Vår GIGANTISKA DUMB som FN byggde färdigt c:a 1995, är den till för en kommande attack på RYSSLAND?

2023-02-25
T

Phil Schneider, Dulce Incident, UFO, Grey Alien, Underground, Base, Conspiracy, Agenda

Alien Firefight at Secret Military Base Reexamined – The Real Story of the Alien War at Dulce Underground Base – PHIL SCHNEIDER – The Last Words

387911 Alien UFO Agenda Secret Underground Bases Free Energy Conspiracy Theory Dokumentärforskning! Bästa UFO-dokumentärer genom tiderna!

PHILIP SCHNEIDER – UNDERJORDISKA ALIEN BASES (FULLVERSION) Philip Schneider påstod sig vara en före detta amerikansk regeringsgeolog och ingenjör, som var inblandad i att producera de underjordiska explosioner som krävdes för att underlätta byggandet av olika underjordiska militärbaser, såväl som ubåtsbaser för USA:s regering.


Lite att bita i!

1 kubik miles omräknat med en takhöjd på 10 meter med en bredd på 1600 meter, blir inte längden då på 1 KUBIKS utrymmet ungefär 25,6 mil långt! Tar man det gånger 30 kubik miles blir det inte då 768 mil långt utrymme som är 1600 meter brett?

Hur många ”soldater” med militära utrustningar kan man smyga in i dessa gigantiska utrymmen? Vad är avsikten med detta FN bygge? När och på vilket sätt ska detta utrymme användas? Det verkar som att skulle man spränga av dessa utrymmen då skulle Sverige rasa ihop och vara ett minne blott om varje stad har underjordiska utrymmen. Smäller man av de olika utrymmena som finns, då sjunker stad efter stad med 10 meter och Sverige kan klassa som ett U-land för all evighet.

En teori: Ska man ”gräva” sig fram till Moskva via Sverige och Finland, för att utplåna Moskva med flera kärnvapenladdningar.

Phils föreläsningar tillhör definitivt kategorien, ”allmänbildning”. Man bör lyssna på hela föreläsningen. Han berättar om Thor som har ett livsspann på 470 år. Kan 100 språk flyttande och har en IQ kvot på 1 200 (ett tusen tvåhundra)! Får han och andra med motsvarande kapacitet härja fritt då kan de säkert manipulera alla regeringar till att göra slut på varandra. Deras syfte är att ta över vår planet och helst ha den för sig själva.

Phil Schneider berättar i sitt sista framträdande om att man har byggt en gigantisk underjordisk bas i Sverige som är 30 Kubik ”miles ” stor. En mile är ju 1,6 Kilometer! Var finns denna underjordiska stad/bas? Man har förmodligen även byggt flera mindre som troligen har sammankopplats. Kanske det är en del av våra s.k. ”jordbävningar” som sker då och då men inte före 1996! Hallandsåsen eller Musköbasen kan mycket väl vara en av ingångarna.

Den GIGANTISKA tog 5 år att bygga och kostade DÅ 2 TRILJONER DOLLAR! Allt finansierades av United Nation.

Gå till minut 49 i videon, länk nedan. Föreläsningen var Phil Schneider’s Last Amazing NWO Lecture Before He Was Killed! He was found dead on either January 10 or 11, 1996″.

Med andra ord byggdes denna ”underjordiska bas/stad” när Carl Bildt var statsminister!!! Vår allas CIA man eller ”The dog”, som Hillary Clinton kallade honom. Dvs Get and fetch. Till slut fick han den eftertraktade orden på nivån 33 samtidigt som han tillförskaffade sig minst 10 MILJARDER kronor (1 Miljard Dollar) från de svenska skattepengarna som är villkoret för att sitta med i ”The committee of 300”, som är underställda ”The Nine”. Wallenberg sitter också med.

Var finns denna underjordiska stad i Sverige och till vilka är den avsedd? Carl Bildt halverade läkarutbildningen med tanke på den kommande Migrationstillströmningen, Coronautsläppet med dess konsekvenser. Man har anställt läkare från Rumänien med falska intyg som har fått sluta liksom sjuksköterskor. Hur många läkare har vi tagit hit som går under ”Doktor död”?

Vad säger Carl Bildt, Landsförrädaren Nr 1? Är det tänkt att FN ska ”gömma” sina militärer där i smyg för att sedan TA ÖVER Sverige. Eller är det Politikerna som har skaffat sig sitt eget ”Paradis” när jordytan angrips? Hur mycket av skattepengarna har gått dit?

https://www.youtube.com/watch?v=9COrANDQvWg&t=828s

https://steemit.com/conspiracy/@libtrian.outlet/phil-schneider-s-controversial-life-and-deathKategorier:Media, Rättsstat, Svensk politik, Världspolitik, Video

Etiketter:,

1 svar

  1. Förstå så många som kommer att ställas till svars och låsas in! Bra att TUNNLARNA ”synliggörs” genom detta reportage nu! Rättvisa kommer att skipas!

    Gilla

%d bloggare gillar detta: