GitmoNytt: Biden i Ukraina; Delta Force arresterar ”turister”; Jerome Adams avrättad

Biden lovar Zelenskyy en ”insats i USA”

Den olagliga presidenten Joseph R. Biden har lovat Volodymyr Zelenskyy ”en andel i USA” som en belöning för att han ”håller kursen”, enligt ljudsignal som Rysslands Federal Service Bureau (FSB) erhöll kort efter att Bidens falska Air Force One landade i Kiev på måndag morgon. Den oanmälda 5 timmar långa mellanlandningen ägde rum direkt efter att den kriminella presidenten och hans följe besökt Polen.

Medan brottslingarna Biden och Zelenskyy turnerade i den guldkupolade St. Michael’s Cathedral, fick president Trump i Florida ett brådskande samtal från ingen mindre än Vladimir Putin, som sa att undercover-underrättelseagenter i Kiev hade spelat in ett ”hemskt” samtalsutdrag som Trump var tvungen att höra på en gång, sa en Mar-a-Lago-källa till Real Raw News. På den sa en man som lät som Biden, ”Vet du, vän, om vi vinner, får du en andel i USA. Det handlar om att hålla kursen, och vi kommer att göra vår del för att få det att hända,” till som Zelenskyy svarade genom en översättare, ”Jag förväntar mig inget mindre.”

I ett andra samtalsfragment sa Biden: ”Jag har pratat med [Tysklands förbundskansler Olaf] Scholz och [Frankrikes president Emmanuel] Macron. Allt hjälpmedel som skickas till dig är ditt att behålla. Glöm bara inte att fortsätta göra det där ”godiset” (candy) , vän.”

Candy är Bidens kodord för adrenochrome, ett farmaceutiskt amalgam av binjurevätska som sugs från rädda barn och syntetiska opiater som fentanyl och oxikodon och en basprodukt bland Deep State-eliterna som hävdar att det förlänger livet, stärker sinnena och förbättrar sexuell förmåga. Putin har fört krig mot adrenochrometillverkare i Ukraina.

Trump frågade Putin varför hans män inte arresterade eller ”hanterade” Zelenskyy och Biden på plats och slog två flugor i en smäll. Putin sa att hans 2-manna övervakningsteam inte var någon match för Biden och Zelenskyys gemensamma säkerhetsstyrka, som, tillade Putin, inkluderade minst 50 tungt beväpnade amerikanska legosoldater.

”President Trump, vi delar mycket gemensamt; du älskar ditt land och jag älskar mitt. Dessa demoner vill globalisera båda våra nationer. Deras enda lojalitet är till pedofilerna och högstbjudande. Den onde, Barack Hussein Obama, sålde mycket av ditt land till Kina, och hans slav vill nu sälja resten. Om de kommer till Ryssland kommer de att misslyckas. Vi kommer att krossa dem”, sa Putin till Trump.

Trump erkände oron och svarade: ”Jag förstår, och vi jobbar hårt här, väldigt, väldigt hårt för att åtgärda alla skador, och det var en hel del skada, som inget land någonsin har sett. Du vet att jag måste vara försiktig med vad jag säger.”

Att fixa skadan var en referens till Deep State-gripanden och avrättningar, sa vår källa senare.

”Jag beundrar de många höga byggnaderna i USA och dina i New York City. Det skulle vara synd om Biden ramlade ur en, sa Putin och syftade på en mängd anti-Putin-pedofiler som mystiskt ramlade från hustak eller fönster. ”Vi hanterar de här sakerna på olika sätt.”

Avslutningsvis sa vår källa att Putin skickade till Trump en kopia av ljudet, som har vidarebefordrats till US Army Cyber ​​Command för autentisering.


Delta Force arresterar misstänkta ”turister” nära Mar-a-Lago

Två män som avlyssnade president Donald J. Trumps egendom Mar-a-Lago greps av Delta Force-operatörer på lördagskvällen, sa en Mar-a-Lago-källa till Real Raw News.

Enligt honom upptäckte Trumps Delta-skyddsdetalj en ”misstänkt” skåpbil parkerad på South Ocean Boulevard, som går parallellt med klubben och är ett frekvent stopp för Trumps supportrar och belackare – fans och hatare som flyger med banderoller när de kryssar strandvägen.

Tester av Ford e-Transit börjar - CommercialVehicle.com

Det var dock ovanligt att en Ford E Transit skåpbil utan registreringsskyltar parkerades nära presidentens egendom klockan 22:30, särskilt en med en parabolisk mikrofon som sticker ut genom ett öppet fönster.

Delta Force, sa vår källa, flyttade på skåpbilen efter att ha larmat Trump om det möjliga intrånget. De flankerade skåpbilen, ryckte upp dess dörrar och slängde föraren och passageraren ut på trottoaren.

De boende påstod sig vara turister från New Hampshire på en roadtrip genom Florida och sa att de hade pausat vid Mar-a-Lago för att se om det var lika lyxigt i verkligheten som det såg ut på tv och i bilder. Delta tvivlade dock på sin historia av flera skäl:

  • Inga registreringsskyltar
  • Ingen identifiering
  • Diskmikrofonen med lång räckvidd
  • Två DJI Mavic 3 Thermal drönare i skåpbilen

De misstänkta var obeväpnade och inga vapen hittades i fordonet.

”Konstig tid på dagen för sightseeing,” berättade en av Delta för de misstänkta, som båda var män som såg ut att vara i mitten av 40-årsåldern.

Delta Force arresterade de misstänkta ”misstänkta för spionage” och förde dem till ett JAG-kontor i södra Florida.

”Deep State är vanligtvis inte så uppenbart, men vi måste identifiera de här killarna, ta reda på vilka de är och vem de arbetar för,” sa vår källa.

Real Raw News kommer att ge en uppföljning när vi får mer information.


Jerome Adams hängde på GITMO

På måndagen, med huvudet i en snara, hade tidigare kirurggeneralen Jerome Adams sista ord för vice amiral Darse E. Crandall och de officerare som hade anlänt till Guantanamo Bay för att bevittna hans avrättning. En passionerad Adams höll ett långt ensamtale och sa att den enda anledningen till att han hade förrått Trump och den amerikanska befolkningen var att Deep State hade hotat att skada hans familj om han inte gick med på deras krav.

”Vad skulle du ha gjort, amiral Crandall? De hotade min fru, barn, släktingar som jag inte sett på 15 år. Jag var rädd för dem. Föreställ dig att leva ditt liv under dödens spöke, att veta att de skulle komma efter dig om de ens trodde att du skulle agera mot dem. Jag gjorde vad jag gjorde för att skydda min familjs liv, amiral.”

Amiralen svarade: ”Om det är sant, varför öppnade du inte munnen om det innan? Det är första gången vi hör om det. Vem hotade din familj? Och varför tog du emot betalning?”

”Jag var rädd,” sa Adams långsamt och gav utrymme för varje ord. ”Och jag var tvungen att ta pengarna. Om jag vägrade det skulle de misstänka mig.”

”Vem är de?” frågade adm. Crandall.

”Spelar ingen roll längre; du har tagit itu med dem”, sa Adams. ”Men de andra, de finns överallt. Och det du ska göra, amiral Crandall, kommer att lämna en fru utan man, tre barn utan en far.”

”Ta inte på mig det här. Du kunde ha gått till president Trump. Han skulle ha skyddat dig. Han skulle ha skyddat din familj”, sa amiralen.

Bredvid Adams stod en soldat vars uniform inte bar någon rang eller insignier. Hans pekfinger svävade nära knappen som skulle öppna den gångjärnsförsedda luckan under Adams fötter, och bredvid honom en Navy Chaplin vars högra handflata låg på Adams axel.

”Officer till officer, vice amiral Crandall, vad skulle du ha gjort?”

Frågan fick Crandall att rycka till som om han hade ont. ”Du kallar dig själv officer. Någon nerv.”

Kirurgengeneralen är en bemyndigad officer i US Public Health Service Commissioned Corps, en av de åtta uniformerade tjänsterna i USA, och har enligt lag rangen av viceamiral, även om rangen huvudsakligen är av hedersgrad.

”Jag skulle ha hedrat min ed; det är vad jag skulle ha gjort”, sa vice amiral Crandall. ”Som jag ska göra nu.”

Adams slöt ögonen och började recitera Psaltaren 23:4: ”HERREN är min herde, mig skall intet fattas, han låter mig vila på gröna ängar; han för mig till vatten där jag finner ro, han vederkvicker min själ; han leder mig på rätta vägar, för sitt namns skull. Om jag ock vandrar i dödsskuggans dal, fruktar jag intet ont, ty du är med mig; din käpp och stav, de trösta mig.

Amiral Crandall drog ett djupt andetag och gjorde en vink åt soldaten på plattformen att trycka på knappen.

En marinläkare registrerade tidpunkten för dödsfallet: 10:40 EST, måndagen den 13 februari.Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, , , , ,

%d bloggare gillar detta: