Socialtjänster och domare missbrukar LVU-lagen, förstör barn och familjer irreparabelt, avskaffa LVU

https://swebbtube.se/w/ws7JS75iYGDri7nuLNLfH4

WhiteTV
2023-02-20

Barn stjäls från sina föräldrar bara för att någon klåpare på socialen eller psykiatrin anser att de anknyter dåligt. Ingen vet exakt vad som menas med detta. Det finns ingen substantierad vetenskaplig forskning som ligger till grund för påståendet att någon har svårigheter att anknyta. Den enda forskaren som hänvisas till i Sverige är Karin Lundén, som har avslöjats av utländska och svenska experter som kvacksalvare. Detta är horribelt.

Hundratals barndomar förstörs genom kvacksalveri i Sverige. Hundratals föräldrar är förtvivlade, skadade för livet, och de korrupta förvaltningsdomstolarna ger nästan alltid socialtjänsten rätt.

Klicka för att komma åt LVU-Lonsam_Kommunal_Manniskohandel.pdfKategorier:Media, Rättsstat, Svensk politik, Video

Etiketter:, , , ,

1 svar

  1. Har sett detta på nära håll i nutid. Det går inte att komma åt dem. De förhalar och förhalar Pappan ytters kapabel och villig att ta hand om sonen. Anknytningen mycket god- Problem med modern, ingenting med fadern. Barnet flyttat 8 ggr under sitt första halvår. Sedan 4 ggr till. Soc har sabbat och traumatiserat barnet och fått fadern att krascha. De borde få fängelse för barnmisshandel. Nu förhalar de t.om. umgänget.

    Gilla

%d bloggare gillar detta: