Det Djupa Samtalet: Runar Søgaard avslöjar allt! VIDEON UPPLAGD PÅ NYTT!

Varför togs videon bort? För att Runar avslöjade att det förekommer sex- och droghandel på våra fängelser? På nätterna går ukrainska kvinnor från cell till cell och erbjuder sex. När han protesterade mot detta till fängelseledningen, då blev han förflyttad. Är det därför vi ska ”hjälpa” ukrainska krigsoffer?


Vart tog den videon vägen, För känslig?
Vad tycker du?

https://www.youtube.com/watch?v=3nxBKZVwLPU

Mitt livs mest sjuka och bisarra resa har äntligen tagit slut.
Planen enligt lagen var att jag skulle varit ute ochigång igen den 25:e april med mitt arbete, skrivande och kontorsuppgifter.
Den 28:e september skulle jag varit fri och hemma igen tillsammans med mina ögonstenar.
Men andra ville bevisligen helt annorlunda…!
På 12 månader har jag suttit i 7 olika fängelser, transporterats kors och tvärs i midjebälte, handklovar och fotkedjor som en samhällsfarlig våldsverkare och mördare.
Systematiskt fabricerade varningar har orsakat 43 dagar i isoleringscell, nödvändig hungerstrejk i 66 dagar plus 4 dagars vattenstrejk för att om möjligt få upp chefernas ögon för olika övergrepp och all förnedring som ägt rum.
Istället för lagstadgad hjälp och stöd inför återgång till ett liv i frihet under parollen ”Bättre ut”, så slutade den sista månaden i en högrisk isoleringscell.
Trots att jag som aldrig någonsin varit deprimerad eller lidit av psykisk ohälsa i hela mitt liv, så påstod kriminalvården att jag var ”suicidal” och följaktligen benägen att begå självmord eller allvarligt skada mig själv samt att mitt liv skulle vara i fara enligt kriminalvårdens egen underrättelsetjänst..
Jag har med egna ögon och öron upplevt en värld bland skapade tickande bomber som jag i mina vildaste fantasier aldrig hade trott existerade i Sverige 2022.
Omgiven av allt från yxmördare, våldtäktsmän, gangstrar knarkbaroner, pundare, dementa gamla män och entreprenörer till unga män utan hopp och framtid har jag bevittnat hur den svenska kriminalpolitiken fullständigt har misslyckats och kollapsat trots våra oärliga politikers påstående om motsatsen.
Själv har jag fördjupat mig i min kristna tro och övertygelse, läst ett 40-tal böcker, intervjuat nära 200 fångar, etablerat kontakt med ett dussin visselblåsare, tagit del av olika domar och livsöden samt skrivit 2 nya böcker.
Mina misstag har jag bearbetat, har även valt att förlåta olika människors lögnaktiga och falska ageranden och försökt ta hand om mitt brustna hjärta.
Nu ska jag skämma bort mina älskade söner, älska mina barn tills dom somnar av lycka, och visa min familj och mina vänner den tacksamhet och uppskattning de förtjänar.
Min halvtidsvila är slut, och nu börjar den 2:a halvlek av mitt liv som drar igång.
Allt som hänt i mitt liv fram tills nu har enbart varit en tid av förberedelser inför vad som nu väntar mig.
”Inte som om jag redan har gripit det eller har nått målet, men jag jagar efter att gripa det, eftersom jag själv har blivit gripen av Kristus. Jag menar inte att jag redan har gripit det, men ett gör jag; jag glömmer det som ligger bakom, och sträcker mig mot det som ligger framför, och jagar mot målet för att vinna segerpriset.”
Det är först när man själv förändrats som man kan förändra andra. Och en förändring är inte en förändring förrän det blivit en förändring.
Med min tro vill jag förändra människors hjärtan och med mina ord vill jag ändra människors tankar.
Förändring behövs mera än någonsin under 2023.
Och all förändring börjar i oss själva, med oss själva och för oss själva.
Syftet med våra liv, är att göra andra bättre. Nyckeln,är att använda våra förluster till andras vinster.
Vi behöver akta oss för hyckleriet!
Ingenting är dolt som inte ska bli uppenbarat, och ingenting är gömt som inte ska bli känt.
Allt som har sagts i mörkret skall höras i ljuset, och vad som viskats i kammaren skalll ropas ut från taken!
Önskar er alla en fantastisk vecka!Kategorier:Media, Rättsstat, Svensk politik, Video

Etiketter:,

2 svar

  1. Ingen tillgänglig intervju hos Frihetsnytt, videon är privat.

    Gilla

%d bloggare gillar detta: