Polisen varnar för åldringsbedrägerier!

2022-02-22

Jag är otroligt tacksam över att svenska polis värnar om mig som nu är över 70 år gammal eftersom jag igår i brevlådan hittat ett utskick där man ger mig goda råd hur jag inte ska gå på alla dom bedrägerier som i det Nya Sverige numera är vardagsmat när det gäller åldringsbedrägerier.

Tack och lov så är jag ännu inte så senil så att jag varken lämnar ut mina kontouppgifter till en okänd uppringare som antagligen tillhör gruppen nysvenskar och inte heller lämnar jag ifrån mig värdesaker till en solbränd man som kommer att komma från min bank för att rädda mig. undan ett förestående rån vilket en stackars 80 – årig dam gjorde och som man visade i Efterlyst för några veckor sedan.

Jag undrar om sådana här utskick förekommer i något annat land än i Nya Sverige?

Detta utskick från polisens sida är ännu bara ett resultat av att man i Sverige släppt i invasiva varelser komna från dom lägst stående länder och kulturer som finns på denna planet och som inte har kommit hit av någon annan anledning än att försörja sig på antingen bidrag. i alla dess tidigare som serveras utan några som helst krav på mot prestationer i form av någon arbetsinsats eller av olika kriminella verksamheter som t ex just åldringsbedrägerier.

Hur som helst så är jag oerhört tacksam över att polera värnar om mig på ålderns höst.

Sandor Herold, ännu ej helt senil invandrareKategorier:Media, Rättsstat, Svensk politik

Etiketter:, ,

%d bloggare gillar detta: