ryska sidan om att garantera hans säkerhet”, sa utrikesministeriets taleskvinna Maria Zakharova (bilden). Hon tillade ”den amerikanska ledarens besök … liknade en misslyckad scen i en provinsteater.”

Ryska UD:s taleskvinna Maria Zakharova Ryska UD/TASS

https://tass.com/politics/1580551

Hon skojade inte, eftersom Zelensky dök upp tillsammans med en dubbel-gångare under en livesändning. Detta ifrågasatte verkligheten av hans heroiska besök i Bakhmut och Chersons krigsområden. Den före detta skådespelaren/komikerns flera framträdanden inför green screen lämnar oss inte med alltför många tvivel.

CIA-källor säger till oss ”CGI-avataren Zelensky är i fara. Han kommer snart att försvinna. En omslagsartikel för hans exit förbereds nu.” 

Biden kommer utan tvekan att följa efter snart. Biden fångades på en het mikrofon i Polen efter att ha kommenterat tre UFO:n som sköts ner…

Biden: ”Tror du att någon av de här killarna köpte det där skitsnacket?”

Assistent: ”Helt”

Biden: ”De kommer att köpa vad som helst … låt oss gå härifrån.”

Med det, låt oss titta på det senaste projektet Bluebeam visuals.

1. Fågel ”frusen i luften” i Vancouver, Kanada

https://www.vancouverisawesome.com/highlights/very-weird-motionless-bird-floating-in-air-captured-on-video-in-bc-6589792??utm_source=facebook&utm_medium=organic&utm_campaign=snd

2. Ett Delta SSP-fartyg 

3. UFO:n över Palm Springs, Kalifornien 31 januari 2023
4. Ett SSP-farkost över Nevada, USA
5. Ett UFO över Japan 
6 . Ett pyramidformat UFO över Mexiko

Vad sägs om att få Laurence Spelman Rockefeller att vittna om allt detta? Kanske kan vi ta reda på vad som egentligen hände med alla de saknade biljonerna dollar från USA:s försvarsbudget. Om de pengarna gick till att köpa flygande tefat är de skattebetalarnas egendom och måste överlämnas till dem.Kategorier:Rättsstat, Rymden, Världspolitik, Video

Etiketter:, , , , , , , , , ,

1 svar

  1. Stort tack för veckans viktigaste nyhetsbrev !!

    Gilla

%d bloggare gillar detta: