WEF ”Cyberattack”-scenario: Ytterligare en kris ”Mycket värre än Covid”, förlamning av strömförsörjning, kommunikation, transport

Global Research, 22 februari 2023

Författarens anteckning och uppdatering

World Economic Forum (WEF) som representerar de västerländska finanseliterna, spelade en nyckelroll i lanseringen av coronanedstängningen den 11 mars 2020, vilket bidrog till en världsomspännande process av ekonomiskt och socialt kaos. Det spelade också en nyckelroll i lanseringen av Covid-19-vaccinet.

Och nu ”lovar” de oss en kris som är ”Mycket värre än Covid”. 

Under de senaste tre åren  har det avsiktliga utlösandet av kaoset blivit en del av en bred och komplex agenda: kriget i Ukraina, höjningen av energipriserna, utlösandet av konkurser, kollapsen av ekonomisk aktivitet, utbredd fattigdom, svält och förtvivlan, inte till nämnda fortsatta pandemihysteri. 

Under den senaste utvecklingen har Washington riktat sig mot länder som inte stöder Washington-konsensus, inklusive Rysslands allierade och handelspartner. Det nya normala i USA:s utrikespolitik är att skapa antingen regimförändring och/eller ekonomiskt och socialt kaos. 

Cyberattack

2021 genomförde WEF en simulering av cyberattacker som involverade ett scenario med  förlamning av strömförsörjning, kommunikation, transport, internet. 

Klaus Schwab antydde i otvetydiga termer baserat på ”ett simulerat scenario” att en cyberattack: ”kan få ett fullständigt stopp för strömförsörjningen, transporter, sjukhustjänster, vårt samhälle som helhet”.

Vad har Schwab i ärmen. En ”cyberterroristattack” som bidrar till oöverträffade störningar? Är detta något vi bör ta på allvar?

En förnyad rädslakampanj, en varning för en överhängande fara? Med ord från  Jeremy Jurgens , WEFs verkställande direktör:

”Jag tror att det kommer en ny kris. Det kommer att bli mer betydelsefullt. Det kommer att gå snabbare än vad vi har sett med COVID . Effekten kommer att bli större, och som ett resultat kommer de ekonomiska och sociala konsekvenserna att bli ännu mer betydande.” (min kursivering)

2021 års cyberpolygonsimuleringsscenario hade en uppenbar ”motsägelsefull” geopolitisk inriktning:

Evenemanget leddes av Rysslands premiärminister   Mikhail Mishustin, många ryska finansinstitutioner, media och kommunikationsenheter hade bjudits in av WEF. 

Fyrtioåtta länder deltog i evenemanget, det fanns 41 partners varav 10 från Ryssland och Kazakstan:  Nyhetsbyrån TASS, NTV ,  Sberbank, Rysslands största bank och en ledande global finansiell institution,  Mail.ru Group, Rysslands största internet leverantör,  MTS, Rysslands ledande telekommunikationskoncern, statens juridiska avdelning i Omsk-regionen, Sibirien. Kraftfulla bankfinansiella institutioner från Kazakstan. Bland andra.

Se även antagandena i utbildningsprogrammet , som bygger på terroristhackare.

Rymligt dokumenterat har World Economic Forum (WEF) varit avgörande för att stödja USA-NATO:s militära agenda när det gäller Ukraina.

Var denna Cyber ​​Polygon-händelse i juli 2021 (som inträffade 8 månader före Ukrainakriget) avsikten att skapa politiska splittringar inom Ryska federationen genom att etablera partnerskap med ett antal kraftfulla ryska medier, kommunikations-, bank- och finansinstitutioner, etc.

Inte en enda representant från Folkrepubliken Kina. Var cyberpolygonsimuleringen (juli 2021) avsedd att främja konfrontation mellan Kina och Ryssland?

Några månader senare, med start i mars 2022, fördes Ryssland upp på WEF:s svarta lista, ryska institutioner uteslöts från att delta i både WEF maj 2022 och januari 2023 Davos Venues. 

”World Economic Forum har lagt på is sina relationer med Ryssland, inklusive strategiska partnerskap med konglomerat som drivs av oligarker.”

Michel Chossudovsky , Global Research, 22 februari 2023

***

Nedan är texten till min artikel från december 2021, mindre redigeringar.

World Economic Forum (WEF) som representerar de västerländska finanseliterna, spelade en nyckelroll i lanseringen av lockdownen den 11 mars 2020, vilket bidrog till en världsomspännande process av ekonomiskt och socialt kaos. 

WEF pekar nu på: ” En cyber-attack med covid-liknande egenskaper”, som lovar att bli mycket mer förödande och kaotisk än covid-19-pandemin.

World Economic Forums ”Concept 2021”. Cyberpolygonscenario

World Economic Forum (WEF) som var med och sponsrade Event 201, bordssimuleringen av coronapandemin tillsammans med John Hopkins och Gates Foundation i oktober 2019, har varit involverad i en annan strategisk övning med titeln  Concept 2021.  Den senare beskrivs som en:

”internationellt kapacitetsbyggande initiativ som syftar till att höja den globala cybermotståndskraften”.

Det är inte en bordssimulering jämförbar med Event 201. 

Förra året genomfördes det på höjden av låsningen via videokonferenser. I år diskuterade konferensen 2021 ”de ” nyckelriskerna med digitalisering”.

De som deltog i
Cyber ​​Polygon Exercise (2020) 
inkluderar högteknologiska företag inklusive IBM, många banker och finansinstitutioner, internetföretag, cybersäkerhetsbyråer, företags- och statliga medier, tankesmedjor, brottsbekämpande myndigheter inklusive Interpol med representanter från 48 länder .

Övningen var ett självklart sätt att säkra pålitliga partners och utveckla strategiska allianser. I detta avseende fanns det många representanter från Ryssland och länder i det forna Sovjetunionen, inklusive stora ryska bankintressen, kommunikations- och medieföretag. Allt som allt 42 partners. Inga företags-/statliga partner från Kina  deltog i simuleringen. 

Det fanns också ett träningsprogram med 200 lag från 48 länder. Cyberattack med Covid-liknande egenskaper

Simulering av en cyberattack. Mot ett fullständigt stopp för strömförsörjning, kommunikation, transport

Klaus Schwab, grundare och verkställande direktör för WEF och arkitekten för ”Great Reset” beskriver krisscenariot på följande sätt:

 Det skrämmande scenariot med en omfattande cyberattack kan få ett fullständigt stopp för strömförsörjningen, transporter, sjukhustjänster, vårt samhälle som helhet. Covid-19-krisen skulle i detta avseende ses som en liten störning i jämförelse med en större cyberattack.” (min kursivering)

Jeremy Jurgens , WEFs verkställande direktör:

”Jag tror att det kommer en ny kris. Det kommer att bli mer betydelsefullt. Det kommer att gå snabbare än vad vi har sett med COVID . Effekten kommer att bli större, och som ett resultat kommer de ekonomiska och sociala konsekvenserna att bli ännu mer betydande.” (min kursivering)

Konsekvenserna av dessa djärva ”förutsägelser” som representerar det finansiella etablissemangets intressen är långtgående.

Vad de beskriver är ett scenario av ekonomiskt och socialt kaos som involverar störningar av kommunikationssystem, internet, finansiella transaktioner och penningtransaktioner (inklusive SWIFT), elnätet, globala transporter, råvaruhandel, etc., såväl som troliga ”geopolitiska dislokationer”.

Invigningssessionen (juli 2021) av Cyber ​​Polygon 2021  genomfördes (video nedan) av Ryska federationens premiärminister Mikhail Mishustin  tillsammans med generaldirektören för WEF Klaus Schwab.

Enligt Ryska federationens premiärminister Mikhail Mishustin

”Att hantera cyberhot och säkra vår gemensamma digitala framtid är bland prioriteringarna för varje regering och företag. …”

Video. Öppningssessionen med Ryska federationens premiärminister och Klaus Schwab (juli 2021).

WEF har utan osäkra ordalag föreslagit att ytterligare en förödande världsomspännande ekonomisk och social kris sannolikt kommer att inträffa i kölvattnet av den så kallade Covid-19-pandemin.   

Video:  Nästa kris större än covid

Är detta scenario en generalrepetition inför en kommande cyberkris? 

Geopolitiken för denna övning är komplex. Medan Ryssland rutinmässigt hotas av USA-NATO, är Ryska federationen en partner till detta WEF-initiativ, som till stor del domineras av Wall Street och det västerländska finansetablissemanget.

Varför uteslöts Kina – som är en allierad till Ryssland – från Cyberpolygonövningen?

Cyberattacken kategoriseras som en terroristlag. Ställ dig själv frågan:  Vem har förmågan att utföra en sådan attack?

Rysslands finans- och banketablisse var aktivt involverade i cyberscenariot. Var övningen tänkt att skapa splittring mellan Kina och Ryssland?

Även om man inte kan spekulera, måste frågan ändå tas upp.

Och vem kommer att klandras om cyberscenariot går live?

Konstruerat ekonomiskt och socialt kaos. Är inte det en del av ett amerikanskt hegemoniskt projekt?Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik, Video

Etiketter:, , , ,

1 svar

  1. Koråna var ett skämt och alla deras kommande försök kommer vara ännu större skämt,

    WEF och staten gräver bara sin egen grav. Troligen var de döda redan från början. Satans demoner är redan döda själsmässigt så inte så konstigt kanske. Satan kommer straffa dem mer innan det här är över. Evigt lidande gissar jag på, i livet efter deras bortgång. Och alla dessa satar kommer dö för eller senare och dömmas av Anubis. Olycka till er, era globalistiska missfoster!

    (skrattar åt dessa skämtpersoner)

    Gilla

%d bloggare gillar detta: