THE GREAT RESIGN 25:e MARS 2023 -DEMONSTRATION I STHLM

Nu enas många olika rörelser i Sverige för att tydligt säga ett fredligt NEJ till
Korruption och maktmissbruk och JA till frihet och sanning och respekt
för våra grundläggande rättigheter.

Vi kommer att ha representanter och talare från många olika organisationer och grupper som drabbats av maktövergrepp, skador och förföljelser.


Vi vill ha öppen debatt, åsiktsfrihet, fysisk integritet, rättsäkerhet, ett slut på den svenska tystnadskulturen och vi ser allvarligt på att många av de ledande makthavarna i Sverige följer WHO och World Economic Forums order hellre än att lyssna på sitt eget folk!

Vi motsätter oss The Great Reset och initierar nu The Great Resign.
För mer information om aktioner dagarna innan Manifestationen och bakgrund till den Globala kampanjen hittar du på:
www.thegreatresign.com

 Kategorier:Media, Rättsstat, Svensk politik

Etiketter:, ,

1 svar

  1. Pshhh, kommer aldrig hända någonting med er svenska mesighet. Pedofilerna och pskopaterna kommer utnyttja er dumhet och godtrohet till det yttersta och ni kommer alla gå med på det som lydiga hundar. Därför de inte ens har karantänläger här som i Australien

    Om ni gick full viking shit och massakrerade, högg huvudet och hängde upp dem på stockholms torg skulle de kanske ha effekt temporärt, tills judarna korruperar nästa gäng efterblivna nollor att bli deras nya proxy-wall. Ni kan ju ingenting herregud.

    Enda sättet att rädda sig från idiotin är att bidka tro till Jesus kristus, och nej, inte till pedofil- kulten Kristendommen, som judarna hittat på. Utan sanningen är djupare än så. Vakna era puckade jävlar, eller för evigt vandra i helvetet och brinn för era synder. Vilket som slipper jag er.

    Gilla

%d bloggare gillar detta: