VIP Eliten är i panic efter att RIKTIG Epstein-lista läckt ut på Dark Web

Om du följer den vanliga nyhetsbevakningen av rättsfall och förväntar dig att de ska släppa verklig information om Epsteins VIP-elitkunder, slösar du bort din tid.

 

https://newspunch.com/vip-elite-panic-after-real-epstein-list-leaked-on-dark-web/

Jeffrey Epsteins liv och förmodade död har varit mycket kontroversiellt, och av goda skäl – konsekvenserna av anklagelserna är enorma. De hotar att krossa våra illusioner om mäktiga människor inklusive presidenter, högt uppsatta politiker och de som litar på att styra våra företag och länder. Dessa människor skulle, enligt definitionerna av våra system, vara brottslingar som begår avskyvärda och oförlåtliga brott mot mänskligheten.

För alla som inte har varit uppmärksammade, är eliten starkt inne på pedofili och satanism. De har alla smuts på varandra och kommer att göra allt för att skydda dem inom sina led.

Men om du följer den vanliga nyhetsbevakningen av rättsfall och förväntar dig att de ska släppa verklig information om Epsteins VIP-elitkunder, slösar du bort din tid. Mainstream media kommer aldrig att släppa denna information. Det skulle avsluta deras värld som de känner den. Hela det korrupta systemet skulle förstöras från insidan.

Men informationen kommer ut. Vi måste bara fortsätta leta på rätt ställen. Och när informationen kommer ut kan vi inte förlåta och glömma.

Vad vet vi än så länge? Vi vet att Jeffrey Epstein var nära vän till tidigare president Bill Clinton och bästa vän till drottning Elizabeths favoritson, prins Andrew. Dessa två förtappade var så desperata att spendera så mycket tid som möjligt med Epstein att de lämnade spår av bevis så att faktagranskare, som är experter på att få skandaler att försvinna för eliten, inte har kunnat täcka över bevisen.

Hunter Biden, son till läskiga Joe Biden, är en annan förtappad som har lämnat ett spår av bevis om sina förkärlekar, mestadels involverade i crack-kokain, prostitution och incest. Men media är engagerade i en enorm täckmantel när det kommer till omfattningen av mörkläggningen av  Hunters bärbara dator från helvetet.

Efter att Hunter Bidens e-postmeddelanden på bärbara datorer läckt ut före det senaste valet, upptäckte internetvetare bevis på att ännu fler pizzarelaterade pedofila ”kodord” använts i e-postmeddelanden som refererar till både Hillary Clinton och John Podesta.

2016 bröt NewsPunch.com exklusivt historien om hur pedofila kodord användes i e-postutbyten, läckt av Wikileaks, mellan Hillary Clinton och hennes kampanjordförande John Podesta.

Nu verkar det som att Hunter Biden också var inblandad i skandalen. I ett e-postmeddelande (arkiverat här) daterat den 30 mars 2016 skickade Hunters affärspartner Eric Scherwin honom en inbjudan till en pizzafest som involverade Tony Podesta, Hillary Clinton, John Podesta och James Alefantis från Comet Ping Pong.

Ämne:

Putala för Hillary

Från:
”Eric Schwerin” eschwerin@rosemontseneca.com
Till:
”Hunter Biden” hbiden@rosemontseneca.com
Datum:
2016-03-30 15:16

PRESIDENTIAL PIZZA: Maddy Beckwith ,  Ezekiel Emanuel ,  Tony Podesta  och  Chris Putala  är värdar för ett pizzaparty för  Hillary Clinton  nästa månad, med kampanjordförande  John Podesta , senior policy rådgivare  Maya Harris och pizzakocken  James Alefantis  från Comet Ping Pong. Ett bidrag på högst $2 7000 inkluderar en speciell mottagning med John Podesta. Och alla Clinton-logotyphatare behöver  kolla in  den här versionen, som har pepperoni-pizzaskivor för pilen…          

 
 
 
Eric D. Schwerin
Rosemont Seneca Advisors, LLC
1010 Wisconsin Ave., NW
Svit 705
Washington, DC 20007
(202) 333-1880
Tänk på miljön innan du skriver ut detta e-postmeddelande. 

E-postmeddelandet hade ämnesraden ”Putala för Hillary”. Intressant nog betyder Putala ”en bild av synd.”

Men Hunter Biden, familjen Clinton och prins Andrew är bara toppen av ett gigantiskt isberg som är tillräckligt stort för att sänka hela det korrupta systemet som kontrolleras av den globala eliten.

Epsteins bedrifter är för närvarande föremål för en extrem täckning av domstolar och makthavare, men vi vet med säkerhet att Epstein, precis som Jimmy Savile, var en leverantör av barn till det HÖGSTA av högsamhället i USA och Europa, med presidenter, VD:ar och kungligheter som alla är involverade i hans pedofilgrupp.

Frågor har väckts om Bill Clintons roll i Jeffrey Epsteins elitoperation för pedofiler efter att läckta besöksloggar avslöjar att Epstein besökte Vita huset minst 17 gånger under sin presidentperiod.

Prins Andrew skrattade när ett barn tvingades ta av sig på Epsteins pedoö, hävdar offret

Epstein – som tillsammans med sin medbrottsling Ghislaine Maxwell smugglade barn för att våldtas av politikeraffärsmän och kungligheter – besökte Bill Clinton Executive Mansion under tre års tid. Familjen Clinton slösade inte bort någon tid på att föra Epstein in i den inre helgedomen. Den första inbjudan kom bara en månad efter Clintons invigning i januari 1993.

Snacka om prioriteringar.

Loggarna visar att Epstein dyker upp under 14 olika dagar, till och med två mystiska besök på en enda dag vid tre olika tillfällen.

Allt ombord på Lolita Express

Avslöjandet sätter förnyad granskning på Clintons vänskap med Epstein, som var känd för att ha flugit den före detta presidenten på hans privatjet – känd som ”Lolita Express” – dussintals gånger efter att han lämnade ämbetet, och de som stod Epstein nära utfärdade fruktansvärda rapporter om Clintons beteende på dessa resor.

Så finns det någon sanning i anklagelserna? Mainstream media har fungerat som en gren av Demokratiska partiets PR-avdelning under flera år nu, så det är ingen idé att lyssna på dem om någonting. Men det fanns en tid i det förflutna då en och annan sanningsklimp skulle få glida ut mellan vägg-mot-vägg-propagandan.

Ta till exempel den här NBC-nyhetsrapporten att Hillary Clinton, medan hon var Obamas utrikesminister, lade ner en utredning om en pedofil elitring i utrikesdepartementet. Enligt rapporten som Chuck Todd lade fram lade Clinton ner utredningen för att undvika skandaler och för att skydda högt uppsatta tjänstemäns karriärer.

NBC tillhandahöll till och med interna meddelanden från utrikesdepartementet för att backa upp påståenden om mörkläggningen av Hillary Clintons elitpedofilring.

NBC News-rapporten är tillräckligt oroande, men det som hände efter att NBC sände nyheterna om Clintons ”täckning” är kanske ännu mer oroande.

Nätverket raderade bilderna och sociala medier svartlistade videon från sina plattformar. Chuck Todd, som presenterade rapporten, har tackat nej till tusentals förfrågningar om kommentarer. Ingen på NBC eller mainstreammedia vill erkänna att rapporten ens försvann.

Och det blir ännu värre. Faktagranskare inklusive Politifact och Factcheck.org har anställts för att förneka det obestridliga, och hävdar som en att NBC inte rapporterade att Hillary Clinton ”täckte” bevis på en pedofilring i utrikesdepartementet.

Hisnande. Och faktakontrollen från Factcheck.org är ännu mer skamlös. Påstår att NBC inte sa att Hillary Clinton var inblandad i mörkläggningen. Skamlöst.

Så bekvämt för Jeffrey Epstein och hans pedofilklienter att makterna fortsätter att skydda dem från granskning. I kommande generationer kommer prins Andrews nära vänskap med Jeffrey Epstein troligen att slängas ut i historien av Big Media, med dem som minns fakta och hånas som konspirationsteoretiker.

Tyvärr för faktagranskarna finns det gott om riktiga, levande människor i världen som inte kommer att glömma eller förlåta.

Faktum är att rovdjur förklädda till politiska ledare och filantropiska organisationer kommer efter våra barn och mainstreammedia – och faktagranskare – täcker över deras brott.

Hur långt är du villig att släppa dem innan du drar ett streck i sanden och säger, ”hit, men inte längre!”?

Men gör inga misstag, att försöka avslöja eliten och deras onda agenda är ett farligt spel. Ta historien om FBI-chefen Ted Gunderson, till exempel.

FBI-direktörer har på senare tid varit etableringsfigurer som går långt för att skydda eliten och förtrycka sanningen. Tänk på James Comey, som vred sig i knutar för att skydda Hillary Clinton från åtal, och Robert Mueller och hans ”ryska maskopi” häxjakt.

Så det kommer förmodligen som en stor överraskning att höra att FBI-chefer inte alltid var Deep State-gubbe.

Tänk om jag berättade att det fanns en FBI-chef som före sin död 2011 blåste i visselpipan om satanism i CIA, Illuminati, elit pedofilringar och mer, och som tog sitt budskap direkt till folket – innan han dödades grymt före sin tid?

Möt Ted Gunderson, Federal Bureau of Investigation Special Agent, ansvarig och chef för Los Angeles FBI.

Gunderson är OG för elit pedofil ring whistleblowers. Han var avgörande för att avslöja Franklin Cover-Up, som involverade statlig drogsmuggling, penningtvätt, barnkidnappning och rekrytering av unga pojkar från barnhem i Mellanvästern för sex med amerikanska kongressledamöter.

Efter sin dekorerade karriär på byrån gick Gunderson i pension och började hålla presentationer över hela landet och talade direkt till folket. Det var då saker och ting blev riktigt intressanta.

Dessa häpnadsväckande presentationer introducerade tusentals människor till verkligheten av vad som pågick bakom kulisserna i maktens korridorer. Den tidigare FBI-chefen är ansvarig för att öppna tusentals sinnen, utbilda vanliga människor om falsk flagg terrorism, satanistiska rituella övergrepp, MK Ultra mind control och chemtrails.

Föga överraskande dog Gunderson plötsligt och oväntat inte långt efter att han började blåsa i visselpipan om elitens mörkaste hemligheter. Det finns många nära Gunderson som säger att han dödades av eliten för att hålla käften på honom.

Isaac KappyChris Cornell, Chester Bennington, Avicii och Anthony Bourdain var alla högprofilerade personer som lovade att avslöja kraftfulla pedofilringar inom underhållningsindustrin. De mötte alla samma öde som Gunderson, avverkade före sin tid.

Anne Heche närmade sig slutförandet av en ny film som är för nära hemmet för makterna som finns i Hollywood - en film om barnsexhandel.

Mer nyligen dödades Anne Heche (bilden), som arbetade på en film som avslöjar handel med barn i Hollywood, i en bisarr bilolycka som har gjort utredarna förbryllade. På samma sätt hade Coolio, som gick bort förra året, nyligen gått ut offentligt och förklarat att pedofiler kontrollerar underhållningsindustrin, och han ansåg det vara sin plikt att döda dem.

Som Jefferson sa, allt tyranni behöver få fotfäste för att människor med gott samvete att förblir tysta.

Här på The People’s Voice är vi fast beslutna om att fortsätta avslöja den globala elitens tyranni. Prenumerera på kanalen för att hjälpa till att stödja oss i vårt arbete och gå gärna med i vår lokala gemenskap. Vi är alla tillsammans i detta.Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik, Video

Etiketter:, , , ,

1 svar

%d bloggare gillar detta: