ESTONIA – DE DOLDA RÖSTERNA – SKOTTLOSSNINGEN

https://www.youtube.com/watch?v=kk2u2IA36d4

Matte, Truefact, Estonia banden. En man kontaktade mig för 10 månader sedan och ville att jag tittade på ljudfiler från Estonia. Jag hittade en ljudfil som inte har hörts förut. Detta medförde en analys och bakgrundsröster framträdde. Skedde skottlossning på Estonia? Gilla, dela, kommentera och prenumerera.

NOT1: Bra hörlurar, In ear monitors / Air-Pods / instickshörlurar av bra kvalité rekommenderas. Eller en stereo med bra kraft. Dock är inte alltid hög volym bäst, finn den bästa nivån för er hörsel och uppfattningsförmåga.

NOT2: Mobiltelefoner kapar information och kanske inte återger allt, beroende på telefonmodell mm. WWW.TRUEFACT.SE Stöd gärna kanalen och grävandet.

SWISH: 46704749243 / 0704749243 VH MATTEKategorier:Media, Rättsstat, Svensk politik, Video

Etiketter:

%d bloggare gillar detta: