Det här berättade MSM-medierna inte om: Trump besökte invånarna i Palestine och bekostade själv hjälpen

Trump Water East Palestine OhioTrump i Palestine

2023-02-24


Vad gör den amerikanska ”residenten” Joe Biden för de drabbade i Palestine, Ohio?
Efter tågurspårningen där, förgiftades luften och vattnet i området men Biden har inte gjort ett dyft för att underlätta vardagen för de drabbade invånarna där. Istället reser han på otippad resa till Ukraina (via Polen) och lovar bort ytterligare amerikanska skattepengar till det krigsdrabbade landet.

Istället åker president Trump till Palestine och med sig har har vatten, städmaterial och bjuder befolkningen på hamburgare. Allt bekostar han ur egen ficka! Ingenting av allt det här har MSM-media berättat om!


10 av Donald Trumps verksamhet som misslyckades helt - Toptenz.net

https://www.forbes.com/sites/brucelee/2023/02/23/donald-trump-provides-trump-water-to-east-palestine-ohio-heres-the-reaction/?sh=2a960c04e100

Den 22 februari besökte president Donald Trump östra Ohio för den massiva tåg- och miljöolyckan som jag har beskrivit för Forbes . Detta var en dag innan USA:s transportminister Pete Buttigieg var planerad att besöka staden personligen för första gången sedan Norfolk Southern.NSC +0,8 % tåget spårade ur den 3 februari. Och förutom ett nytt utbud av röda ”Make American Great Again”-hattar och massor av referenser till sig själv, tog Trump med sig några andra saker: nämligen vatten på flaska, städmaterial och hamburgare. I ett tal som hölls tillsammans med lokala tjänstemän, förklarade Trump: ”Vi tar in tusentals flaskor vatten, Trump Water, faktiskt. Det mesta, eh, en del av det, vi var tvungna att gå till en mycket lägre kvalitet på vatten”, som du kan se i videon som journalisten Aaron Rupar twittrade:

Vatten på flaska var förmodligen en välkommen stoppsyn för invånare i östra Palestina som har ropat på mer uppmärksamhet från myndigheterna. Hela tågvraket av situationen har lämnat många frågor om vattenkvaliteten där. Urspårningen och den efterföljande branden och ”kontrollerade utsläppet” av farliga material har resulterat i att farliga kemikalier som vinylklorid böljar och böljar ut i luften och potentiellt ut i marken och vattnet i det omgivande området östra Ohio och västra Pennsylvania. Det återstår att se vad de långsiktiga effekterna av alla dessa föroreningar kan bli. Så du kan förstå varför de boende kan vara skeptiska till att dricka kranvattnet där.

Ett antal invånare i östra Palestina tackade Trump för hans besök och de förnödenheter han tog med sig. Han i sin tur kunde inte riktigt hålla sin leverans på flaska och tillade: ”Ni kommer att få de där Trump-flaskorna mer än någon annan.” Trump tillbringade också lite tid med att blanda sig med invånarna i östra Palestina som följande tweet från Associated Press visade:

Hans besök inkluderade ett stopp på, surprise, surprise, en lokal McDonald’s, där han beställde mat till invånarna. Under sitt besök kritiserade Trump, inte överraskande, Biden-administrationen för att inte göra mer för östra Palestina för att kritisera andra vad många politiker gör. Till exempel sa han till invånarna i östra Palestina: ”I alltför många fall möttes din godhet och uthållighet med likgiltighet och svek.” Olika invånare tackade Trump för att han besökte dem och att han inte ”glömde” dem.Kategorier:Media, Naturen, naturförstöring, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, , ,

%d bloggare gillar detta: